X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boli mnie brzuch.. po srodku.. tak z 2-3 cm nad pepkiem.. zwariuje zaraz..

201411191762.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no w Turcji nie byłam bo ichniejszych ludzi nie trawię(tzn Egipcjanie,Turcy,Tunezyjczycy to dla mnie jeden kij)
    Mam przykre wspomnienia z Tunezji,pojechałyśmy z koleżankami na 1 roku studiów we 4 ,i miałyśmy wiele przykrych sytuacji.
    Najbardziej hardkorowa chyba jak mnie jacyś miejscowi próbowali we czterech do swojego busika wciągnąć, :/ i jakby nie jacyś holendrzy z naszego hotelu to nie wiem co by było :/

gg64l6d8uplrbvce.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaartinka wrote:
    Boli mnie brzuch.. po srodku.. tak z 2-3 cm nad pepkiem.. zwariuje zaraz..

Moze macica uciska? Mnie dzis pobolewa lewa str.

Kuniak na sama myśl ciarki mam....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 21:36

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam, niebawem zacznę nadrabiać, no chyba, że kopnę w kimono wcześniej ;)

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łał Kuniak ale hardcore przygoda, ja bym chyba się posikała ze strachu ;/

martinka a może skóra/mięście naciągają się tak mocno robiłaś dzisiaj sporo w pozycji stojącej.? Może nadwyrężyłaś, ja jak za długo postoję to mi takl właśnie ciągnie aż boli jakby rwało nad pępkiem...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve wrote:
    Dzidziol zdrowy:) Będziemy mieli drugiego synka-Aleksandra:)
    Mój też będzie Aleksander :) i Izia już ma jednego :)
    Dajecie drugie imię?

Eve lubi tę wiadomość

jftycms.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane.
    właśnie zastanawiam się nad wyborem materaca do łóżeczka, łóżeczko już mam złożone pokój odmalowany, no i można dobierać wszystko inne :)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana jakie drugie:P my sie o pierwsze pozabijamy zanim cos w koncu ustalimy:)
    chociaz ja sama mam dwa.. Katarzyna Aleksandra :)

Goplana lubi tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna ładne bardzo mnie tez się podoba ale może się jeszcze zmienić hehe, dla chłopaka na pewno Michał :)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj ojciec ciagle nam jeczy ze Grzegorz to piekne imie ( nie zgadniecie - bo to Jego imie) ale moze zapomniec.
    zartuje nie jest u nas tak zle z tymi imionami.. za duzo mamy pomyslow i dla chlopca i dla dziewczynki i chyba dlatego bedzie ciezko cos wybrac:)

• ewelina_d Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:
    Niecierpliwa ja też zazdraszczam!!!
    Ogólnie to ja dla wakacji żyje chyba cały rok ;D
    Jedyne pocieszenie że tamten rok mieliśmy naprawdę szalony jeśli chodzi o wyjazdy bo zaliczyliśmy Malediwy,Sri Lankę i Barcelonę ,bo zaplanowaliśmy że bede w ciąży to... i nici z wakacji( myślałam że opowiadam to tylko po to żeby mężowi było łatwiej się z gotówką rozstać,a jednak się sprawdziło) , a z maluchem też pewnie nigdzie daleko nie wyjedziemy
    Także mi pozostaje leżeć przed kompem i zdjęcia oglądać :)
    w meksyku widzialam pare zwiedzajaca z rocznym brzdacem, jeden plecak plus dziecko w spacerowce - da sie!:)

KUNIAK lubi tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3 361 g Szczęścia <3

ewelina_d, lkc, Goplana, sylvi, Jula222, Jula222, KUNIAK, mada_lena, maaartinka, Mamadomina, Isia14, anusiaa90, Viviana, sisiiii, e_v_e, Nata, xpatiiix3, RewolucjaSięDzieje, Dotty84 lubią tę wiadomość

• ewelina_d Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis znowu mialam dyskusje z mezem o imionach. fuknal tylko na moj numer jeden ostatnio - Olena, po czym uparl sie na Zosie, jak tesciowa, i ze go moj argument nie przekonuje, ze mojej mamie mogloby zrobic sie przykro. i zesz kurde to ja musialam sie zdobys na szczyt dyplomacji i spokoju i pytac o inne imiona i w ogole, zamiast on. TO JA JESTEM W CIAZY DO CHOLERY!
    ;)
    na dzien dzisiejszy stanelo na Hani - jedyne imie, ktore mu sie podoba na mojej skroconej liscie imion.

w ogole dzis mnie wkurza od rana, rycze co chwile ze zlosci, zamknelam sie w sypialni i tyle...

KUNIAK, mada_lena lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    w meksyku widzialam pare zwiedzajaca z rocznym brzdacem, jeden plecak plus dziecko w spacerowce - da sie!:)
    my zamierzamy w przyszle wakacje jechac w 3jke do Rzymu :D

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:

Mam nadzieję bo świat ciągnie :)a moja lista marzeń jest długaa...Ale pewnie dużo zalezy od maluszka czy zdrowy,spokojny itp..

gg64l6d8uplrbvce.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lkc wrote:
    moj ojciec ciagle nam jeczy ze Grzegorz to piekne imie ( nie zgadniecie - bo to Jego imie) ale moze zapomniec.
    zartuje nie jest u nas tak zle z tymi imionami.. za duzo mamy pomyslow i dla chlopca i dla dziewczynki i chyba dlatego bedzie ciezko cos wybrac:)

Ikc coś mi się wydaje(po Twoich dzisiejszych wpisach) że twój ojciec to ciekawy jegomość ;D

gg64l6d8uplrbvce.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    ja dzis znowu mialam dyskusje z mezem o imionach. fuknal tylko na moj numer jeden ostatnio - Olena, po czym uparl sie na Zosie, jak tesciowa, i ze go moj argument nie przekonuje, ze mojej mamie mogloby zrobic sie przykro. i zesz kurde to ja musialam sie zdobys na szczyt dyplomacji i spokoju i pytac o inne imiona i w ogole, zamiast on. TO JA JESTEM W CIAZY DO CHOLERY!
    ;)
    na dzien dzisiejszy stanelo na Hani - jedyne imie, ktore mu sie podoba na mojej skroconej liscie imion.

w ogole dzis mnie wkurza od rana, rycze co chwile ze zlosci, zamknelam sie w sypialni i tyle...

Hania to super imię,też było na mojej liście ale koleżanka ktora własnie urodziła mnie wyprzedziła :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 22:42

ewelina_d lubi tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ta bardzo ciekawy.. wyjatkowy:) nigdy sie tematem ciazy nie interesowal:) to bedzie jego pierwszy wnuk/ wnuczka i bardzo sie z tego cieszy bo myslal, ze go to szczescie nigdy nie spotka;)) wiec mu wybacze:) i mimo tych glupot ktore wygaduje dla mnie byl i bedzie najlepszym Tata ;)

KUNIAK lubi tę wiadomość

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    ;)

U nas tez Hania<3
    A olej dziada, szkoda nerwów!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 22:55

ewelina_d lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedys kiedys jak bylam mloda i mowilam, ze napewno nie bede miala dzieci to dla dziewczynki podobaly mi sie dwa imiona- Zuzia i Hania. minelo tyle lat i teraz qrcze co druga u znajomych jak nie Hania to Zuzia wiec dla mnie juz odpada:) ale Hania pieknie:)

ide do lozka.. czytac Lalke:) uwielbiam:) 2 godzinki przyjemnosci i mozna isc spac.
    kolorowych snow dziewczyny!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 23:02

mada_lena lubi tę wiadomość

‹‹ 545 546 547 548 549 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ