Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
no w Turcji nie byłam bo ichniejszych ludzi nie trawię(tzn Egipcjanie,Turcy,Tunezyjczycy to dla mnie jeden kij)
Mam przykre wspomnienia z Tunezji,pojechałyśmy z koleżankami na 1 roku studiów we 4 ,i miałyśmy wiele przykrych sytuacji.
Najbardziej hardkorowa chyba jak mnie jacyś miejscowi próbowali we czterech do swojego busika wciągnąć,i jakby nie jacyś holendrzy z naszego hotelu to nie wiem co by było
-
łał Kuniak ale hardcore przygoda, ja bym chyba się posikała ze strachu ;/
martinka a może skóra/mięście naciągają się tak mocno robiłaś dzisiaj sporo w pozycji stojącej.? Może nadwyrężyłaś, ja jak za długo postoję to mi takl właśnie ciągnie aż boli jakby rwało nad pępkiem...Livia
Nela
Marcel
-
moj ojciec ciagle nam jeczy ze Grzegorz to piekne imie ( nie zgadniecie - bo to Jego imie) ale moze zapomniec.
zartuje nie jest u nas tak zle z tymi imionami.. za duzo mamy pomyslow i dla chlopca i dla dziewczynki i chyba dlatego bedzie ciezko cos wybrac:)Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
KUNIAK wrote:Niecierpliwa ja też zazdraszczam!!!
Ogólnie to ja dla wakacji żyje chyba cały rok
Jedyne pocieszenie że tamten rok mieliśmy naprawdę szalony jeśli chodzi o wyjazdy bo zaliczyliśmy Malediwy,Sri Lankę i Barcelonę ,bo zaplanowaliśmy że bede w ciąży to... i nici z wakacji( myślałam że opowiadam to tylko po to żeby mężowi było łatwiej się z gotówką rozstać,a jednak się sprawdziło) , a z maluchem też pewnie nigdzie daleko nie wyjedziemy
Także mi pozostaje leżeć przed kompem i zdjęcia oglądaćKUNIAK lubi tę wiadomość
-
ja dzis znowu mialam dyskusje z mezem o imionach. fuknal tylko na moj numer jeden ostatnio - Olena, po czym uparl sie na Zosie, jak tesciowa, i ze go moj argument nie przekonuje, ze mojej mamie mogloby zrobic sie przykro. i zesz kurde to ja musialam sie zdobys na szczyt dyplomacji i spokoju i pytac o inne imiona i w ogole, zamiast on. TO JA JESTEM W CIAZY DO CHOLERY!
na dzien dzisiejszy stanelo na Hani - jedyne imie, ktore mu sie podoba na mojej skroconej liscie imion.
w ogole dzis mnie wkurza od rana, rycze co chwile ze zlosci, zamknelam sie w sypialni i tyle...KUNIAK, mada_lena lubią tę wiadomość
-
ewelina_d wrote:w meksyku widzialam pare zwiedzajaca z rocznym brzdacem, jeden plecak plus dziecko w spacerowce - da sie!
Mam nadzieję bo świat ciągnie :)a moja lista marzeń jest długaa...Ale pewnie dużo zalezy od maluszka czy zdrowy,spokojny itp.. -
lkc wrote:moj ojciec ciagle nam jeczy ze Grzegorz to piekne imie ( nie zgadniecie - bo to Jego imie) ale moze zapomniec.
zartuje nie jest u nas tak zle z tymi imionami.. za duzo mamy pomyslow i dla chlopca i dla dziewczynki i chyba dlatego bedzie ciezko cos wybrac:)
Ikc coś mi się wydaje(po Twoich dzisiejszych wpisach) że twój ojciec to ciekawy jegomość -
ewelina_d wrote:ja dzis znowu mialam dyskusje z mezem o imionach. fuknal tylko na moj numer jeden ostatnio - Olena, po czym uparl sie na Zosie, jak tesciowa, i ze go moj argument nie przekonuje, ze mojej mamie mogloby zrobic sie przykro. i zesz kurde to ja musialam sie zdobys na szczyt dyplomacji i spokoju i pytac o inne imiona i w ogole, zamiast on. TO JA JESTEM W CIAZY DO CHOLERY!
na dzien dzisiejszy stanelo na Hani - jedyne imie, ktore mu sie podoba na mojej skroconej liscie imion.
w ogole dzis mnie wkurza od rana, rycze co chwile ze zlosci, zamknelam sie w sypialni i tyle...
Hania to super imię,też było na mojej liście ale koleżanka ktora własnie urodziła mnie wyprzedziłaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 22:42
ewelina_d lubi tę wiadomość
-
ta bardzo ciekawy.. wyjatkowy:) nigdy sie tematem ciazy nie interesowal:) to bedzie jego pierwszy wnuk/ wnuczka i bardzo sie z tego cieszy bo myslal, ze go to szczescie nigdy nie spotka;)) wiec mu wybacze:) i mimo tych glupot ktore wygaduje dla mnie byl i bedzie najlepszym Tata
KUNIAK lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
ewelina_d wrote:ja dzis znowu mialam dyskusje z mezem o imionach. fuknal tylko na moj numer jeden ostatnio - Olena, po czym uparl sie na Zosie, jak tesciowa, i ze go moj argument nie przekonuje, ze mojej mamie mogloby zrobic sie przykro. i zesz kurde to ja musialam sie zdobys na szczyt dyplomacji i spokoju i pytac o inne imiona i w ogole, zamiast on. TO JA JESTEM W CIAZY DO CHOLERY!
w ogole dzis mnie wkurza od rana, rycze co chwile ze zlosci, zamknelam sie w sypialni i tyle...
U nas tez Hania<3
A olej dziada, szkoda nerwów!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 22:55
ewelina_d lubi tę wiadomość
-
kiedys kiedys jak bylam mloda i mowilam, ze napewno nie bede miala dzieci to dla dziewczynki podobaly mi sie dwa imiona- Zuzia i Hania. minelo tyle lat i teraz qrcze co druga u znajomych jak nie Hania to Zuzia wiec dla mnie juz odpada:) ale Hania pieknie:)
ide do lozka.. czytac Lalke:) uwielbiam:) 2 godzinki przyjemnosci i mozna isc spac.
kolorowych snow dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 23:02
mada_lena lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019