X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boli mnie brzuch.. po srodku.. tak z 2-3 cm nad pepkiem.. zwariuje zaraz..

201411191762.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no w Turcji nie byłam bo ichniejszych ludzi nie trawię(tzn Egipcjanie,Turcy,Tunezyjczycy to dla mnie jeden kij)
    Mam przykre wspomnienia z Tunezji,pojechałyśmy z koleżankami na 1 roku studiów we 4 ,i miałyśmy wiele przykrych sytuacji.
    Najbardziej hardkorowa chyba jak mnie jacyś miejscowi próbowali we czterech do swojego busika wciągnąć, :/ i jakby nie jacyś holendrzy z naszego hotelu to nie wiem co by było :/

gg64l6d8uplrbvce.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaartinka wrote:
    Boli mnie brzuch.. po srodku.. tak z 2-3 cm nad pepkiem.. zwariuje zaraz..

Moze macica uciska? Mnie dzis pobolewa lewa str.

Kuniak na sama myśl ciarki mam....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 21:36

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam, niebawem zacznę nadrabiać, no chyba, że kopnę w kimono wcześniej ;)

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łał Kuniak ale hardcore przygoda, ja bym chyba się posikała ze strachu ;/

martinka a może skóra/mięście naciągają się tak mocno robiłaś dzisiaj sporo w pozycji stojącej.? Może nadwyrężyłaś, ja jak za długo postoję to mi takl właśnie ciągnie aż boli jakby rwało nad pępkiem...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve wrote:
    Dzidziol zdrowy:) Będziemy mieli drugiego synka-Aleksandra:)
    Mój też będzie Aleksander :) i Izia już ma jednego :)
    Dajecie drugie imię?

Eve lubi tę wiadomość

jftycms.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane.
    właśnie zastanawiam się nad wyborem materaca do łóżeczka, łóżeczko już mam złożone pokój odmalowany, no i można dobierać wszystko inne :)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana jakie drugie:P my sie o pierwsze pozabijamy zanim cos w koncu ustalimy:)
    chociaz ja sama mam dwa.. Katarzyna Aleksandra :)

Goplana lubi tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna ładne bardzo mnie tez się podoba ale może się jeszcze zmienić hehe, dla chłopaka na pewno Michał :)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj ojciec ciagle nam jeczy ze Grzegorz to piekne imie ( nie zgadniecie - bo to Jego imie) ale moze zapomniec.
    zartuje nie jest u nas tak zle z tymi imionami.. za duzo mamy pomyslow i dla chlopca i dla dziewczynki i chyba dlatego bedzie ciezko cos wybrac:)

• ewelina_d Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:
    Niecierpliwa ja też zazdraszczam!!!
    Ogólnie to ja dla wakacji żyje chyba cały rok ;D
    Jedyne pocieszenie że tamten rok mieliśmy naprawdę szalony jeśli chodzi o wyjazdy bo zaliczyliśmy Malediwy,Sri Lankę i Barcelonę ,bo zaplanowaliśmy że bede w ciąży to... i nici z wakacji( myślałam że opowiadam to tylko po to żeby mężowi było łatwiej się z gotówką rozstać,a jednak się sprawdziło) , a z maluchem też pewnie nigdzie daleko nie wyjedziemy
    Także mi pozostaje leżeć przed kompem i zdjęcia oglądać :)
    w meksyku widzialam pare zwiedzajaca z rocznym brzdacem, jeden plecak plus dziecko w spacerowce - da sie!:)

KUNIAK lubi tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3 361 g Szczęścia <3

ewelina_d, lkc, Goplana, sylvi, Jula222, Jula222, KUNIAK, mada_lena, maaartinka, Mamadomina, Isia14, anusiaa90, Viviana, sisiiii, e_v_e, Nata, xpatiiix3, RewolucjaSięDzieje, Dotty84 lubią tę wiadomość

• ewelina_d Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis znowu mialam dyskusje z mezem o imionach. fuknal tylko na moj numer jeden ostatnio - Olena, po czym uparl sie na Zosie, jak tesciowa, i ze go moj argument nie przekonuje, ze mojej mamie mogloby zrobic sie przykro. i zesz kurde to ja musialam sie zdobys na szczyt dyplomacji i spokoju i pytac o inne imiona i w ogole, zamiast on. TO JA JESTEM W CIAZY DO CHOLERY!
    ;)
    na dzien dzisiejszy stanelo na Hani - jedyne imie, ktore mu sie podoba na mojej skroconej liscie imion.

w ogole dzis mnie wkurza od rana, rycze co chwile ze zlosci, zamknelam sie w sypialni i tyle...

KUNIAK, mada_lena lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    w meksyku widzialam pare zwiedzajaca z rocznym brzdacem, jeden plecak plus dziecko w spacerowce - da sie!:)
    my zamierzamy w przyszle wakacje jechac w 3jke do Rzymu :D

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:

Mam nadzieję bo świat ciągnie :)a moja lista marzeń jest długaa...Ale pewnie dużo zalezy od maluszka czy zdrowy,spokojny itp..

gg64l6d8uplrbvce.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lkc wrote:
    moj ojciec ciagle nam jeczy ze Grzegorz to piekne imie ( nie zgadniecie - bo to Jego imie) ale moze zapomniec.
    zartuje nie jest u nas tak zle z tymi imionami.. za duzo mamy pomyslow i dla chlopca i dla dziewczynki i chyba dlatego bedzie ciezko cos wybrac:)

Ikc coś mi się wydaje(po Twoich dzisiejszych wpisach) że twój ojciec to ciekawy jegomość ;D

gg64l6d8uplrbvce.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    ja dzis znowu mialam dyskusje z mezem o imionach. fuknal tylko na moj numer jeden ostatnio - Olena, po czym uparl sie na Zosie, jak tesciowa, i ze go moj argument nie przekonuje, ze mojej mamie mogloby zrobic sie przykro. i zesz kurde to ja musialam sie zdobys na szczyt dyplomacji i spokoju i pytac o inne imiona i w ogole, zamiast on. TO JA JESTEM W CIAZY DO CHOLERY!
    ;)
    na dzien dzisiejszy stanelo na Hani - jedyne imie, ktore mu sie podoba na mojej skroconej liscie imion.

w ogole dzis mnie wkurza od rana, rycze co chwile ze zlosci, zamknelam sie w sypialni i tyle...

Hania to super imię,też było na mojej liście ale koleżanka ktora własnie urodziła mnie wyprzedziła :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 22:42

ewelina_d lubi tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ta bardzo ciekawy.. wyjatkowy:) nigdy sie tematem ciazy nie interesowal:) to bedzie jego pierwszy wnuk/ wnuczka i bardzo sie z tego cieszy bo myslal, ze go to szczescie nigdy nie spotka;)) wiec mu wybacze:) i mimo tych glupot ktore wygaduje dla mnie byl i bedzie najlepszym Tata ;)

KUNIAK lubi tę wiadomość

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    ;)

U nas tez Hania<3
    A olej dziada, szkoda nerwów!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 22:55

ewelina_d lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedys kiedys jak bylam mloda i mowilam, ze napewno nie bede miala dzieci to dla dziewczynki podobaly mi sie dwa imiona- Zuzia i Hania. minelo tyle lat i teraz qrcze co druga u znajomych jak nie Hania to Zuzia wiec dla mnie juz odpada:) ale Hania pieknie:)

ide do lozka.. czytac Lalke:) uwielbiam:) 2 godzinki przyjemnosci i mozna isc spac.
    kolorowych snow dziewczyny!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 23:02

mada_lena lubi tę wiadomość

‹‹ 545 546 547 548 549 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ