Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Jula222 wrote:hej kochane
ja zwykle się rozpisałysciezaraz was nadrobie
ogólem Brzuchatki powiedzcie mi bo zaczełam się teraz martwic oczywsicie z mojej glupoty..;/
wziełam za ciepły prysznic.. po raz pierwszy.. na tyle ze brzusio zrobił się czerwony od ciepłej wodymyslicie ze moglam zaszkodzic Synkowi ?
A coś Ty, z jednorazowego prysznica nie się napewno nie stanie:)
ja w ogóle taka blada jestem, że po każdym prysznicu, nawet lekko ciepłym wychodzę jak burak czerwonaJula222 lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
nastka151 wrote:RewolucjaSieDzieje skarpetek nie wycinałam jeszcze ale na gaciach zamiast dziurek miał wycięty gruby napis "HUJ"
Koledzy mieli ubaw w pracy z niego a ja lałam w domu ze śmiechu jak wychodził do pracy:P:P:P:P
mada_lena upławy to prawdopodobnie infekcja dróg moczowych dostałam antybiotyk i ma niby przejść
To się nazywa dopiero cierpliwość w zemście:D:D:D
nastka151 wrote:RewolucjaSieDzieje skarpetek nie wycinałam jeszcze ale na gaciach zamiast dziurek miał wycięty gruby napis "HUJ"
Koledzy mieli ubaw w pracy z niego a ja lałam w domu ze śmiechu jak wychodził do pracy:P:P:P:P
mada_lena upławy to prawdopodobnie infekcja dróg moczowych dostałam antybiotyk i ma niby przejść
U mnie posiew ok. Czysto. Wiec taka uroda chyba.
Haha no niezłe:D
-
eforts wrote:Dziewczyny Wy się znacie, robiłam wyniki i prawie jestem pewna, że na sklierowaniu miałam mocz z posiewem a wyniki otrzymałam takie zwykłe jak zawsze. Czy to oznacza, że nie zrobili mi tego posiewu czy prostu nic nie wyszło?
Wyniki pierwszy raz w życiu miałam idealne, zero wzmianki o bakteriach i brak azotynów, które zawsze miewałam w moczu. No i wyjątkowo wyniki dopiero na drugi dzień.
Eforts, a gdzie tam tydzień, ja miałam posiew robiony dwa razy i na drugi dzień były wyniki
nick nieaktualny
-
nastka ale 20g z dnia na dzień to jeszcze nie tak źle a 35g przez 9 dni hehe ale już sie nie stresuje
ależ bladź R też umiera jak chory ludzie ale z chłopami to tak jest ledwo katar ma a już on musi leżeć w łóżku gripexy wpierdzielać i stękać... ;oo ale ja bym chyba nakopała, raz Radka poprosiłam ,żeby wstał i Marcelowi nagrzał parówki na śniadanie, bo prosił już jeść tylko wstał się wysikać i wrócił z powrotem do łóżka a gnojek dostał takiego kopa że z łóża na drugi koniec pokoju się doturlał, ostrzegałam Go parę razy i liczyłam nie pomoło ,więcej nie pozwala mi skończyć liczenia, a więc otóż to nie zadzieraj z kobietą w ciąży, a w dodatku z bólem głowy, R wie ,że się oberwie mu jak mi nerwy puszczą, wiem mówi się ,że nie wolno stosować agresji, ale kurde prosisz prosisz ,bo źle się czujesz to nei można wstać tylko musi dalej dupsko grzać w łóżku... =]
A ja byłam sobie w kościele poświęcili mi dzieciurki moje i wianuszekhehe No i w galerii byłam w pepco ale z mamą która mnie nieźle opierdoliła no i nic nie kupiłam w końcu
a już widziałąm coś co żebym była bez mamy wróciło ze mną do domu
ahahha
ale dobra niech tylko Radek wypłate dostanie zabiorę Go znowu do pepco niech córcie rozpieszcza hehe
Rewolucja uwielbiam po prostu Twoje metody wychowawcze na dorosłego samca ahaha chyba zacznę część stosować..świetna instrukcja
Ja słyszę Lilianna baaaaaaaaaardzo rzadkoMoja ciocia czeka teraz aż się uda zaskoczyć w końcu i pragnie właśnie córy Liliany (Lili)
sylvi kurde no łóżeczko świetne ajj jak ja bym chciała żeby już stało ale dopiero się złoży jak pójdziemy na swoje
a ja na 2015 rok możliwe, że już mieszkanko dostanę jako samotna matka hehefajnie by było ale jak nie za rok to za dwa
Kuniak wręcz nadopiekuńczy
a ja chyba jednak do szkoły rodzenia nie idęsama nie wiem w sumie wsio umiem więc nie wiem po co
U nas jeżeli chodzi o pieniądze to niby jedno i drugie ma swoje ale jak co do czego trzeba j wyloze albo onchociaż ostatnio komedia z mamusią była, że prawie wsio oddał jej wrr
AgataP witaj
Jula już się nie stresuje :* dziękuję a czuje ją bardzo wyraźnie teraz praktycznie całymi dniami się rusza kopie i kręci chociaż znowu chyba pupa na pęcherzu jest bo ciągle w dole
A jeszcze jedna ciekawostka ahahhaaa kulfon jej urósł o 2mm przed 9 dni oby nie był to nos Radkowy módlcie się za moją córcie hahahahahha bo chyba zamiast na samochód to jej na 18 odłożę na operacje plastyczną nosa
Ja pamiętam jakiś posiew miałam co kuźwa ponad miesiąc czekałam... dzwoniłam dzwoniłam i sie dodzwonić po wynik nie mogłam... bo cały czas nie było
Livia
Nela
Marcel
-
A i Neluś hehe bo zapomniałam, a i dowód również na to że się jej przytyło, bo pucków nabrała księżniczka, no i dalej ma te murzyńskie usta haaha ciekawa jestem już jej wyglądu jak się urodzi, oby taka Marcelkowa była
bo kulfonek urósł o 2mm od poprzedniego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 22:19
blue00, sylvi, Goplana, mada_lena, Isia14, RewolucjaSięDzieje, maaartinka, Maga31, Viviana, Madlen222, anusiaa90, Jula222 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:A i Neluś hehe bo zapomniałam, a i dowód również na to że się jej przytyło, bo pucków nabrała księżniczka, no i dalej ma te murzyńskie usta haaha ciekawa jestem już jej wyglądu jak się urodzi, oby taka Marcelkowa była
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa21 wrote:Posiew jest po to by wyhodować bakterie/grzyby na drugi dzień nic się nie wyhoduje... Posiew moczu/krwi czekasz minimum tydzień.
Wybacz, ale chyba wiem, jakie miałam badanie, kiedy było zlecone i kiedy wydano że tak powiem
Nawet sobie poszukałam wyników i jak byk jest napisane "POSIEW MOCZU"
RewolucjaSięDzieje wrote:Wybacz, ale chyba wiem, jakie miałam badanie, kiedy było zlecone i kiedy wydano że tak powiem
Nawet sobie poszukałam wyników i jak byk jest napisane "POSIEW MOCZU"
No raczej wątpię, posiewu z dnia na dzień się nie robi.
Jeśli bakterii nie było to nie mieli co hodować, jeśli były to się nie wyhodowały przez tak krótki czas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 22:29
desou lubi tę wiadomość