X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    mialam oko na Asie Radomska, ale w koncu bede rodzic z Magdalena Zlotek-Kopacz.

n poczatku jeszcze riserczowalam opinie, ale potem bralam juz nawet bez prawie zadnych opinii w necie:) pracuja na zelaznej = wiedza o co kaman. ale przynajmniej bedzie ze mna caly czas, wiem kto, i mam wieksze szanse ze mnie przyjma tam do szpitala
    Tak myślę, że wszystkie z Żelaznej są dobre. Żeby tylko mogła któraś za mnie urodzić...

Fidelissa lubi tę wiadomość

jftycms.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś wstała z jakimś mniejszym i bardzo miekkim brzuchem ze juz schize mialam gdzie moje dziecko! teraz w ciagu dnia sie troche powiekszyl ale ruchów nie czuje! Nic mnie nie boli zadne wiezadla krocze itp to zamiast sie cieszyc to wkręt ze cos nie tak;/ ja juz bym chciala listopad i urodzic

misiaczk25, Madlen222 lubią tę wiadomość

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Dziewczyny a ja nadal nie wiem jaki wózek wybrać, to chyba będzie najcięższy wybór....
    ja sie jeszcze nie orientowałam ale będzie ciężko

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde fajne te Wasze dzieciaczki, nie mogę się doczekać aż zobaczę moje :) już sobie wyobrażam jak je kąpię, przytulam itd :)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik wrote:
    A ja dziś wstała z jakimś mniejszym i bardzo miekkim brzuchem ze juz schize mialam gdzie moje dziecko! teraz w ciagu dnia sie troche powiekszyl ale ruchów nie czuje! Nic mnie nie boli zadne wiezadla krocze itp to zamiast sie cieszyc to wkręt ze cos nie tak;/ ja juz bym chciala listopad i urodzic
    jak człowiek za dużo myśli to tak jest, ja po każdej wizycie u gina schizowałam się do następnej ale teraz jak czuję co jakiś czas ruchy to jestem spokojniejsza

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrobiłam Was jakoś, miałam tyle komentarzy i pytań ale już zapomniałam :-) zdjęcia Waszych pociech zarąbiste :-) co do wanienki my mamy profilowaną od szwagierki, ona sobie chwaliła bo jej się dzieciaki nie ślizgały :-) Kuniak ja mam krem do depilacji z eveline ale jeszcze nie stosowała bo się boję, ale chyba nie ma czego co??
    Tutka mają znajomi i chyba jak na razie są zadowoleni bardzo.
    jeja ale u mnie leje, świata nie widać!!!! burza idzie, masakra!!!! co do sutków to mam ulotkę z aventa i jest coś takiego jak "niplette" do korekcji płaskich sutków, pomocne jak nam cycki napłyną mlekiem i sutki mogą się wtedy schować ;-) śpiworek ten wygląda fajnie na zimę w sam raz http://allegro.pl/rozek-spiworek-koldra-rozek-cieply-kokon-2-czesci-i4355280619.html. U mnie dzisiaj na obiad miała być ryba, ale będzie rosół a na drugie mąż zrobi hamburgery, kupiłam już mięsko na zmielenie mmmm pyszne robi :-))

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa no i gratuluję wizyt, trzymam kciuki za kolejne i witam nowe koleżanki na forum :-)

rfnnk6n.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    UWAGA! UWAGA! wprowadziłam w życie plan z wycinaniem dziur na palcach w skarpetach mężą...świeżo wyprane, przetarte skarpety...powiedziałam dość, już jestem ciekawa jego miny jak będzie chciał któreś założyć :-)))

Agusia ;), FK81, KUNIAK, RewolucjaSięDzieje, xpatiiix3, Isia14, Fidelissa, Strupka lubią tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam wyniki krzywej i troszkę się niepokoję czy nie są za niskie...
    Glukoza na czczo:72
    Glukoza po 2h: 92
    Z tego co pisałyście norma jest jakoś do 140.. To nie wiem czy ten mój wyniki nie jest za niski. Ktoś wie ?

rwi37s6.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moim zdaniem wyniki jest ok, chyba lepiej mieć niski niż wysoki :-)

rfnnk6n.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kupujecie coś takiego, albo miałyście ?? http://allegro.pl/bezpieczne-waleczki-do-lozeczka-ty-i-my-i4298636262.html

rfnnk6n.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata wrote:
    moim zdaniem wyniki jest ok, chyba lepiej mieć niski niż wysoki :-)

Mam taką nadzieje :P

rwi37s6.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata wrote:
    kupujecie coś takiego, albo miałyście ?? http://allegro.pl/bezpieczne-waleczki-do-lozeczka-ty-i-my-i4298636262.html
    emmm ja nie kupuję :) zawsze można podłożyć kocyk pod plecki

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiaa90 wrote:
    Odebrałam wyniki krzywej i troszkę się niepokoję czy nie są za niskie...
    Glukoza na czczo:72
    Glukoza po 2h: 92
    Z tego co pisałyście norma jest jakoś do 140.. To nie wiem czy ten mój wyniki nie jest za niski. Ktoś wie ?
    ja ogolnie nie mialam robionej krzywej, jestem ciekawa czy mój ginek coś na ten temat powie czy nie

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • KocieOczy Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na krzywą idę za +/- 2 tygodnie tylko muszę zapisać żeby cytrynkę zabrać ze sobą :D ponoć znośniejsze do wypicia wtedy ;)

goOlp2.png NJmJp2.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata wrote:

Ja myślałam nad taką
    http://archiwum.allegro.pl/oferta/delta-baby-sj-6-poduszka-klin-do-spania-na-boku-i3314691034.html
    ale też nie wiem czy jest to konieczne..

201411191762.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie ja też nie wiem :-) patrzę na beciki i kurde zdecydować się nie mogę ajjjj, chyba muszę z mężem usiąść bo chłop to zaraz decyzję podejmie i już :-)

rfnnk6n.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KocieOczy wrote:
    ja na krzywą idę za +/- 2 tygodnie tylko muszę zapisać żeby cytrynkę zabrać ze sobą :D ponoć znośniejsze do wypicia wtedy ;)

Koniecznie zabierz ze sobą, bo mnie to uratowało. Inaczej bym pewnie to zwróciła ;p

KocieOczy, Fidelissa lubią tę wiadomość

rwi37s6.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martinka marudz ile chcesz. Każda ma lepsze i gorsze dni.
    Tez sie zastanawiałam nad tym klinem. Wyjdzie w praniu;)
    Na glukozę ide po 24 tyg.
    Aaaaaaaaa i kurier przywiózł nowe tv do sypialni:) maz juz zainstalował, wiec dzis bede leżeć i oglądać zaległości na ipli itp :D w przerwie meczy rzecz jasna;)
    W gazetce Lidla zobaczyłam czekoladowe ciastka z płynnym nadzieniem, lece zrobic zapas na dzisiejszy seans:)

FK81, KocieOczy, Fidelissa lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam pączka na deser :-) ojjj dupcia urośnie, no ale co zrobić jak tam ładnie wyglądały...dla męża też wzięłam :-)

rfnnk6n.png
‹‹ 593 594 595 596 597 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ