Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ewelina_d wrote:mialam oko na Asie Radomska, ale w koncu bede rodzic z Magdalena Zlotek-Kopacz.
n poczatku jeszcze riserczowalam opinie, ale potem bralam juz nawet bez prawie zadnych opinii w necie:) pracuja na zelaznej = wiedza o co kaman. ale przynajmniej bedzie ze mna caly czas, wiem kto, i mam wieksze szanse ze mnie przyjma tam do szpitalaFidelissa lubi tę wiadomość
-
A ja dziś wstała z jakimś mniejszym i bardzo miekkim brzuchem ze juz schize mialam gdzie moje dziecko! teraz w ciagu dnia sie troche powiekszyl ale ruchów nie czuje! Nic mnie nie boli zadne wiezadla krocze itp to zamiast sie cieszyc to wkręt ze cos nie tak;/ ja juz bym chciala listopad i urodzic
misiaczk25, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Evik wrote:A ja dziś wstała z jakimś mniejszym i bardzo miekkim brzuchem ze juz schize mialam gdzie moje dziecko! teraz w ciagu dnia sie troche powiekszyl ale ruchów nie czuje! Nic mnie nie boli zadne wiezadla krocze itp to zamiast sie cieszyc to wkręt ze cos nie tak;/ ja juz bym chciala listopad i urodzic
-
nadrobiłam Was jakoś, miałam tyle komentarzy i pytań ale już zapomniałam
zdjęcia Waszych pociech zarąbiste
co do wanienki my mamy profilowaną od szwagierki, ona sobie chwaliła bo jej się dzieciaki nie ślizgały
Kuniak ja mam krem do depilacji z eveline ale jeszcze nie stosowała bo się boję, ale chyba nie ma czego co??
Tutka mają znajomi i chyba jak na razie są zadowoleni bardzo.
jeja ale u mnie leje, świata nie widać!!!! burza idzie, masakra!!!! co do sutków to mam ulotkę z aventa i jest coś takiego jak "niplette" do korekcji płaskich sutków, pomocne jak nam cycki napłyną mlekiem i sutki mogą się wtedy schowaćśpiworek ten wygląda fajnie na zimę w sam raz http://allegro.pl/rozek-spiworek-koldra-rozek-cieply-kokon-2-czesci-i4355280619.html. U mnie dzisiaj na obiad miała być ryba, ale będzie rosół a na drugie mąż zrobi hamburgery, kupiłam już mięsko na zmielenie mmmm pyszne robi
)
-
UWAGA! UWAGA! wprowadziłam w życie plan z wycinaniem dziur na palcach w skarpetach mężą...świeżo wyprane, przetarte skarpety...powiedziałam dość, już jestem ciekawa jego miny jak będzie chciał któreś założyć
))
Agusia ;), FK81, KUNIAK, RewolucjaSięDzieje, xpatiiix3, Isia14, Fidelissa, Strupka lubią tę wiadomość
-
anusiaa90 wrote:Odebrałam wyniki krzywej i troszkę się niepokoję czy nie są za niskie...
Glukoza na czczo:72
Glukoza po 2h: 92
Z tego co pisałyście norma jest jakoś do 140.. To nie wiem czy ten mój wyniki nie jest za niski. Ktoś wie ? -
Nata wrote:kupujecie coś takiego, albo miałyście ?? http://allegro.pl/bezpieczne-waleczki-do-lozeczka-ty-i-my-i4298636262.html
Ja myślałam nad taką
http://archiwum.allegro.pl/oferta/delta-baby-sj-6-poduszka-klin-do-spania-na-boku-i3314691034.html
ale też nie wiem czy jest to konieczne.. -
KocieOczy wrote:ja na krzywą idę za +/- 2 tygodnie tylko muszę zapisać żeby cytrynkę zabrać ze sobą
ponoć znośniejsze do wypicia wtedy
Koniecznie zabierz ze sobą, bo mnie to uratowało. Inaczej bym pewnie to zwróciła ;p
KocieOczy, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Martinka marudz ile chcesz. Każda ma lepsze i gorsze dni.
Tez sie zastanawiałam nad tym klinem. Wyjdzie w praniu;)
Na glukozę ide po 24 tyg.
Aaaaaaaaa i kurier przywiózł nowe tv do sypialni:) maz juz zainstalował, wiec dzis bede leżeć i oglądać zaległości na ipli itpw przerwie meczy rzecz jasna;)
W gazetce Lidla zobaczyłam czekoladowe ciastka z płynnym nadzieniem, lece zrobic zapas na dzisiejszy seans:)FK81, KocieOczy, Fidelissa lubią tę wiadomość