Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    mialam oko na Asie Radomska, ale w koncu bede rodzic z Magdalena Zlotek-Kopacz.

n poczatku jeszcze riserczowalam opinie, ale potem bralam juz nawet bez prawie zadnych opinii w necie:) pracuja na zelaznej = wiedza o co kaman. ale przynajmniej bedzie ze mna caly czas, wiem kto, i mam wieksze szanse ze mnie przyjma tam do szpitala
    Tak myślę, że wszystkie z Żelaznej są dobre. Żeby tylko mogła któraś za mnie urodzić...

Fidelissa lubi tę wiadomość

jftycms.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś wstała z jakimś mniejszym i bardzo miekkim brzuchem ze juz schize mialam gdzie moje dziecko! teraz w ciagu dnia sie troche powiekszyl ale ruchów nie czuje! Nic mnie nie boli zadne wiezadla krocze itp to zamiast sie cieszyc to wkręt ze cos nie tak;/ ja juz bym chciala listopad i urodzic

misiaczk25, Madlen222 lubią tę wiadomość

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Dziewczyny a ja nadal nie wiem jaki wózek wybrać, to chyba będzie najcięższy wybór....
    ja sie jeszcze nie orientowałam ale będzie ciężko

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde fajne te Wasze dzieciaczki, nie mogę się doczekać aż zobaczę moje :) już sobie wyobrażam jak je kąpię, przytulam itd :)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik wrote:
    A ja dziś wstała z jakimś mniejszym i bardzo miekkim brzuchem ze juz schize mialam gdzie moje dziecko! teraz w ciagu dnia sie troche powiekszyl ale ruchów nie czuje! Nic mnie nie boli zadne wiezadla krocze itp to zamiast sie cieszyc to wkręt ze cos nie tak;/ ja juz bym chciala listopad i urodzic
    jak człowiek za dużo myśli to tak jest, ja po każdej wizycie u gina schizowałam się do następnej ale teraz jak czuję co jakiś czas ruchy to jestem spokojniejsza

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrobiłam Was jakoś, miałam tyle komentarzy i pytań ale już zapomniałam :-) zdjęcia Waszych pociech zarąbiste :-) co do wanienki my mamy profilowaną od szwagierki, ona sobie chwaliła bo jej się dzieciaki nie ślizgały :-) Kuniak ja mam krem do depilacji z eveline ale jeszcze nie stosowała bo się boję, ale chyba nie ma czego co??
    Tutka mają znajomi i chyba jak na razie są zadowoleni bardzo.
    jeja ale u mnie leje, świata nie widać!!!! burza idzie, masakra!!!! co do sutków to mam ulotkę z aventa i jest coś takiego jak "niplette" do korekcji płaskich sutków, pomocne jak nam cycki napłyną mlekiem i sutki mogą się wtedy schować ;-) śpiworek ten wygląda fajnie na zimę w sam raz http://allegro.pl/rozek-spiworek-koldra-rozek-cieply-kokon-2-czesci-i4355280619.html. U mnie dzisiaj na obiad miała być ryba, ale będzie rosół a na drugie mąż zrobi hamburgery, kupiłam już mięsko na zmielenie mmmm pyszne robi :-))

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa no i gratuluję wizyt, trzymam kciuki za kolejne i witam nowe koleżanki na forum :-)

rfnnk6n.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    UWAGA! UWAGA! wprowadziłam w życie plan z wycinaniem dziur na palcach w skarpetach mężą...świeżo wyprane, przetarte skarpety...powiedziałam dość, już jestem ciekawa jego miny jak będzie chciał któreś założyć :-)))

Agusia ;), FK81, KUNIAK, RewolucjaSięDzieje, xpatiiix3, Isia14, Fidelissa, Strupka lubią tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam wyniki krzywej i troszkę się niepokoję czy nie są za niskie...
    Glukoza na czczo:72
    Glukoza po 2h: 92
    Z tego co pisałyście norma jest jakoś do 140.. To nie wiem czy ten mój wyniki nie jest za niski. Ktoś wie ?

rwi37s6.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moim zdaniem wyniki jest ok, chyba lepiej mieć niski niż wysoki :-)

rfnnk6n.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kupujecie coś takiego, albo miałyście ?? http://allegro.pl/bezpieczne-waleczki-do-lozeczka-ty-i-my-i4298636262.html

rfnnk6n.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata wrote:
    moim zdaniem wyniki jest ok, chyba lepiej mieć niski niż wysoki :-)

Mam taką nadzieje :P

rwi37s6.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata wrote:
    kupujecie coś takiego, albo miałyście ?? http://allegro.pl/bezpieczne-waleczki-do-lozeczka-ty-i-my-i4298636262.html
    emmm ja nie kupuję :) zawsze można podłożyć kocyk pod plecki

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiaa90 wrote:
    Odebrałam wyniki krzywej i troszkę się niepokoję czy nie są za niskie...
    Glukoza na czczo:72
    Glukoza po 2h: 92
    Z tego co pisałyście norma jest jakoś do 140.. To nie wiem czy ten mój wyniki nie jest za niski. Ktoś wie ?
    ja ogolnie nie mialam robionej krzywej, jestem ciekawa czy mój ginek coś na ten temat powie czy nie

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • KocieOczy Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na krzywą idę za +/- 2 tygodnie tylko muszę zapisać żeby cytrynkę zabrać ze sobą :D ponoć znośniejsze do wypicia wtedy ;)

goOlp2.png NJmJp2.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata wrote:

Ja myślałam nad taką
    http://archiwum.allegro.pl/oferta/delta-baby-sj-6-poduszka-klin-do-spania-na-boku-i3314691034.html
    ale też nie wiem czy jest to konieczne..

201411191762.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie ja też nie wiem :-) patrzę na beciki i kurde zdecydować się nie mogę ajjjj, chyba muszę z mężem usiąść bo chłop to zaraz decyzję podejmie i już :-)

rfnnk6n.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KocieOczy wrote:
    ja na krzywą idę za +/- 2 tygodnie tylko muszę zapisać żeby cytrynkę zabrać ze sobą :D ponoć znośniejsze do wypicia wtedy ;)

Koniecznie zabierz ze sobą, bo mnie to uratowało. Inaczej bym pewnie to zwróciła ;p

KocieOczy, Fidelissa lubią tę wiadomość

rwi37s6.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martinka marudz ile chcesz. Każda ma lepsze i gorsze dni.
    Tez sie zastanawiałam nad tym klinem. Wyjdzie w praniu;)
    Na glukozę ide po 24 tyg.
    Aaaaaaaaa i kurier przywiózł nowe tv do sypialni:) maz juz zainstalował, wiec dzis bede leżeć i oglądać zaległości na ipli itp :D w przerwie meczy rzecz jasna;)
    W gazetce Lidla zobaczyłam czekoladowe ciastka z płynnym nadzieniem, lece zrobic zapas na dzisiejszy seans:)

FK81, KocieOczy, Fidelissa lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam pączka na deser :-) ojjj dupcia urośnie, no ale co zrobić jak tam ładnie wyglądały...dla męża też wzięłam :-)

rfnnk6n.png
‹‹ 593 594 595 596 597 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ