Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuniak to jest bzdura chyba, bo mi nic takiego lekarz nie mówił, przecież on nie dotyka przy zakładaniu pęcherza...wiele na ten temat czytałam, też pytałąm mojego lekarza czy jest jakieś ryzyko i nikt nic takiego nie stwierdził...jesteś pierwszą osobą od której to słyszę...nie wiem, może nie mam racji, ale wydaję mi się to absurdalne...
-
dziewczyny powiem Wam, że czuję się bezsilna...jest tyle wszystkiego w internecie że ja nie wiem co mam kupić i na co się zdecydować...czy tylko ja nie potrafię podjąć decyzji?? chyba przestanę oglądać to wszystko i wezmę się za to w sierpniu...
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa21 wrote:A co myślicie o wózkach niemieckiej firmy TEUTONIA COSMO, bardzo nam dziś sprzedawca polecał.
Cena wyższa od Quinny, ale zarazem niższa od Stokke. Teraz mam dylemat…
opinie w necie ma super.
Teutonia to jest mój faworyt, zastanawiam się pomiędzy nim (albo Teutonia Be you - model lepszy) albo Bebettoniecierpliwa21 lubi tę wiadomość
-
Nata wrote:dziewczyny powiem Wam, że czuję się bezsilna...jest tyle wszystkiego w internecie że ja nie wiem co mam kupić i na co się zdecydować...czy tylko ja nie potrafię podjąć decyzji?? chyba przestanę oglądać to wszystko i wezmę się za to w sierpniu...
-
Agusia ;) wrote:Teutonia to jest mój faworyt, zastanawiam się pomiędzy nim (albo Teutonia Be you - model lepszy) albo Bebetto
Ja się w nim dziś zakochałam, jeszcze można sobie indywidualnie konfigurować kolorystykę, podobają mi się te kratki, gdybym miała córcię to róż z czarnym i kropeczki
Dla mnie Bebetto za pancerny, taki wielki się wydaje z gondolą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 20:12
-
A ja mam dylemat jestem zdecydowna na ten wózek ale mam problem z kolorem
Jasne że wolałabym różowy ale muszę się zdać na uniwersalny kolor, bo wózek będzie czekał na drugą dzidzię. Najbardziej podoba mi się ten turkusowy ale rozważam też fiolet. Na żywo testowałam czarny
http://www.sportline.riko.pl/produkty/nano/ -
niecierpliwa21 wrote:A co myślicie o wózkach niemieckiej firmy TEUTONIA COSMO, bardzo nam dziś sprzedawca polecał.
Cena wyższa od Quinny, ale zarazem niższa od Stokke. Teraz mam dylemat…
opinie w necie ma super.
Teutonia ma znakomitej jakości wózki, są bardzo lekkie i praktycznie nie do zdarcia. Też je miałam na tapecie, ale przeważył lżejszy wygląd u innej markiStokke też jest świetnym wyjściem...masz dylemat, nie ma co, ale którykolwiek wózek wybierzesz to będzie dobrze:)
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
RewolucjaSięDzieje wrote:Teutonia ma znakomitej jakości wózki, są bardzo lekkie i praktycznie nie do zdarcia. Też je miałam na tapecie, ale przeważył lżejszy wygląd u innej marki
Stokke też jest świetnym wyjściem...masz dylemat, nie ma co, ale którykolwiek wózek wybierzesz to będzie dobrze:)
A u jakiej marki jeśli mogłabyś powiedzieć, chętnie obejrzę. Mnie też zależy na tym żeby wózek nie przypominał czołgu -
a ja dziś w lumpie kombinezon upolowalam yuppiii!!
w kolorze ecru, taki misiasty , z uszkami:) i 4 bodziaki do tego, mówiłam se , ze nie bede sie za szybko wkręcać w kupowanie, ale masz, zobaczyłam to to i musialam kupic no;).
Pati, to ja tam sie kiedys dopraszałam o ciuszki po Marcelku w rozmiarze do 68, jak Ci jakies po selekcji zostaną.
-
niecierpliwa21 wrote:A u jakiej marki jeśli mogłabyś powiedzieć, chętnie obejrzę. Mnie też zależy na tym żeby wózek nie przypominał czołgu
Mam Bugaboo Cameleon - cudo techniczne, wyglądem może nie powala, ale spełnia wszystkie warunki idealnego wehikułu, wygodny dla dziecka, leciutki, zwrotny, mnóstwo akcesoriów, służył nam bite 3 lata dzień w dzień
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
niecierpliwa21 wrote:Ja się w nim dziś zakochałam, jeszcze można sobie indywidualnie konfigurować kolorystykę, podobają mi się te kratki, gdybym miała córcię to róż z czarnym i kropeczki
Dla mnie Bebetto za pancerny, taki wielki się wydaje z gondolą.biały stelaz, lansik hehe. Teutonia ma przeslodkie te kratki, kropki przeraża mnie trochę cena za 4 w 1 na promocji znalazłam Be you sąza 4200 pln
-
FK kurde sie rozpisałam i wywaliło mi xD a więc po krótce jeszcze raz ... Tak myslałam, że z Tobą sie umawiałam wiec chciałam sie upewnić
Mam cały worek takich 56-68(kaftaniki body pajace rajstopki skarpetki spodnie i jeden czy dwa kombinezony bo wszystkiego jeszcze nie przebrałam) i drugi 74-80 hmm jutro skończą mi szafę to tylko pochowam wszystko i posprzątam, ale nie wiem czy się wyrobię jutro jeszcze by porobić fotki bo chyba będzie tak najlepiej jak wyśle Ci i powybierasz co chcesz bo po co wysyłać wszystko jak Ci się nie spodoba np
no więc zapewne odezwe się w tej sprawie w piątek jak będzie już po wszystkim i emocje opadną, bo w czwartek egzamin praktyczny ja cała tym żyje teraz stresuje sie i boje jak cholera także odsapne w piątek wizytka wrócę położe małego spac i na spokojnie sie wtedy tym postaram zająć
Przebiore jeszcze raz co się nadaje do oddania hehe bo zapewne część poplamiona może być więc wyrzuce mam też flanelki i jakies kocyki bo mam tego od chooooooooooolerki też mogę oddać jakieś, bo poodkładać muszę, no i w sumie już dogadamy się potem na priv
FK81 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Rewolucja, bugaboo cameleon to był nasz wymarzony wózek, ale musieliśmy poszukać tańszej alternatywy.
Jeśli chodzi o bebetto, to te wózki zrobiły na mnie w sklepie dobre wrażenie, ale mój mąż od początku mówił, że są fatalnie wykonane z najtańszych materiałów (chodzi mi głównie o stelaż). Cena bardzo dobra, więc postanowiłam sprawdzić opinie w necie i okazuje się, że jest to jeden z gorszych wózków, na jakie można trafić. Bardzo awaryjna tandeta.
U nas stanęło na mamas & papas joolz. Będziemy polować we wrześniu pewnie.
Madlen, a może coś używanego? Bo wózki bliźniacze z tego, co widzę, chodzą za naprawdę małe pieniądze - po prostu ciężko je sprzedać.RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
Ja 'przez przypadek' znalazłam baby design lupo Comfort. Nie dość że dość tani porównując z innymi, to jeszcze nie znalazłam ani jednej złej opinii... szukam wersji 3w1 minimum:-)
Jezu, zrobiłam pyszne jagodzianki z malinami (jagód nie było) i wtrabilam 3 na gorąco...polecam! www.mojewypieki.com/przepis/jagodzianki
Goplana, lkc lubią tę wiadomość
-
ewelina_d wrote:Ja 'przez przypadek' znalazłam baby design lupo Comfort. Nie dość że dość tani porównując z innymi, to jeszcze nie znalazłam ani jednej złej opinii... szukam wersji 3w1 minimum:-)
Jezu, zrobiłam pyszne jagodzianki z malinami (jagód nie było) i wtrabilam 3 na gorąco...polecam! www.mojewypieki.com/przepis/jagodzianki
Lubie ta stronkę na fb
Czesto korzystam z przepisów