X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuniak to jest bzdura chyba, bo mi nic takiego lekarz nie mówił, przecież on nie dotyka przy zakładaniu pęcherza...wiele na ten temat czytałam, też pytałąm mojego lekarza czy jest jakieś ryzyko i nikt nic takiego nie stwierdził...jesteś pierwszą osobą od której to słyszę...nie wiem, może nie mam racji, ale wydaję mi się to absurdalne...

relgh3714vlmssyj.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa no to nie wiedziałam :-) to mam nadzieję kochana że się poprawi i że nie będzie konieczności zakładania, współczuję z tym leżeniem :(

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny powiem Wam, że czuję się bezsilna...jest tyle wszystkiego w internecie że ja nie wiem co mam kupić i na co się zdecydować...czy tylko ja nie potrafię podjąć decyzji?? chyba przestanę oglądać to wszystko i wezmę się za to w sierpniu...

Fidelissa lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    A co myślicie o wózkach niemieckiej firmy TEUTONIA COSMO, bardzo nam dziś sprzedawca polecał.

Cena wyższa od Quinny, ale zarazem niższa od Stokke. Teraz mam dylemat…
    opinie w necie ma super.

Teutonia to jest mój faworyt, zastanawiam się pomiędzy nim (albo Teutonia Be you - model lepszy) albo Bebetto

niecierpliwa21 lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata wrote:
    dziewczyny powiem Wam, że czuję się bezsilna...jest tyle wszystkiego w internecie że ja nie wiem co mam kupić i na co się zdecydować...czy tylko ja nie potrafię podjąć decyzji?? chyba przestanę oglądać to wszystko i wezmę się za to w sierpniu...
    Solidaryzuje się z tobą. Pojęcia nie mam jaki wózek, które ubranka, i w ogóle cokolwiek... też wrócę do tego w sierpniu na poważnie...

Ewelina
    hhojzmj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam sie do Was, bo nie mam również pojęcia jaki wózek wybrać a mój sie nie nadaje juz dla córci :P ale wózek dopiero w sierpniu/wrześniu ;D

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Teutonia to jest mój faworyt, zastanawiam się pomiędzy nim (albo Teutonia Be you - model lepszy) albo Bebetto

Ja się w nim dziś zakochałam, jeszcze można sobie indywidualnie konfigurować kolorystykę, podobają mi się te kratki, gdybym miała córcię to róż z czarnym i kropeczki :)

Dla mnie Bebetto za pancerny, taki wielki się wydaje z gondolą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 20:12

nxbhnwz.png
  • okti89 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dylemat jestem zdecydowna na ten wózek ale mam problem z kolorem :P
    Jasne że wolałabym różowy ale muszę się zdać na uniwersalny kolor, bo wózek będzie czekał na drugą dzidzię. Najbardziej podoba mi się ten turkusowy ale rozważam też fiolet. Na żywo testowałam czarny
    http://www.sportline.riko.pl/produkty/nano/

razem z Lilianką czekamy na Miłoszka <3
    f2w3s65g4x4ggahf.png
    km5sio4ppvqv6byq.png
    Aniołek [*] 7tc 22.01.2014 r.
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    A co myślicie o wózkach niemieckiej firmy TEUTONIA COSMO, bardzo nam dziś sprzedawca polecał.

Cena wyższa od Quinny, ale zarazem niższa od Stokke. Teraz mam dylemat…
    opinie w necie ma super.

Teutonia ma znakomitej jakości wózki, są bardzo lekkie i praktycznie nie do zdarcia. Też je miałam na tapecie, ale przeważył lżejszy wygląd u innej marki :) Stokke też jest świetnym wyjściem...masz dylemat, nie ma co, ale którykolwiek wózek wybierzesz to będzie dobrze:)

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RewolucjaSięDzieje wrote:
    Teutonia ma znakomitej jakości wózki, są bardzo lekkie i praktycznie nie do zdarcia. Też je miałam na tapecie, ale przeważył lżejszy wygląd u innej marki :) Stokke też jest świetnym wyjściem...masz dylemat, nie ma co, ale którykolwiek wózek wybierzesz to będzie dobrze:)

A u jakiej marki jeśli mogłabyś powiedzieć, chętnie obejrzę. Mnie też zależy na tym żeby wózek nie przypominał czołgu :)

nxbhnwz.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziś w lumpie kombinezon upolowalam yuppiii!!:)
    w kolorze ecru, taki misiasty , z uszkami:) i 4 bodziaki do tego, mówiłam se , ze nie bede sie za szybko wkręcać w kupowanie, ale masz, zobaczyłam to to i musialam kupic no;).
    Pati, to ja tam sie kiedys dopraszałam o ciuszki po Marcelku w rozmiarze do 68, jak Ci jakies po selekcji zostaną:).

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    A u jakiej marki jeśli mogłabyś powiedzieć, chętnie obejrzę. Mnie też zależy na tym żeby wózek nie przypominał czołgu :)

Mam Bugaboo Cameleon - cudo techniczne, wyglądem może nie powala, ale spełnia wszystkie warunki idealnego wehikułu, wygodny dla dziecka, leciutki, zwrotny, mnóstwo akcesoriów, służył nam bite 3 lata dzień w dzień :)

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    Ja się w nim dziś zakochałam, jeszcze można sobie indywidualnie konfigurować kolorystykę, podobają mi się te kratki, gdybym miała córcię to róż z czarnym i kropeczki :)

Dla mnie Bebetto za pancerny, taki wielki się wydaje z gondolą.
    A widzialas dwa nowe Flavio i Silvia dla mnie są bardzo zgrabne :-) biały stelaz, lansik hehe. Teutonia ma przeslodkie te kratki, kropki przeraża mnie trochę cena za 4 w 1 na promocji znalazłam Be you sąza 4200 pln

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tez go widziałam, jakaś limitowana edycja była żółta akurat mnie nie zachwyciła. Ale ja doświadczenie w wózkach mam żadne.

nxbhnwz.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sprawy wózka zostawiam na wrzesień...i niestety mam nieco trudniej niż Wy, gdyż z ograniczonym budżetem kupno wózka bliźniaczego nie jest najłatwiejsze...

relgh3714vlmssyj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK kurde sie rozpisałam i wywaliło mi xD a więc po krótce jeszcze raz ... Tak myslałam, że z Tobą sie umawiałam wiec chciałam sie upewnić :P Mam cały worek takich 56-68(kaftaniki body pajace rajstopki skarpetki spodnie i jeden czy dwa kombinezony bo wszystkiego jeszcze nie przebrałam) i drugi 74-80 hmm jutro skończą mi szafę to tylko pochowam wszystko i posprzątam, ale nie wiem czy się wyrobię jutro jeszcze by porobić fotki bo chyba będzie tak najlepiej jak wyśle Ci i powybierasz co chcesz bo po co wysyłać wszystko jak Ci się nie spodoba np :) no więc zapewne odezwe się w tej sprawie w piątek jak będzie już po wszystkim i emocje opadną, bo w czwartek egzamin praktyczny ja cała tym żyje teraz stresuje sie i boje jak cholera także odsapne w piątek wizytka wrócę położe małego spac i na spokojnie sie wtedy tym postaram zająć :D Przebiore jeszcze raz co się nadaje do oddania hehe bo zapewne część poplamiona może być więc wyrzuce mam też flanelki i jakies kocyki bo mam tego od chooooooooooolerki też mogę oddać jakieś, bo poodkładać muszę, no i w sumie już dogadamy się potem na priv :P

FK81 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewolucja, bugaboo cameleon to był nasz wymarzony wózek, ale musieliśmy poszukać tańszej alternatywy.

Jeśli chodzi o bebetto, to te wózki zrobiły na mnie w sklepie dobre wrażenie, ale mój mąż od początku mówił, że są fatalnie wykonane z najtańszych materiałów (chodzi mi głównie o stelaż). Cena bardzo dobra, więc postanowiłam sprawdzić opinie w necie i okazuje się, że jest to jeden z gorszych wózków, na jakie można trafić. Bardzo awaryjna tandeta.

U nas stanęło na mamas & papas joolz. Będziemy polować we wrześniu pewnie.

Madlen, a może coś używanego? Bo wózki bliźniacze z tego, co widzę, chodzą za naprawdę małe pieniądze - po prostu ciężko je sprzedać.

RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 'przez przypadek' znalazłam baby design lupo Comfort. Nie dość że dość tani porównując z innymi, to jeszcze nie znalazłam ani jednej złej opinii... szukam wersji 3w1 minimum:-)

Jezu, zrobiłam pyszne jagodzianki z malinami (jagód nie było :-)) i wtrabilam 3 na gorąco...polecam! www.mojewypieki.com/przepis/jagodzianki

Goplana, lkc lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/show_item.php?item=4346248166
    Co myślicie o tym?

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    Ja 'przez przypadek' znalazłam baby design lupo Comfort. Nie dość że dość tani porównując z innymi, to jeszcze nie znalazłam ani jednej złej opinii... szukam wersji 3w1 minimum:-)

Jezu, zrobiłam pyszne jagodzianki z malinami (jagód nie było :-)) i wtrabilam 3 na gorąco...polecam! www.mojewypieki.com/przepis/jagodzianki

Lubie ta stronkę na fb :)
    Czesto korzystam z przepisów

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
‹‹ 596 597 598 599 600 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ