X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pinsleepe rozglądam się również za używanymi ale niestety nie znalazłam jeszcze takiego, który będzie spełniał moje oczekiwania. Także wbrew pozorom wcale nie jest łatwo...

relgh3714vlmssyj.png
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ładne, ale czy potrzebne? To musisz sama określić. Mi się bardzo podobają kosze mojżesza i miałam zamiar kupić, ale jak zaczęłam robić podsumowanie wyprawki, to odpuściłam takie bajery ;)

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ale się znów porobiło, Kuniak jak nie wymioty to teraz ztą szyjką, trzymam kciuki:)

pinsleepe mówisz, że wózki bebetto sa tandetne? Kurcze bo ja już sobie upatrzyłam, a nawet jestem pewna, że chcę bebetto sylvię, ale skoro piszesz, że najtańszy materiał z jakiego został wykonany, to ja muszę się dobrze zastanowić.

Zdjęcia maluszków sa przepiękne:) Ja też już nie mogę sie doczekać kiedy moje maleństwo utulę:)

Agusia ;), xpatiiix3 lubią tę wiadomość

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK trzymaj się tam dzielnie, musi być dobrze

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kupiłam używany kosz mojżesza, bo strasznie mi się podobają, a do tego będziemy mieli Olusia u nas w pokoju żeby nie budził Szymona, ale jednocześnie jak Szymek będzie w przedszkolu to wyprowadzka do pokoju chłopców. Poza tym mamy łóżeczko turystyczne bez podnoszonego poziomu i w niego nie wsadzimy noworodka, także i tak trzeba było coś wymyśleć, bo nie wyobrażam sobie żeby dziecko spędzało tyle czasu w gondoli (a co jak ją zasika, zwymiotuje itp, jak wtedy ze spacerem zanim wyschnie).

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znalazłam super promocje na Teutonie z 5000 na niecałe 3500

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1023&%3CosCsid%3E

Mój faworyt srebrny stelaz i kolorystyka 5035 :)

nxbhnwz.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana Ty pisałaś o tutku, widziałaś je na żywo?
    bo ja zakochałam się w grande play z eco skóry białym ale zostałam pojechana więc może ten biało niebiesko czerwony

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • madziulka112 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj wróciłam z zakupów cała w skowronkach. Dziewczynom które mieszkają w Warszawie polecam przejecvhać się do smyka w factory na annopolu. Kupiłam jesiennego pjaca - kombinezon, kombinezon w panterkę i kombinezon taki na zimę konkretną, a i jeszcze czapkę cieplutką zimowa ocieplaną. Za wszystko zapłaciłam 120 zł. Może nie aż tak tanio jak płacę w lumpkach ale się nie spodziewałam takich okazji.
    Jednak dla chłopców wcale nie było kombinezonów, dziwne. Chciałam jeszcze jakieś praktyczne pajace i śpiochy ale tu akurat nie było wielkiego wyboru

RewolucjaSięDzieje, Dotty84 lubią tę wiadomość

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pinsleepe wrote:
    Ładne, ale czy potrzebne? To musisz sama określić. Mi się bardzo podobają kosze mojżesza i miałam zamiar kupić, ale jak zaczęłam robić podsumowanie wyprawki, to odpuściłam takie bajery ;)

Bajer. Mężowi wpadło w oko. Ja poki co sceptycznie nastawiona.

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madalena moja siostra używała kołyski przez pierwsze miesiące życia dziecka zamiast łóżeczka

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeśli chodzi o promocje sporo jest w tesco też, dzisiaj byłam i kupiłam parę ciuszków dla malucha. U nas w smyku to dla chłopców były takie średnio ładne rzeczy niestety.

mada_lena lubi tę wiadomość

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • madziulka112 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też bardzo podobają się i kosze i kołyski, ale wygrał w końcu rozsądek i będzie łóżeczko. Każdy musi sam stwierdzić czy go po prostu stać. A jak ktoś będzie chciał was oceniać, że niby po co to kupujecie to pwoedzcie żeby się pocałował w d...:)
    Wasza decyzja :)

Madlen222, mada_lena, Eve, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • madziulka112 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve wrote:
    A jeśli chodzi o promocje sporo jest w tesco też, dzisiaj byłam i kupiłam parę ciuszków dla malucha. U nas w smyku to dla chłopców były takie średnio ładne rzeczy niestety.

Ale tu akurat to jest outlet i ceny naprawdę niższe niż w innych smykach. Ja się strasznie przyzwyczaiłam do lumpków i teraz trochę mi szkoda na jedną rzecz wydać tyle co tam płacę za całą siatę, ale muszę, bo wszystkiego nie dorwę używanego :)
    A do tesco chyba się wybiorę skoro polecasz. Lubię te ciuszki. Może nie są tanie jak na supermarket, ale są śliczne

FK81 lubi tę wiadomość

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wybraliśmy łóżeczko-kołyskę takie 2w1, można zablokować bujanie i jest zwykłym łóżeczkiem, 3 poziomy położenia materaca i obniżana barierka. U nas to idealne rozwiązanie gdyż mamy bardzo niskie łóżko.

http://www.lululaj.pl/pl/gallery/56

Eve, Madlen222 lubią tę wiadomość

nxbhnwz.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulka112 wrote:
    Ale tu akurat to jest outlet i ceny naprawdę niższe niż w innych smykach. Ja się strasznie przyzwyczaiłam do lumpków i teraz trochę mi szkoda na jedną rzecz wydać tyle co tam płacę za całą siatę, ale muszę, bo wszystkiego nie dorwę używanego :)
    A do tesco chyba się wybiorę skoro polecasz. Lubię te ciuszki. Może nie są tanie jak na supermarket, ale są śliczne

Też lubię te ciuszki, bo są ładne i przede wszystkim wyglądają bez zmian po wielu praniach.
    A lumpek to w ogóle wymiana, ostatnio za 100 zł wyszłam z wielką siatką praktycznie rzeczy w stanie idealnym dla obu chłopców.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 22:30

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    My wybraliśmy łóżeczko-kołyskę takie 2w1, można zablokować bujanie i jest zwykłym łóżeczkiem, 3 poziomy położenia materaca i obniżana barierka. U nas to idealne rozwiązanie gdyż mamy bardzo niskie łóżko.

Fajne:)

niecierpliwa21 lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś moje dzieci dziś mało ruchliwe, w porównaniu do poprzednich dni...mam nadzieję, że wszystko u nich ok:)

relgh3714vlmssyj.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:

Mój kolega z zona tworzą te cuda:)

Ewelina
    hhojzmj.png

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo prosze, ale rewelacyjne są, profesjonalna robota a nie jakiś badziew jak to często w necie mozna sie natknąć.

nxbhnwz.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 wrote:
    coś moje dzieci dziś mało ruchliwe, w porównaniu do poprzednich dni...mam nadzieję, że wszystko u nich ok:)
    Moja wczoraj wieczorem odpoczywała. Puknęla raz góra dwa.. Ale dzis juz ok, jak zawsze:)

Madlen222 lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
‹‹ 597 598 599 600 601 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ