Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze ale się znów porobiło, Kuniak jak nie wymioty to teraz ztą szyjką, trzymam kciuki:)
pinsleepe mówisz, że wózki bebetto sa tandetne? Kurcze bo ja już sobie upatrzyłam, a nawet jestem pewna, że chcę bebetto sylvię, ale skoro piszesz, że najtańszy materiał z jakiego został wykonany, to ja muszę się dobrze zastanowić.
Zdjęcia maluszków sa przepiękne:) Ja też już nie mogę sie doczekać kiedy moje maleństwo utulęAgusia ;), xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
A ja kupiłam używany kosz mojżesza, bo strasznie mi się podobają, a do tego będziemy mieli Olusia u nas w pokoju żeby nie budził Szymona, ale jednocześnie jak Szymek będzie w przedszkolu to wyprowadzka do pokoju chłopców. Poza tym mamy łóżeczko turystyczne bez podnoszonego poziomu i w niego nie wsadzimy noworodka, także i tak trzeba było coś wymyśleć, bo nie wyobrażam sobie żeby dziecko spędzało tyle czasu w gondoli (a co jak ją zasika, zwymiotuje itp, jak wtedy ze spacerem zanim wyschnie).👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
A ja dzisiaj wróciłam z zakupów cała w skowronkach. Dziewczynom które mieszkają w Warszawie polecam przejecvhać się do smyka w factory na annopolu. Kupiłam jesiennego pjaca - kombinezon, kombinezon w panterkę i kombinezon taki na zimę konkretną, a i jeszcze czapkę cieplutką zimowa ocieplaną. Za wszystko zapłaciłam 120 zł. Może nie aż tak tanio jak płacę w lumpkach ale się nie spodziewałam takich okazji.
Jednak dla chłopców wcale nie było kombinezonów, dziwne. Chciałam jeszcze jakieś praktyczne pajace i śpiochy ale tu akurat nie było wielkiego wyboruRewolucjaSięDzieje, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
pinsleepe wrote:Ładne, ale czy potrzebne? To musisz sama określić. Mi się bardzo podobają kosze mojżesza i miałam zamiar kupić, ale jak zaczęłam robić podsumowanie wyprawki, to odpuściłam takie bajery
Bajer. Mężowi wpadło w oko. Ja poki co sceptycznie nastawiona. -
A jeśli chodzi o promocje sporo jest w tesco też, dzisiaj byłam i kupiłam parę ciuszków dla malucha. U nas w smyku to dla chłopców były takie średnio ładne rzeczy niestety.
mada_lena lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Mi też bardzo podobają się i kosze i kołyski, ale wygrał w końcu rozsądek i będzie łóżeczko. Każdy musi sam stwierdzić czy go po prostu stać. A jak ktoś będzie chciał was oceniać, że niby po co to kupujecie to pwoedzcie żeby się pocałował w d...
Wasza decyzjaMadlen222, mada_lena, Eve, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Eve wrote:A jeśli chodzi o promocje sporo jest w tesco też, dzisiaj byłam i kupiłam parę ciuszków dla malucha. U nas w smyku to dla chłopców były takie średnio ładne rzeczy niestety.
Ale tu akurat to jest outlet i ceny naprawdę niższe niż w innych smykach. Ja się strasznie przyzwyczaiłam do lumpków i teraz trochę mi szkoda na jedną rzecz wydać tyle co tam płacę za całą siatę, ale muszę, bo wszystkiego nie dorwę używanego
A do tesco chyba się wybiorę skoro polecasz. Lubię te ciuszki. Może nie są tanie jak na supermarket, ale są śliczneFK81 lubi tę wiadomość
-
My wybraliśmy łóżeczko-kołyskę takie 2w1, można zablokować bujanie i jest zwykłym łóżeczkiem, 3 poziomy położenia materaca i obniżana barierka. U nas to idealne rozwiązanie gdyż mamy bardzo niskie łóżko.
http://www.lululaj.pl/pl/gallery/56Eve, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
madziulka112 wrote:Ale tu akurat to jest outlet i ceny naprawdę niższe niż w innych smykach. Ja się strasznie przyzwyczaiłam do lumpków i teraz trochę mi szkoda na jedną rzecz wydać tyle co tam płacę za całą siatę, ale muszę, bo wszystkiego nie dorwę używanego
A do tesco chyba się wybiorę skoro polecasz. Lubię te ciuszki. Może nie są tanie jak na supermarket, ale są śliczne
Też lubię te ciuszki, bo są ładne i przede wszystkim wyglądają bez zmian po wielu praniach.
A lumpek to w ogóle wymiana, ostatnio za 100 zł wyszłam z wielką siatką praktycznie rzeczy w stanie idealnym dla obu chłopców.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 22:30
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
niecierpliwa21 wrote:My wybraliśmy łóżeczko-kołyskę takie 2w1, można zablokować bujanie i jest zwykłym łóżeczkiem, 3 poziomy położenia materaca i obniżana barierka. U nas to idealne rozwiązanie gdyż mamy bardzo niskie łóżko.
http://www.lululaj.pl/pl/gallery/56niecierpliwa21 lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa21 wrote:My wybraliśmy łóżeczko-kołyskę takie 2w1, można zablokować bujanie i jest zwykłym łóżeczkiem, 3 poziomy położenia materaca i obniżana barierka. U nas to idealne rozwiązanie gdyż mamy bardzo niskie łóżko.
http://www.lululaj.pl/pl/gallery/56