X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pinsleepe rozglądam się również za używanymi ale niestety nie znalazłam jeszcze takiego, który będzie spełniał moje oczekiwania. Także wbrew pozorom wcale nie jest łatwo...

relgh3714vlmssyj.png
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ładne, ale czy potrzebne? To musisz sama określić. Mi się bardzo podobają kosze mojżesza i miałam zamiar kupić, ale jak zaczęłam robić podsumowanie wyprawki, to odpuściłam takie bajery ;)

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ale się znów porobiło, Kuniak jak nie wymioty to teraz ztą szyjką, trzymam kciuki:)

pinsleepe mówisz, że wózki bebetto sa tandetne? Kurcze bo ja już sobie upatrzyłam, a nawet jestem pewna, że chcę bebetto sylvię, ale skoro piszesz, że najtańszy materiał z jakiego został wykonany, to ja muszę się dobrze zastanowić.

Zdjęcia maluszków sa przepiękne:) Ja też już nie mogę sie doczekać kiedy moje maleństwo utulę:)

Agusia ;), xpatiiix3 lubią tę wiadomość

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK trzymaj się tam dzielnie, musi być dobrze

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kupiłam używany kosz mojżesza, bo strasznie mi się podobają, a do tego będziemy mieli Olusia u nas w pokoju żeby nie budził Szymona, ale jednocześnie jak Szymek będzie w przedszkolu to wyprowadzka do pokoju chłopców. Poza tym mamy łóżeczko turystyczne bez podnoszonego poziomu i w niego nie wsadzimy noworodka, także i tak trzeba było coś wymyśleć, bo nie wyobrażam sobie żeby dziecko spędzało tyle czasu w gondoli (a co jak ją zasika, zwymiotuje itp, jak wtedy ze spacerem zanim wyschnie).

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znalazłam super promocje na Teutonie z 5000 na niecałe 3500

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1023&%3CosCsid%3E

Mój faworyt srebrny stelaz i kolorystyka 5035 :)

nxbhnwz.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana Ty pisałaś o tutku, widziałaś je na żywo?
    bo ja zakochałam się w grande play z eco skóry białym ale zostałam pojechana więc może ten biało niebiesko czerwony

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • madziulka112 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj wróciłam z zakupów cała w skowronkach. Dziewczynom które mieszkają w Warszawie polecam przejecvhać się do smyka w factory na annopolu. Kupiłam jesiennego pjaca - kombinezon, kombinezon w panterkę i kombinezon taki na zimę konkretną, a i jeszcze czapkę cieplutką zimowa ocieplaną. Za wszystko zapłaciłam 120 zł. Może nie aż tak tanio jak płacę w lumpkach ale się nie spodziewałam takich okazji.
    Jednak dla chłopców wcale nie było kombinezonów, dziwne. Chciałam jeszcze jakieś praktyczne pajace i śpiochy ale tu akurat nie było wielkiego wyboru

RewolucjaSięDzieje, Dotty84 lubią tę wiadomość

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pinsleepe wrote:
    Ładne, ale czy potrzebne? To musisz sama określić. Mi się bardzo podobają kosze mojżesza i miałam zamiar kupić, ale jak zaczęłam robić podsumowanie wyprawki, to odpuściłam takie bajery ;)

Bajer. Mężowi wpadło w oko. Ja poki co sceptycznie nastawiona.

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madalena moja siostra używała kołyski przez pierwsze miesiące życia dziecka zamiast łóżeczka

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeśli chodzi o promocje sporo jest w tesco też, dzisiaj byłam i kupiłam parę ciuszków dla malucha. U nas w smyku to dla chłopców były takie średnio ładne rzeczy niestety.

mada_lena lubi tę wiadomość

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • madziulka112 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też bardzo podobają się i kosze i kołyski, ale wygrał w końcu rozsądek i będzie łóżeczko. Każdy musi sam stwierdzić czy go po prostu stać. A jak ktoś będzie chciał was oceniać, że niby po co to kupujecie to pwoedzcie żeby się pocałował w d...:)
    Wasza decyzja :)

Madlen222, mada_lena, Eve, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • madziulka112 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve wrote:
    A jeśli chodzi o promocje sporo jest w tesco też, dzisiaj byłam i kupiłam parę ciuszków dla malucha. U nas w smyku to dla chłopców były takie średnio ładne rzeczy niestety.

Ale tu akurat to jest outlet i ceny naprawdę niższe niż w innych smykach. Ja się strasznie przyzwyczaiłam do lumpków i teraz trochę mi szkoda na jedną rzecz wydać tyle co tam płacę za całą siatę, ale muszę, bo wszystkiego nie dorwę używanego :)
    A do tesco chyba się wybiorę skoro polecasz. Lubię te ciuszki. Może nie są tanie jak na supermarket, ale są śliczne

FK81 lubi tę wiadomość

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wybraliśmy łóżeczko-kołyskę takie 2w1, można zablokować bujanie i jest zwykłym łóżeczkiem, 3 poziomy położenia materaca i obniżana barierka. U nas to idealne rozwiązanie gdyż mamy bardzo niskie łóżko.

http://www.lululaj.pl/pl/gallery/56

Eve, Madlen222 lubią tę wiadomość

nxbhnwz.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulka112 wrote:
    Ale tu akurat to jest outlet i ceny naprawdę niższe niż w innych smykach. Ja się strasznie przyzwyczaiłam do lumpków i teraz trochę mi szkoda na jedną rzecz wydać tyle co tam płacę za całą siatę, ale muszę, bo wszystkiego nie dorwę używanego :)
    A do tesco chyba się wybiorę skoro polecasz. Lubię te ciuszki. Może nie są tanie jak na supermarket, ale są śliczne

Też lubię te ciuszki, bo są ładne i przede wszystkim wyglądają bez zmian po wielu praniach.
    A lumpek to w ogóle wymiana, ostatnio za 100 zł wyszłam z wielką siatką praktycznie rzeczy w stanie idealnym dla obu chłopców.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 22:30

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    My wybraliśmy łóżeczko-kołyskę takie 2w1, można zablokować bujanie i jest zwykłym łóżeczkiem, 3 poziomy położenia materaca i obniżana barierka. U nas to idealne rozwiązanie gdyż mamy bardzo niskie łóżko.

Fajne:)

niecierpliwa21 lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś moje dzieci dziś mało ruchliwe, w porównaniu do poprzednich dni...mam nadzieję, że wszystko u nich ok:)

relgh3714vlmssyj.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:

Mój kolega z zona tworzą te cuda:)

Ewelina
    hhojzmj.png

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo prosze, ale rewelacyjne są, profesjonalna robota a nie jakiś badziew jak to często w necie mozna sie natknąć.

nxbhnwz.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 wrote:
    coś moje dzieci dziś mało ruchliwe, w porównaniu do poprzednich dni...mam nadzieję, że wszystko u nich ok:)
    Moja wczoraj wieczorem odpoczywała. Puknęla raz góra dwa.. Ale dzis juz ok, jak zawsze:)

Madlen222 lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
‹‹ 597 598 599 600 601 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ