Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Nata wrote:jejcia dziewczyny Wy wiecie że dziecko stópkę, pupkę albo co innego wypina a ja tylko czuję że się rusza...chyba mam za dużo tłuszczu na brzuchu i to dlatego13 lipca mamy niespodziewane chrzciny u przyjaciół (przyśpieszone bo chrzestny wylatuje za granicę w sierpniu i nie wiadomo kiedy wróci) i kupiłam dzisiaj na prezent takie coś http://allegro.pl/moje-pierwsze-piec-lat-a-geddes-piekny-pamietnik-i4348644305.html strasznie mi się podoba i na pewno dla mojego smyka też zakupię taki album
) coś się do tego dokupi i będzie jak znalazł prawda? a dodatkowo musieliśmy pokombinować z urlopem i w sob jedziemy nad morze na tydz. Także modlę się o pogodę
))okti wózek nano też mi się podoba, a ten kolorem też cudny i mam na oku
nie widziałam niestety na żywo tego wózka i musze gdzieś przypolować!
My jedziemy w piątek nad morze więc dołączam się do modłów o pogodę -
desou wrote:Viviana ja też dostaję przelew od pracodawcy i paski przychodzą pocztą z firmy ale podobno im płaci zus. Ja mam zawsze przed 10 wypłatę, więc zus wypełnia przelewy a pracodawca od razu podaje dalej. Popytaj dlaczego ciagle masz inne terminy, przed l4 też tak miałaś?
Ja słabo spałam, mam ogromnego stresa przed tymi prenatalnymi...
U mnie wypłata jest 1-go i tak firma przelewa zasiłku chorobowe, ale kiepsko stoi finansowo i wstrzymane sa wszystkie wypłaty do nie wiadomo kiedy. A moje powinni wypłacić, bo to zusowskie, a nie pracownicze.
Mnie stres też łapie przed wizytami usg, a co mówiąc przed genetycznymi. Kciukam będzie dobrze. -
A ja niby wyspana niby nie, mogłabym tak spać i spać, nie wiem o co kaman. Jak się tylko położe to odrazu zasypiam. W nocy nie obudziłam się na siku, co mnie zdziwiło bo zawsze 2-3 razy się budzę, przez co moja prawa nerka chwilowo mocno bolała, ale wypiłam już prawie litrę wody więc sie filtruje.
Jutro rano jadę na badanka, jak narzie tylko toxo, morfologia i mocz.Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Ja dostaję wypłatę 10 każdego miesiąca i to od pracodawcy. Pracodawca rozlicza się z ZUSem, ale tylko dlatgeo że zatrudnia powyżej 20 osób. Wypłatę zawsze mam na czas, ale pewnie dlatgeo że to zajebiście duża korporacja.Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
witam z rana dziewczęta:) ja zaraz jadę z koleżanką do lekarza, potowarzyszyć jej...ona też w ciąży ale już w 33 tygodniu (zazdroszczę jej).
Ja wczoraj miałam stresa bo dzidzie moje bardzo słabo pukały i zanim zasnęłam to czekałam, czekałam, czekałam...w końcu doczekałam się na małę puki...ale dziś od rana znowu nie jest żwawo..
Desou trzymam kciuki!!! -
Ja dostaję od ZUSu kasę i różnie
raz dostałam 5go, raz 3go, teraz w ogóle dostałam 30go i nigdy nie wiem kiedy wpłynie. Strasznie mnie zgaga ostatnio męczy pod wieczór, w nocy i z samego rana w dzień w miarę się stabilizuje
I pobudki każdej nocy bo klusek wierzga jak rozbuchany ogier.. upodobało mu się miejsce z lewej strony bo tam najbardziej i najczęściej go czujętylko nie wiem czy tam tyłek i nogi czy mnie tak piąstkami okłada
Mama mi ostatnio powiedziała, że ja też wierzgałam jak durna, gorzej nawet niż mój starszy brat i przekonana była, że znów chłopak będzie, a tu niespodzianka...
Też mieliśmy w sierpniu zrobić wypad chociaż na tydzień nad morze ale jak wczoraj Was poczytałam o tych ZUSowskich wzmożonych kontrolach na ciężarnych to się osrałam i będę siedziała w domubo jeszcze jakby mi te marne grosze zabrali to już w ogóle amba fatima by była finansowa w domu..
Zostaną Nam dwa weekendy do wykorzystania bo raczej na weekend ZUS fatygował się nie będzie ale morze odpada bo całą PL musielibyśmy przejechać więc wokół komina może uda się jakiś wypad krótki zrobić..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 09:19
-
Goplana wrote:Ano widziałam
No i nadal mi się bardzo podobają
I właśnie ten biało niebiesko czerwony, o którym piszesz zamierzam kupić, ewentualnie zielono czerwony z zielonym stelażem.
W sklepie łatwo mi się nim sterowało, miał mięciutkie zawieszenie i łatwo złożyłam go i rozłożyłam.
Ale jak się człowiek na coś ufiksuje... to nie wiem co musiałoby mnie na żywo spotkać, aby zmienić zdanie - może gdyby się koła nie obracały, albo miałby niekontrolowaną opcję katapulty...
Najlepiej zobacz sama i przetestuj
goplana dziękujechyba mamy coś wspólnego
Generalnie wczoraj na żywo u koleżanki widziałam camarello carera, bardzo lekki, łatwy w prowadzeniu i ma chyba największa gondolę na rynku gdyby to był ważny aspekt dla kogoś.
-
nick nieaktualny
-
Witam ja dzisiaj do diabetologa, ludzie już jutro egzamin umre ze strachu chyba... Cały czas to mnie prześladuje, ja nie wiem czy dam radę ,bo tam ze strachu chyba zejde... ;/
Znowu rano wstałam z takim rwącym bólem w dole po lewej stronie te wiązadła strasznie naciągnięte są bo aż czuje jakie naprężone z tej strony mam cuś, no i te bóle biodra nie dam rady sie przekręcić ,bo się znowu odzywa, a to dopiero środek nie wiem pod koniec znowu pewnie będę uziemiona w domu jak z Marcelem ,bo nie dałam rady chodzić przez moje lewe biodro, a to mi bardzo utrudnia spanie na lewym boku potem nie mogę ani w tą ani we wtą tak boli jak cholera jakby mi z zawiasu spadło i wisiało na kawałku mięśni... ;/ No i nad ranem mała podjechała mi pod żołądek leżałam na plecach a ta mi kopała po żołądku a macica podskoczyła aż do wysokiści 3,5 palca nad pępkiem... Na siedząco tez mieści się już ledwo dłoń pod cyckami brzucho ciut zaczyna przeszkadzać w codzienności, no i depilacja jednak jest trudniejsza...
ależ cuda wynajdujecie ja to chce teraz sporo panterkowych rzeczy maluśkiej nakupić ale gdzie tanio znaleźć, bo takchoruje na to... ;oo tyle że takie 68 i wzwyżna wiosne już
desou trzymam kciukasy
nie wyspałam się kurde no i oko mnei boli arcel wbił mi pazura w oko i straszneie łzawi mi i jest czerwone w tym miejscu co zadrapał dosłownie gałke oczną... ;/Livia
Nela
Marcel
-
Witajcie od rana
Desou trzymam kciuki za prenatalne!
Pati za Twoj egzamin tez trzymam kciuki:)
Ja od rana jakas płaczliwa jestem....
Co do zusu i wyjazdu. W poniedziałek ponownie jedziemy na ponad tydzien nad morze. Ryzyk fizyk. Mam wolne wakacje, maz tez ma wolne. Chcemy wykorzystać ten czas. Nie bede sie martwić na zapas. -
mada_lenka jutro na 9 mam.. ;/ a z raniutka muszę jeszcze na wyniki jechać i szybko tylko zajde do domu zjeść i na egzamin... dzisiaj diabetolog zobaczymy jak cukry jej odpowiadaja
masakra z tym biodrem normalnie czuje jak mi przeskakuje i chrupie, no takie uczucie jakby z zawiasu wypadło... jakieś ćwiczenia może na to.?? jak myslicie.??Livia
Nela
Marcel
-
Ale kciuki trzymam juz dzis:) bystra dziewczyna z Ciebie, na pewno zdasz:)
Moze jakis delikatny masaż....lezenie częściej na prawym boku, i odciążenie chorego stawu, wkladanie czegoś miedzy nogi, jak leżysz, zeby lewe sie opadało..musiałabym zapytać kolezanki fizjoterapeutki, jak uda mi sie z nia skontaktować bo to zabiegana istota, dam znac:)xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
RybkaNemo ja mam kupiony wózek bebetto i wcale nie jest badziew jest solidnie wykonany, leciutki itd tylko fotelik mam inny do samochodu. Moje koleżanki tez mają i używają i sa bardzo zadowolone. Mają takie same stelaże jak wózki za ponad 2tys złotych.
My mamy akurat kolge który ma hurtownie wózków także opinia z pierwszej ręki i badziewu by nam nie sprzedał.Rybka Nemo lubi tę wiadomość
-
nastka151 wrote:RybkaNemo ja mam kupiony wózek bebetto i wcale nie jest badziew jest solidnie wykonany, leciutki itd tylko fotelik mam inny do samochodu. Moje koleżanki tez mają i używają i sa bardzo zadowolone. Mają takie same stelaże jak wózki za ponad 2tys złotych.
My mamy akurat kolge który ma hurtownie wózków także opinia z pierwszej ręki i badziewu by nam nie sprzedał.
ooo super, a jaki dokładnie macie? Mi się podoba Flavio i Sylvia -
Kochane ja z dobrymi wieściami, wstaje dziś rano po lewej stronie na brzuchu piękna twarda kuleczka, po prawej płaściutko (spadek) - widok niesamowity, i teraz po śniadaniu wróciło magiczne puk puk, oooooo jak dobrze po tylu dniach przerwy ;-0
maaartinka, KocieOczy, xpatiiix3, xpatiiix3, xpatiiix3, xpatiiix3, xpatiiix3, Goplana, mada_lena, Lavendula, Isia14, Maga31, blue00, Reverie, Nata, anusiaa90, Ninusia, scindapsus, sylvi lubią tę wiadomość