Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Eve masz całkiem ok tą listę, mam takie same rzeczy na swojej. Mam jeszcze:
herbatki laktacyjne po porodzie,
biustonosze do karmienia,
rękawiczki niedrapki,
Maltan na sutki po porodzie,
Bepanthen,
śliniaki
To tyle co widze że jeszcze dodatkowo mam.
Madlen222, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, mocno za Was trzymamy kciuki z Natką, zwłaszcza za Kuniak, Desou i Pati :**** oraz inne dziewczyny, które mają dzisiaj wizyty
Trochę nie jestem na bieżąco z tym co piszcie, chociaż regularnie podczytuję
Zauważyłam, że znowu temat wózków się pojawił, to mam pytanie: któraś z Was pisała, że będzie samą gondolę kupowała - no i właśnie czy tak da radę zrobić? Bo w sklepach internetowych to głównie 2w1 albo 3w1, nie ma opcji samej gondoli a stacjonarnie to się jeszcze nie orientowałam za bardzo
Mi Bebetto też się podoba, ale raczej myślałam o czymś lżejszym jak X-lander X-pulse, Graco Symbio czy Jane Muum.
No chyba, że da radę samą gondolę kupić to potem jak zacznie mała siedzieć dokupię lżejszą spacerówkę. Hmmm. -
Viviana wrote:Eve masz całkiem ok tą listę, mam takie same rzeczy na swojej. Mam jeszcze:
herbatki laktacyjne po porodzie,
biustonosze do karmienia,
rękawiczki niedrapki,
Maltan na sutki po porodzie,
Bepanthen,
śliniaki
To tyle co widze że jeszcze dodatkowo mam. -
Mi się strasznie podobają wózki roan w szczególności, że fajnie można w nich pokołysać dzidziulka.. Są takie na maksa sprężyste.
Niestety zbyt wielu sklepów z wózkami tutaj nie mamy i w tym jest cały problema niby Bielsko to taka duża miejscowość..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 13:53
RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 22:23
Viviana, Agusia ;), Goplana, KUNIAK, KocieOczy, Lavendula, FK81, Madlen222, Agata92, maaartinka, talia22, blue00, Isia14, e_v_e, xpatiiix3, ewelina_d, Evik, Reverie, Strupka, anusiaa90, Maga31, Rybka Nemo, mada_lena, izia, paula1234, RewolucjaSięDzieje, Nata, misiaczk25, scindapsus, santoocha, pinsleepe, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
Super Desou , ze wszystko ok:).
Lookłam na liste jednym okiem i spoko jest:).
A propos wyprawki maminej, widziała , któraś gdzieś jakieś ladne koszule do karmienia i staniki? Z tego co patrze, to masakra wizualna jakas..Nie ze jakas seksiasta chce zaraz sie czuc, ale wolallabym nie wygladac jak stara baba w podomce;).
No i w rozsadnej cenie. Byłam ostatnio u kumpeli z liceum, ktora sklep z ciuchami ciazowymi ma i koszule miala przesliczne, ale 130 zeta to jakies nieporozumienie dla mnie..RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
FK81 ja ostatnio w h&m przymeirzalam stanik do karmienia wygląda bardzo seksownie i jest mega wygodny już bym w takim śmigała ale nie kupilam bo jescze nie wiem co z moimi piersiami już skoczylam do duzego C a ostatnio stanik push - up kupiłam D
Ten karmiący w wersji białej i czarnej 60złFK81 lubi tę wiadomość
-
FK mi się jedna koszula ciążowo-karmiaca na allegro spodobałą i włąśnie zamierzam ją zamówić:
http://allegro.pl/italian-koszula-nocna-ciazowa-i-do-karmienia-l-i4350088121.html
szału wielkiego nie robi ale najlepsza jak do tej pory, którą widziałąm:)FK81 lubi tę wiadomość
-
Madalena. ...ale numer z ta tunika,niezle zakrecony:) Szacun ze ladna wybral chociaz
)
Moj wczoraj po tej akcji u lekarza odwiozl mnie do domu, ja polzylam sie do lozka odrazu,a on polozyl na stoliku nocnym 3stowki na kuriera ktory mial pozniej przyjechac,
przyniosl mi pozniej cos do picia i pozabieral brudne szklanki i pojechal do pracy.
Oczywiscie jak kurier zadzwonil okazalo sie ze na stoliku kasy nie ma.Rozplynela sie.
Znalazla sie wieczorem. ....jak pakowalam naczynia do zmywarki...wsrod tych kubkow ktore zabral z sypialni lezaly zmiete 3 stowy, ktore pozbieral razem z kubkami
Pati uwazaj na siebie,nie lazikuj za duzo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 14:13
Goplana, Madlen222, FK81, Maga31, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
KUNIAK wrote:Madlen. ...ale numer z ta tunika,niezle zakrecony:) Szacun ze ladna wybral chociaz
)
Moj wczoraj po tej akcji u lekarza odwiozl mnie do domu, ja polzylam sie do lozka odrazu,a on polozyl na stoliku nocnym 3stowki na kuriera ktory mial pozniej przyjechac,
przyniosl mi pozniej cos do picia i pozabieral brudne szklanki i pojechal do pracy.
Oczywiscie jak kurier zadzwonil okazalo sie ze na stoliku kasy nie ma.Rozplynela sie.
Znalazla sie wieczorem. ....jak pakowalam naczynia do zmywarki...wsrod tych kubkow ktore zabral z sypialni lezaly zmiete 3 stowy, ktore pozbieral razem z kubkami
Madlen222, FK81, KUNIAK, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Siedzę i siedzę ja pod ta poradnia i się doczekać nie mogę swojej kolejki chce mieć już z głowy a mała kopie i kopie
zaraz znajdę do mamy pogadamy z Nią czy u Nas tu na miejscu w szpitalu jest ip dzisiaj czy na warszawskiej a tam nie bardzo jestem skłonna jechać syn bród smród i ubóstwo... i opieką do dupy jak dla mnie odsyłają i tyle nawet usg nie zrobią szyjki a tu inaczej troszkę ale za to na oddział mogą chcieć... ok z reszta zaraz wwejdę jeszcze jedną babka przede mną i po wizycie do mamuski zajde i pogadam z nią i też jej wkrtce te klucza że ledwo doszlam bla bla i ze rano jakieś płomienie miałam zobaczymy może załatwi mi na szybko coś ... kurze zawsze pod górkę i trzeba coś kombinować ; P
Livia
Nela
Marcel