Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve masz całkiem ok tą listę, mam takie same rzeczy na swojej. Mam jeszcze:
    herbatki laktacyjne po porodzie,
    biustonosze do karmienia,
    rękawiczki niedrapki,
    Maltan na sutki po porodzie,
    Bepanthen,
    śliniaki

To tyle co widze że jeszcze dodatkowo mam.

Madlen222, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha patrzcie jaki wózek znalazłam dla trojaczków :)
    http://olx.pl/oferta/wozek-gleboko-spacerowy-dla-trojaczkow-trippy-opcja3w1-CID88-ID5qAnF.html#8238d75cb7

Isia14 lubi tę wiadomość

201411191762.png
  • Isia14 Ekspertka

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, mocno za Was trzymamy kciuki z Natką, zwłaszcza za Kuniak, Desou i Pati :**** oraz inne dziewczyny, które mają dzisiaj wizyty :)

Trochę nie jestem na bieżąco z tym co piszcie, chociaż regularnie podczytuję :)
    Zauważyłam, że znowu temat wózków się pojawił, to mam pytanie: któraś z Was pisała, że będzie samą gondolę kupowała - no i właśnie czy tak da radę zrobić? Bo w sklepach internetowych to głównie 2w1 albo 3w1, nie ma opcji samej gondoli a stacjonarnie to się jeszcze nie orientowałam za bardzo ;)

Mi Bebetto też się podoba, ale raczej myślałam o czymś lżejszym jak X-lander X-pulse, Graco Symbio czy Jane Muum.
    No chyba, że da radę samą gondolę kupić to potem jak zacznie mała siedzieć dokupię lżejszą spacerówkę. Hmmm.

Elfik <3
    FRbCp1.png
  • e_v_e Ekspertka

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Eve masz całkiem ok tą listę, mam takie same rzeczy na swojej. Mam jeszcze:
    herbatki laktacyjne po porodzie,
    biustonosze do karmienia,
    rękawiczki niedrapki,
    Maltan na sutki po porodzie,
    Bepanthen,
    śliniaki

To tyle co widze że jeszcze dodatkowo mam.
    Na co jest bepanthen?

w57vhgqsvnsaad78.png
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupuje xlandera tym bardziej że szwagierka sobie bardzo chwaliła

f2w343r88uf9xtcb.png

• maaartinka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się strasznie podobają wózki roan w szczególności, że fajnie można w nich pokołysać dzidziulka.. Są takie na maksa sprężyste.
    Niestety zbyt wielu sklepów z wózkami tutaj nie mamy i w tym jest cały problem :( a niby Bielsko to taka duża miejscowość..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 13:53

RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość

201411191762.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_v_e wrote:
    Na co jest bepanthen?

Bepanthen jest na odparzenia pieluszkowe a także można stosować na obolałe sutki.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 22:23

Viviana, Agusia ;), Goplana, KUNIAK, KocieOczy, Lavendula, FK81, Madlen222, Agata92, maaartinka, talia22, nick nieaktualny, Isia14, e_v_e, xpatiiix3, ewelina_d, Evik, nick nieaktualny, Strupka, anusiaa90, Maga31, Rybka Nemo, mada_lena, izia, paula1234, RewolucjaSięDzieje, Nata, misiaczk25, scindapsus, santoocha, pinsleepe, Dotty84 lubią tę wiadomość

• KUNIAK Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou,super!
    Mam nadzieje ze jeszcze sytuacja z szyjka i lozyskiem sie uspokoi.

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou super wieści!!! teraz tylko leż i odpoczywaj a i łożysko pójdzie w górę:)

relgh3714vlmssyj.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Desou , ze wszystko ok:).
    Lookłam na liste jednym okiem i spoko jest:).
    A propos wyprawki maminej, widziała , któraś gdzieś jakieś ladne koszule do karmienia i staniki? Z tego co patrze, to masakra wizualna jakas..Nie ze jakas seksiasta chce zaraz sie czuc, ale wolallabym nie wygladac jak stara baba w podomce;).
    No i w rozsadnej cenie. Byłam ostatnio u kumpeli z liceum, ktora sklep z ciuchami ciazowymi ma i koszule miala przesliczne, ale 130 zeta to jakies nieporozumienie dla mnie..

RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou gratulujemy :) oby już było wszystko z górki :)

201411191762.png
  • okti89 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK81 ja ostatnio w h&m przymeirzalam stanik do karmienia wygląda bardzo seksownie i jest mega wygodny już bym w takim śmigała ale nie kupilam bo jescze nie wiem co z moimi piersiami już skoczylam do duzego C a ostatnio stanik push - up kupiłam D
    Ten karmiący w wersji białej i czarnej 60zł

FK81 lubi tę wiadomość

razem z Lilianką czekamy na Miłoszka <3
    f2w3s65g4x4ggahf.png
    km5sio4ppvqv6byq.png
    Aniołek [*] 7tc 22.01.2014 r.
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK mi się jedna koszula ciążowo-karmiaca na allegro spodobałą i włąśnie zamierzam ją zamówić:
    http://allegro.pl/italian-koszula-nocna-ciazowa-i-do-karmienia-l-i4350088121.html
    szału wielkiego nie robi ale najlepsza jak do tej pory, którą widziałąm:)

FK81 lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madalena. ...ale numer z ta tunika,niezle zakrecony:) Szacun ze ladna wybral chociaz :))

Moj wczoraj po tej akcji u lekarza odwiozl mnie do domu, ja polzylam sie do lozka odrazu,a on polozyl na stoliku nocnym 3stowki na kuriera ktory mial pozniej przyjechac,
    przyniosl mi pozniej cos do picia i pozabieral brudne szklanki i pojechal do pracy.
    Oczywiscie jak kurier zadzwonil okazalo sie ze na stoliku kasy nie ma.Rozplynela sie.

Znalazla sie wieczorem. ....jak pakowalam naczynia do zmywarki...wsrod tych kubkow ktore zabral z sypialni lezaly zmiete 3 stowy, ktore pozbieral razem z kubkami :D

Pati uwazaj na siebie,nie lazikuj za duzo!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 14:13

Goplana, Madlen222, FK81, Maga31, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:
    Madlen. ...ale numer z ta tunika,niezle zakrecony:) Szacun ze ladna wybral chociaz :))

Moj wczoraj po tej akcji u lekarza odwiozl mnie do domu, ja polzylam sie do lozka odrazu,a on polozyl na stoliku nocnym 3stowki na kuriera ktory mial pozniej przyjechac,
    przyniosl mi pozniej cos do picia i pozabieral brudne szklanki i pojechal do pracy.
    Oczywiscie jak kurier zadzwonil okazalo sie ze na stoliku kasy nie ma.Rozplynela sie.

Znalazla sie wieczorem. ....jak pakowalam naczynia do zmywarki...wsrod tych kubkow ktore zabral z sypialni lezaly zmiete 3 stowy, ktore pozbieral razem z kubkami :D
    No po prostu pranie pieniędzy, no ładnie :D

Madlen222, FK81, KUNIAK, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie.. i znowu chce mi się płakać.. a jestem w pracy..
    Zaczynam chyba wpadać w jakąś depresje.. nie wiem dlaczego..

201411191762.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę i siedzę ja pod ta poradnia i się doczekać nie mogę swojej kolejki chce mieć już z głowy a mała kopie i kopie ;) zaraz znajdę do mamy pogadamy z Nią czy u Nas tu na miejscu w szpitalu jest ip dzisiaj czy na warszawskiej a tam nie bardzo jestem skłonna jechać syn bród smród i ubóstwo... i opieką do dupy jak dla mnie odsyłają i tyle nawet usg nie zrobią szyjki a tu inaczej troszkę ale za to na oddział mogą chcieć... ok z reszta zaraz wwejdę jeszcze jedną babka przede mną i po wizycie do mamuski zajde i pogadam z nią i też jej wkrtce te klucza że ledwo doszlam bla bla i ze rano jakieś płomienie miałam zobaczymy może załatwi mi na szybko coś ... kurze zawsze pod górkę i trzeba coś kombinować ; P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Okti za cynka,Madlen łądne te koszule i niedrogie:).
    Goplana, dzieki za opinię, oczywiscie, ze pomyslalam o najgorszym;p, juz panikuje , co to bedzie przed porodem;).

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • KocieOczy Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuniakowa Mafia! :D

KUNIAK, Goplana lubią tę wiadomość

goOlp2.png NJmJp2.png
‹‹ 604 605 606 607 608 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ