X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve masz całkiem ok tą listę, mam takie same rzeczy na swojej. Mam jeszcze:
    herbatki laktacyjne po porodzie,
    biustonosze do karmienia,
    rękawiczki niedrapki,
    Maltan na sutki po porodzie,
    Bepanthen,
    śliniaki

To tyle co widze że jeszcze dodatkowo mam.

Madlen222, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha patrzcie jaki wózek znalazłam dla trojaczków :)
    http://olx.pl/oferta/wozek-gleboko-spacerowy-dla-trojaczkow-trippy-opcja3w1-CID88-ID5qAnF.html#8238d75cb7

Isia14 lubi tę wiadomość

201411191762.png
  • Isia14 Ekspertka

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, mocno za Was trzymamy kciuki z Natką, zwłaszcza za Kuniak, Desou i Pati :**** oraz inne dziewczyny, które mają dzisiaj wizyty :)

Trochę nie jestem na bieżąco z tym co piszcie, chociaż regularnie podczytuję :)
    Zauważyłam, że znowu temat wózków się pojawił, to mam pytanie: któraś z Was pisała, że będzie samą gondolę kupowała - no i właśnie czy tak da radę zrobić? Bo w sklepach internetowych to głównie 2w1 albo 3w1, nie ma opcji samej gondoli a stacjonarnie to się jeszcze nie orientowałam za bardzo ;)

Mi Bebetto też się podoba, ale raczej myślałam o czymś lżejszym jak X-lander X-pulse, Graco Symbio czy Jane Muum.
    No chyba, że da radę samą gondolę kupić to potem jak zacznie mała siedzieć dokupię lżejszą spacerówkę. Hmmm.

Elfik <3
    FRbCp1.png
  • e_v_e Ekspertka

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Eve masz całkiem ok tą listę, mam takie same rzeczy na swojej. Mam jeszcze:
    herbatki laktacyjne po porodzie,
    biustonosze do karmienia,
    rękawiczki niedrapki,
    Maltan na sutki po porodzie,
    Bepanthen,
    śliniaki

To tyle co widze że jeszcze dodatkowo mam.
    Na co jest bepanthen?

w57vhgqsvnsaad78.png
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupuje xlandera tym bardziej że szwagierka sobie bardzo chwaliła

f2w343r88uf9xtcb.png

• maaartinka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się strasznie podobają wózki roan w szczególności, że fajnie można w nich pokołysać dzidziulka.. Są takie na maksa sprężyste.
    Niestety zbyt wielu sklepów z wózkami tutaj nie mamy i w tym jest cały problem :( a niby Bielsko to taka duża miejscowość..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 13:53

RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość

201411191762.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_v_e wrote:
    Na co jest bepanthen?

Bepanthen jest na odparzenia pieluszkowe a także można stosować na obolałe sutki.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 22:23

Viviana, Agusia ;), Goplana, KUNIAK, KocieOczy, Lavendula, FK81, Madlen222, Agata92, maaartinka, talia22, blue00, Isia14, e_v_e, xpatiiix3, ewelina_d, Evik, Reverie, Strupka, anusiaa90, Maga31, Rybka Nemo, mada_lena, izia, paula1234, RewolucjaSięDzieje, Nata, misiaczk25, scindapsus, santoocha, pinsleepe, Dotty84 lubią tę wiadomość

• KUNIAK Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou,super!
    Mam nadzieje ze jeszcze sytuacja z szyjka i lozyskiem sie uspokoi.

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou super wieści!!! teraz tylko leż i odpoczywaj a i łożysko pójdzie w górę:)

relgh3714vlmssyj.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Desou , ze wszystko ok:).
    Lookłam na liste jednym okiem i spoko jest:).
    A propos wyprawki maminej, widziała , któraś gdzieś jakieś ladne koszule do karmienia i staniki? Z tego co patrze, to masakra wizualna jakas..Nie ze jakas seksiasta chce zaraz sie czuc, ale wolallabym nie wygladac jak stara baba w podomce;).
    No i w rozsadnej cenie. Byłam ostatnio u kumpeli z liceum, ktora sklep z ciuchami ciazowymi ma i koszule miala przesliczne, ale 130 zeta to jakies nieporozumienie dla mnie..

RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou gratulujemy :) oby już było wszystko z górki :)

201411191762.png
  • okti89 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK81 ja ostatnio w h&m przymeirzalam stanik do karmienia wygląda bardzo seksownie i jest mega wygodny już bym w takim śmigała ale nie kupilam bo jescze nie wiem co z moimi piersiami już skoczylam do duzego C a ostatnio stanik push - up kupiłam D
    Ten karmiący w wersji białej i czarnej 60zł

FK81 lubi tę wiadomość

razem z Lilianką czekamy na Miłoszka <3
    f2w3s65g4x4ggahf.png
    km5sio4ppvqv6byq.png
    Aniołek [*] 7tc 22.01.2014 r.
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK mi się jedna koszula ciążowo-karmiaca na allegro spodobałą i włąśnie zamierzam ją zamówić:
    http://allegro.pl/italian-koszula-nocna-ciazowa-i-do-karmienia-l-i4350088121.html
    szału wielkiego nie robi ale najlepsza jak do tej pory, którą widziałąm:)

FK81 lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madalena. ...ale numer z ta tunika,niezle zakrecony:) Szacun ze ladna wybral chociaz :))

Moj wczoraj po tej akcji u lekarza odwiozl mnie do domu, ja polzylam sie do lozka odrazu,a on polozyl na stoliku nocnym 3stowki na kuriera ktory mial pozniej przyjechac,
    przyniosl mi pozniej cos do picia i pozabieral brudne szklanki i pojechal do pracy.
    Oczywiscie jak kurier zadzwonil okazalo sie ze na stoliku kasy nie ma.Rozplynela sie.

Znalazla sie wieczorem. ....jak pakowalam naczynia do zmywarki...wsrod tych kubkow ktore zabral z sypialni lezaly zmiete 3 stowy, ktore pozbieral razem z kubkami :D

Pati uwazaj na siebie,nie lazikuj za duzo!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 14:13

Goplana, Madlen222, FK81, Maga31, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:
    Madlen. ...ale numer z ta tunika,niezle zakrecony:) Szacun ze ladna wybral chociaz :))

Moj wczoraj po tej akcji u lekarza odwiozl mnie do domu, ja polzylam sie do lozka odrazu,a on polozyl na stoliku nocnym 3stowki na kuriera ktory mial pozniej przyjechac,
    przyniosl mi pozniej cos do picia i pozabieral brudne szklanki i pojechal do pracy.
    Oczywiscie jak kurier zadzwonil okazalo sie ze na stoliku kasy nie ma.Rozplynela sie.

Znalazla sie wieczorem. ....jak pakowalam naczynia do zmywarki...wsrod tych kubkow ktore zabral z sypialni lezaly zmiete 3 stowy, ktore pozbieral razem z kubkami :D
    No po prostu pranie pieniędzy, no ładnie :D

Madlen222, FK81, KUNIAK, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie.. i znowu chce mi się płakać.. a jestem w pracy..
    Zaczynam chyba wpadać w jakąś depresje.. nie wiem dlaczego..

201411191762.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę i siedzę ja pod ta poradnia i się doczekać nie mogę swojej kolejki chce mieć już z głowy a mała kopie i kopie ;) zaraz znajdę do mamy pogadamy z Nią czy u Nas tu na miejscu w szpitalu jest ip dzisiaj czy na warszawskiej a tam nie bardzo jestem skłonna jechać syn bród smród i ubóstwo... i opieką do dupy jak dla mnie odsyłają i tyle nawet usg nie zrobią szyjki a tu inaczej troszkę ale za to na oddział mogą chcieć... ok z reszta zaraz wwejdę jeszcze jedną babka przede mną i po wizycie do mamuski zajde i pogadam z nią i też jej wkrtce te klucza że ledwo doszlam bla bla i ze rano jakieś płomienie miałam zobaczymy może załatwi mi na szybko coś ... kurze zawsze pod górkę i trzeba coś kombinować ; P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Okti za cynka,Madlen łądne te koszule i niedrogie:).
    Goplana, dzieki za opinię, oczywiscie, ze pomyslalam o najgorszym;p, juz panikuje , co to bedzie przed porodem;).

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • KocieOczy Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuniakowa Mafia! :D

KUNIAK, Goplana lubią tę wiadomość

goOlp2.png NJmJp2.png
‹‹ 604 605 606 607 608 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ