Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
RewolucjaSięDzieje wrote:Zrobiłam sernik z brzoskwiniami, zjadłam bite 3 kawałki i ruszyć się nie mogę.
A ochota mnie nachodzi na wielką i grubą pizzę, na której ser spływa z wszystkich stron:D:D
Coś niesamowitego, bo zawsze jem cienkie i z małą ilością składników i ... bez sera;)
Rewolucja Ty się weź no podziel tym sernikiem...ja zjadłam teraz dwa 7days i zjadłabym jeszcze z 5
A co do pizzy to jak możesz bez sera? toż to grzech -
Pinsleepe ja tez dlugo szukalam wózka odpowiedniego
pod wieloma względami. Wybralam naprawdę dobra marke, Malo znana w Polsce, duzo o nich poczytałam i porownywalam do sprawdzonych wózków Np z taki, mianowicie dada denim. Te wózki popularne są w w Rosji, Hiszpanii, wloszech, chyba portugalii czy gdzies tam. W Polsce jakoś Malo ich w sklepach
poogladalam na youtube prezentacje i poczytalam opinie. Do tego podobaja mi sie oryginalne desingi.
co do kultury dzis tez mialam w busie sutuacje, dawno nie jechalam w sumie autobusem bo zawsze autem jezdze ale dzis mialam wyjatkowa sutuacje... W autobusie nagromadzilo sie duzo babć aż sama sie zdziwilam ze taki upal a one tak wyplunely z domow. Om blizej miasta ym wiecej ich w autobusie. Ja siedzialam sobie grzecznieale jak juz zaczelo brakować miejsca siedzącego babcie zaczely rozglądać sie i padlo na mnie. Zmierzyly mnie wzrokiem
twardo wiedzialam, pierdziele, nie bede ryzykować. Siedząc u mnie nie widać tak brzucha, ale jak wstalam by wyjsc to ujrzaly brzuch i tez poodrwacaly Glowy
i pomyslalam sobie brzydko ze ch.. Im w d..y
blue00, FK81, maaartinka lubią tę wiadomość
-
pinsleepe wrote:Rewolucja, jeśli chodzi o bugaboo to najstarsze, najgorsze zestawy są od 1500 i chętnie byśmy tyle dali, gdyby to nie był 10-letni wózek.
Sprawdzaliśmy Ebaya, ale trochę się boję brać w ciemno - gdyby coś nam nie pasowało, to jednak przez Allegro można założyć spór itd.
Najbardziej by nam pasował Joolz, ale ceny używanych niecałe 2000 zł bez fotelika (tańsze są zazwyczaj Mamas & Papas Joolz, ale ich się od ładnych kilku lat nie produkuje) a w Bobo Wózkach można kupić za 3150 z fotelikiem Maxi-Cosi.Kiedyś zakupiłam sukienkę z Chin, na którą czekałam 2 miesiące na próżno - założyłam spór i właściwie jeszcze przed rozstrzygnięciem PayPal oddał mi pieniądze, a sami potem rozliczali się z nieuczciwymi Chińczykami - także mam zaufanie do eBaya
Wózek jednak chyba preferuję nowy, z jednego względu - gwarancja
Wolałabym dopłacić i mieć gwarancję producenta, ale wiadomo to tak jak kupno samochodu. Jeden woli z salonu, dla drugiego lepszy używany bo nie chce przepłacać za właściwie taki sam towar - choć wózki chyba mniej tracą niestety na wartości niż auta, a szkoda
-
Kopsa kopsa w pępucha
heheh krejzolka mała brzuchol fale górki i pagórki
konkret to ygląda z dnia na dzień co raz mocniej kopie już konkret heheh ostatnio jeździła mi nogą czy ręką za palcem po brzuchu no krejzolka
Marclusiński śpiocha już hmm tylko nie zgadniecie gdzie a mianowicie to zasnął w nogach.. ;oo A i wczoraj nagrałam filmik jak się kąpiemy i jak się śmieje jak woda po buzi się leje hehehe pisałam ,że kiedy wstawi no więc zaraz zrzuce z telefonu
View My Video
Co do kultury to się zbytnio nie wypowiem, bo u mnei brak jeszcze popchną i wyzwą za to ,że śmiesz w ciąży autobusem jechać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 22:29
Madlen222 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
niecierpliwa jesli wystawisz brzusio to bez problemu powinni inni podróżujący Cie przepuścić
gorzej jak nie widac
widziałam sytuacje jak babka z facetem chcieli się wepchnąć że ona w ciazy ze 6-7miesiac a tu deska, i nawet babka z odprawy nie przepusciła..
-
a tak z ciekawości kotre z was mają łożysko na ścience przedniej?
boo kurde, tak jak czułam mega ruchy bylo super ale wtedy podnoc łozysko bylo na sciance tylniej.. a na polowkowym sie dowiedzialam ze jest na przedniej.. a ruchy odczuwam slabiej niz kilka tyg temu..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 22:35
-
niecierpliwa21 wrote:A myślicie, że mogę podejść na lotnisku bez kolejki do odprawy? Nie wiem czy ta zasada pierszeństwa ciężarnych też tam obowiązuje
-
dziękuję Madlen
zaczelam sie juz martwic troszku albo swirowac
hehe
bo wczesniej nie dosc ze ruchy mocniej to kopniaki bardziej odczuwalne a teraz od czasu do czasu czuje jak sie przemieszcza z lewej na prawą, a kopniaki jak sie zegne lub jak leze na wznak lub na boku.. -
niecierpliwa miej przy sobei karte ciąży nie ma że nie przepuszczą czy zjedzą, po prostu idziesz do bramki na sam początek mowisz ,że powiedziano Ci ,że kobiety w ciąży idą przez priorytetową brameczkę i wsio ja tak z małym szłam i otweirtali z boczku bramkę mi
i najpierw Nas wpuszczali potem my pierwsi do samolotu weszliśmy oczywiście
Livia
Nela
Marcel
-
no to piesio zamówiony
można kupować obróżkę hihi
co do wózków to póki co dla mnie czarna magia, nie rozglądaliśmy się jeszcze
moja dzidzia ostatnio spokojna, pewnie za gorąco, zauważyłam że jak siedzę to już zaczynają mnie spodnie uwierać i musze mieć rozpięte bo inaczej cisną na brzuszek, mężowi się baaaardzo podoba mój rosnący brzucholek
a to my w prawie 23 tygodniu (no i kicia)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 23:04
xpatiiix3, lkc, KasiaKa, Goplana, blue00, Dotty84, Agusia ;), Jula222, maaartinka, Isia14, desou, Maga31, anusiaa90, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa w takim razie rób jak mówie, w razie W miej przy sobie karte ciąży gdyby nie uwierzyli
no i mowie prosto do bramki
nie martw się wpuszczą pierwszą
sylvi śliczne krągłości i ja pierdzieeeeeeeeeeeleee no faktycznie cyca to Ty masz bez urazy, ale na serio duuużebrzunio jaki już fajniutki i kiciuś śliczny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 23:17
niecierpliwa21, sylvi lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel