Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:
sylvi śliczne krągłości i ja pierdzieeeeeeeeeeeleee no faktycznie cyca to Ty masz bez urazy, ale na serio duuużebrzunio jaki już fajniutki i kiciuś śliczny
dzisiaj byłam zrobić zdjęcie do dowodu i musiałam mieć właśnie tą białą bokserkę bo koszuli dopiąć nie mogłam i musiałam mieć coś pod spód -
kurde ale to faktycznie ja nie wiem co to bedzie jak Ty karmić zaczniesz bo urosną jeszcze o 2 rozmiary, ale nie muszą
A moje to zduszone sa stanikiem już.. ;oo wypływają dołem i górą i bokiem chciałam dzisiaj kupić stanik i co, jak już znalazłam moje miseczki to kurde pod spodem za szeroki jeszcze żeby to za wąski to pal licho można przedłużką spiąć, a jak dobry pod cycem to za małe michy ja chyba nigdy nie znajde stanika.. ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 23:33
Livia
Nela
Marcel
-
jeszcze jedno pytanko mam a kiedy najlepiej brać żelazo, kurde bo mi co raz gorzej te zawroty głowy słabnięcia itd co raz częściej, no i blada jak trup jestem.. ;/ ehh moja mama to sie martwi trochę mnie okrzyczała zabrała recepte i sama ten tardyferon kupiła i tak się zastanawiam czy rano czy wieczorem brać.. ;/ wzięłam wieczorem zobaczymy czy i mnie mdłości jakieś nie dopadną bo coś mi na żołądku jakoś tak ciężko się porobiło, a brałam ok.19-20 uff jeszcze duchota straszna w tym domu ,że nie wiem jak ja zasnę.. ;o
sylvi tak szczerze to powiem Ci ,że po ciąży jak karmiłam i mi tak meeeeeeeega urosły to ja przez piersi miałam silne bóle kręgosłupa w odcinku piersiowy mniej więcej... ;ooWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 23:41
Livia
Nela
Marcel
-
ja się załamię jak mi jeszcze urosną, o rozmiar to jeszcze przeżyję, ale jak więcej to będzie masakra
już się zastanawiam jakie zabiegi będę stosować po ciąży na biust żeby skóra ładnie wyglądałaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 23:47
-
to jak ja teraz cos napiszę tak szczerze to chyba każda jebnie ze śmiechu i nie tylko..
Mam 20 lat i jak siedze bez stanika to cycki mam do pępka... ;oo tragedia po prostu nie chce wiedzieć jak będą wyglądać po drugim wykarmieniu, chyba wtedy już tylko silikon... ;oo Tyyyyyyyylko, że jakoś mi to nie przeszkadza wystarczy dobry stanikA R już bez stanika mnie chyba nie zobaczy nigdy ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 23:53
Livia
Nela
Marcel
-
pati mój tez jest okropny, pełno rozstępów, obwisłość to ich drugie imię
szukam od jakiegoś czasu zabiegów które pozwolą na mocne podniesienie ich ale chyba bez lasera się nie obejdzie, z pewnością będzie to musiała być jakaś mezoterapia mikroigłowa albo jeszcze inne cuda
https://www.youtube.com/watch?v=x39TOdsJW24 to mnie zaciekawiłoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 00:21
-
witam się z samego rana - widzę że temat biustów - ja tylko chciałam radzić uważać z kremami zwłaszcza serum - naszpikowane są hormonami - ja po takim serum z AA miałam strasznie bolący biust - normalnie mogłabym go nosić w rękach non stop żeby tylko się nie ruszał - dobrze że mądry gin na drugiej wizycie już kapnął się że to od kremu - odstawiłam i przeszło.. troche to brutalne ale żeby podnieść biust to chyba tylko dr. szczyt pozostał..
RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
Sylvi, mój mąż zaczął odkładać na osobnym koncie kasę dla mnie na operację pomniejszania cycków - ale to po drugim dziecku dopiero
KOCHANY!!
Jestem zdeterminowana i poprostu muszę to zrobić - to marzenie mojego życia, ale niestety kosztuje więcej (ok 12 0000) niż powiększanie (ok 8000)
Ja bez stanika nie pokazuję się mężowi wogóle, bo paraliżują mnie moje obwisłe i wielkie wymiona...
-
podsyłam artykuł o prowadzeniu auta w ciąży i pasach:
http://babyonline.pl/jak-prowadzic-samochod-w-ciazy,co-mi-wolno-w-ciazy-artykul,13699,r1.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 08:02
FK81, Goplana, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:to jak ja teraz cos napiszę tak szczerze to chyba każda jebnie ze śmiechu i nie tylko..
Mam 20 lat i jak siedze bez stanika to cycki mam do pępka... ;oo tragedia po prostu nie chce wiedzieć jak będą wyglądać po drugim wykarmieniu, chyba wtedy już tylko silikon... ;oo Tyyyyyyyylko, że jakoś mi to nie przeszkadza wystarczy dobry stanikA R już bez stanika mnie chyba nie zobaczy nigdy ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 08:02
-
Dzień dobry:)
Ja mam cycki tak małe poki co, ze grawitacja jak na razie ich nie obowiazuje, predzej zanik na starosc;). Czasami sama sie zastanawiam po kim to, mama biusciasta, siostra biusciasta , no chyab po tacie;p.No zobaczymy, gdyby sie tak chociaz do duzego B na stale rozrosly bylabym zadowolona, ale jak nie to trudno;).
Adhd od rana mam, pazur u stóp pomalowany( fuksjowy róż, a co!) , heh jeszcze daje rade, najsmieszniejsze, ze musze do tego okulary zakladac, no nie widze czy rowno maluje;), normalnie sciemniam i obywam sie bez, tylko do auta i kina zakladam.Podloga w kuchni i przedpokoju wymyta, wanna i zlew w kuchni na blysk.Mamusia przyjezdza, a to czasami gorsze niz sanepid;p. Zartuje oczywiscie, ciesze sie, rzadko sie widujemy, przylatuje z Anglii na 10 dni.
Wczoraj mnie jeszcze wymioty i oslabienie meczylo wieczorem, poszlam szybko spac, ale rano nowka sztuka, moze stad te nadmiar energii;. Tylko to zacmienie umyslowe, czasami sie czuje jakby mi korniki mozg wyjadly;p.Mam w pt polowkowe, ale nie pamietam o ktorej:(, karteczke wywialo oczywiscie. Musze sie dodzwonic co i jak.
Milego dnia Mammy mije:)!!Maga31, RewolucjaSięDzieje, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:jeszcze jedno pytanko mam a kiedy najlepiej brać żelazo, kurde bo mi co raz gorzej te zawroty głowy słabnięcia itd co raz częściej, no i blada jak trup jestem.. ;/ ehh moja mama to sie martwi trochę mnie okrzyczała zabrała recepte i sama ten tardyferon kupiła i tak się zastanawiam czy rano czy wieczorem brać.. ;/ wzięłam wieczorem zobaczymy czy i mnie mdłości jakieś nie dopadną bo coś mi na żołądku jakoś tak ciężko się porobiło, a brałam ok.19-20 uff jeszcze duchota straszna w tym domu ,że nie wiem jak ja zasnę.. ;o
sylvi tak szczerze to powiem Ci ,że po ciąży jak karmiłam i mi tak meeeeeeeega urosły to ja przez piersi miałam silne bóle kręgosłupa w odcinku piersiowy mniej więcej... ;oo
Kochana ja biorę żelazo po głownym posiłku i popijam 2ma szklankami wodybo wczesniej bralam przed jedzeniem to mdlosci straszne!
a po jedzonku i z woda jest spokoj:))
Co do cyckow przed ciaza mialam 75G a teraz juz nie wchodze w niegocyce są 2 razy większe! teraz tylko w sportowym chodze bo bez stanika to tak jak Pati mowi do pępka.. a równiez mam 20 lat..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 08:27
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Moja pannica nie dała mi spac w nocy. O godz. 1 zaczęła rytmicznie skakać, nie wiedziałam czemu to robi, zmieniłam pozycję, nie pomogło, myśle kurde co jej jest, przyłożyłam rękę do brzucha, o kurdę to musiała być czkawka. Pierwszy raz takie coś wyczułam u niej, trwało to nawet długo, a rano powtórka ale trwała z 2 min. Wow czytałam, że to nie szkodzi dziecku, że ćwiczy wtedy. Ale ja to odczuwałam dośc mocno, brzuch skakał jak szalony, wieloródki powiedzcie ile takich czkawek na dzień mają dzieci i czy tak wygląda czkawka?
Pati mnie gin kazał brać żelazo przed śniadaniem, bo najlepiej sie wchłania,to prawda, ale to wyczyn wziąć żelazo na czczo, biorę zatem w trakcie śniadania.
RewolucjaSięDzieje, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Jula222 wrote:a tak z ciekawości kotre z was mają łożysko na ścience przedniej?
boo kurde, tak jak czułam mega ruchy bylo super ale wtedy podnoc łozysko bylo na sciance tylniej.. a na polowkowym sie dowiedzialam ze jest na przedniej.. a ruchy odczuwam slabiej niz kilka tyg temu..
hej ja mam i faktycznie z przodu słabiej czuję, ale za to po bokach nadrabia:) -
Dotty84 wrote:Maartinka... wypróbowałaś patent z pasami?
Dziękuje za pomysł
Od teraz już chyba tylko tak będę jeździła
nic nie uciska, wygodnie się wkłada bo tylko głowę trzeba przełożyć a nie tyle gimnastyki z przekładaniem nogi
Dotty84 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja
dziewczyny, śliczne macie brzucholki
i cycorki na tapecie..nie macie pojęcia jak bym chciała, aby mi odrobinę urosły...teraz mam wrażenie, że spadło to, co wcześniej urosło ;(
Mój Junioś fika, jestem przeszczęśliwa
Miłego dnia Wam życzę...
u mnie zapowiada się, że będzie upał.... -
Oj dziewczyny zazdroszczę wam tych brzuszków! U mnie wciąż prawie niewidoczny.. Fakt koszulki musiałam zmienić ale ze znajomych nikt nie jest w stanie rozpoznać że jestem w ciąży.. Moja babka dalej się nie zorientowała ale staram się pocieszać faktem że spokojnie radzę sobie z goleniem i malowaniem paznokci
zawsze to jakieś pocieszenie
Zobaczymy kiedy zacznie rosnąć..
Pati jeśli chodzi o biustonosze to polecam sklep cubus może jest on gdzieś u was
Ja zakładam po ciąży plastykę brzucha.. M powiedział że jak tylko będę chciała to wytrzaśnie na to kasę nawet spod ziemi więc trzymam za słowo
tym bardziej że nie planuje więcej rodzić dzieci..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 08:56