X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:

sylvi śliczne krągłości i ja pierdzieeeeeeeeeeeleee no faktycznie cyca to Ty masz bez urazy, ale na serio duuuże :D brzunio jaki już fajniutki i kiciuś śliczny :)
    no duże duże. mówiłam hehe :D
    dzisiaj byłam zrobić zdjęcie do dowodu i musiałam mieć właśnie tą białą bokserkę bo koszuli dopiąć nie mogłam i musiałam mieć coś pod spód ;)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde ale to faktycznie ja nie wiem co to bedzie jak Ty karmić zaczniesz bo urosną jeszcze o 2 rozmiary, ale nie muszą :P A moje to zduszone sa stanikiem już.. ;oo wypływają dołem i górą i bokiem chciałam dzisiaj kupić stanik i co, jak już znalazłam moje miseczki to kurde pod spodem za szeroki jeszcze żeby to za wąski to pal licho można przedłużką spiąć, a jak dobry pod cycem to za małe michy ja chyba nigdy nie znajde stanika.. ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 23:33

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvi sliczny masz brzuszek ;)
    Kot widac zadowolony z zycia - cale 3 metry kota:)
    chyba odpadam powoli, spac mi sie chce.. wszystko z nadmiaru wrazen ;) kolorowych snow

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupuję staniki w salonach z takimi firmami jak Gaia, Dalia, Panache, no ale są droższe, chociaż te co kupiłam było po 55zł

mam nadzieję, że już nie urosną bo jest już ciężko a co dopiero jak jeszcze urosną

ewelina_d lubi tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze jedno pytanko mam a kiedy najlepiej brać żelazo, kurde bo mi co raz gorzej te zawroty głowy słabnięcia itd co raz częściej, no i blada jak trup jestem.. ;/ ehh moja mama to sie martwi trochę mnie okrzyczała zabrała recepte i sama ten tardyferon kupiła i tak się zastanawiam czy rano czy wieczorem brać.. ;/ wzięłam wieczorem zobaczymy czy i mnie mdłości jakieś nie dopadną bo coś mi na żołądku jakoś tak ciężko się porobiło, a brałam ok.19-20 uff jeszcze duchota straszna w tym domu ,że nie wiem jak ja zasnę.. ;o

sylvi tak szczerze to powiem Ci ,że po ciąży jak karmiłam i mi tak meeeeeeeega urosły to ja przez piersi miałam silne bóle kręgosłupa w odcinku piersiowy mniej więcej... ;oo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 23:41

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się załamię jak mi jeszcze urosną, o rozmiar to jeszcze przeżyję, ale jak więcej to będzie masakra

już się zastanawiam jakie zabiegi będę stosować po ciąży na biust żeby skóra ładnie wyglądała

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 23:47

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jak ja teraz cos napiszę tak szczerze to chyba każda jebnie ze śmiechu i nie tylko..

Mam 20 lat i jak siedze bez stanika to cycki mam do pępka... ;oo tragedia po prostu nie chce wiedzieć jak będą wyglądać po drugim wykarmieniu, chyba wtedy już tylko silikon... ;oo Tyyyyyyyylko, że jakoś mi to nie przeszkadza wystarczy dobry stanik :D A R już bez stanika mnie chyba nie zobaczy nigdy ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 23:53

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati mój tez jest okropny, pełno rozstępów, obwisłość to ich drugie imię

szukam od jakiegoś czasu zabiegów które pozwolą na mocne podniesienie ich ale chyba bez lasera się nie obejdzie, z pewnością będzie to musiała być jakaś mezoterapia mikroigłowa albo jeszcze inne cuda

https://www.youtube.com/watch?v=x39TOdsJW24 to mnie zaciekawiło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 00:21

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/bielenda-professional-phe-zabieg-na-biust-push-up-i4404588481.html o produltach z tej serii jeszcze myślałam, orcz tego jest jeszcze maska gipsowa i inne pierdółki

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się z samego rana - widzę że temat biustów - ja tylko chciałam radzić uważać z kremami zwłaszcza serum - naszpikowane są hormonami - ja po takim serum z AA miałam strasznie bolący biust - normalnie mogłabym go nosić w rękach non stop żeby tylko się nie ruszał - dobrze że mądry gin na drugiej wizycie już kapnął się że to od kremu - odstawiłam i przeszło.. troche to brutalne ale żeby podnieść biust to chyba tylko dr. szczyt pozostał..

RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvi, mój mąż zaczął odkładać na osobnym koncie kasę dla mnie na operację pomniejszania cycków - ale to po drugim dziecku dopiero :) KOCHANY!!

Jestem zdeterminowana i poprostu muszę to zrobić - to marzenie mojego życia, ale niestety kosztuje więcej (ok 12 0000) niż powiększanie (ok 8000)

Ja bez stanika nie pokazuję się mężowi wogóle, bo paraliżują mnie moje obwisłe i wielkie wymiona... :(

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podsyłam artykuł o prowadzeniu auta w ciąży i pasach:

http://babyonline.pl/jak-prowadzic-samochod-w-ciazy,co-mi-wolno-w-ciazy-artykul,13699,r1.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 08:02

FK81, Goplana, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    to jak ja teraz cos napiszę tak szczerze to chyba każda jebnie ze śmiechu i nie tylko..

Mam 20 lat i jak siedze bez stanika to cycki mam do pępka... ;oo tragedia po prostu nie chce wiedzieć jak będą wyglądać po drugim wykarmieniu, chyba wtedy już tylko silikon... ;oo Tyyyyyyyylko, że jakoś mi to nie przeszkadza wystarczy dobry stanik :D A R już bez stanika mnie chyba nie zobaczy nigdy ;P
    Dołączam do klubu. Ja myślałam kiedyś o plastyce piersi ale to mimo wszystko operacja... żadnych silikonow. Po prostu je podnieść. Nadal myślę ale juz z jakąś analiza ewentualnych skutków ubocznych. u mnie to przez tycie i chudniecie przez wiele lat w różne strony... strach się bać co to będzie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 08:02

Ewelina
    hhojzmj.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    Ja mam cycki tak małe poki co, ze grawitacja jak na razie ich nie obowiazuje, predzej zanik na starosc;). Czasami sama sie zastanawiam po kim to, mama biusciasta, siostra biusciasta , no chyab po tacie;p.No zobaczymy, gdyby sie tak chociaz do duzego B na stale rozrosly bylabym zadowolona, ale jak nie to trudno;).
    Adhd od rana mam, pazur u stóp pomalowany( fuksjowy róż, a co!) , heh jeszcze daje rade, najsmieszniejsze, ze musze do tego okulary zakladac, no nie widze czy rowno maluje;), normalnie sciemniam i obywam sie bez, tylko do auta i kina zakladam.Podloga w kuchni i przedpokoju wymyta, wanna i zlew w kuchni na blysk.Mamusia przyjezdza, a to czasami gorsze niz sanepid;p. Zartuje oczywiscie, ciesze sie, rzadko sie widujemy, przylatuje z Anglii na 10 dni.
    Wczoraj mnie jeszcze wymioty i oslabienie meczylo wieczorem, poszlam szybko spac, ale rano nowka sztuka, moze stad te nadmiar energii;;). Tylko to zacmienie umyslowe, czasami sie czuje jakby mi korniki mozg wyjadly;p.Mam w pt polowkowe, ale nie pamietam o ktorej:(, karteczke wywialo oczywiscie. Musze sie dodzwonic co i jak.
    Milego dnia Mammy mije:)!!

Maga31, RewolucjaSięDzieje, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    jeszcze jedno pytanko mam a kiedy najlepiej brać żelazo, kurde bo mi co raz gorzej te zawroty głowy słabnięcia itd co raz częściej, no i blada jak trup jestem.. ;/ ehh moja mama to sie martwi trochę mnie okrzyczała zabrała recepte i sama ten tardyferon kupiła i tak się zastanawiam czy rano czy wieczorem brać.. ;/ wzięłam wieczorem zobaczymy czy i mnie mdłości jakieś nie dopadną bo coś mi na żołądku jakoś tak ciężko się porobiło, a brałam ok.19-20 uff jeszcze duchota straszna w tym domu ,że nie wiem jak ja zasnę.. ;o

sylvi tak szczerze to powiem Ci ,że po ciąży jak karmiłam i mi tak meeeeeeeega urosły to ja przez piersi miałam silne bóle kręgosłupa w odcinku piersiowy mniej więcej... ;oo

Kochana ja biorę żelazo po głownym posiłku i popijam 2ma szklankami wody :) bo wczesniej bralam przed jedzeniem to mdlosci straszne!
    a po jedzonku i z woda jest spokoj:))

Co do cyckow przed ciaza mialam 75G a teraz juz nie wchodze w niego :( cyce są 2 razy większe! teraz tylko w sportowym chodze bo bez stanika to tak jak Pati mowi do pępka.. a równiez mam 20 lat..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 08:27

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja pannica nie dała mi spac w nocy. O godz. 1 zaczęła rytmicznie skakać, nie wiedziałam czemu to robi, zmieniłam pozycję, nie pomogło, myśle kurde co jej jest, przyłożyłam rękę do brzucha, o kurdę to musiała być czkawka. Pierwszy raz takie coś wyczułam u niej, trwało to nawet długo, a rano powtórka ale trwała z 2 min. Wow czytałam, że to nie szkodzi dziecku, że ćwiczy wtedy. Ale ja to odczuwałam dośc mocno, brzuch skakał jak szalony, wieloródki powiedzcie ile takich czkawek na dzień mają dzieci i czy tak wygląda czkawka?

Pati mnie gin kazał brać żelazo przed śniadaniem, bo najlepiej sie wchłania,to prawda, ale to wyczyn wziąć żelazo na czczo, biorę zatem w trakcie śniadania.

RewolucjaSięDzieje, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula222 wrote:
    a tak z ciekawości kotre z was mają łożysko na ścience przedniej? :) boo kurde, tak jak czułam mega ruchy bylo super ale wtedy podnoc łozysko bylo na sciance tylniej.. a na polowkowym sie dowiedzialam ze jest na przedniej.. a ruchy odczuwam slabiej niz kilka tyg temu..

hej ja mam i faktycznie z przodu słabiej czuję, ale za to po bokach nadrabia:)

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:
    Maartinka... wypróbowałaś patent z pasami? :)
    Tak przetestowałam wczoraj bo dużo jeżdżenia akurat miałam i musze przyznać że patent jest świetny! :) :) :) Dziękuje za pomysł :) :) :) Od teraz już chyba tylko tak będę jeździła :) nic nie uciska, wygodnie się wkłada bo tylko głowę trzeba przełożyć a nie tyle gimnastyki z przekładaniem nogi :)

Dotty84 lubi tę wiadomość

201411191762.png
  • Ninusia Ekspertka

Wysłany: 15 lipca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)

dziewczyny, śliczne macie brzucholki :)

i cycorki na tapecie..nie macie pojęcia jak bym chciała, aby mi odrobinę urosły... :( teraz mam wrażenie, że spadło to, co wcześniej urosło ;(

Mój Junioś fika, jestem przeszczęśliwa :)

Miłego dnia Wam życzę...
    u mnie zapowiada się, że będzie upał....

jmmg93c.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny zazdroszczę wam tych brzuszków! U mnie wciąż prawie niewidoczny.. Fakt koszulki musiałam zmienić ale ze znajomych nikt nie jest w stanie rozpoznać że jestem w ciąży.. Moja babka dalej się nie zorientowała ale staram się pocieszać faktem że spokojnie radzę sobie z goleniem i malowaniem paznokci :) zawsze to jakieś pocieszenie :) Zobaczymy kiedy zacznie rosnąć..

Pati jeśli chodzi o biustonosze to polecam sklep cubus może jest on gdzieś u was :)

Ja zakładam po ciąży plastykę brzucha.. M powiedział że jak tylko będę chciała to wytrzaśnie na to kasę nawet spod ziemi więc trzymam za słowo :)
    tym bardziej że nie planuje więcej rodzić dzieci..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 08:56

201411191762.png
‹‹ 690 691 692 693 694 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ