Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
hej kochaniutkie ! Odnośnie cycochów to ja równiez mam je do pepka! I u mnie tak samo jest to efekt baardzo dużego chudnięcia potem tycia. Marzę o podniesieniu ich bo wiszą mi i boli kręgosłup do tego wyglądaja strasznie nawet w co niektórych stanikach;/ ja wczoraj nałaziłam sie po obi tesco i roznych sklepach troszke zakupów sie zoobiło a zmeczylam sie jak kon nogi najbardziej bolały ja juz chyba nie mam siły sie dzwigac! teraz czekam na meza i za 5 minutek zawozi mnie do dentyski z moim nieszczesnym ułamanym zębem. A tak mi dzis słabo ze chyba tam zemdleje;/ i w ogole boje sie jakos, nie lubie do dentystki chodzic:(
-
Hej mamusie
Koniec dobrego, wróciliśmy:(
Ach jak ja bym poleciała do Portugali..Dotty zazdroszczę, Bawcie sie, odpoczywajcie:)
Ja na piersi nie narzekam, choc na wyjeździe Zakupilam większe dwa staniki;) mogłyby zostać takie fajne 70d:)
I znow powrócił temat wózka...wczoraj po drodze byliśmy w hurtowni. Miał wybierać maz, ale chyba jednak sie wtrące. Ja chce duza gondolę,obszerna i zabudowana i spore pompowane koła, zeby dały rade na śniegu, błocie itp. Najlepiej z podbiCiem gondoli od spodu. A ten mi piankowe kółeczka o mikro średnicy pokazuje:/ i kolor bladego różu....
Podoba mi sie tylko w ciemnych kolorach
http://www.dobramama.pl/pokaz/295054/Emmaljunga_mondial_duo_combi/2
Dotty84, Goplana lubią tę wiadomość
-
Witam
Ja to ok 13-14 lece do szkoły niestety musiałam podrzucić jeszcze świadectwo w jedno miejsce ahahah przyszła babka z mopru akurat jak wyszłam z wanny ;oo cmyk pyk i gotowa
Wiecie co to miód na moje "oczy" jak czytam, że nie tylko ja obwisła, przeprasszam, że tak samolubnie ,ale poważnie nie wiedziałam, że to dotyczy również kobiet w moim wieku, które nigdy nie karmiły, bo ja miałam zawsze spore piersi ,ale jędrne i sterczące do przodu (75D) u mnie to rodzinne po mamie poszłam ona ma F/G naturalnie a inne ciotki babki to mają kurde artbuzy wgl nawet nie wiem skąd one staniki biorą bo na oczy takich cycorów nie widziałam jak u Nich, te to do kolan mają dopiero, nawet sylvi się chowa..
Ja kiedyś smarowałam jak przestałam karmić takim z avon-u dostałam tubke i stoi w szafie do tej pory bo cycoch piekły i swędziały mnie i mogłabym sie zadrapać takie mrówy miałam.. ;oo
Z silikonami oczywiście świrki ,bo zamierzam mieć jeszcze dzieci i karmić wiadomo ,więc i tak nic z cycochami nie robię, ale może kiedyś coś jakies podnoszonko, chociaż ja tam wiem chyba jako tako nie mam jakichś strasznych kompleksów, teraz nie bardzo ciekawe jak po wykarmieniu drugiego bobaska się będę czuła psychicznie czy komfortowo z moimi piersiami ,czy nie bardzo
Wiecie co te żelazo chyba mi pasuje wieczorkiem po kolacji, bo jednak jakś źle się nie czułam teraz też bardzo dobrze się czuje spróbuje dzisiaj rano ,może u mnei jakichś skutków ubocznych nie matfu tfu..
Ninusia a Twoje na pewno jeszcze urosną jeszcze mają czasu troszkęA jak nie teraz to przy karmieniu po porodzie wystrzelą
maartinka a chyba nie ma a ja doszłam do wniosku ,że idę dzisiaj kupię tamte co oglądałam kurde po dychy a takie fajne mięciusie w dotyku usztywniane z fiszbinami i sobie skrócę ciut obwód podszyje jakoś delikatnie, no cóż nic innego nie wymyslę, a moje piersi się duszą, i są przez to obolałe..
Isia mojej cioci z B do D/E urosły hihi a teraz... po karmieniui małej przez 9 miesięcy co było ponad 6 lat temu.. ma A i to sama skórka jej wisi zamiast cycków.. tu dopiero musi mieć kompleksy mając takie naleśniki.. Także chyba nie powinnyśmy tak narzekać na za małe czy za duże ;
marynka gratuluje synka :*
Viviana teraz ładnie rośnie brzuniojeszcze trochę bedziemy wszystkie ciężarówy z prawdziwego zdarzenia
Ja już zaczynam jak kaczka wyglądać brzuch do przodu pupa do tyłu
hahahha a czkawunia jak nic bita z opisu
ajnie moja ma codziennie ok.23 i w dzień czasem
Łaaaaaaa zazdroszcze Wam tych zagranicznych wczasówSama bym sobie poleciała gdzieś w fajną miejscóweczkę odpocząć, polskie morze to morze jak dla mnie już przereklamowane troszkę ,ale za granicą z chęcią
Miłego dzionkaViviana lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hej dziewczynki
Podczytuje Was co jakiś czas i dzisiaj napiszę apropo kultury starszych "pań". Czekałam w kolejce do punktu pobrań. Zapytałam kto jest ostatni, i wiedząc po kim będzie moja kolej usiadłam sobie z boku, ponieważ wszystkie krzesełka obok laboratorium były zajęte. Zwolniło się kilka krzesełek obok laboratorium więc przesiadłam się bliżej. Osoby które przyszły po mnie dziwnie się na mnie popatrzyły ale miałam to gdzieś bo miałam zajętą kolejkę. Wyszła osoba po której miałam wchodzić. Powiedziałam do młodej dziewczyny z maleńkim dzieckiem żeby teraz weszła, bo mały miał najwyżej miesiąc. Stare popatrzyły na mnie jakby mnie chciały zajeb... Dziewczyna z maleńkim dzieckiem wyszła no to ja wstałam i szykuje się żeby wejść a te stare zaczęły się na mnie drzeć, że teraz nie wchodzisz. Normalnie na "ty". Że nie ma przepuszczania kobiet w ciąży itd. Nawet zastawiły mi drzwi żebym nie mogła wejść. Na szczęście była jedna pani która pamiętała że teraz moja kolej i stanęła w mojej obronie. Normalnie bym nie weszla. -
A jeszcze dodam że z mężem byłam i on tak samo zaczął się na nie wydzierać. Zapytał jedną; To kto teraz wchodzi pani zdaniem? a ona zrobiła głupią minę. Nie wiem co dalej jej powiedział, bo weszłam do gabinetu, ale chyba ostro było, jak go znam:)
xpatiiix3, blue00 lubią tę wiadomość
-
HEJ DZIEWCZYNKI:)
U mnie dzisiaj gorąco się zrobiło i nie dobrze bo nie czuje ruchów corci:(
Wczoraj poszłam na galerie połazić po promocjach nie dość ze dostałam depresji że wyglądam jak słoń to jeszcze zdeptałam Magdę Gessler:P:P:P Moja koleżanka padła ze śmiechu na widok mojej miny....
No a ja zaczynam dalej szyć opaseczki i jak wejdę wprawę to zrobię kilka więcej i podzielę się z Wami:)
Co do staników to wczoraj oglądałam w kilku sklepach typu New Yorker, H&M, Cubus i robią chyba dla krasnaludków kurcze. Babka w House mówi do mnie mamy świetną promocję na kostiumy kąpielowe więc jej powiedziałam że jak znajdzie i na mój rozmiar to biorę 5:P:P:P nie znalazła ani pół:P:P:P
-
TAk was czytam o tych kolejkac na NFZ i nadziwić się nie mogę. Oczywiście u mnie podobnie z tym że poza tym że teraz do ginka chodzę na nfz to wszystko inne prywatnie bo inaczej się po prostu nie da. A co do kolejek do gin to położna moja znajoma i chociaż mi głupio to zawsze jak mnie widzi to woła mnie jak tylko przyjdę - nieważne że w kolejce kilka osób. Czasami troche mi głupio ale z drugiej strony jak uciekam na chwilę z pracy do lekarza to cieszę się że sprawnie to załatwiam.
-
Ja tam lubię swoje obecne piersi bo teraz aż tak oklapnięte nie są jak przed ale jeden problem jest nie mogę znaleźć stanika heheheh oklapnięcie nie jest jeszcze takie złe bo w staniku nie widać, tyle ,że moje rozciągnięte to się wylewają dosłownie z obecnych staników które posiadam.. ;/Livia
Nela
Marcel
-
co do kultury no coż u mnei w mieście tez mało się spotyka żeby ktoś był an tyle życzliwy żeby przepuścić. JA zawsze grzecznie staję na końcu kolejki i czekam czasami się zdarza że ekspedientka która układa towar rzuca wszystko i biegnie do kasy zapraszając "panią z brzuszkiem" kasuje mnie i dalej zamyka i idzie towar ukladac. Dziwnie się wtedy czuję widzę jak wszyscy patrzą na mnie jakbym im cos zabrała. W autobusu czy tramwaju prawie nie korzystam bo mój by mnie chyba zakrakał że sama z Oliwką jeżdżę w takim stanie. Niestety musze grzecznie czekać aż mnie autkiem zawiezie:) A i ostatnio w przychodni przyszpitalnej do rejestracji była mega kolejka to tez mnie zawołały laseczki po 30 że mam przecież pierwszeństwo i gdzie ja na koniec kolejki idę. Wzieły mnei za chabety i przed siebie wstawiły (aż się wystraszylam ich:P:P:P:P)
-
Ja też nieczego w sumie nie oczekuje i nigdzie sama się nie napraszam, ale czasem mam wrażenie, że wzbudzam w ludziach negatywne emocje, bo mnie jeszcze nikt nigdzie nie przepuścił, a nawet w ikei jakaś kobieta zapytała się czy ją przpuścimy bo jest w ciąży
Oczywiście prszepuściłam bo w końcówce była a jak zobaczyła ze tez mam brzuch to się jej głupio zrobiło
-
Ja jak tylko mam iść do lekarza, czy to rodzinnego, czy jakiegoś specjalisty na NFZ to az mi ciśnienie rośnie, jak podchodzę pod gabinet i pytam kto na którą godzinę teraz wchodzi a słyszę, że nie ma na godzinę tylko wchodzimy jak kto przyszedł to zaraz mnie krew zalewa, ale zawsze mówię, że jest podane na godzinę, ja mam np. na 12, więc albo się ktoś przyzna na którą ma albo ja wchodzę teraz bo mam na 12 a wybija godz. 12, zaraz się okazuje szybko kto ma na którą uwierzcie mi, tylko w ciąży to szkoda nerwów.
Ja chyba zacznę się odzywac jak Ewelina pisala, bo sa teraz upały, czasem trzeba wyjśc po coś, a w ciąży nie bywa się ciągle, poza tym naprawdę ciężko nieraz wystać w kolejce.Goplana lubi tę wiadomość
-
Witam kochane:)
U mnie dzisiaj pogoda super, pochmurno i chłodnawo..uwielbiam:D
Pati mi z kolei kazał doktor brać żelazo pół godziny przed posiłkiem i popijać wodą z cytryną...tak zaczęłam robić i od razu lepiej, żadnych mdłości..wcześniej brałam po posiłku i było mi strasznie źle...do tego stopnia, że odstawiłam to świństwo...ale niestety musiałam się pogodzić z tabletkami znowu gdyż miałam straszne zawroty głowy...
Moje piersi są fajne:) hehe...ja tam nie mam małych, nie mam dużych...są akurat...jedyne co mnie wkurza że rozchodzą się na boki...ale biustonosz włożę i jest ok...i prawie w ogóle mi nie urosły...
Dziś w nocy obudziłam się o 1 i chyba pierwszy raz w życiu miałam zgagę...to takie pieczenie w gardle? a jak mi się odbijało to jakby mi się zaraz miało cofnąć wszystko...to to dziewczęta?
PO przebudzeniu dzisiaj leżałam jeszcze w łóżku i włączyłam sobie muzykę na telefonie i przyłożyłam do brzucha...i nagle jak dzieci zaczęły skakać, wypinać się, no szok!! a jak wyłączyłam to cisza, a potem po włączeniu znowu harce... Myślicie, że to oznaka tego iż im się podobało czy raczej niekoniecznie?
Madziulka aż się zdenerwowałam jak przeczytałam Twoją historię dzisiejszą...no tragedia...zabiłabym tych ludzi chyba...oj a ja kłótliwa w takich sytuacjach bardzo jestem...
Jutro wizyta u lekarza!!! w końcu!!! cant wait:)
Idę gotować żurek w końcu bo od niedzieli nie mogę się zebrać... -
Jak ja idę i jak mega kolejka to wołam mamę
i idę od razu na pierwszy odstrzał
ale już zaraz zaraz tym razem jak pójdę to sie posłużę wielką karteczką która wisi na korytarzu kobiety w zaawansowanej ciąży przyjmowane są poza kolejnością, bo będę juz w 3 trym (w przyszpitalnej)
czyli mama juz nie potrzebna
a te wredne oczy moherków mogą sobie z orbit powyskakiwać, tak samo z marcelem od razu idę bez gadania żadnego i tyle z resztą babki same wychodzą i mówią z dziećmi i w ciąży bez kolejki (u mnie w przychodni)
Livia
Nela
Marcel
-
Jak ja idę i jak mega kolejka to wołam mamę
i idę od razu na pierwszy odstrzał
ale już zaraz zaraz tym razem jak pójdę to sie posłużę wielką karteczką która wisi na korytarzu kobiety w zaawansowanej ciąży przyjmowane są poza kolejnością (w przyszpitalnej)
czyli mam juz nie potrzebna
a te wredne oczy moherków mogą sobie z orbit powyskakiwać, tak samo z marcelem od razu idę bez gadania żadnego i tyle z resztą babki same wychodzą i mówią z dziećmi i w ciąży bez kolejki (u mnie w przychodni)
Livia
Nela
Marcel