Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wczoraj nie narzekałam, a mnie boli w krzyżu, 4 dzień, wczoraj jeszcze znośnie tylko mocniej bolało jak się schylałam i siadałam... Ale dzisiaj już meeeeega, rozchodzi sie na biodra z godziny na godzinę co raz mocniej boli ehh nie wiem co sobie o tym myśleć..
od czego to tak..
Viviana chyba przejęłam Twój bólWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 15:52
Livia
Nela
Marcel
-
Ostatnio widzieliśmy się z mamą i ciocią Marcina i ciocia zapytała jak dziecko będzie miało na imię (teściowa w życiu by się nie zapytała. Powiedziałam że będzie Maja a jak jeszcze nie wiedziliśmy jaka płeć to dla chłopca miał być Mieszko. Teściowa spojrzała na nas jak na wariatów i zapytała Maja? To jest takie imię? Co za idiotka. A ciocia... Mieszko? Tragiczne. To już lepiej że będzie dziewczynka. Na co ja niewiele myśląc odpowiedziałam że przynajmniej piękne i staropolskie a nie takie które leczy kompleksy rodziców jak np Nikola (jej wnuczka to Nikola
) Oczywiście nikogo nie chcę obrazić z tą Nikolą ale wkurzyła mnie
mada_lena, FK81, Goplana lubią tę wiadomość
-
maaartinka wrote:Tak trochę zmieniając temat.. Czy was też boli tak tyłek tzn chyba kość ogonowa? Siedzę w pracy 8h i już nie mogę wytrzymać.. Nigdy mnie nic nie bolało..
no ja wczoraj pisałam że strasznie mnie boli, kość ogonowa, pośladki...dzisiaj jest już lepiej, ale wczoraj tragedia była...także to raczej normalne:) -
maaartinka wrote:Viviana i przeszło samo czy coś robiłaś? Bo ja już tak od jakiś 3 tyg mam ale ostatnio ból coraz większy i staje się to uciążliwe..
Haha ja też już staram się smyka omijać szerokim łukiemubranek i tak już za dużo kupiłam..
Wczoraj leżałam dużo na lewym boku, bo bolało jak cholera, myślałam, że padnę. No i to spojenie bolało. Może to te galaretki hehe, ale oczywiście nie chwalę bo mi te bóle wracają. Ogólnie pozycja siedząca, albo leżenie na plecach powoduje, że mnie tak kośc boli.
Pati bidulo no fakt chyba się tak mną przejęłaś, że na Ciebie przeszło, mam nadzieję, że szybko Was puści, bo to przykry ból. -
Postanowiłam zmienić wraz z początkiem ciąży trochę swój wygląd a ponieważ miałam dredy do pleców ściełam je w kwietniu. Terqz trochę włosy mi odrosły i postanowiłam zrobić sobie o to taką fryzurkę bardzo odważną i zarazem oryginalną
http://fryzury-krotkie.blogspot.com/2013/10/rude-fryzury-krotkie-galeria-dnia.html
4 zdjęcie, takie cztery obok siebie z asymetrycznym tyłem i dół całkiem wygolony wraz z połową boku a drugi bok dłuższy, zakochałam się w tym fryzie.. mmm.. ale kolor zostawie swój jaki mam czy ciemna czekolada, ew. dodam jakiś jaśniejszy brązik gdzieś. Taaaa !!!!Dotty84, xpatiiix3, Lavendula lubią tę wiadomość
-
caśka wrote:a w ogóle dziś miałam dośc duży upław biały trochę się przestraszyłam.. ale potem przeczytałam że do puki jest biały jak mleko to wszystko gra i buczy !!!
moja lekarka mówi, że żółte upławy też są ok. Inna lekarka kiedyś stwierdziła, że nawet lekko brązowe są ok.
Najważniejsze, żeby nie miały brzydkiego zapachu i żebyś nie czuła innych dolegliwości. -
Viviana wrote:Zabierzcie mi komputer, bo weszłam na Smyka hehe a już limit wydatków przekroczyłam, ale takie ślicznusie w promocji ciuszki, że nie dam rady się oprzeć
-
A propo bolu mnie od kilku dni bardzo boli lewe biodro, ale tylko rano po nocy. W ciagu dnia jak sie rozruszam jest ok.
Najgorsze, ze bol budzi mnie ok 5 i potem cieżko zasnąć bo akurat od 5 Hania ma juz swój poranny trening, najcześciej:)
Jutro kolejne podejście do wózka. Chce zobaczyc emmaljunge na żywo i jedo. Mam nadzieje, ze obędzie sie bez ofiar;) każdy ma inne zdanie i idzie juz na noże
I wiecie co chyba na poczatek kupie kolyskesa takie śliczne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 16:36
Goplana lubi tę wiadomość
-
teraz rozumiem bol niektorych z Was... wiem co znaczy " siedzi mi na pecherzu" istny armagedon
mam takie wrazenie ze ciagle ale to ciagle chce mi sie siku ;((((((((( infekcja to zadna nie jest bo jestem w stanie powstrzymac sie z tym sikaniem i nic w trakcie nie boli, ale dyskomfort niesamowity
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Kurde mnie to normalnie jak hmm "lekkie" krzyżowe napierdziela chociaż boli praktycznie cały czas i na biodra się rozchodzi teraz jeszcze ból brzucha doszedł hmm taki ciut okresowy i mała kopie w dole, no i jak wychodziłam na chwile dzisiaj to też ledwo wróciłam, muszę chyba dzisiaj wyleżeć, bo jutro mam troszkę jeżdżenia, bo na upust krwii, do położnej do szkoły bo dzisiaj się rozpadało i tak bolało ,że nie dałam rady, no i potem donieść do ZMK karteluszki także z końca miasta na drugi i z powrotem także autobusami się najeżdżę albe koleżanka mówiła podjedzie ze mną ta to ma niewyparzoną, więc jutro mohery niech się boją, niech tylko którach popchnie albo nie ustąpi ktoś ciężarówce..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 16:58
Livia
Nela
Marcel
-
Pati - brzuch tak mnie bolal w sobote, wlasnie od napinania miesni brzucha z powodu bolu kregoslupa. faktycznie trzeba odlezec i generalnie na spokojnie...
a propos kregoslupa to przyszedl dzis pas ortopedyczny i obawiam sie, ze go zwroce. po pierwsze nie da sie regulowac pasa pod brzuchem, bo drugie reguluja sie tylko szelki. mam 165 cm i jest to pas zdecydowanie na wyzsza osobe. sa jeszcze takie paski laczace szelki z pasem pod brzuch - i one sie nie reguluja, one powinny trzymac, a u mnie lataja luzno. jakby mialy byc na sztywno, to musialabym miec ten pas pod biodrami... takze niestety out. -
Ja się wstydliwie przyznam, że jak mnie gin zapytał o upławy czy mam to mu powiedziałam, że nie wiem co to jest, tzn jak one wyglądają.
Ewelina no ja też się wyczyściłam w tym miesiącu i zrobiłam przelewy za rachunki i dobrze, że zamowienie było przed przelewami, hehe narazie wsio. Szkoda, że ten pas się nie sprawdza, może trzeba szukać innego, kurdę. A mnie też od tego bólu kręgosłupa aż macica się stawiała.
Pati identycznie miałam wczoraj, zaczęłam płakać, że mam bóle takie naraz: kręgosłup, kość, spojenie i bóle okresowe, naprawdę nogi mi odejmowało, masz identyko, poleż i powinno pomóc. Moja Mała po czkawce się chyba przekręciła, dlatego dziś mam ulgę, ale uważam na siebie, bo boję się tego bólu.
Martinka u mnie dziewczyna w pracy na tą kość ogonową siedziała na dodatkowej podusi właśnie, albo czasem .... na kole do pływania nienapompowanym do końca, tak ją bolało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 17:16
-
Oo czyli to od kręgosłupa.? Dobrze wiedzieć
ehh.. ale mogłoby nie boleć tak wszystko na raz
troche się wystraszyłam tych krzyżowych bóli bo i kłuło mnie dzisiaj w szyjce i ta miednica tak boli.. tak z krzyża centralnie rozlewa mi sie na biodra bół i brzucho na dole tak jakby lekkie bóle porodowe można przyrównać a jeszcze jak mi brzuch twardy się robił przy tym to od razu myślę, no kurde skurcze... ale to chyba hicksy bo brzuchol mocno nie bolał jak się spinał no i z małą ok bo kopie cały dzień..
Babcia poszła z dziećmi na spacer kaczki karmić do parku, ja leżę i odpoczywam.. A mała kopie caluśki dzień czy stoje czy leże czy siedze non stop.. ;o
Wczoraj babci kupiłam taki mały prezencik to od wczoraj cisza nie drze się jakoś strasznie ,ale długo to nie potrwa znając życie i od jutra znowu wrzaski będą, ale póki co mam jako tako święty spokój, dzisiaj mało co domu nie spaliła Nam zostawiła czajnik na gazie i spaliła woda się wygotowała i pusty czajnik się fajczył.. ;/ aaaa, że ja kupiłam wczoraj nowy dla niej to jak znalazł i jakaś dziwnie miła jestWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 17:20
Livia
Nela
Marcel