Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Apropos imion. Staś cała ciaze, od poczatku, bo nosa mialam , ze chłop;), był Czesławem, po dziadku, charyzmatycznej i kultowej ( przynajmniej wsrod wnukow;)) postaci. No i urodził sie syn, maz zniknal na moment, spytano mnie o imie, podałam dumna Czesław, maz wrocil z fajki jak sie okazalo i ...zmienil na Stanisław;(..
No coz, przynajmniej w czesci wpisow w ksiazeczce zdrowia figuruje jako Czesław, to bedzie pretekst do opowiadania anegdoty jak dorosnie i spyta;p
Teraz bylismy zgodni o dziwo, ale tylko przy Krystynie, no ale raczej z Krychy nici;).
Myslalam nad czyms zblizonym, Krystian nie teges i przed egzaminem na prawko mnie olsnilo. Patron kierowcow;p, no strzeze matke w jakims sensie od srodka coby nie szarzowala, poza tym, moj Tato tez Krzys, wiec pasuje:).
No chyba ze mi sie jescze odmieni;p.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 14:54
-
Nastka Twoja babcia wymiata:)
moj lekarz wczoraj jak juz orzekl, ze bedzie dziewczynka powiedzial: tylko wybierzcie dla niej jakies ladne imie, prosze tylko nie Jessica bo mi juz rece opadaja
i tak mi sie tak nie podoba;) ale Polska wersja jest jest jeszcze lepsza Dżesika
jakie imie bedzie to jeszcze nie wiemy.Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
co do imion to jak miała byc Kasia u mnie ale teraz sie zastanawiam czy by nei zmienić
podoba mi się jeszcze Oliwka, Zuzia, Julka
co do cycków to ehhh będę najpierw próbować zabiegów medycyny estetycznej, operacja najdalej hehe, o brzuchol też się boję że będzie na nim za dużo skóry
za to kiedys chciałam zrobić korektę nosa ale mój mąż uwielbia go więc zostaje -
Jak to się kiedyś jakaś mama śmiała na forum, że po wielu próbach udało się jej zajść w ciążę i już są plany, że jeśli będzie chłopak to nazwie go Duphaston, a jeśli dziewczynka to zdecydowanie Luteina...
:D:D
santoocha, Amnezja, Madlen222, xpatiiix3, sylvi, Viviana, maaartinka, Lavendula, desou, Agusia ;), pinsleepe, Ninusia, Isia14 lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
santoocha wrote:U mnie znajomi nazwali syna Mieszko.
I ostatnio zastanawialiśmy się z mężem, bo Mieszko dla małego chłopca ok, ale dla dorosłego chłopa chyba trochę za mało poważne... Nie da się go "zgrubić".
Miech!!!!xpatiiix3, maaartinka, desou lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
A wiecie jak mój mąż chciał nazwać naszego synka? LEW!!! bo jemu się strasznie podoba...i naprawdę długo z nim walczyłam, żeby wybić mu to z głowy...ale tak czy siak nie skrzywdziłabym tym imieniem mego dziecka choćby nie wiem co...
A Mieszko mi się podoba:)