Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
mój synek też sobie kopie właśnie
niestety jak tatuś zaczyna patrzeć to nie chce kopać, jak ja patrzę to widzę że brzuch czasem skacze, pod ręką ja czuję bo od środka też więc inaczej ale mój M niestety jeszcze nie.
Maga31 lubi tę wiadomość
-
i ja mam milke z orzechami
ale nie otwieram bo jak otworze to babcia zje.. ;oo
A Madlen moja w 20+3 355 a 9 dni pozniej 390 to i ja sie powinnam martwić chyba bardziej
ale norma mowili ze na insulinie dzieciatka małe sie rodzą ;oo chociaz może mi nadrobić jeszcze później 
heheh i moja mał powiedziane kopie bombarduje mnie od środka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 23:09
Livia

Nela

Marcel

-
teraz robie kocyk z wloczzki bawelnianej, potem bede robic czapke i szal na zamowienie od kolezanki (jej zrobilam na urodziny, a ona chce siostrze dac teraz), potem mam w kolejce czapeczke i chustke na szyje dla Haniutki, a potem to juz sie jesien zacznie i bede miala ochote na szaliki i nowe czapki:) jak sie zimno robi, to zawsze mi sie wlacza;)karmelek wrote:Ewelina a co robisz na tych drutach?? ja kiedyś wzięłam się za szydełko ale po jednej czapeczce i dwóch krzywych bucikach odpuściłam

-
Przestan sie schizowac, bo tak deliberowac ile gram w te czy w tamta to mozemy do kolejnego pomiaru, a to swira mozna dostac. dzieci teraz rosna w indywidualnym tempie i jesli mieszcza sie w normach to nie ma co sie przejmowac. nie musza byc w idealnej medianie.Madlen222 wrote:Nata, Sylvi mi się też tak wydaję...ale może w Holandii normy inne.