Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
hej mamuśki!! w końcu zasiadłam do kompa dzisiaj, wczoraj wizyta u lekarza, synek jest nadal synkiem i raczej nic tego nie zmieni bo mamy piękne zdjęcie jego "klejnotów" rozkraczył się konkretnie
waży 560g i lekarz powiedział że prawidłowo, otwierał buziaka i machał łapkami
moje cudo kochane. Codziennie czuję jak fika w brzuszku, chociaż na badaniu był nad wyraz grzeczny, no ale pewnie dlatego że ja już głodna byłam bo ponad godzinny poślizg był. Łożysko nadal na przedniej ścianie ale poszło do góry, więc mogę rodzić naturalnie. Po wizycie pojechaliśmy do Włocławka do sklepu smykoland oglądać wózki, no cóż jestem rozczarowana bo chciałam zobaczyć riko nano ale nie było, Pani nam zachwalała cotobaby messina, ogólnie super się prowadził, ma gondolę składaną na płasko, pompowane koła, spacerówka na dwie strony, gondola 80cm itd ale jakoś kolorystyka mnie nie powaliła więc się wstrzymamy :-)za to kupiliśmy małemu buciki na wiosnę już (przydadzą się do sesji), śpiochy z kaftanikiem identyczne jak chciałam na allegro zamówić i cena porównywalna, dojarkę (laktator) w promocji aventa za 109 zł był z 3 pojemnikami na mleko i smoczkiem jak na butelkę że można doczepić do pojemnika i można było wybrać sobie butelkę gratis czy mała czy tą dużą, wzięliśmy większą na później
smoczki uspokajacze lovi wzięliśmy, szczotkę do włosów
ogólnie od cholery tam było wszystkiego i myślę że na pewno tam wrócimy jeszcze
) szukam jakiś konkretnych sklepów z wózkami w łodzi, dziewczyny z łodzi może dacie jakieś namiary??? nie udało mi się do końca nadrobić tych dwóch dni, jestem jakaś wykończona po wczorajszym dniu i nie mam na nic siły, oczy mnie bolą i pieką
(
Madlen222, Viviana, Maga31, sylvi, xpatiiix3, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Nata to super wieści. No i same widzicie, Nata ode mnie później o około 5 dni i synek ma 560g a mój 500g więc ja nie sądzę, że moje dziecię aż takie mizerne, toż to nie jest wielka różnica.
Nata ale się obkupiłaś, ja już też chciałabym zacząć ale cały czas boję się zapeszać -
Nata kiedyś w słoniu był duży wybór wszystkiego ale ostatni raz ram byłam pare lat temu i jeszcze koło mamufaktury był kiedyś taki sklep.. ale już teraz nei wiem bo w łodzi od 4lat nie mieszkam
No właśnie ja wczoraj oglądałam ten riko nano, ale sprzedawca jakiś niemrawy nic za bardzo nie mówił tylko tyle co sama na internecie przeczytałam.. męczy mnie ta spacerówka tylko czy nie będzie za mała bo gondola rewelacja
Klif witaj -
Klif witamy:)
Madlen ja wiem ze łatwo powiedziec nie denerwuj sie, ale nie martw sie. Dzieciaczki rosną, zdrowe, energicznie dają znac mamie o sobie to najwazniejsze. Powtorzysz pomiary i zobaczysz, ze bedzie wszystko dobrze:) niby maja podwajac swoja wagę od 20 tyg co 4 tyg, ale moja jak widac nie podwoiła i jest ok. Ważne ze rosnie:) I dobrze z jednej strony, bo juz jest cieżkoMadlen222 lubi tę wiadomość
-
No i zjadłam tą sałatkę a co
Moim zdaniem też, waga prawidłowa a Holendrzy są wielcy więc może rzeczywiście mają inne normy. Moja "pszczółka" miała niecałe 400 g 30 czerwca i w sumie lekarz nie mówił że coś nie takMadlen222, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflada-120x60-angielskie-biale-24h-i4422060457.html mój ideał chyba już zostanie
widziałam wcześniej że pisałyście o imionach, że każdy w rodzinie ma swoje 5gr do wtrącenia, u nas jest troszkę podobnie ale większość zaakceptowała Kazika, chociaż my się jeszcze zastanawiamy czy aby nie dać mu tak na drugie imię, sama już nie wiem. Najlepsze było jak powiedzieliśmy że Robert i znajomi wszyscy, nieee Roberty to alkoholicy...wkurwiłam się i powiedziałam że dziękuję za opinię ale to nasze dziecko i imię my wybieramy anie oni...no sooorrryyyy kurwa! teraz każdy się pyta jak tam Kaziu, heheheh więc się troszkę przyzwyczailiśmy już do imienia tylko nie chciałabym Go skrzywdzić. Wczoraj mieliśmy dużo śmiechu bo wieczorem mąż powiedział że mam "przymierzyć" laktator czy ta nakładka masująca jest dobra, uznał przy okazji że mam "niezłe cycki, że urosły mega"
Maga31, xpatiiix3, lkc lubią tę wiadomość