X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Nata Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo!! u nas jak pisałam w nocy burza a w dzień dzisiaj mega duchota i gorąc :( mnie też wkurzają komentarze odnośnie mojego brzucha...najpierw było że mały, nic nie widać a teraz wow ale masz brzuszek...a babcia męża jak oglądała zdjęcia z wakacji nasze (teść jej pokazał) to mówi że gruba jestem na nich ale jak na mnie patrzy to wcale taka nie jestem i że chyba mnie strój plażowy pogrubiał...no ekstra, słyszałam to już chyba z 10 razy od niej:-) byliśmy na działce na imieninach mojej mamy, połozyłam sobie skrzyzowane ręce na brzuch i mnie syn kopnął mega chyba go uciskałam za mocno:-) mój mały złośnik...teraz chwilka w domku i idziemy na grilla do kolegi, nie powiem że mi się chce no ale na chwilę mogę iść...madlenn no brzuszek masz mega juz, ale sliczny jest no i promieniejesz, przy bliźniakach norma to chyba 25 kg więc się nie przejmuj, ja uznałam że na razie się nie ważę będę się ważyła tylko przed wizytą u lekarza :-) FK ja też zawsze myślałam,że mąż mnie będzie przepraszał po jakiejś kłótni a było tak że ja musiałam wyciagać pierwsza rękę więc ten typ tak ma niestety :( coś jeszcze miałam napisać ale zapomniałam ;/

Madlen222, FK81 lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa Pati moi teście też w Kołobrzeg, super macie że wieczorem no i że pociag zaczyna tam swój bieg.
    co to za farsz do pierogów ja się pytam? przepis chce:p

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja mimo bezmyslnisci meza poszlam na wczorajsza impreze:) Wbilam sie w jakas stara przedciazowa tunike i choc wygladalam w niej jak baleron to impreza udana,dawno sie tak nie usmialismy :-)
    Impreza w stylu PRL, w lokalu jakby zywcem wyjetym z lat 80 tych.Kelnerka bezbledna rzucila karte na stol i zapytala niesmiertelne "czego..?
    Pozniej bylo jeszcze lepiej zamowilam kole a podala mi kompot.. Informujac ze ciezarnym koli nie podaja,a gospodarza imprezy zdzielila po lapach jak probowal wziac jej talerz z reki :)
    Przed WC siedziala babka wydzielajac papier toaletowy.
    Hehe na prawde jakbysmy sie przeniesli w czasie :)

Lavendula, niecierpliwa21, lkc, ewelina_d, Goplana, Madlen222, zupaztytki, Mamadomina, Maga31, blue00, Reverie, karmelek, Viviana, Nata, Rybka Nemo, FK81, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie naszło na naleśniki z serem..... farsz zrobiony, ciasto czeka na smażenie naleśników..... <3

zupaztytki lubi tę wiadomość

• Goplana Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madalena Taka duchota a Ty za prasowanie się bierzesz, uuffff Szalona! :D Podziwiam determinację!

Ja wygrzebałam z kosmetyków wodę termalną, och co za ulga - prawie cały pojemnik już zużyłam :) Może zrobię sobie tańszą wersję ze spryskiwacza do kwiatków + balsam chłodzący (szkoda, że tak krótko działa).

Zakupiłam dzisiaj wspomnianą wcześniej książkę "Położna 3550 cudów narodzin", myślę, że po przeczytaniu podejmę ostateczną decyzję, bo jeśli ta książka mnie nie przekona do sn to już nic :)

Madlen22 - piękna piłeczka, wierzę, że to nabytek w ostatnich dniach, bo mnie też wysadziło zupełnie nagle :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 20:27

lkc, ewelina_d, Madlen222 lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana a to ciekawe... czy bedzie 3551 cud ;) przyjemnej lektury ;)

Goplana, KUNIAK lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana - kilka dni temu skończyłam "Położną" i mnie niestety do sn nie przekonała, ale ze mnie to w ogóle trudny przypadek, może z Tobą będzie inaczej ;)

Goplana lubi tę wiadomość

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje kochane za tak miłe słowa:)
    Goplana masz rację, ten brzuszek to urósł dosłownie przez ostatnie parę dni:) i cieszę się niezmiernie że rośnie, wtedy jestem spokojniejsza:)

Ja właśnie zjadłam super pysznego pstrąga z grilla:) a teraz maślankę popijam, w końcu dostałam w polskim sklepie:)

Pati spokojnej i szybkiej podróży życzę:) i tak jak piszesz, mam nadzieję, że Lence i Julkowi wygodnie w brzuszku:)

Kuniak my w Sz-nie też mamy taką prl-owską knajpkę i jest super;) wódka jest tylko żytnia, a na suficie wiszą rolki papierów toaletowych. Oglnie mówiąc super knajpa:) I muzyka ekstra, bo takie lata 80-te.

Nata u mnie jak u Ciebie...zawsze po kłótni to ja pierwsza rękę wyciągam. Niestety mój mąż to taki typ który zamyka się w sobie po ostrzejszej wymianie zdań. Ale już się przyzwyczaiłam i nie próbuję z tym walczyć bo szkoda nerwów i czasu....

Goplana, xpatiiix3, KUNIAK, Nata lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja zawiążę nowy temacik odnośnie peklanek, jeśli ktoś wie co to takiego :D

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzi o woreczki na zużyte pieluszki? Właśnie dziś się za nimi rozglądałam na allegro :D Wiecie może jaką one mają pojemnośc?

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie burza i deszcz:D KOCHAM taką pogodę:)

mada_lena, xpatiiix3, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana co zrobic musze poprasowac, bo nie bede miała co na siebie włożyć. Kilka bluzek, koszula, sukienki, tuniki i dwie spódnice ale dla mnie to jak mega sterta...
    Tez mam ochote na wspomniana książkę. Poszperam pozniej moze od razu zamówie:)

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 wrote:
    a u mnie burza i deszcz:D KOCHAM taką pogodę:)
    Ja tez:)

Madlen222 lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie nawidzę cyfrowego Polsatu podczas deszczu...wrrr.... tym bardziej jak już się wkręciłam w fajny film :/

relgh3714vlmssyj.png
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie weekend z przebojami wczoraj jeżdziliśmy po szpitalach bo mój przyswzły ślubny postanowił pograc w piłkę. Wrócił kustykając i okazało się że ścięgno czy wiązadło w podeszwie stopu mu się zerwało. Noga w gipsie ledwo chodzi a ja usługuje....

f2w343r88uf9xtcb.png

• Goplana Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zadzwoniła do mnie psiapsióła, że z kilkoma innymi dziewczynami z mojej pracy idą do klubu, i czy nie reflektuję chociażby na biforek na soczku pomarańczowym... i sobie wtedy pomyślałam jaki ze mnie skapcaniały hipopotam, aż mnie wszystkie gnaty rozbolały jak sobie pomyślałam jakbym człapała do tego klubu... ba nawet na ten cholerny soczek mi się nie chce toczyć... ech mam nadzieję, że jeszcze sobie to kiedyś odbiję po porodzie :)
    Swoją drogą miło, że w ogóle zadzwoniła, choć pewnie przy następnej okazji już sobie darują... :)

Madlen222, KUNIAK lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dziś kupiłam tę książkę! Ja mam zamiar rodzić sn, ale po prostu kiepsko mi wchodzą teraz książki, mam problemy z koncentracją. Z tą będzie mi łatwiej, bo tematyka na czasie ;)

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talia niciekawie.. :/

Madlen no mały zasnął to i mam czas dla siebie póki co jeszcze mamy wolny przez dział tylko dla siebie to jak pany się porozkladalismy ;))

Desou kochana ciągle o Was myślę czy wszystko w porządku itd a tu ciągle jakieś problemy od poczatku, mam nadzieje ze juz do końca dotrwacie a przynajmniej jak najdłużej w dwupaku ;**** ciągle się modłę o Was mam nadzieje ,ze będzie dobrze i jakos wylezysz/ dotrwasz chociaż te 10tyg :))

Paklanki to jeden worek na jednego pampersa chyba przynajmniej z kupa lepiej nie czekać na drugi bo jak siuski to nie ma aż takiej strasznej konieczności by w nie inwestowac przynajmniej aby craz dziennie kosz wynosić z pieluchami u mnie od razu kupa na podwórku ląduje bo ja w domku a siuski w koszu i wieczorem GB ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie czytam " Język niemowląt" i jestem pod wrażeniem jak takie male istotki maja dużo nam do powiedzenia chociaż jeszcze nie mówią:))) Polecam każdej przyszłej mamie:))

r5bup6u.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuuuur... I się dosiedli i ciasno duszno jeszcze trzech chłopa w dodatku... :/ wrr...

A tu my dzisiaj na plaży w Kołobrzegu ;))

2mo808i.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 22:15

sisiiii, zupaztytki, Maga31, blue00, Madlen222, Milaszka, karmelek, KUNIAK, lkc, misiaczk25, Lavendula, Goplana, Rybka Nemo, FK81, Agata92, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 782 783 784 785 786 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ