Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Goplana wrote:
Ta koszulka wyglada jak ładna sukieneczka na lato ... Podoba mnie się)
Ja myslalam o takiej rozpinanej z przodu , z rekawkiem. Jak ja znajdę to wrzuce fotke.
Dzisiaj byliśmy na obiedzie u teściów i przestraszyli mnie żebym nie kupowała wózka przed porodem. AJ te ich zabobony.... Wrrrr:))) -
sisiii ja już wózek mam zakupiony:) teście nam w prezencie kupili i teraz w czwartek nam przywiozą
ja tam nie wierzę w takie zabobony, a poza tym chyba lepiej przygotować się ze wszystkim niż po porodzie...wtedy to ani siły ani za bardzo czasu nie będzie...a teraz jak większość kobiet siedzi w domu to chyba jest idealny czas na takie zakupy i przygotowania:)
Desou dawaj znaka jutro po badaniach przez ordynatora:) trzymam kciuki za Was!!!sisiiii, Goplana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUff, nadrobiłam!
My dziś odpoczywaliśmy w klimatyzowanej sali kinowej, a potem na spacerze w parku.
Desou - bądź dobrej myśli! Optymizm jest najważniejszy, więc głowa do góry, chociaż wiem, źe łatwo się mówi, a trudniej zrealizować. Trzymam za Was kciuki!
Amnezja - pewnie masz większy brzuszek od mojego. Wstawiam fotkę, to sama ocenisz
ewelina_d, Madlen222, xpatiiix3, FK81, sisiiii, Eve, anusiaa90, KasiaKa, Nata, Rybka Nemo, lkc, Goplana, Lavendula, e_v_e, Viviana, misiaczk25, Mamadomina, Strupka, Agata92, maaartinka, Dotty84, Maga31, RewolucjaSięDzieje, Amnezja lubią tę wiadomość
-
Desou bądź dzielna, na pewno będzie wszytsko ok i donosisz, a jeszcze będą jaja jak będą wywoływać hehe sama zobaczysz, ja tam się ciągle modle i widzę, że nie tylko ja więc musi być w porządku z Wami :*
ewelina jak nic woda bo nad możem to ja się za wsze czasu wypociłam chyba xD i pewne tak wszystko wyszło ze mnie
zuzaztytki ale śliczny zgrabny brzusio ;oo wgl taka lasencja z Ciebie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 21:40
zupaztytki lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Madlen222 wrote:sisiii ja już wózek mam zakupiony:) teście nam w prezencie kupili i teraz w czwartek nam przywiozą
ja tam nie wierzę w takie zabobony, a poza tym chyba lepiej przygotować się ze wszystkim niż po porodzie...wtedy to ani siły ani za bardzo czasu nie będzie...a teraz jak większość kobiet siedzi w domu to chyba jest idealny czas na takie zakupy i przygotowania:)
Desou dawaj znaka jutro po badaniach przez ordynatora:) trzymam kciuki za Was!!!
No właśnie jestem tego samego zdania... Teraz jest czas, brzuchy AZ tak nie przeszkadzają i jest znacznie więcej siły na zakupy niż przed samym rozwiazaniem)
Ale ładne te brzusie)
Madlen222, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuje za komplementy dziewczyny, jesteście kochane! Zawsze miałam mega kompleksy na punkcie swojej figury (za chuda jestem), miło więc słyszeć takie słowa
Zresztą wszystkie brzuszki listopadowe są piękne! Obojętnie jakiej by nie były wielkości, najważniejsze źeby naszym maleństwom było w nich wygodnieMadlen222, xpatiiix3, sisiiii, Milaszka lubią tę wiadomość
-
cześć
Desou trzymaj sie dzielnie napewno będzie dobrze. Moja koleżanka leżała całą ciążę ze skurczami i plamieniami i rozwarciem i udało jej się donosić do 38 tygodnia. Poświęciła tylko czas na szpital 6 miesięcy ale było warto.
Brzuszki macie cudne i po każdej juz widac że nosi bąbelka w środku.
Co do makijażu niestety po doswiadczeniu (nawet z utwardzaczem) wysiłek jaki jest podczas porodu nie daje szans na utrzymanie się makijażu. Ja na koniec nie miałam go wcale już a dziewczyny były tak porozmazywane że wyglądały jak misie panda. Lepiej wziąść kosmetyczkę i po wszystkim się odszykować.
U mnie w szpitalu tzreba miec swoją koszulę więc wyboru nie mam ale wezmę na sam poród jakąś tańszą bo i tak pójdzie do śmieci, będzie cała w krwi itd.
-
hejo! u nas popadało a później zrobiła się taka parówka że ja pierdole...byliśmy na spacerze z kuzynem męża, jego żoną i 2 miesięcznym Filipem, jezuuuu wszystkie dzieci naszych znajomych i w rodzinie są takie spokojne że normalnie ja w szoku jestem
fajny, grzeczny maluszek, opowiedziała mi poród jak wyglądał itd ogólnie to chciałabym jak ona, urodzić w 2h:-)poooglądaliśmy dyliżans małego no i już sama nie wiem
też uważam że zakupy powinno się robić wcześniej, no bo później jak to wszystko ogarnąć na raz?? Evik a jakie modele wybrałaś w ikea? desou współczuję Ci moja droga tego całego pobytu w szpitalu, tego leżenia i stresu...kurczę no zmiana lekarza tu chyba nic nie da, może szpital inny? może jakieś specjalistyczny no nie wiem, nie znam się...trzymam kciuki za Ciebie i maluszka.
-
Desou trzymam kciuki, bądź dzielna, leż i odpoczywaj:)
Witam nowe mamusie:)
Dziewczynki brzuszki piękne, mój też uróśł jutro postaram się zrobić fotencję.
A ja padam na pysk od piątku miałam gości bo mój mężuś miał imieniny, masakra ile się ogoniłam, aż mam zakwasy w nogach.
Jutro będę odpoczywać cały dzień
Niecierpliwa Pati super, że już w domku,szybko Wam zleciały wakacje, ale super, że wypoczęte:)
zupaztytki fajnie, że jesteś z Krakowa:) Ja z okolic, a może akurat kiedyś natkniemy się na Siebie:)
zupaztytki, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
O znalazłam linka do koszul , które wpadły mi w oko:
http://allegro.pl/taro-koszula-ciazowa-i-do-karmienia-kr-rekaw-s-i4387806661.html
http://allegro.pl/taro-rozpinana-koszula-ciazowa-i-do-karmienia-s-i4429292862.html
Goplana, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Desou ja rowniez trzymam za Was kciuki.. musisz byc dzielna. niech ten ordynator wymysli cos lepszego od calej reszty tych madrych lekarzy.. az sie wierzyc nie chce, ze nic nie moga zrobic ;/
mysl pozytywnie bo to tez zawsze pomaga!Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019