Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Rewolucja, a ja znowu miałam dzisiaj okropny ból głowy prawie cały dzień.
A jeszcze mam takie dziwne bóle w krzyżu. Czasem jak się schylę to mnie taki ból łapie na sekundę- dwie, że aż jęknę
jasmine, ja również witam i gratuluję -
karmelek niestety są i tacy durnie, hmm w tym wypadku pani profesor... jutro zwalniam się znowu ze szkoły i lecę do endo a w piątek to już wizyta, uff martwie się cały czas...
Czarna ojj tego bym już nie zrobiła sama się zastanawiałam nad tym czy to ten człowiek i sam rozwiał moje wątpliwości a teraz T robi komedie... i znowu humor na koniec dnia okropny...
jasmine witajLivia
Nela
Marcel
-
hehe dziewczęta jak on mnie tak denerwuje, teraz mnie to śmieszy, ale to nie w tamtym momencie jak mi to powiedział, że chce robić testy na ojcostwo, bo my 5 tygodni temu ze sobą nie spaliśmy, bo był w delegacji, tylko 3tygodnie temu ahahah musiałam mu prawie pół godziny tłumaczyć o co chodzi z tymi tygodniami hahaha i jeszcze coś ,że nie potrafi się teraz cieszyć dzieckiem, bo nie wie czy jego no mało w pysk nie wyrwał już w tamtym momencie... hehe on chyba na serio ma ten syndrom Kuwady albo jakiś niepoważny ,no tak się momentami ostatnio zachowuje, że nie poznaje Go... ok ok ale już ok w końcu się dogadaliśmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 23:16
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyJa mam wyznaczony termin na 15 listopada,jestem tak szczęśliwa że aż promienieje to moja pierwsza fasolka i mam nadzieję że nie ostatnia mam 21 lat i jestem żonata od prawie 2 lat :p staraliśmy się o dzidziusia krótko po ślubie ale nic z tego gdy tylko kupiłam test zawsze pokazywał wynik negatywny no i przede wszystkim dostawałam w ten sam dzień okres,teraz jakoś pod koniec roku zaczęliśmy się starać i się udało!!! a już miałam wątpliwości że ja taka młoda i nie mogę szybko zajść,myślałam też że powodem mogą być problemy które miałam w młodości z jajnikami,lecz się mysliłam i dobrze
Kochane listopadówki życzę wam dużo zdrówka abyście pięknie przeżyły te 8 miesięcyCzarnaa94 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje Amenado! masz 21 lat, więc jeszcze zdążysz zgromadzić wokół siebie liczną trzódkę Matko boska, ja w wieku 21 lat nie myślałam o żadnym małżeństwie, a co dopiero o dzieciach, no i teraz na wywiadówki będę chodzić z balkonikiem, że już nie wspomnę o starszym ode mnie mężu
Pati, chyba tatusia przerosła sytuacja, musi się z nią oswoić pamiętam jaka byłam załamana w pierwszej ciąży, jak ogłosiłam radosną nowinę. Było tylko "aha" i pusty wzrok, żadnej radości, skakania czy łez (a spodziewałam się kinowych scen). Potem powiedział, że "miał z siebie klauna zrobić"? :D:D:D
No i teraz - ta sama akcja, ale już wiem, czego się mogę spodziewać
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Amenada gratulacje,i witam serdecznie, ja mam 20lat i oczekuje już drugiego dzidziusia
Rewolucja ja teraz po prostu się z tego śmieje Faceci to czasem się zachowują tak, że nie da się skomentować.. ;P
A ja dzsiaj znowu w nocy wstałam i nie mogłam zasnąć, ale mój kawaler ma gorączkę i muszę lecieć z Nim do lekarza dzisiaj ajj z tymi choróbskami teraz, a takie zdrowiutkie dziecko miałam, no nie mogę i takie mdłości od razu po wstaniu a nie były takie straszne wcześniej a teraz to ściska żołądek strasznie... chyba się rozkręca dopiero... ;/ oby niedługoLivia
Nela
Marcel
-
Hej Dziewczyny! Dokładnie 2 tyg. temu zobaczyłam na teście piękne dwie kreski! Byłam taka szczęśliwa, że a się popłakałam. Nie wierzyłam, że kiedykolwiek je zobaczę. Długo się staraliśmy, aż w końcu pomogły "domowe metody"
Ja jestem dzisiaj w 5tygodniu i 5 dniu ciąży. Od środy zacznie się 6 tydzień. Wizytę mam za tydzień w poniedziałek. Jeszcze nie mam potwierdzonej ciąży i terminu porodu przez lekarza, tak więc czekam jeszcze tydzień..... choć nie wiem czy się doczekam Już serduszko powinno bić. Choć bardzo się boję, że nie będzie
Jak Wasze samopoczucie? Ja czuję się świetnie. Tylko piersi bardziej obolałe. Podobno mdłości chwytają od 6,7 lub nawet 8tygodnia. Tak więc wszystko przed namimamaxmama lubi tę wiadomość
-
Witajcie:)
U mnie dzisiaj samopoczucie kiepskie nie śpię od 5.30;/
Od samego rana męcza mnie mdłości jest 11 a one jeszcze nie ustały nie mogę patrzeć na jedzenie:( uderzenia gorąca, zawroty głowy:( zmęczenie
Byłam dzisiaj zrobić bete nie dosyć że czekałam 1,5 h w kolejce to jescze tak mnie pokuła że ręką nie mogę ruszać Wyniki o 15..
Od południa będe próbowala się umówić do lekarza jak najszybciej oby mnie wcisnął na czawrtek! Ciekawe czy mi luteine lub dupka przepisze..
Jak narazie muszę do 17 w pracy wysiedzieć masakra dziś poprostu z łożka bym najchętniej nie wychodziłą -
No i znowu czytam o tych waszych objawach i doszukuję się ich w sobie, a tu nic. Jedynie brak @, dwa pozytywne testy, nerwowość, rozdrażnienie, senność i zmęczenie... Aha, no i bardzo niewielkie mdłości z samego rana. A cycki jak nie bolały, tak nie bolą. Powinnam mieć odłączony internet, bo siedzę i czytam głupoty.
-
Mysza nie bierz pod uwagę mojego suwaczka i nie porównuj do siebie To mój wiek cąży wg @ który mialam 8 lutego u mnie była bardzo wczesna ovulka juz w 9 dniu dlatego wiek mojej ciąży jest taki młody wg OM a tak naprawde jestem praktycznie tak jak wy na tym etapie bo teramin mam na 9.11
-
nick nieaktualny
-
kark wrote:Okti, na wrześniówkach wszystkie za Ciebie trzymamy kciuki !
kark lubi tę wiadomość