X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj jasmine :)

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewolucja, a ja znowu miałam dzisiaj okropny ból głowy prawie cały dzień.
    A jeszcze mam takie dziwne bóle w krzyżu. Czasem jak się schylę to mnie taki ból łapie na sekundę- dwie, że aż jęknę :P

jasmine, ja również witam i gratuluję :)

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek niestety są i tacy durnie, hmm w tym wypadku pani profesor... jutro zwalniam się znowu ze szkoły i lecę do endo a w piątek to już wizyta, uff martwie się cały czas...

Czarna ojj tego bym już nie zrobiła sama się zastanawiałam nad tym czy to ten człowiek i sam rozwiał moje wątpliwości :) a teraz T robi komedie... i znowu humor na koniec dnia okropny...

jasmine witaj :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, dobrze że w porę rozwiał :P cóż takiego ten Twój T Ci tam znowu napsocił? :) Chyba na prawdę to z niego ciężarówka że Ci psoci, może za bardzo przeżywa :D

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png

Wysłany: 2 marca 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati...nie denerwuj się tak bardzo, bo teraz już nie możesz! :*

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe dziewczęta jak on mnie tak denerwuje, teraz mnie to śmieszy, ale to nie w tamtym momencie jak mi to powiedział, że chce robić testy na ojcostwo, bo my 5 tygodni temu ze sobą nie spaliśmy, bo był w delegacji, tylko 3tygodnie temu ahahah musiałam mu prawie pół godziny tłumaczyć o co chodzi z tymi tygodniami hahaha i jeszcze coś ,że nie potrafi się teraz cieszyć dzieckiem, bo nie wie czy jego no mało w pysk nie wyrwał już w tamtym momencie... hehe on chyba na serio ma ten syndrom Kuwady albo jakiś niepoważny ,no tak się momentami ostatnio zachowuje, że nie poznaje Go... :P ok ok ale już ok w końcu się dogadaliśmy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 23:16

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wyznaczony termin na 15 listopada,jestem tak szczęśliwa że aż promienieje :D to moja pierwsza fasolka i mam nadzieję że nie ostatnia :) mam 21 lat i jestem żonata od prawie 2 lat :p staraliśmy się o dzidziusia krótko po ślubie ale nic z tego gdy tylko kupiłam test zawsze pokazywał wynik negatywny :( no i przede wszystkim dostawałam w ten sam dzień okres,teraz jakoś pod koniec roku zaczęliśmy się starać i się udało!!! :D a już miałam wątpliwości że ja taka młoda i nie mogę szybko zajść,myślałam też że powodem mogą być problemy które miałam w młodości z jajnikami,lecz się mysliłam i dobrze :)
    Kochane listopadówki życzę wam dużo zdrówka abyście pięknie przeżyły te 8 miesięcy ;)

Czarnaa94 lubi tę wiadomość

Wysłany: 2 marca 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Amenado! masz 21 lat, więc jeszcze zdążysz zgromadzić wokół siebie liczną trzódkę ;) Matko boska, ja w wieku 21 lat nie myślałam o żadnym małżeństwie, a co dopiero o dzieciach, no i teraz na wywiadówki będę chodzić z balkonikiem, że już nie wspomnę o starszym ode mnie mężu ;)

Pati, chyba tatusia przerosła sytuacja, musi się z nią oswoić ;) pamiętam jaka byłam załamana w pierwszej ciąży, jak ogłosiłam radosną nowinę. Było tylko "aha" i pusty wzrok, żadnej radości, skakania czy łez (a spodziewałam się kinowych scen). Potem powiedział, że "miał z siebie klauna zrobić"? :D:D:D:D
    No i teraz - ta sama akcja, ale już wiem, czego się mogę spodziewać :):):)

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amenada gratulacje,i witam serdecznie, ja mam 20lat i oczekuje już drugiego dzidziusia ;)

Rewolucja ja teraz po prostu się z tego śmieje ;) Faceci to czasem się zachowują tak, że nie da się skomentować.. ;P

A ja dzsiaj znowu w nocy wstałam i nie mogłam zasnąć, ale mój kawaler ma gorączkę i muszę lecieć z Nim do lekarza dzisiaj ajj z tymi choróbskami teraz, a takie zdrowiutkie dziecko miałam, no nie mogę i takie mdłości od razu po wstaniu a nie były takie straszne wcześniej a teraz to ściska żołądek strasznie... chyba się rozkręca dopiero... ;/ oby niedługo ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Monique Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki :) tak jadąc do pracy uświadomiłam sobie że to "już" 5-ty tydzień się zaczął ;)) Rewolucja - zdaje się, że mam termin zaraz po Tobie :))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 08:28

e43bfde7db.png

Wysłany: 3 marca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monique, wbijaj w takim razie na wątek "Lista obecnych ciężarówek" :)

Monique lubi tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • serek_84 Przyjaciółka

Wysłany: 3 marca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! Dokładnie 2 tyg. temu zobaczyłam na teście piękne dwie kreski! Byłam taka szczęśliwa, że a się popłakałam. Nie wierzyłam, że kiedykolwiek je zobaczę. Długo się staraliśmy, aż w końcu pomogły "domowe metody"

Ja jestem dzisiaj w 5tygodniu i 5 dniu ciąży. Od środy zacznie się 6 tydzień. Wizytę mam za tydzień w poniedziałek. Jeszcze nie mam potwierdzonej ciąży i terminu porodu przez lekarza, tak więc czekam jeszcze tydzień..... choć nie wiem czy się doczekam ;) Już serduszko powinno bić. Choć bardzo się boję, że nie będzie :(

Jak Wasze samopoczucie? Ja czuję się świetnie. Tylko piersi bardziej obolałe. Podobno mdłości chwytają od 6,7 lub nawet 8tygodnia. Tak więc wszystko przed nami ;)

mamaxmama lubi tę wiadomość

9qeydmw.png
  • gosia81 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Serek_84, poznałam Cię po nicku z forum. gazeta, ja się tam wpisałam jako ciusiunku ;) ale wiesz, może zdecydujmy się na jedno forum, bo ja czasowo już tego nie ogarnę. Wolałabym tu - jak mam być szczera. Witam Cię serdecznie :)

f2wl3e5epdkwr2t5.png
    5b09anliajytu9pv.png
  • Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati ja to bym zabiła i wrzuciła do rzeki :D
    Amenada, Serek gratulacje! :)

No mi wczoraj zaczął się 6 tydzień :)

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
  • okti89 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:)
    U mnie dzisiaj samopoczucie kiepskie nie śpię od 5.30;/
    Od samego rana męcza mnie mdłości jest 11 a one jeszcze nie ustały nie mogę patrzeć na jedzenie:( uderzenia gorąca, zawroty głowy:( zmęczenie
    Byłam dzisiaj zrobić bete nie dosyć że czekałam 1,5 h w kolejce to jescze tak mnie pokuła że ręką nie mogę ruszać:( Wyniki o 15..
    Od południa będe próbowala się umówić do lekarza jak najszybciej oby mnie wcisnął na czawrtek! Ciekawe czy mi luteine lub dupka przepisze..
    Jak narazie muszę do 17 w pracy wysiedzieć :( masakra dziś poprostu z łożka bym najchętniej nie wychodziłą

razem z Lilianką czekamy na Miłoszka <3
    f2w3s65g4x4ggahf.png
    km5sio4ppvqv6byq.png
    Aniołek [*] 7tc 22.01.2014 r.
  • okti89 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patiii? byłaś na becie?

f2w3s65g4x4ggahf.png
    km5sio4ppvqv6byq.png
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i znowu czytam o tych waszych objawach i doszukuję się ich w sobie, a tu nic. Jedynie brak @, dwa pozytywne testy, nerwowość, rozdrażnienie, senność i zmęczenie... Aha, no i bardzo niewielkie mdłości z samego rana. A cycki jak nie bolały, tak nie bolą. Powinnam mieć odłączony internet, bo siedzę i czytam głupoty.

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • okti89 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza nie bierz pod uwagę mojego suwaczka i nie porównuj do siebie To mój wiek cąży wg @ który mialam 8 lutego u mnie była bardzo wczesna ovulka juz w 9 dniu dlatego wiek mojej ciąży jest taki młody wg OM a tak naprawde jestem praktycznie tak jak wy na tym etapie bo teramin mam na 9.11

f2w3s65g4x4ggahf.png
    km5sio4ppvqv6byq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    okti89 wrote:
    Fipski wpadnę do was na wrześniowe mamusie się pochwalić jak już będę wiedziała,że wszytko jest dobrze:)

Okti, na wrześniówkach wszystkie za Ciebie trzymamy kciuki ;)!

• okti89 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kark wrote:
    Okti, na wrześniówkach wszystkie za Ciebie trzymamy kciuki ;)!
    trzymajcie dziewczynki :) przydadza się i to bardzo!! czekam na pozytywne wyniki bety i ładny przyrost i profesjonalizm nowego lekarza, który ma super nowy sprzęt więc tym razem na usg coś znajdzie :)

kark lubi tę wiadomość

f2w3s65g4x4ggahf.png
    km5sio4ppvqv6byq.png
‹‹ 6 7 8 9 10 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ