X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj jasmine :)

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewolucja, a ja znowu miałam dzisiaj okropny ból głowy prawie cały dzień.
    A jeszcze mam takie dziwne bóle w krzyżu. Czasem jak się schylę to mnie taki ból łapie na sekundę- dwie, że aż jęknę :P

jasmine, ja również witam i gratuluję :)

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek niestety są i tacy durnie, hmm w tym wypadku pani profesor... jutro zwalniam się znowu ze szkoły i lecę do endo a w piątek to już wizyta, uff martwie się cały czas...

Czarna ojj tego bym już nie zrobiła sama się zastanawiałam nad tym czy to ten człowiek i sam rozwiał moje wątpliwości :) a teraz T robi komedie... i znowu humor na koniec dnia okropny...

jasmine witaj :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, dobrze że w porę rozwiał :P cóż takiego ten Twój T Ci tam znowu napsocił? :) Chyba na prawdę to z niego ciężarówka że Ci psoci, może za bardzo przeżywa :D

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png

Wysłany: 2 marca 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati...nie denerwuj się tak bardzo, bo teraz już nie możesz! :*

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe dziewczęta jak on mnie tak denerwuje, teraz mnie to śmieszy, ale to nie w tamtym momencie jak mi to powiedział, że chce robić testy na ojcostwo, bo my 5 tygodni temu ze sobą nie spaliśmy, bo był w delegacji, tylko 3tygodnie temu ahahah musiałam mu prawie pół godziny tłumaczyć o co chodzi z tymi tygodniami hahaha i jeszcze coś ,że nie potrafi się teraz cieszyć dzieckiem, bo nie wie czy jego no mało w pysk nie wyrwał już w tamtym momencie... hehe on chyba na serio ma ten syndrom Kuwady albo jakiś niepoważny ,no tak się momentami ostatnio zachowuje, że nie poznaje Go... :P ok ok ale już ok w końcu się dogadaliśmy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 23:16

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wyznaczony termin na 15 listopada,jestem tak szczęśliwa że aż promienieje :D to moja pierwsza fasolka i mam nadzieję że nie ostatnia :) mam 21 lat i jestem żonata od prawie 2 lat :p staraliśmy się o dzidziusia krótko po ślubie ale nic z tego gdy tylko kupiłam test zawsze pokazywał wynik negatywny :( no i przede wszystkim dostawałam w ten sam dzień okres,teraz jakoś pod koniec roku zaczęliśmy się starać i się udało!!! :D a już miałam wątpliwości że ja taka młoda i nie mogę szybko zajść,myślałam też że powodem mogą być problemy które miałam w młodości z jajnikami,lecz się mysliłam i dobrze :)
    Kochane listopadówki życzę wam dużo zdrówka abyście pięknie przeżyły te 8 miesięcy ;)

Czarnaa94 lubi tę wiadomość

Wysłany: 2 marca 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Amenado! masz 21 lat, więc jeszcze zdążysz zgromadzić wokół siebie liczną trzódkę ;) Matko boska, ja w wieku 21 lat nie myślałam o żadnym małżeństwie, a co dopiero o dzieciach, no i teraz na wywiadówki będę chodzić z balkonikiem, że już nie wspomnę o starszym ode mnie mężu ;)

Pati, chyba tatusia przerosła sytuacja, musi się z nią oswoić ;) pamiętam jaka byłam załamana w pierwszej ciąży, jak ogłosiłam radosną nowinę. Było tylko "aha" i pusty wzrok, żadnej radości, skakania czy łez (a spodziewałam się kinowych scen). Potem powiedział, że "miał z siebie klauna zrobić"? :D:D:D:D
    No i teraz - ta sama akcja, ale już wiem, czego się mogę spodziewać :):):)

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amenada gratulacje,i witam serdecznie, ja mam 20lat i oczekuje już drugiego dzidziusia ;)

Rewolucja ja teraz po prostu się z tego śmieje ;) Faceci to czasem się zachowują tak, że nie da się skomentować.. ;P

A ja dzsiaj znowu w nocy wstałam i nie mogłam zasnąć, ale mój kawaler ma gorączkę i muszę lecieć z Nim do lekarza dzisiaj ajj z tymi choróbskami teraz, a takie zdrowiutkie dziecko miałam, no nie mogę i takie mdłości od razu po wstaniu a nie były takie straszne wcześniej a teraz to ściska żołądek strasznie... chyba się rozkręca dopiero... ;/ oby niedługo ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Monique Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki :) tak jadąc do pracy uświadomiłam sobie że to "już" 5-ty tydzień się zaczął ;)) Rewolucja - zdaje się, że mam termin zaraz po Tobie :))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 08:28

e43bfde7db.png

Wysłany: 3 marca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monique, wbijaj w takim razie na wątek "Lista obecnych ciężarówek" :)

Monique lubi tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • serek_84 Przyjaciółka

Wysłany: 3 marca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! Dokładnie 2 tyg. temu zobaczyłam na teście piękne dwie kreski! Byłam taka szczęśliwa, że a się popłakałam. Nie wierzyłam, że kiedykolwiek je zobaczę. Długo się staraliśmy, aż w końcu pomogły "domowe metody"

Ja jestem dzisiaj w 5tygodniu i 5 dniu ciąży. Od środy zacznie się 6 tydzień. Wizytę mam za tydzień w poniedziałek. Jeszcze nie mam potwierdzonej ciąży i terminu porodu przez lekarza, tak więc czekam jeszcze tydzień..... choć nie wiem czy się doczekam ;) Już serduszko powinno bić. Choć bardzo się boję, że nie będzie :(

Jak Wasze samopoczucie? Ja czuję się świetnie. Tylko piersi bardziej obolałe. Podobno mdłości chwytają od 6,7 lub nawet 8tygodnia. Tak więc wszystko przed nami ;)

mamaxmama lubi tę wiadomość

9qeydmw.png
  • gosia81 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Serek_84, poznałam Cię po nicku z forum. gazeta, ja się tam wpisałam jako ciusiunku ;) ale wiesz, może zdecydujmy się na jedno forum, bo ja czasowo już tego nie ogarnę. Wolałabym tu - jak mam być szczera. Witam Cię serdecznie :)

f2wl3e5epdkwr2t5.png
    5b09anliajytu9pv.png
  • Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati ja to bym zabiła i wrzuciła do rzeki :D
    Amenada, Serek gratulacje! :)

No mi wczoraj zaczął się 6 tydzień :)

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
  • okti89 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:)
    U mnie dzisiaj samopoczucie kiepskie nie śpię od 5.30;/
    Od samego rana męcza mnie mdłości jest 11 a one jeszcze nie ustały nie mogę patrzeć na jedzenie:( uderzenia gorąca, zawroty głowy:( zmęczenie
    Byłam dzisiaj zrobić bete nie dosyć że czekałam 1,5 h w kolejce to jescze tak mnie pokuła że ręką nie mogę ruszać:( Wyniki o 15..
    Od południa będe próbowala się umówić do lekarza jak najszybciej oby mnie wcisnął na czawrtek! Ciekawe czy mi luteine lub dupka przepisze..
    Jak narazie muszę do 17 w pracy wysiedzieć :( masakra dziś poprostu z łożka bym najchętniej nie wychodziłą

razem z Lilianką czekamy na Miłoszka <3
    f2w3s65g4x4ggahf.png
    km5sio4ppvqv6byq.png
    Aniołek [*] 7tc 22.01.2014 r.
  • okti89 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patiii? byłaś na becie?

f2w3s65g4x4ggahf.png
    km5sio4ppvqv6byq.png
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i znowu czytam o tych waszych objawach i doszukuję się ich w sobie, a tu nic. Jedynie brak @, dwa pozytywne testy, nerwowość, rozdrażnienie, senność i zmęczenie... Aha, no i bardzo niewielkie mdłości z samego rana. A cycki jak nie bolały, tak nie bolą. Powinnam mieć odłączony internet, bo siedzę i czytam głupoty.

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • okti89 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza nie bierz pod uwagę mojego suwaczka i nie porównuj do siebie To mój wiek cąży wg @ który mialam 8 lutego u mnie była bardzo wczesna ovulka juz w 9 dniu dlatego wiek mojej ciąży jest taki młody wg OM a tak naprawde jestem praktycznie tak jak wy na tym etapie bo teramin mam na 9.11

f2w3s65g4x4ggahf.png
    km5sio4ppvqv6byq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    okti89 wrote:
    Fipski wpadnę do was na wrześniowe mamusie się pochwalić jak już będę wiedziała,że wszytko jest dobrze:)

Okti, na wrześniówkach wszystkie za Ciebie trzymamy kciuki ;)!

• okti89 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kark wrote:
    Okti, na wrześniówkach wszystkie za Ciebie trzymamy kciuki ;)!
    trzymajcie dziewczynki :) przydadza się i to bardzo!! czekam na pozytywne wyniki bety i ładny przyrost i profesjonalizm nowego lekarza, który ma super nowy sprzęt więc tym razem na usg coś znajdzie :)

kark lubi tę wiadomość

f2w3s65g4x4ggahf.png
    km5sio4ppvqv6byq.png
‹‹ 6 7 8 9 10 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ