Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam leki zmienione na thyrosan 3*10mg / 7dni i 2*10mg potem do wizyty pff uspokoiła mnie trochę w porządku będzie oby tylko po szpitalu fama nie poszła że ją w ciąży bo wolę się sama pochwalić mamie niż żeby od koleżanek z pracy się dowiedziała. .Livia
Nela
Marcel
-
Ludzie dziewczynki czujemy przynajmniej że Fasolki tam są hehe ją to cały dzień mam albo zapach nie taki albo coś i mi niedobrze słabo zimne poty mnie zlewaja a i te zawroty głowy o matko na każdym kroku hehe ją beta nie robiłam jednak w sumie jak testy są pozytywne tonie ma sensu do piątku wytrzymam już i bym fasolka ujrzała dzisiaj tylko dla potwierdzenia ostatni teścia hehe bo dostałam testowa ciemniejsza od kontrolnej także luzik )Livia
Nela
Marcel
-
Mysz86 wrote:No i znowu czytam o tych waszych objawach i doszukuję się ich w sobie, a tu nic. Jedynie brak @, dwa pozytywne testy, nerwowość, rozdrażnienie, senność i zmęczenie... Aha, no i bardzo niewielkie mdłości z samego rana. A cycki jak nie bolały, tak nie bolą. Powinnam mieć odłączony internet, bo siedzę i czytam głupoty.
Ejże. Ja też nie mam jakichś ogromnych objawów, ale może to i lepiej niż siedzieć z głową w sedesie lub chodzić na paluszkach, żeby nie było drgań w piersiach
Wszystko w swoim czasie, ale już widzę, że jest całkowicie inaczej niż w pierwszej ciąży
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
RewolucjaSięDzieje wrote:Chyba tylko ja zlałam betę z góry na dół i posiłkuję się tylko plastikami i własnym organizmem
Ja się bardzo intensywnie zastanawiam nad tym, czy robić betę. Ostatnio zrobiłam tylko raz, więc nie wiedziałam, czy przyrasta odpowiednio. Ale chyba nie przyrastała, bo w 7 tygodniu ciąza obumarła. -
Gosia81 witaj Je jestem przyzwyczajona do forum gazety, ponieważ od pazdziernika bylam tam na forum dla starających się. Poznałam mase dziewczyn i cały czas utrzymujemy kontakt.
W listopadowym na razie cisza i spokój, ale zerknij na forum wrześńiowe czy pazdziernikowe. Tam jest około 30-40 dziewczyn. Plus forum gazety jest taki, że powstają oddzielne temety. To bardzo wygodne, bo nie ma zamieszania. Choć ja zamierzam być tutaj i tutaj z forum gazety z np. "pazdziernikowe mamy" też korzystam, podczytuję bo można się bardzo wiele dowiedzieć, np. co nas czekagosia81 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny
Okti ja w piątek robiłam bętę to było 15dpo i wynik miałam 269,
dzisiaj powtarzałam, ale wynik dopiero jutro
Bylam u mojej gin i ta powiedziała ze na wizytę nie wcześniej niż 20marca!! chyba oszaleję do tego czasu!! powiedziała że nie da się namówić na wcześniejszą bo nie ma potrzeby tam teraz "grzebać"
ale tyle czasu żeby czekać?? -
karmelek wrote:hej dziewczyny
Okti ja w piątek robiłam bętę to było 15dpo i wynik miałam 269,
dzisiaj powtarzałam, ale wynik dopiero jutro
Bylam u mojej gin i ta powiedziała ze na wizytę nie wcześniej niż 20marca!! chyba oszaleję do tego czasu!! powiedziała że nie da się namówić na wcześniejszą bo nie ma potrzeby tam teraz "grzebać"
ale tyle czasu żeby czekać??
Powtarzam w środę oby przyrosła o te książkowe 66 % -
Karmelek i co zrobisz? czekasz, czy pchasz się z buciorami?
ja w sumie pewna nie jestem co robić, idę pod koniec tygodnia, bo jakoś się będę raźniej czuła,
w sumie w pierwszej ciąży poszłam na wizytę w 6 tygodniu (czyli w 5 i iluś tam dniach) i było już wszystko fajnie widoczne...hmmm
karmelek ja w pierwszej ciąży też po becie zadzwonilam do lekarza i kazal mi przyjść dopiero za 2 tyg.. i co:( było wtedy zapóźno w szpitalu mi mówił lekarz że on swoje pacjentki odrazu zaprasza na wizytę aby sprawdzić czy to ciąża i czy rozwija się w prawidłowym miejscu. Dlatego ja jutro śmigamdo lekarza i wszystkiego się dowiem
nicto lubi tę wiadomość
-
okti89 wrote:karmelek ja w pierwszej ciąży też po becie zadzwonilam do lekarza i kazal mi przyjść dopiero za 2 tyg.. i co:( było wtedy zapóźno w szpitalu mi mówił lekarz że on swoje pacjentki odrazu zaprasza na wizytę aby sprawdzić czy to ciąża i czy rozwija się w prawidłowym miejscu. Dlatego ja jutro śmigamdo lekarza i wszystkiego się dowiem
Ja idę w piątek
Wybierz się do gina ale lekarz nic jeszcze nie zobaczy. Ja poszłam od razu po 2 kreseczkach na teście, to tylko stwierdziła rozpulchnienie macicy. Dodatkowo zleciła badania krwi na wszystko łącznie z HIV. Na USG zapobiegawczo zapisała mnie na 21 marca, wtedy już powinien być widoczny zarodek i serduszko ))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 16:27
-
mada_lena gratuacje, witamy0
Rewolucja ja w piątek na 13.45 mam
A teraz leże sobie i takie pykanie mam w brzuchu haha normalnie uczucie jak pierwsze ruchy, a to tylko gazy, a szkoda, że trzeba jeszcze czekać tyle tygodni hehe
Monique ja na razie morfologie itd mialam robione tydzien temu wiec ok pewnie w piątek zleci mi na miejscu część badań
Ciekawa jestem jak przy ciąży z tarczycą wizyty są, co ile..?Livia
Nela
Marcel
-
No właśnie kurcze trochę późno zobaczę jak tam jutro wynik bety bo tego 20marca będę miała równe 7tyg. czyli zacznę 8tydzień ciąży.. sama nie wiem, gdyby się coś działo odpukać kazala być wcześniej, z drugiej strony nawet na moim kalendarzu na ovu pokazuje mi widoczne serduszko od 17marca więc może nie ma sensu iść wcześniej i się stresować gdyby go jeszcze nie było??
Okti to koniecznie daj znać jak po wizycie!
Rewolucja czekam też na relację od Cibie!
wtedy pomyślę co dalej..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 16:48