Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe u mnie jeszcze pomelo codziennie ogromne wpierdzielałam ,czasem dwa hehe
Czarna a teraz doczytałam no huśtawka jest i to niezła hahaha mnie dzisiaj T tak zdenerwował, że myślałam, że mu strzee po pysku przyszedł leń do domu i powiedział, że nie ma ochoty rozmawiać ze mną, bo zmęczony jest bo latał po galerii buty wybierał sobie, no nie wyrobie normalnie... i powiedział, że się nie będzie odzywał, bo nie chce się do mnei rzucać, masakra jakaś, ale dobra ja dalej happy laskiLivia
Nela
Marcel
-
hehe świetnie ok to może przedstawimy się jakoś bardziej ciut zmieniłam naszą listę dodamy parę rzeczy
A więc mam na imię Patrycja mam 20 lat udało się w 10cyklu i mam już jednego synka Marcelka po 7cs póki co stawiam, że będzie córeczka, takie przeczucie hehe chciałabym nazwać ją Nela, a o chłopięcym imieniu nie myślałam jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 21:39
Livia
Nela
Marcel
-
Witam, chcę do was dołączyć. Dziś odebrałam wynik drugiej bety, więc już trochę nabrałam odwagi
Mam na imię Gosia, w tym roku skończę 33 lata, to moja druga CUDOWNA CIĄŻA (bo poczęcie w cyklu, który według USG gin. określił jako bezowulacyjny). Choruję na PCOS z podzespołami. Udało mi się zajść w ciążę w 16 cyklu (tyle miałam przez 3 lata i 8 miesięcy).
Przewidywany termin porodu 10.11.2014, na dzień przed naszą ósmą rocznicą ślubuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2014, 22:13
-
Mam na imię Kasia, mam 19 lat, udało się w 3cs. Jeśli chodzi o imię to narazie jest Fasol, a potem Julek albo Anielka
Czuję się jakbym się przedstawiała w AARewolucjaSięDzieje, gosia81 lubią tę wiadomość
-
a mnie meczy bezsenność;/ i takie małe mdłości jak wstaję z łóżka
juz sama jak w zegarku budze sę na pomiar temperatury która już od 3 dni zatrzymała się na 37
Mam bardzo młodą ciążę gdyż owulkę miałam już w 9 dniu cyklu więc jest szansa, że wiek ciąży z USG będzie starszy niż wg OM może szybciej zobaczę to upragnione bicie serduszka mojego skarba:)
Mam nadzieje i wiem! że wszystkie wytrwamy tutaj do listopada
Listopadowe mamusie a wy jescze śpicie sobie słodko?
Przesyłam moc pozytywnych fluidów