Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
lkc wrote:Karolina to prowokacja?
jak Ty powaznie pytasz to padlam ze smiechusorryyyyyyyyy
Rewolucja super, ze juz po wizycie i Mala cala i zdrowa;) smacznego!!
dobrze, ze sie przypadkiem w chlopca nie zamienila. ja to sie stresuje tylko dlatego wizyta, zeby z mojej sie juz chlop nie zrobil bo bym sie troche wkurzyla na doktorka.
No chyba bym głowicę wsadziła gienkowi tam gdzie słońce nie dochodzi, gdyby się okazało, że muszę robić remanent w różowych ciuchach
ale nie było takiej opcji, od paru wizyt moja córka wstydu nie ma i rozkracza się jak żaba, widać jak na dłoni co to za ziółkoGoplana, Viviana, lkc, blue00, karmelek, xpatiiix3, mada_lena, Amnezja, Lavendula lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
ogladam wozki i ogladam i konca nie widac, juz sama nie wiem jaki chce
chyba nie obejdzie sie bez macania towaru przed zakupem. widzialyscie moze na zywo ten :
http://dadaparadisogroup.com/sklep/produkt/44/DENIM%20INDYGO%203w1%20PRZECENA%20!
glownie chodzi mi o to czy w gondoli jest troche miejsca czy ciasnota totalna.. ?
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Hehehe
EJ poważnie ja tez myslalam ze to żart jakiś z tym pytaniem ale tak tak lkc dobrze ze poprawiłaś plus tluszczyk
Rewolucja i ginka powiedziała ; no to w domu nogi do gory i ksiazke poczytac ,ale żeby było jak przy narzekaniu babci na Marcyśkaale leże leże
Jej jadlam pierogi cąaaaaaaaaly talerzna pocieszenie ;P a i nioslam dwipuszki piwa mamie do kasy ale się patrzyli :oo a ja zaciesz
ze tacy debile
O tak bezszwowy ja w takim śpię Pepco kupiłam za 9,99po domu cudny wynalazek tylko jak w ychodze zakladam normalny mam jeden tylko i chyba zainwesuje jeszcze w dwa uwielbiam w nim spać zamiast koszulek hehe i fajnie cycochy trzyma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 22:26
Livia
Nela
Marcel
-
Ja też śpię w bezszwowym, ale chodziłabym w nim najchętniej cały czas - teraz każdy stanik z fiszbinami mnie dusi
Dobrze już mam dobrany rozmiar, ale jestem w stanie wytrzymać z normalnym staniku do 3 godzin. Chyba przeponą już się ciężko oddycha i gdy trochę ściśnięta klatka to nie można odpowiednio mięśni międzyżebrowych aktywować
Pewnie będzie teraz coraz gorzej...
-
Ikc, moim zdaniem wózek to zbyt poważna inwestycja, żeby kupować w ciemno. Naprawdę inaczej jest, jak się różne pomaca. Nam w całym sklepie tylko jeden model przypasował. Z samego wyglądu znacznie więcej, ale biorąc pod uwagę całokształt zostaliśmy przy jednym. Te wszystkie gondole mają 86 cm. To raczej zewnętrzny wymiar, ale to jest sporo.
Rewolucja, tak zrobię. Nie będę teraz kupować porządnych, bo do karmienia będą za małe a jak skończę karmić to pewnie będę je musiała schować, żeby czekały na następną ciążę, ewentualnie duży przyrost wagilkc, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
witam się wieczornie
z okropną zgagą! wrrr.. koszmar!
Pati dobrze że w domu jesteś! i oby dolegliwości minęły! bynajmniej wstrzyały się przez weekend bo to racja tylko bys tam przeleżała a zainteresowanie w szpitalu pewnie byłoby zerowe
Evik trzymam już kciuki za poniedziałek! na pewno będzie wszystko dobrze
KasiaKa gratulacje udanej wizyty! najważniejsze że wszystko jest dobrze
Ikc ja z moją mamą mam podobniejakoś nie wyobrażam sobie jej w roli mojej asysty do porodu
A co do wózka to niestety nie widziałam go na żywo. co pewne to cenę ma fajną
Rewolucja no i to się nazywa pomyślna wizyta!gratulacje :)no i nie powiem mi moja gin dwa razy powiedziała że córeczka i niestety zatraciłam się już w tym różu więc lepiej dla jej dobra by się nie pomyliła!
xpatiiix3, RewolucjaSięDzieje, lkc, mada_lena, Evik lubią tę wiadomość
-
Pati lez lez i nie pij piwa;p.
Zartuje. W zeszlym tyg kupowalam 2 zubry tacie, a pani w zabce, a dowodzik jest? ja w smiech, ze dowod to nic, a ciaza pani nie przeszkadza? a ta, co mnie ciaza, w ciaze to juz nawet 14-ki zachodza;).Goplana, RewolucjaSięDzieje, mada_lena, lkc, Amnezja, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Rewolucja rośnie Ci ładnie Twoja córcia a mnie jakby gin się pomylił to normalnie bym go do sądu podała o straty moralne hehe, ale moja tez bezwstydna się wystawia na usg
Pati ależ Ty powaznie odpowiedziałaś na pytanie czemu brzuch rośnie hehe żartuję uśmiałam się
KasiaKa ja pytałam o tą szyjkę, bo mnie gin tyko bada paltacyjnie i tak każdego podpytuję.
Ja sobie upatrzyłam biustonosz sportowy z Gatty i zamówię będe też w nim spać, bo chodze po domu bez, a jednak coś podtrzymywać te piersi musi, a w takim z fiszbinami to też nie wytrzymuję długo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 22:38
Goplana, Goplana, RewolucjaSięDzieje, xpatiiix3, sisiiii lubią tę wiadomość
-
Z tej euforii obstawiłam się "zdrowym jedzeniem" jak: chipsy o smaku salsa, babeczki z kremem i owocami i trufle. Aha! i lody jeszcze są w zamrażarce - sorbet gruszkowy yam yam
:D:D
A tyłek wysadza, coś strasznego.mada_lena, Amnezja, Goplana, zupaztytki, sisiiii, Maga31 lubią tę wiadomość
Goplana wrote:Ja też śpię w bezszwowym, ale chodziłabym w nim najchętniej cały czas - teraz każdy stanik z fiszbinami mnie dusi
Dobrze już mam dobrany rozmiar, ale jestem w stanie wytrzymać z normalnym staniku do 3 godzin. Chyba przeponą już się ciężko oddycha i gdy trochę ściśnięta klatka to nie można odpowiednio mięśni międzyżebrowych aktywować
Pewnie będzie teraz coraz gorzej...
O tak. Mam to samo. Plus leginsy z pasem duet zabójczy jak dla mnie. -
Dziewczyny dziekuje za odzew w sprawie wozka. obawiam sie, ze jak pojdziemy do sklepu to juz calkiem nie bede wiedziala czego chce i na jaki sie zdecydowac i albo spodoba mi sie 10 roznych albo zaden i bedzie wesolo
moja dziewuszka jest z wykluczenia - nie bylo widac juz 2 razy ze to maly facecik ani tez nie bylo widac zeby byla kobitka... nic mnie nie zdziwi.. wczoraj dobila mnie ciotka - jak byla w ciazy z moim kuzynem to do konca nic nie bylo widac... i urodzil sie chlopczyk ;/Aleksandra Joanna 17.11.2014
właśnie wciągnęłam princepolo
obserwacje: nie pomaga na zgagę
Rewolucja sorbet gruszkowy! O rety! już wiem po co jutro powędruje do sklepu! z jakiej firmy masz? choć ja bym chciała już!
Pinsleepe a jaki bierzesz ten wózek?
Ja ostatnio mojemu mężowi kupowałam fajki i oczywiście miałam wrażenie że cały sklep się na mnie gapiłkurde głupio aż mi było.. no ale że ja kupuję to nie znaczy że dla mnie!
-
karmelek wrote:właśnie wciągnęłam princepolo
obserwacje: nie pomaga na zgagę
Rewolucja sorbet gruszkowy! O rety! już wiem po co jutro powędruje do sklepu! z jakiej firmy masz? choć ja bym chciała już!
Na Prince Polo miałam gastrofazę poprzednio, zżerałam jednego wafelka za drugim (XXL oczywiście), małż nie nadążał kupować całych, zbiorczych opakowań:D
A ten sorbet jest z "Zielonej Budki" ---> https://www.frisco.pl/pid,13206/n,zielona-budka-sorbet-gruszkowy/stn,productGoplana, karmelek lubią tę wiadomość
Viviana wrote:Ja sobie upatrzyłam biustonosz sportowy z Gatty i zamówię będe też w nim spać, bo chodze po domu bez, a jednak coś podtrzymywać te piersi musi, a w takim z fiszbinami to też nie wytrzymuję długo.
Viviana lubi tę wiadomość
-
Witam w 28 tygodniu luuuudzie jak to zleciało ,zdaje sie dopiero co 8 był
Z frontu łóżkowegozaraz wstaje siusiu i ławkę wypić
rano się wierce i mysle co mi tak gorąco a nie wiem czy na złość czy co zamknęli mi okno jak spalam wrr... Kurde mała kopie równo hehe krejzolka
Viviana Hehe nie myślałam ,że tak poważni to zabrzmi hehehe ja miałam ubaw
Rewolucja ja z Marcyśkiem kinder bueno tonami jadlam
Hehe a ja często chodze bratu fajki kupuje ale nie patrzą się dziwnie a w biedronce wczoraj poważnie jabym kogo zabiła
Miłego dzionka ja będę odpoczywać ; ***
No i zarzuce zaraz foto brzunia na powitanie tygodnia ,bo kurde mi znowu spuchł haahaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 08:04
Viviana, Paju, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
dzien dobry
Pati Ty to masz fajnie z tym terminem na poczatek listopada, wyprzedasz nas o tyle tygodni. Czas leci jak szalony teraz. u mnie dzisiaj zimno tylko 21 stopni i na niebie same chmury szkoda tylko, ze to sie pozniej zmieni. ide pod prysznic i tez strzele kawke z rana. na dzisiaj nie mam zadnych planow;) rewelacja!!!!!!!!!!
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
No więc to My ;**
28 tydzień, 7 miesiąc, 3trymestr)
Taki apartamencik z rana dzisiaj ma Nelcia
[IMG][/img]
I jak leżymy sobie i odpoczywamy
sisiiii, lkc, KasiaKa, KasiaKa, RewolucjaSięDzieje, zupaztytki, ewelina_d, Isia14, Goplana, Viviana, mada_lena, karmelek, e_v_e, Nata, anusiaa90, pinsleepe, desou, FK81, Lavendula, misiaczk25, Maga31, KUNIAK, Amnezja, blue00, Madlen222, Strupka lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel