X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lkc wrote:
    Karolina to prowokacja?
    jak Ty powaznie pytasz to padlam ze smiechu :D sorryyyyyyyyy

Rewolucja super, ze juz po wizycie i Mala cala i zdrowa;) smacznego!!
    dobrze, ze sie przypadkiem w chlopca nie zamienila. ja to sie stresuje tylko dlatego wizyta, zeby z mojej sie juz chlop nie zrobil bo bym sie troche wkurzyla na doktorka.

No chyba bym głowicę wsadziła gienkowi tam gdzie słońce nie dochodzi, gdyby się okazało, że muszę robić remanent w różowych ciuchach ;)
    ale nie było takiej opcji, od paru wizyt moja córka wstydu nie ma i rozkracza się jak żaba, widać jak na dłoni co to za ziółko ;):D

Goplana, Viviana, lkc, blue00, karmelek, xpatiiix3, mada_lena, Amnezja, Lavendula lubią tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • lkc Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogladam wozki i ogladam i konca nie widac, juz sama nie wiem jaki chce :( chyba nie obejdzie sie bez macania towaru przed zakupem. widzialyscie moze na zywo ten :
    http://dadaparadisogroup.com/sklep/produkt/44/DENIM%20INDYGO%203w1%20PRZECENA%20!
    glownie chodzi mi o to czy w gondoli jest troche miejsca czy ciasnota totalna.. ?

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe ;) EJ poważnie ja tez myslalam ze to żart jakiś z tym pytaniem ale tak tak lkc dobrze ze poprawiłaś plus tluszczyk :D

Rewolucja i ginka powiedziała ; no to w domu nogi do gory i ksiazke poczytac ,ale żeby było jak przy narzekaniu babci na Marcyśka :P ale leże leże ;)

Jej jadlam pierogi cąaaaaaaaaly talerz ;) na pocieszenie ;P a i nioslam dwipuszki piwa mamie do kasy ale się patrzyli :oo a ja zaciesz :D ze tacy debile :P

O tak bezszwowy ja w takim śpię Pepco kupiłam za 9,99 :D po domu cudny wynalazek tylko jak w ychodze zakladam normalny mam jeden tylko i chyba zainwesuje jeszcze w dwa uwielbiam w nim spać zamiast koszulek hehe i fajnie cycochy trzyma :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 22:26

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też śpię w bezszwowym, ale chodziłabym w nim najchętniej cały czas - teraz każdy stanik z fiszbinami mnie dusi :/ Dobrze już mam dobrany rozmiar, ale jestem w stanie wytrzymać z normalnym staniku do 3 godzin. Chyba przeponą już się ciężko oddycha i gdy trochę ściśnięta klatka to nie można odpowiednio mięśni międzyżebrowych aktywować :| Pewnie będzie teraz coraz gorzej...

jftycms.png
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikc, moim zdaniem wózek to zbyt poważna inwestycja, żeby kupować w ciemno. Naprawdę inaczej jest, jak się różne pomaca. Nam w całym sklepie tylko jeden model przypasował. Z samego wyglądu znacznie więcej, ale biorąc pod uwagę całokształt zostaliśmy przy jednym. Te wszystkie gondole mają 86 cm. To raczej zewnętrzny wymiar, ale to jest sporo.

Rewolucja, tak zrobię. Nie będę teraz kupować porządnych, bo do karmienia będą za małe a jak skończę karmić to pewnie będę je musiała schować, żeby czekały na następną ciążę, ewentualnie duży przyrost wagi ;)

lkc, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się wieczornie :)
    z okropną zgagą! wrrr.. koszmar!

Pati dobrze że w domu jesteś! i oby dolegliwości minęły! bynajmniej wstrzyały się przez weekend bo to racja tylko bys tam przeleżała a zainteresowanie w szpitalu pewnie byłoby zerowe :/

Evik trzymam już kciuki za poniedziałek! na pewno będzie wszystko dobrze :)

KasiaKa gratulacje udanej wizyty! najważniejsze że wszystko jest dobrze :)

Ikc ja z moją mamą mam podobnie :) jakoś nie wyobrażam sobie jej w roli mojej asysty do porodu :)
    A co do wózka to niestety nie widziałam go na żywo. co pewne to cenę ma fajną :)

Rewolucja no i to się nazywa pomyślna wizyta! :) gratulacje :)no i nie powiem mi moja gin dwa razy powiedziała że córeczka i niestety zatraciłam się już w tym różu więc lepiej dla jej dobra by się nie pomyliła!

xpatiiix3, RewolucjaSięDzieje, lkc, mada_lena, Evik lubią tę wiadomość

• FK81 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati lez lez i nie pij piwa;p.
    Zartuje. W zeszlym tyg kupowalam 2 zubry tacie, a pani w zabce, a dowodzik jest? ja w smiech, ze dowod to nic, a ciaza pani nie przeszkadza? a ta, co mnie ciaza, w ciaze to juz nawet 14-ki zachodza;).

Goplana, RewolucjaSięDzieje, mada_lena, lkc, Amnezja, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewolucja rośnie Ci ładnie Twoja córcia a mnie jakby gin się pomylił to normalnie bym go do sądu podała o straty moralne hehe, ale moja tez bezwstydna się wystawia na usg :)

Pati ależ Ty powaznie odpowiedziałaś na pytanie czemu brzuch rośnie hehe żartuję uśmiałam się :)

KasiaKa ja pytałam o tą szyjkę, bo mnie gin tyko bada paltacyjnie i tak każdego podpytuję.

Ja sobie upatrzyłam biustonosz sportowy z Gatty i zamówię będe też w nim spać, bo chodze po domu bez, a jednak coś podtrzymywać te piersi musi, a w takim z fiszbinami to też nie wytrzymuję długo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 22:38

Goplana, Goplana, RewolucjaSięDzieje, xpatiiix3, sisiiii lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tej euforii obstawiłam się "zdrowym jedzeniem" jak: chipsy o smaku salsa, babeczki z kremem i owocami i trufle. Aha! i lody jeszcze są w zamrażarce - sorbet gruszkowy yam yam :D:D:D

A tyłek wysadza, coś strasznego.

mada_lena, Amnezja, Goplana, zupaztytki, sisiiii, Maga31 lubią tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana wrote:
    Ja też śpię w bezszwowym, ale chodziłabym w nim najchętniej cały czas - teraz każdy stanik z fiszbinami mnie dusi :/ Dobrze już mam dobrany rozmiar, ale jestem w stanie wytrzymać z normalnym staniku do 3 godzin. Chyba przeponą już się ciężko oddycha i gdy trochę ściśnięta klatka to nie można odpowiednio mięśni międzyżebrowych aktywować :| Pewnie będzie teraz coraz gorzej...

O tak. Mam to samo. Plus leginsy z pasem duet zabójczy jak dla mnie.

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziekuje za odzew w sprawie wozka. obawiam sie, ze jak pojdziemy do sklepu to juz calkiem nie bede wiedziala czego chce i na jaki sie zdecydowac i albo spodoba mi sie 10 roznych albo zaden i bedzie wesolo ;)

moja dziewuszka jest z wykluczenia - nie bylo widac juz 2 razy ze to maly facecik ani tez nie bylo widac zeby byla kobitka... nic mnie nie zdziwi.. wczoraj dobila mnie ciotka - jak byla w ciazy z moim kuzynem to do konca nic nie bylo widac... i urodzil sie chlopczyk ;/

• karmelek Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie wciągnęłam princepolo :) obserwacje: nie pomaga na zgagę ;)

Rewolucja sorbet gruszkowy! O rety! już wiem po co jutro powędruje do sklepu! z jakiej firmy masz? choć ja bym chciała już! :)

Pinsleepe a jaki bierzesz ten wózek? :)

Ja ostatnio mojemu mężowi kupowałam fajki i oczywiście miałam wrażenie że cały sklep się na mnie gapił :/ kurde głupio aż mi było.. no ale że ja kupuję to nie znaczy że dla mnie!

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikc ja mialam byc Radkiem:D

lkc lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek, kupiliśmy używany na allegro, Joolz day.

f2w3rjjg7duv7nlc.png

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    właśnie wciągnęłam princepolo :) obserwacje: nie pomaga na zgagę ;)
    Rewolucja sorbet gruszkowy! O rety! już wiem po co jutro powędruje do sklepu! z jakiej firmy masz? choć ja bym chciała już! :)

Na Prince Polo miałam gastrofazę poprzednio, zżerałam jednego wafelka za drugim (XXL oczywiście), małż nie nadążał kupować całych, zbiorczych opakowań :D:D

A ten sorbet jest z "Zielonej Budki" ---> https://www.frisco.pl/pid,13206/n,zielona-budka-sorbet-gruszkowy/stn,product

Goplana, karmelek lubią tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Ja sobie upatrzyłam biustonosz sportowy z Gatty i zamówię będe też w nim spać, bo chodze po domu bez, a jednak coś podtrzymywać te piersi musi, a w takim z fiszbinami to też nie wytrzymuję długo.
    http://www.groupon.pl/oferty/cala-polska/gg-inuk-sp-z-o-o-1-10/42661268

Viviana lubi tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w 28 tygodniu luuuudzie jak to zleciało ,zdaje sie dopiero co 8 był ;)

Z frontu łóżkowego ;) zaraz wstaje siusiu i ławkę wypić ;) rano się wierce i mysle co mi tak gorąco a nie wiem czy na złość czy co zamknęli mi okno jak spalam wrr... Kurde mała kopie równo hehe krejzolka ;)

Viviana Hehe nie myślałam ,że tak poważni to zabrzmi hehehe ja miałam ubaw :D

Rewolucja ja z Marcyśkiem kinder bueno tonami jadlam ;)

Hehe a ja często chodze bratu fajki kupuje ale nie patrzą się dziwnie a w biedronce wczoraj poważnie jabym kogo zabiła :P

Miłego dzionka ja będę odpoczywać ; ***
    No i zarzuce zaraz foto brzunia na powitanie tygodnia ,bo kurde mi znowu spuchł haaha ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 08:04

Viviana, Paju, Maga31 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja dołączyła do grupy bezsennych nocy. Dziś był koszmar, co chwile toaleta i gorąco, duszno, masakra....Pospałabym jeszcze ale muszę mieszkanie ogarnąc i naszykować mięso na grilla bo o 13 goście maja się zjawic ....

f2w343r88uf9xtcb.png

• lkc Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry :) Pati Ty to masz fajnie z tym terminem na poczatek listopada, wyprzedasz nas o tyle tygodni. Czas leci jak szalony teraz. u mnie dzisiaj zimno tylko 21 stopni i na niebie same chmury szkoda tylko, ze to sie pozniej zmieni. ide pod prysznic i tez strzele kawke z rana. na dzisiaj nie mam zadnych planow;) rewelacja!!!!!!!!!!

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No więc to My ;**
    28 tydzień, 7 miesiąc, 3trymestr ;))
    Taki apartamencik z rana dzisiaj ma Nelcia <3

1rsn53.jpg[IMG][/img]20b0476.jpg

33f6aoh.jpg

ngaesm.jpg

I jak leżymy sobie i odpoczywamy ;)

2z4lpmp.jpg

sisiiii, lkc, KasiaKa, KasiaKa, RewolucjaSięDzieje, zupaztytki, ewelina_d, Isia14, Goplana, Viviana, mada_lena, karmelek, e_v_e, Nata, anusiaa90, pinsleepe, desou, FK81, Lavendula, misiaczk25, Maga31, KUNIAK, Amnezja, blue00, Madlen222, Strupka lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 833 834 835 836 837 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ