Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Lkc pewnie znająć życie nawet nie urodze pierwsza hehe ale ponoć wywołanie znowu czeka ,w ostatnim tyg października o ile Neli się nie pospieszy zobaczymy ,także przenoszenie mi nie grozi
Ok lecimy sobie z moją dziewczynką jeść śniadanko, bo tylko prysznic zdazylam wziąć, dzisiaj dalszy ciąg upałów kurde czemu w tym roku na Podlasiu najgorecej... ;PLivia
Nela
Marcel
-
chetnie Cie wyprzedze:)
smacznego, tez musze cos zjesc, lodowka pelna a ja nie wiem co bym zjadla. taka przypadlosc Kasi w ciazy - nie mam nic do jedzenia.. wczesniej bylo: nie mam co na siebie wlozyc..
xpatiiix3, Goplana, mada_lena, FK81 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Witam się i ja:)
Właśnie z mężem wybieramy się na oględziny wózków . Mam nadzieje ,ze na cos się w końcu zdecydujemy. Myślimy nad : mutsy, peg perego albo teutonia 3w1 . chce żeby gondola była wieksza i spacerokwa wygodna , bo jednak spacerowke bedziemy częściej używać.
Pati ale duży brzusio.Ładnie wygladasz. Ja mam polowe Twojego. I tak się zastanawiam czy memu synkowi w nim wygodnie jak taki Malý)
Stanika jeszcze nie zakupilam. Chyba tez kupie najpierw taki bezszfowy, a później za inwestuje w lepsiejszy:))
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
No Pati, brzuszyska to my mamy, że hej
:D:D
ale że na Podlasiu najgoręcej to nie wiem, u nas powietrze stoi i rzęzi, jest duszno i obrzydliwie, to dla mnie koszmar! (Madlen już by psioczyła:D:D:D).
Wstałam rano i podziwiałam swoją orchideę, która wczoraj krzyczała do mnie w sklepie "Weź mnie". Jestem w szoku, bo nie przepadam za tymi kwiatami (kwitnie to krótko, a potem takie liściory sterczą), a teraz kupiłam z największą przyjemnością, 19 złociszy za dwupędowca, to dużo?
xpatiiix3, Goplana, mada_lena, Maga31, sisiiii, Madlen222 lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Cześć dziewczynki,ja dziś spałam jak zabita, nawet na siku nie wstałam ani razu. I obudziłam się o 9-tej, a moje chłopaki jeszcze śpią. Nie wiem co to za śpiączka dziś nastała.
Pati, pięknie wyglądasz, brzuszek już wcale nie wydaje się taki ogromny tylko proporcjonalny, chyba wcześniej rósł ci w szybszym tempie a teraz już powoli.
Jakiś mam dziś dobry nastrój od rana, chyba po wczorajszej wizycie. Przeraża mnie tylko kolejny upalny dzień. Trzeba przeżyć.
A, i ja dziś rozpoczęłam 27 tydzień, jak miło!! Jak to szybko leci, trochę mi szkoda, że tak szybko, bo to dla mnie taki fajny stan. Chyba dzięki temu forum i możliwości pogadania z Wami to tak leci. Inaczej niż tamte ciąże.xpatiiix3, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Ikc dawaj dawaj wyprzedzaj hehe
Dziękujemy za komplementy
Kasiu a i owszem on teraz bardziej na boki się rozlał i ku górze idzie do przodu tak nie rośnie na razie a proporcjonalnie wgląd a bo i cycochy urosły i 12kg przytylam juz
Ewelina tanioszka za 18zl w centrum handlowym kupiłam taki jakiś nie firmowy, ale najważniejsze, że moje piersi w Nim się dobrze czują ,dobrze leży i nie szkoda kupić takiego stanika na chwile ,bo zaraz w kąt pójdzie ;p
Rewolucja według prognoz tak u Nas nie ma czym oddychać w Białymstoku :OOo ten upał stoi w miejscu zero przewiewu...a brzuszyska i spore ,ale juz raczej adekwatnie do tygodnia/ miesiąca, już mi nie gadaja że chyba blizniaki mam
chociaż wczoraj na ktg słuchałam dwóch nierównomiernie bijących serc pewnie moje ale się śmiałam z mamą że może gdzie druga taka Nela siedzi hehe
mile zaskoczenie by było
Sisii na pewno wygodnie małemu))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 10:01
sisiiii lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
ewelina_d wrote:Pati piękny stanik!!
Hehe, to samo chciałam napisaćNa czas ciąży i zmieniających się rozmiarów ciężko takie ładne znaleźć
Patii, jejku kiedy Ty byłaś w 8tc, to ja jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży
Rewolucja - 19zl to nie dużoJa mam w domu same liście w kilku doniczkach... mogłyby łaskawie zakwitnąć... ile razy w roku można się spodziewać? Bo chyba więcej niż raz?
xpatiiix3, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
hejka kochane:) Ja dzis się walałam z boku na bok i za kazdym przewroceniem ból jak nie wiem! I stwierdzam że juz się z mężem nie mieszcze swobodnie w jednym łóżku:D Teraz kawka mrożona i świeże bułeczki drożdzowe i mozna zyc:)
Ick ja widziałam wózek Dady i godnole ma duuuużą, znajoma szwagierki kupiła w ciemno ten wózek przez net bez oglądania i powiedziała że to najlepszy zakup w jej zyciu, z jej polecenia kupujemy ten sam:)lkc lubi tę wiadomość
-
Hej ja po zakupach. Pojechaliśmy kupić prezent dla rocznej chrzęsnicy męża, za tydzień idziemy, a ja oczywiście upatrzyłam przewijak Ceba, a miałam zamawiać przez allegro i nakupiłam ciuszków, pajacyki i śpioszki, cuuuudowne, normalnie wszystkie pieniądze wydałam co miałam ze sobą, Pani nabijała na kase a ja patrzyłam ile jeszcze mogę, zwariowałam hehe, nie no szczerze, mamy taki fajny sklep co mają wszystko, dobre firmowe rzeczy i za śpioszki 14zł, pajacyki 20zł, to nie drogo a jakość super
Po mojej wypłacie jak w końcu dostanę jeszcze pojadę sobie po ciuszki, co by już mieć wszystkie na 56 i 62.
Ewelinka oooo własnie taki biustonosz Gatty mi chodziło, dzięki
Pati ale masz super cycki, sory że tak piszę ale moje małe się umywają, ładny masz biustonosz.
A mnie brzuch twardnieje, cholera, 11.08 wizyta, nie wiem tak napina i puszcza, po no-spie przechodzi ale ile jej brać.
No i dziś mamy gości, także musze cokolwiek zrobić, sałatkę i cosik i siedzimy.xpatiiix3, RewolucjaSięDzieje, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam ,że długo kisiłam cycki w za małym aż wypływały górą dołem czy bokiem póki nie znalazłam sklepu gdzie mają tanio takie rozmiarowki i to obok mnie, aktualnie dobiłam 80G (tamten beżowy tez w od stawkę poszedł bo juz wypływają cycki..) tyle ,że mój Cyc taki sterczący nie jest jak u Was a bardziej oklapły i się normalnie leje na każda stronę, więc ciężko o dobór stanika... Ale się jakimś cudem udało bo nie wyobrażam sobie do końca ciąży chodzić w tych za małych w tym miseczka wygląda jak półmisek aahahah aż ciocia się śmiała i niedowierzała póki nie założyłam
no ,al faktycznie ładny znalazłam i kolorów przeróżnych mają w tamtym sklepie także wybór spory bo całą wielka ścianę mają zawieszoną
Goplanka ja już nie wiem kiedy to byłohehe ale cieszę się że już wszystkie tak daleko jesteśmy
Viviana to odpoczywają kochana trochę i nie szalej w kuchni
Evik narobilas mi takiej ochoty na drożdżowkihehe chodzą za mną od dawna...
Ahahaha i rozśmiesze Was przyszedł do mnie brat (19lat) i zasnął prz bajkach dla dzieci przy baby TV ja to padake ze śmiechu mam taka teraz ze głową mała
No i mamy Nelciową czkawkepo kości łonowej mi skacze ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 10:40
Evik lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Viviana wrote:Hej ja po zakupach. Pojechaliśmy kupić prezent dla rocznej chrzęsnicy męża, za tydzień idziemy, a ja oczywiście upatrzyłam przewijak Ceba, a miałam zamawiać przez allegro i nakupiłam ciuszków, pajacyki i śpioszki, cuuuudowne, normalnie wszystkie pieniądze wydałam co miałam ze sobą, Pani nabijała na kase a ja patrzyłam ile jeszcze mogę, zwariowałam hehe, nie no szczerze, mamy taki fajny sklep co mają wszystko, dobre firmowe rzeczy i za śpioszki 14zł, pajacyki 20zł, to nie drogo a jakość super
Po mojej wypłacie jak w końcu dostanę jeszcze pojadę sobie po ciuszki, co by już mieć wszystkie na 56 i 62.
Ewelinka oooo własnie taki biustonosz Gatty mi chodziło, dzięki
Pati ale masz super cycki, sory że tak piszę ale moje małe się umywają, ładny masz biustonosz.
A mnie brzuch twardnieje, cholera, 11.08 wizyta, nie wiem tak napina i puszcza, po no-spie przechodzi ale ile jej brać.
No i dziś mamy gości, także musze cokolwiek zrobić, sałatkę i cosik i siedzimy.
Viviana, też lubię kupować dla dzieci,
jak są maleńkie, to przyjemność jest ogromniasta, bo nie myślisz, że "kurcze, chyba się nie spodoba, to przecież taki duży chłopak/dziewczynka już", ale zakupy dla najmłodszych są cudne. I jeszcze dla kogoś - to cieszy razy 2
Co do tych twardnień, to wypytałam wczoraj, bo mnie to drażni takie bóle dziwaczne, potwierdził, że ewidentnie przygotowujący się organizm, wszystko się naciąga, pracuje, dziecko rośnie, ucisk na narządy i czasami jest gorzej po prostu:) Niestety tak będzie teraz do samego końca, ale już niewiele zostało
Zamiast Nospy, Spasmolina albo Buscopan.Viviana lubi tę wiadomość
hej, hej
Pati miałam właśnie pisać że chyba jednak teraz wychamowal Ci ten brzuszek, teraz my Cię gonimy
piję właśnie kawę bo znów moje ciśnienie jest krytyczne, aż mi w uszach zatyka
W ogóle nie wiem jakim sposobem wpadłam na to by rano wysmarować się cała oliwką! co za dramat cała się kleję i wszystko wybrudziłam, ale przynajmniej fotel się świeci jak nigdyxpatiiix3, Goplana, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Goplana wrote:Hehe, to samo chciałam napisać
Na czas ciąży i zmieniających się rozmiarów ciężko takie ładne znaleźć
Patii, jejku kiedy Ty byłaś w 8tc, to ja jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży
Rewolucja - 19zl to nie dużoJa mam w domu same liście w kilku doniczkach... mogłyby łaskawie zakwitnąć... ile razy w roku można się spodziewać? Bo chyba więcej niż raz?
No właśnie nie wiem, chyba parę razy, jak mają dobre warunki?
Mnie kwitły tylko jak były pąki, jak przekwitały, to liście szły w odstawkę albo na parapet hospicyjny do mamy
Za to moja teściowa, co jak co, ale rękę do kwiatów ma potężną, nie ma takiego, który by jej padł!a orchidee rosną u niej jak złoto, kwitną parę razy do roku i bardzo obficie:) to się nazywa niesprawiedliwość społeczna
Goplana, FK81, Maga31 lubią tę wiadomość
Wczoraj znów wrócił mój mąż po tygodniu pracy w górach zatęskoniony
więc noc była ciężka
jestem padnięta
nawet małemu nie chce się zbytnio rozrabiać
Zaraz jedziemy, jak co tydzień, do teściowej na obiadek, a potem mąż jedzie sprzedać motor swójtakie jego postanowienie, a to jego druga żona. A jak będzie chciał sprzedać pierwszą?
:P:P
xpatiiix3, karmelek, mada_lena, FK81 lubią tę wiadomość
-
Caska śliczny
ojj pierwszej na pewno nie odda ani nie sprzeda
Karmelek nawet nie wiesz jak się cieszę heheh bo powiem Wam ,że nawet chyba mój kręgosłup juz lepiej to znosi i tak w krzyżu nie łupie jak wcześniej
Kurde znowu po czkawce teraz silny skurcz miałam ,ale spielo brzucha, aż mała się ruszyć nie mogła i brzuch boli ale cóż jak to mówią chyba taka moja uroda nic z tym ni zrobię nospa magnez i nic nie daje to dalej boleśnie spina...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 10:54
karmelek lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel