Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
RewolucjaSięDzieje wrote:No właśnie nie wiem, chyba parę razy, jak mają dobre warunki?
Mnie kwitły tylko jak były pąki, jak przekwitały, to liście szły w odstawkę albo na parapet hospicyjny do mamy
Za to moja teściowa, co jak co, ale rękę do kwiatów ma potężną, nie ma takiego, który by jej padł!a orchidee rosną u niej jak złoto, kwitną parę razy do roku i bardzo obficie:) to się nazywa niesprawiedliwość społeczna
na dzień matki dostałyśmy po orchidei takiej samej, ja od synka, ona od mojego mężai co? na moim są już tylko liście i badyle, a jej cały czas kwitnie i to na 3łodygach
ja nie wiem jak ona to robi
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
heja, nadrobiłam Was troszkę, gratuluję wizyt udanych, Pati mam nadzieję że Ci z tym brzuszkiem przejdzie, my wczoraj u znajomych byliśmy, mają miesięczną córeczkę Nikolę, cudowna
mój mężu nosił na rękach, później ja odziedziczyłam i wszyscy się śmiali że mam rękę do dzieci bo jej czkawka przeszła jak ją "bawiłam", później dali mi ją do karmienia, nie chciałam w sumie bo gorąco mi było a takie dziecko to dodatkowy kaloryferek ale jakoś dałam radę
wiecie mój M tak słodko z nią na rękach wyglądał że mmmmm. No a dzisiaj wstałam po 8, ogarnęłam się,śniadanko, zgaga, rennie no a teraz mdli mnie coś...kawkę zaraz zrobię i ukroję ciacha bo dostałam od koleżanki murzynka
ziewa mi się jak nie wiem, ehhhh.
A no i byłam na wyprzedaży w biedronie, okazało się że u mnie w mieście też jest, ale w biedronie najdalej położonej ode mnie, no ale przy okazji byłam i zastanawiam się czy nie wrócić tam dzisiaj bo odzież ciążowa w dobrej cenie była, majtki 3pak 10zł, stanik do karmienia 10zł (tylko nie wiem jaki rozmiar będę miała)...xpatiiix3, karmelek, mada_lena, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Karmelek niektorzy maja po prostu dobra reke do kwiatow. ja nie mam
a jak juz nawet chcialam jakiegos kwiatka miec i dbalam o niego, staralam sie to moje wredne koty go zzeraly, a jak nie to przekopywaly w nim ziemie z gory na dol- bez przerwy. kilka sztuk nawet bym chciala miec, ale kazdy bedzie dla nich obiektem pozadania.
a to my: 24 + 4 JEST GRUBO
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4facf4597822.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 11:14
mada_lena, Nata, xpatiiix3, anusiaa90, santoocha, zupaztytki, karmelek, RewolucjaSięDzieje, KasiaKa, e_v_e, desou, Viviana, FK81, Lavendula, Goplana, Maga31, sisiiii, Amnezja, Isia14, Mamadomina, blue00, Madlen222, Strupka lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Witam
Dzisiaj o dziwo udało mi się przespać całą noc. Tylko cały czas czuję jakieś zmęczenie i mogłabym iść spać dalej, no ale robota czeka trzeba wysprzątać mieszkanie. Śniło mi się, że urodziłam chłopca i to takiego dużego, że już następnego dnia siedział ;/ no ja dziękuje teraz mam schize, że moje różowe ubranka pójdą w odstawkę ;/
Gratuluję udanych wizyt, duże już te Wasze szkraby
Brzuszki też prześliczne. Już chyba u każdej widać, że ciążowy
xpatiiix3, lkc lubią tę wiadomość
-
Witam się sobotnio:)
Ikc mam podobny problem z moim kotem i kwiatami. Obgryza, kopie w doniczkach. Kwiatki padają szybko.
Moja mała tez juz dziś czkawke zaliczyła, a ze leży sobie nisko to odczulam ja konkretnie;)
U nas chłodno, deszczowo.
No i jednak chyba poparzylam sobie krem do depilqcji intymne rejony. Piecze jak smok. Ja za lusterko a tam wargi jak u murzynki:\ ogień
Pierdziele juz never nie uzyje! Uzywalam go caly czas a tu nagle....
Rumianek poszedł w ruch.
Viviana Pati odpoczywajcie brzuszki.
Caska piłeczka piękna!
Ja mam dziś ochotę na zakupy dla malej. Muszę po prostu muszę -
Lkc piekne a nie grubo.! :**
Ojj Madalenka koniecznie okłady rób albo jakiś żel łagodzący do okolic intymnych jakiś provag czy lacibios ,biedna chyba już tylko żyletki zostały do depilacji, ja to na ślepo robię to.. Niestety wsio zasłania brzuch i na czuja lece
Kurde normalnie mam wielka twardą gule w miejscu zastrzyku i tam dupsko obolale że siedzieć normalnie nie mogę ;oWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 11:28
RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Wkraczamy w trzeci trymestr, więc hormony szaleją, tak myślę ,ze pomoże trochę ja ostatnio majtkami się poobcieralam jakaś wrażliwa teraz jestem tam i pomogło mi
Nata ja ostatnio mam ostre mdłości po kopniakach w żołądek właśnie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 11:40
Livia
Nela
Marcel
-
Nata wrote:no i właśnie wisiałam nad wc...wtf ja się pytam? obyło się bez hafta, ale ślinotok i wywrotka żołądka zawodowa...
Może cos ci zaszkodziło?
Wypij gorącej herbatki.
Mnie dziś zmulilo jak siedziałam i dostałam kopala kolo żołądka. Ale szybko przeszło. -
jak piecze to może weź sobie sodę rozpuść w misce i usiądź, dzieciakom na odparzenia pomaga to i na "myszkę" powinno.
Trochę mi już lepiej, ale chyba jednak nie powinnam jeść pomidorów na śniadanko bo coś często tak mam że mnie muli...zjadłam murzynka właśnie i na razie jest okWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 11:42
mada_lena lubi tę wiadomość
-
mada_lena, xpatiiix3, pinsleepe, karmelek, anusiaa90, KasiaKa, e_v_e, desou, Viviana, FK81, zupaztytki, lkc, Lavendula, Goplana, Maga31, Evik, sisiiii, Amnezja, Isia14, Nata, Mamadomina, blue00, talia22, Madlen222, Strupka lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Nata wrote:jak piecze to może weź sobie sodę rozpuść w misce i usiądź, dzieciakom na odparzenia pomaga to i na "myszkę" powinno.
O tez spróbuje. Mamusie macie jeszcze jakieś pomysły?
Póki co leże z torebka rumianku miedzy nogami:D i mocno zaciskam;)
-
mada_lena wrote:Właśnie nie wiem czego użyć
jak leże czy siedzę do przeżycia ale jak chodze obciera i masakra:(
Provag w żelu mówisz?
Od dziś będę miała bobra pierdziele.
Najgorsze jest to ze ja zawsze go uzywalam, aż tu wczoraj taki numer.
Uwazajcie dzieczyny
Spróbuj Lacibios Femina, działa dobrze na wszelkie świądy i zaczerwienienia
http://www.nowafarmacja.pl/lacibios-femina-zel
Używam też Bepanthenu albo Alantanu, jak mnie faktycznie wyrzuci po depilacji. Od razu ulga i skóra nie straszymada_lena lubi tę wiadomość
lkc wrote:Karmelek niektorzy maja po prostu dobra reke do kwiatow. ja nie mam
a jak juz nawet chcialam jakiegos kwiatka miec i dbalam o niego, staralam sie to moje wredne koty go zzeraly, a jak nie to przekopywaly w nim ziemie z gory na dol- bez przerwy. kilka sztuk nawet bym chciala miec, ale kazdy bedzie dla nich obiektem pozadania.
a to my: 24 + 4 JEST GRUBO
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4facf4597822.jpg
Guuuupia, śliczny brzuszek i spodnie kozackie, bo mają fajny pas, ani nie tak wielki jak te golfy z H&M, ani nie taki mały, który się tylko naciąga i nic nie daje.
Cóż to za szaty?!
Rewolucja śliczna klucha ,a i mami niech nie przesadza ,bo z Niej super laska nie klucha
no o lacibios też pisalam dobry jest w żelu, probki dostalam od położnej
Haa wiecie nno teraz tak popatrzylam jak stoję przodem to mam chamskie jajko z brzucha ;oooWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 11:57
RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Rewolucja śliczna klucha ,a i mami niech nie przesadza ,bo z Niej super laska nie klucha
no o lacibios też pisalam dobry jest w żelu, probki dostalam od położnej
Haa wiecie nno teraz brak popatrzylam jak stoję przodem to mam chamskie jajko z brzucha ;ooo
A dziękuję, miód na serce:*
Zaobserwowałam inną tendencję, brzuch zgrabny i jędrny, za to drugi tyłek robi mi się nad tyłkiem, taka poducha z tyłu.
Makabra. To te chipsy nocne, nie ma co.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 11:58
xpatiiix3, lkc, mada_lena lubią tę wiadomość
Rewolucja, fajna klucha, tylko troszeczkę niewyraźna na tej fotce.
Jeśli chodzi o spodnie ciążowe, to ja z h&m jestem najbardziej zadowolona, bo nie mają gumki. Mam jedne z c&a i muszę gumkę wypruć, bo niby nie są jeszcze zbyt obcisłe, ale nieprzyjemnie mi się w nich siedzi. Dostałam od szwagierki 5 par spodni ciążowych, ale niestety tylko jedne są mi dobre na razie. Z mamalicious, też bez gumki, więc polecam tę firmęPowoli brakuje mi ciuchów, ale teraz, jak pomyślę, że za 3 miesiące poród, to już nie chcę za dużo kupować
Tym bardziej, że powoli trzeba będzie za cieplejszymi się rozglądać. Czy ja w jakąś kurtkę zimową się zmieszczę?!