Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny a ja mam dzisiaj studniówkę!!! byliśmy w biedronie na wyprzedażach i zakupiliśmy dla młodego namiot piracki i basen, za rok będzie jak znalazł
kupiłam też kocyk który kiedyś już był ale teraz dałam 9,90
no i przedstawiam Wam lokum Kazika w 26 tygodniu
xpatiiix3, FK81, Maga31, lkc, zupaztytki, Lavendula, sisiiii, pinsleepe, Agata92, Agusia ;), mada_lena, RewolucjaSięDzieje, Isia14, anusiaa90, karmelek, e_v_e, Viviana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Śliczne, tak ladnie widać buzke! Moj Pilkarzyk to tylko caly czas trzyma raczke przy glowce I facika nie widac
Aha, pare dni temu przeczytalam fajny artykul na temat, co dziecko robi w brzuchuOgolnie informacje raczej znane, ale nowe bylo to, ze kiefy mama jest zestresowana, to dziecko trzyma lewa reke przy główce. Poszukam artykul I podam link.
Znalazlam:):
http://t.today.com/parents/new-studies-reveal-secret-life-baby-your-belly-1D79976227
Ktoras z Was pisala o sluchawkach przylepionych do brzucha -wiec naukowcy odradzaja te praktyki ze wzgledu na beaty I drgania, comoze wywolac np., skurcze lub niepokoj dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 17:05
Lavendula lubi tę wiadomość
-
apropos dzwiekow przybrzusznych;) ja mam taka pozytywke krolika, co zapodaje kolysanke Brahmsa, Stasiu sie jej niedawno dorobił w spadku po starszej kuzynce i zawsze jak zasypia to ja sobie puszcza.i zauwazylam, ze Stefan po jakims czasie sie zawsze ozywia na jej dzwiek, Stachu usypia, ja przytulona, a Stefan fika, znaczy chyba lubi;).Teraz tez wylozylam sie z ksiazka na materacu Stasia, i mnie naszlo coby krolika przystawic do brzucha i kolysanke zapodac, a co ,ze fika:).Ciekawe czy po porodzie bedzie kojarzyl ta melodie, dobrze by bylo;).
-
no nadrobiłam Was, witam nową mamę,Lavendula śliczne maleństwo
ja jestem ciekawa jak mój wygląda, ale dowiem się jak urodzę :p ja mam kilka spodni ciążowych i legginsy i to mam nadzieję mi wystarczy, bluzki kupowałam luźniejsze i później je wykorzystam po ciąży
upał się zrobił u nas a od rana fajne chmurki były ehhhhh
lkc, Lavendula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa swojemu Prince'owi Jr puszczam z telefonu lagodna muzyke fortepianowa, zazwyczaj na noc, jak na razie Prince Sr tylko sie denerwuje, bo czeka co noc, jak muzyczka skonczy grac -bo to dla niego znak, kolysanka skończona=trzeba zasypiac.Ale przez dlugi czas nie mogl skumac, ze melodyjka ta trwa 2h I co ranek niewyspany do pracy wstaje
Nie powiem, mam troche ubaw:)xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość
-
No taka ochota mnie naszła ,że robię ryż z jabłkami i cynamonem, ale ze nie było jabłek to moich chłopców wyslalam po nie no i pierogi mi kupia ,bo nie ma z czego zrobić a też mam ochotę na kolacje zjeść
Na razie sobie czekam aż ryż ostygnie bo nie ma i nie m ich... ;oo ale luzik i tak chce na zimno nie na ciepło hehe za gorąco dzisiaj ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 18:12
mada_lena, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Witam nowa mamusie:)
Lavendula cudeńko:)
Obkupilam mała w smyku:) super przeceny. Pajace, kombinezon bambi juhu!!!za 40 zł , skarpeteczki, czapeczki i kocyk:) a i komplet polspiochy i góra z Minnie na 68, ale czaderski
w reserved były super ciuszki, ale zapinane na pleckach:/
Kupiłam lacibios. Zobaczymy.
Lody w maku zaliczone, oczywiscie te najsłodsze ze snickersem.
Chwile odpoczne i jadę do kolezanki do pracy, ma noc i zrobi mi ekg. Doktor kazałaprzy okazji chwilke poplotkujemy:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 18:11
Lavendula, xpatiiix3, sisiiii, RewolucjaSięDzieje, zupaztytki lubią tę wiadomość
-
Hehe a ja nawet 46 bodajże czy 48 mam, ale mój Marcysko takie body przez pierwszy miesiąc nosił, więc sie przydadza ,bo po Nim mam parę sztuk, niby 54 cm miał ,a był długości mojego przedramienia jak się urodził
na serio malusi był, a skoro Nelka póki co mniejsza od Niego to się przydadzą mi te ciuszki maleńkie 56 na jakiś miesiąc półtorej ,wiec nie żałowałam małej
mada_lena, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Hehe a ja nawet 46 bodajże czy 48 mam, ale mój Marcysko takie body przez pierwszy miesiąc nosił, więc sie przydadza ,bo po Nim mam parę sztuk, niby 54 cm miał ,a był długości mojego przedramienia jak się urodził
na serio malusi był, a skoro Nelka póki co mniejsza od Niego to się przydadzą mi te ciuszki maleńkie 56 na jakiś miesiąc półtorej ,wiec nie żałowałam małej
Ja tez mam sporo 56 po małej psiapsioly. dzis tez dokupilam pajaca 56.
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Nata wrote:dziewczyny a ja mam dzisiaj studniówkę!!! byliśmy w biedronie na wyprzedażach i zakupiliśmy dla młodego namiot piracki i basen, za rok będzie jak znalazł
kupiłam też kocyk który kiedyś już był ale teraz dałam 9,90
no i przedstawiam Wam lokum Kazika w 26 tygodniu
Kurcze, myślałam, że ja mam duży, ciążowy biust, ale przy Tobie to się mogę skryć
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
xpatiiix3 wrote:No taka ochota mnie naszła ,że robię ryż z jabłkami i cynamonem, ale ze nie było jabłek to moich chłopców wyslalam po nie no i pierogi mi kupia ,bo nie ma z czego zrobić a też mam ochotę na kolacje zjeść
Na razie sobie czekam aż ryż ostygnie bo nie ma i nie m ich... ;oo ale luzik i tak chce na zimno nie na ciepło hehe za gorąco dzisiaj ;P
Przez Ciebie mam ślinotok na ryż z jabłkami, a tu jak na złość kawalątka jabłka w domu nie ma!!!!!!
aaaaaaaaa!!!!!!
:D:D
Lavendula, xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
A to moje dzisiejsze zdobycze, sklep CUBUS. Za każdą rzecz placiłam 9,99. Najlepsze te grube spodnie dresowe czarne i granatowe, wszedzie szukałam i nie było tylko takie cienkie jak od piżamy...
A dla dziewczynek jaki wybór...mada_lena, caśka, zupaztytki, sisiiii, xpatiiix3, Isia14, Agata92, Maga31 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa21 wrote:
super ciuszki!!! Podoba mi sie ten kaftanik w kratę!! Oj chyba prEjde sie do cubusachoc juz mam pelno ciuchów ...
sisiiii lubi tę wiadomość