Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe no wiecie co okropna dla R jestem chyba.. heheh kupił nie takie piergi jak chciałam to poszedł po drugie - takie jak chce :o ale ja nie mówiłam nic, żeby szedł powiedzialam tylko ze złe kupił ze nie takie chciałam (takim ciut obrazonym głosem, no bo się obraziłam, nie wiem czemu) to on dobra pójdę po drugie heheh i pognał zaraz powinien wrócić no ale dobra najwyżej mam zapas heheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 19:02
mada_lena, FK81 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyWitam
Tak widzę, że ujawniają się nowe osoby, więc też postanowiłam
Wcześniej nie było za dużo czasu, bo tak koniec studiów, obrona, przygotowania do ślubu (jeszcze 3 tygodnie zostało) i w sumie ciągle jeszcze chodzę do pracy. Myśleliśmy wziąć ślub za rok, jesteśmy już 6 lat ze sobą, ale jakoś stwierdziliśmy, że zrobimy teraz małe przyjęcie tylko, bo potem już przy dziecku możemy nie mieć ochoty na organizację takich imprez.
Tak Was czytam i wydaje mi się, że chyba tylko ja jeszcze nie wiem czy to będzie chłopczyk czy dziewczynka, a chodząc na wizyty co 3 tygodnie, jeszcze ani razu po prostu nie było widać, bo ciągle albo strasznie skacze albo ułożone nie w tą stronęJesteśmy ciekawi, ale cierpliwie czekamy, a kolejna wizyta już w poniedziałek.
Nie wiem co by tu jeszcze dodać na początek... Może tyle wystarczy, reszta wyjdzie potemlkc, xpatiiix3, ÓptimusPrime, desou, Isia14, mada_lena, sisiiii, anusiaa90, zupaztytki, Agata92, Maga31, Nata, FK81, Agusia ;), Madlen222, Strupka, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
czesc Doti
Pati nie jestes okropna.. jak pojdzie drugi raz to mu korona z glowy nie spadnie, bedzie zyl.
po Waszych dolach przyszla pora na dół u mnie.. siedzialam i ryczalam prawie godzine, zzarlam pol opakowania sledzi w smietanie i jeszcze mam ochote na owsianke. i jak sobie pomysle o tym wszystkim co mnie wprowadza w ten nastroj to... nawet nie chce mi sie o tym pisac.wrrrrrrrrrrrrrrrrAleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Witamy doti
w takim razie oficjalnie już jesteście listopadówkami to na listę się wpisujcie mamuśki
ujawniać się, bo wiem ,że na pewno jest Was więcej
hehe
Lkc Tule wirtualnie ,nie smutaj, zajadaj smutki ;**' o i wrócił hahah z torbą słodyczy ,ale czubek ;OOo i piwo, no chyba zaraz mu łeb spadnie..
Kuuuźwa no dupsko boli, a raczej miejsce wkłucia nad dupskiem, nie mogę siedziec normalnie ;P i kopie mnie mała w pęcherz auaa..Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyCzesc Doti, ciesze sie, ze zmotywowalam do ujawnienia sie. A kiedy masz termin?
Musze Wam powiedzieć, ze moj od poczatku ciazy wszystkie moje zachcianki po prostu ignoruje. Udaje ze nie slyszy, albo mowi, ze przejdzie mi.
Troche sie Wam pozale, ze jak z krwotokiem trafilam na poczatku ciazy do szpitala, to nawet nie podniosl sluchawki, jak dzwonilam I cala noc byl w restauracji na spotkaniu sluzbowym.jak probowalam wytlumaczyc ze tak sie nie robi,powiedzial, ze nic nie kapuje, to jest przecierz praca! A w swieta zostalam w domu sama na 3 dni-przez krwiak ten olbrzymi-nawet na swieta nie zostawil mi jedzenia, powiedzial, ze mam zamrozona pizze I makaron, wiec sobie poradze.czasem mam wieczorem na cos ochote, ale tlumie lub sama cos kombinuje.czasem wyjde do sklepu-normalnie jest 7 min ode mnie-ale teraz podroz zajmuje mi w te i we wte do 40 min.Najgorsze jest to, ze teraz jestem calkowicie finansowo zalezna od niego, a potrafi zostawic mnie bez kasy.No ale przy ludziach - wszyscy w nim zakochani ze spokojny, uprzejmy, elegancki, mega meski I przystojny.nikt by mi nie uwierzyl. Moja matka to zakochana w nim.
Oj, ale mnie naszlo...
No I mowicie, czemu wcześniej nic nie pisalam - ciezko mi czytac, ze Wasi tak dbaja o Was, a ja po 12 latach zwiazku zasluguje na "samowystarczalnosc". -
Optimus kochana ,faktycznie masz ciężką sytuacje, wspolczuje i mam nadzieje ze m siegnie po rozum do głowy ...
a ostatnio przecież dziewczyny też pisały o swoich perypetiach związkowych, wcale nie u każdej jest tak kolorowo... No ale miejmy nadzieje ,ze Nasze skarby wszystko zmienia
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
ÓptimusPrime wrote:Czesc Doti, ciesze sie, ze zmotywowalam do ujawnienia sie. A kiedy masz termin?
Musze Wam powiedzieć, ze moj od poczatku ciazy wszystkie moje zachcianki po prostu ignoruje. Udaje ze nie slyszy, albo mowi, ze przejdzie mi.
Troche sie Wam pozale, ze jak z krwotokiem trafilam na poczatku ciazy do szpitala, to nawet nie podniosl sluchawki, jak dzwonilam I cala noc byl w restauracji na spotkaniu sluzbowym.jak probowalam wytlumaczyc ze tak sie nie robi,powiedzial, ze nic nie kapuje, to jest przecierz praca! A w swieta zostalam w domu sama na 3 dni-przez krwiak ten olbrzymi-nawet na swieta nie zostawil mi jedzenia, powiedzial, ze mam zamrozona pizze I makaron, wiec sobie poradze.czasem mam wieczorem na cos ochote, ale tlumie lub sama cos kombinuje.czasem wyjde do sklepu-normalnie jest 7 min ode mnie-ale teraz podroz zajmuje mi w te i we wte do 40 min.Najgorsze jest to, ze teraz jestem calkowicie finansowo zalezna od niego, a potrafi zostawic mnie bez kasy.No ale przy ludziach - wszyscy w nim zakochani ze spokojny, uprzejmy, elegancki, mega meski I przystojny.nikt by mi nie uwierzyl. Moja matka to zakochana w nim.
Oj, ale mnie naszlo...
No I mowicie, czemu wcześniej nic nie pisalam - ciezko mi czytac, ze Wasi tak dbaja o Was, a ja po 12 latach zwiazku zasluguje na "samowystarczalnosc".
ÓptimusPrime
troche nieodpowiedzialny i dziwny ten Twoj facet. tak delikatnie powiem... nie mam takich przezyc.. dzieki Bogu. nienawidze facetow co przy ludziach sa cud miod i orzeszki a w domu sukinsyn.
trzymaj sie, moze mu sie cos zmieni...
ide gotowac owsianke, bedzie z cynamonem i orzechami wloskimi....uwielbiam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 19:57
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualnyPati, dzieki za wsparcie, ale to tak jakos mnie naszlo.staram sie nie wracać do tego co było. Tylko znowu dzis polazl na silke, prosilam, aby najpierw po produkty ba obiad pojechal, a jak vedzie na silowni, ja zrobie I bedzie po wszystkim, musze przecierz karmic dziecko. A on ze mu burze harmonogram dnia I dopiero 3 godzine temu wrocil.oczywiscie glodny, dobrze ze wzielam sie za pierogi I twaróg mialam w lodowce, bym umarla z glodu.to mi cala miche wciagnal I jeszcze narzekal, se nie z miesem.ja zjadlam moze z 8, aby mial wiecej, I 4 kanapki, to mnie teraz tak brzuch boli, bo nie moge bez normalnego obiadu teraz.
Ja w ogooe teraz to musze pirzadnie jesc, bo mam taka ochote.
A 5 moreli mi przyniosl takie wstretne, zgnile I popsute, prosilam, zeby wybral na rynku ladne, a on - pani dala takie.
Dobra, koniec gorzkich zali. -
nick nieaktualny
-
Witaj Doti:) wrzuć suwaczek:)
Optimus kochana współczuje, jak czytam takie rzeczy to mam ochote wziac takiego za jajca powiesić
Nigdzie nie jest kolorowo....taka prawda, ale bez przesady...
Ja tez dzis zbieram boksy w moja zbolałą "mala"kochana corcia:)
Ide obnażyc sie na ekg:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 20:03
-
Widziałam dziś wózek bogaboo cameleon, bardzo fajny ale spacerówka wydaje się trochę mała, i nie da jej sie idealnie na płasko rozłożyc bo dziecko ma dupke w takim kubełku, nie wiem czy to wygodne do spania...
Chyba coraz bardziej obstaję przy teutonii, kurczę jak już mi coś w oko wpadnie to kaplica. Chyba że ma jakieś tragiczne opinie użytkowników... -
Optimus na serio cham z Niego... Ale w końcu po to jest ten wątek by się wygadać i wyrzucić z siebie swoje żale także luzik, pisz ile na duszy leży ;*
ja za każda z Nas trzymam zawsze kciuki zzylam się z Wami i licze na to ze u każdej się opoukłada, ze Nasze dzieci zmienia dużo u Nas na lepsze ,beda zdrowe i faceci nabiorą rozumu i w końcu zmieni ich to w jakimś stopniu na lepszemogę pisać i pisać wena naszła mnie znowu, ale R narzeka, ze poszłam się położyć, bo jak to ja sobie mogę leżeć przecież nic mi nie jest... Uważa, że lenie się i wymyślał, a mi brzuch boli znowu mocniej wzielam nospy i czekam...
Mama mówi ,że jak jutro dalej to samo będzie to szpital jednak ,że mam się nastawić ,że zostawią już... A tak nie chce mi się do szpitala ,no ale nawet na karcie napisała ginka ze ja nie przejdzie zgłosić sie ... Normalnie jak teraz chodziłam do kuchni po wodę to czułam jakieś kłucia w środku znowu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 20:48
Livia
Nela
Marcel
-
ej no za wami to się nie da normalnie nadążyć
byliśmy na lodach, potem u mojego bratastrzeliłam sobie piwko
oczywiście to 0,0% choć mój brat się śmieje że nie godzi się tego piwem nazywać
ale nie dałam nawet rady całej puszki wypić bo to gazowane i zaraz mi brzuch wysadziło że myślałam iż eksploduje
witam nowe mamusie
Ikac ooo gołąbki chodzą za mną już pare dnichyba muszę mame poprosić by zrobiła
od niej są najlepsze ;)i pokaż nam zdjęcie tych cudów wszystkich jakie uzbierałaś
Goplana czasem mi taka szalona myśl przechodzi przez głowę, żeby spróbować rodzić naturalnei, ale za chwile stukam się w głowę i myśle że zwariowałam
Sisii co do CC to musisz swojego lekarza zapytaću nas np. jest tak że lekarz prowadzący pracuje w szpitalu i z nim się umawiam na CC, moja koleżanka u innego lekarza też tak zrobiła
w aptece pracujesz? to witam koleżankę po fachu
z jakiego województwa jesteś?
Lavendula ślicznościże też udało wam się tyle zdjęć złapać
super
Ewelina kurcze mi się link nie otwierachociaż ja mam takie zdolności do szycia jak i śpiewania
czyli żadne
Nata brzuszek superchyba mam podobny
Goplana tokofobia? a cóż to za nowość?
Fk81 ja myśle że maluszek będzie kojarzył ta melodyjkę
co do ubranek to ja na 56 mam mało (jeszcze) za to najwięcej kupuję na 62
kombinezon zimowy mam na 68 ale nie jest jekiś gigantycznyi kombinezol taki grubszy polarowy na 62
bardzo fajne i tanie macie tuta
http://koniczynka.com/produkt/kombinezony_55/kombinezon_19518.html
ja dla starszego syna zawsze u nich kupuję zimówkichoć pierwszą miałam na rok kupowaną i tak od 6lat
więc myśle ze te malutkie też będą fajne
Maga31, FK81 lubią tę wiadomość
-
Optimus, szczerze mówiąc jak opisujesz tego faceta, to aż nierealne dla mnie, że można tak swoją kobietę traktować.
Niecierpliwa, bugaboo są super, my byśmy pewnie wzięli, ale polowaliśmy na używane i głównie stare graty na allegro były. Poza tym trochę niski dla nas. Teutonią się nigdy bardziej nie interesowaliśmy, ale to chyba jedne z lepszych, jeśli chodzi o opinie.
Doti, witaj
Dziś byliśmy... w forcie. Mój M od roku gadał i okazało się, że dziś jest zwiedzanie a najbliższy tylko 15 minut od nas. Okazało się, że to zwiedzanie z grupą i przewodnikiem. Myślałam, że tam zakwitnę
Laski, przez te Wasze wypieki nie wytrzymałam i też dziś robiłam. Przede wszystkim wczoraj mi się śniło, że Was pytałam o przepis na muffiny. Dziś ok. 18 poczułam, że MUSZĘ zjeść coś słodkiego. Mąż odmówił pojechania do sklepu, bo robi remontStwierdziłam, że coś upiekę, ale nawet masła w domu nie mamy. Znalazłam przepis na muffiny czekoladowe, wrzuciłam banana do środka i wyszły, co mnie zaskoczyło, bo o ile gotuję dobrze, to prawie nigdy nie piekę i zazwyczaj mam z tym problem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 21:01
mada_lena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati,a ja tak myslalam sobie,jak pisalas,ze Twoj Marcelek Cie tak po brzuszku bil,moze On Ci cos tam uszkodzil czy co?Wiem,ze pewnie nie mocno,ale chyba nie o sile tu chodzi a o punkt,w kt trafil?Myslalas o tym?
Mi od 2 dni strasznie brzuch ciagnie.jest twardy pod pepkiem w wokol.
Biore magnez,nawet dzis czekolade wcisnelam,chociaz w ciazy mam do cukierkow,czekolad itp wstreta przed ciaza - moje sniadanie,obiad i kolacja
ikc pisala o owsiance.Iwec powiem tak,pol roku przed ciaza to bylo moje codzienne poranne sniadanie.Wstawalam przed 5,aby zrobic i porzadnie zjesc miche owsianki.Jak zaszlam w ciazy-moment wstret do niej,a moze raczej do mleka gotowanego,bo na mleku z maselkiem robilam.Ale teraz jakos od tygodnia jem z powrotem,ale nie codziennoie
-
nick nieaktualnyOh,juz nic nie pisze o moim,bo faktycznie,jak mi bliscy nie wierza,ze jest tak,co tu osoby,ktore ani mnie,ani Jego nie znaja
Zamykam ten temat.
Juz nie wytrzymalam w domu z goraca (mieszkam w,w wierzowcu;do 12 z jednej str slonce,po 12, z drugiej)wyszlam do parku,tez ukrop! I HATE IT! -
Witam nowe listopadówki, fajnie że dołączacie:)
Optimus ja Ci wierze i jak dla mnie pisz ile wlezie a jesli Ci to ulge przynosi to tym bardziej:)
Kurde ja zjadłam kanapki z pasta jajeczna nektarynki ogórka kiszonego i czekolade i jeszcze mi sie cos chce, mąz piecze skrzydełka ale to chyba nie to:D Jejku ja to doła mam z powodu gorąca i tych lasek zgrabnych na ulicach, nie bedac w ciazy wiecznie sie odchudzalam no i cwiczylam przez co czulam bardziej atrakcyjna i lekka.Niech to lato sie skonczy i przyjdzie juz poród!!!xpatiiix3, FK81, pinsleepe, mada_lena lubią tę wiadomość