WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula super zdjęcia! A tymi gornymi normami sie nie przejmuj. U nas było tak na polowkowym, miedniczki nerkowe mojego Malenstwa były w górnej normie. I lekarz powiedział ze za 3/4 tygodnie chce zobaczyć je znowu, skontrolować. Ze absolutnie nie ma sie czym przejmować, i w 90% po czasie okazuje sie ze wszystko wraca do norm, oczywiście u nas tez tam było. Wiadomo ze z tylu głowy przez 3 tyg mi to siedziało, ale zaufalam mu i nie stresowalam sie jak głupia.. (Chociaż niezła ze mnie panikara) ;)

Równie nowa listopadowka wita nowsze listopadowki :)

Dziewczyny współczuje Wam takich okropnych reakcji na gorąc.. Ja na szczęście jakoś dobrze znoszę te upały.. Oby jak najdłużej!!

Dobrej, chłodnej i długiej nocy Wam życzę!

ÓptimusPrime, Lavendula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa jak robi sie te suwaki?? :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati,smialo na policje,jest po 22.Powiedz,ze wygladaja na odurzonych - jeszcze im mieszkanie przetrzepia :-)

• Nata Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa no i dzisiaj ćwiczyłam zaocznie, w sensie właczyłam sobie ćwiczenia i patrzyłam tylko, powiedziałam mężowi że jak patrzę to mi się jeszcze bardziej nie chce, ale hantlami poćwiczyłam bo mi się zwisy zrobiły a jednak trochę będę musiał dźwigać jak się dzieć urodzi :-) nastka też bym się wkur...
    milaszka wejdź sobie w google i wpisz suwaczki ciążowe i zrobisz sobie jaki będziesz chciała, później kopiujesz odpowiedni link i wklejasz w ustawieniach konta na belly i jest :-) Pati dzwoń na gliny jak się zachować nie potrafią :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 22:46

FK81, Maga31 lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata odpusc hantle, ja mam takie muły dzieki Stanislawowi ze hoho:).cwiczenie zaoczne piekne wyrazenie!!;)

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde ozywiona jestem nieludzko, a rano 6 i pobudka dzien w dzien, co ja jakas swiatloczula jestem czy co;). Dobra, kto zyw, znaczy bezsenny, czipsy, ogory, czekolady, browary 0% czy co tam w dlon i impreze robimy , co nie?;)

mada_lena lubi tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nosz blada, żeby to nie był były komendant... Tak teraz pomyslałam co im policja zrobi jak on sam policjant... Wrr... No nie mogę płakać mi się juz chce ile można dobrze ze nie zasnęłam wczesniej bo może by mi to nie przeszkadzało, ale by mnie zaczadziło dymem z ogniska albo Marcela, bo ognisko nie dawno rozpalił, ale nie da juz się wytrzymać tyle przy zamkniętym oknie i hałasie... ;( i znowu spina się brzuch masakra... Szczęście ze Marcel zasnął mocniej na razie się nie budzi a wstawał wystraszony z płaczem przez te ryki... To taki smiech jak u wiedźmy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 22:59

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milaszka wrote:
    Aaa jak robi sie te suwaki?? :) :)

wchodzisz na https://www.suwaczki.com/

tam wybierasz co Ci się najbardziej podoba,
    uzupełniasz datę.

Po skończeniu masz link do skopiowania, który wklejasz w swoim podpisie na belly.
    dawno to robiłam, mam nadzieję, że nic nie pomieszałam

• lkc Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati wspolczuje sasiadow, ja mam podobnie i wlasnie teraz tez na przeciwko muzyka napierdala bo inaczej sie tego nazwac nie da. okno zakmnelam i wlaczylam wentylator. nie chce mi sie denerwowac, bo ciagle to ja jestem najgorsza sasiadka i dzwonie po policje i imprezy im psuje. mam to w dupie. czasami to mam wrazenie, ze reszta sasiadow czeka tylko zebym ja zadzwonila. dzisiaj bede zlosliwa - niech sie bawia niech im umila ta noc :D

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • lkc Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula wrote:
    wchodzisz na https://www.suwaczki.com/

tam wybierasz co Ci się najbardziej podoba,
    uzupełniasz datę.

Po skończeniu masz link do skopiowania, który wklejasz w swoim podpisie na belly.
    dawno to robiłam, mam nadzieję, że nic nie pomieszałam
    w prawym gornym rogu wybierasz ustawienia zakladke spolecznosc i tam jest podpis na forum - wklejasz link :)i na koniec zapisz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 22:51

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh.. Mi chyba pozostaje wachlarz, zimna woda i słuchawki na uszy... A da się tak anonimowo wezwać ,czy trzeba się przedstawiać, bo babcia z mamą się boją ze potem wojna z Nimi będzie i byle co to do Nas wezwa, chociażby ze szambo czy coś wiecie o co chodzi, kuzwa teraz moim marzeniem jest żeby tak zasztyniło im konmkret z tego szamba i wypierdalali z tego podwórka...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 23:02

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzieki za instrukcje suwaczkowe,rowniez skorzystalam:). wreszcie udalo mi sie zainstalowac:).

Nata, lkc, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje :) działa?

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Działa!!! Kurde, beznadziejny

Nata, Dotty84 lubią tę wiadomość

• Nata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhhh chciałam sobie właśnie zakupić legginsy ciążowe 3/4 bo mam jedne i mi się dupa grzeje bo czarne są no i oczywiście przechodze do płatności a tam kurna błąd!!

rfnnk6n.png
  • lkc Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to ostatnio szalu dostalam w srodku nocy i dzwonilam na policje moj Krzysiek to nie mogl smiechu powstrzymac , bo Ci debile mieli impreze i muzyka oczywiscie rewelacyjna - disco z pola ale to nic... co oczy zamykam i juz mi sie wydaje, ze zasne to oni podkrecali muzyczke jeszcze glosniej i jakis baran spiewal do mikrofonu " zono moja.... " - ale tylko fragmenty.. pozniej ciszej, glosniej i tak bez przerwy... jak mi sie cierpliwosc skonczyla to zerwalam sie z lozka ze slowami : ja wam kurwa zaraz dam zone :)- to go tak rozbawilo :D mnie tez bawi jak teraz to wspominam :D
    to bylo strasznne, policja przyjechala i skonczyla im zabawe :D

mada_lena, xpatiiix3, FK81, Maga31 lubią tę wiadomość

• Nata Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milaszka możesz sobie zmienić w każdej chwili wtedy wklejasz nowy link a ten usuwasz :-)

rfnnk6n.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milaszka to zmien na inny :)

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati moze żaraz skończą :/
    FK dobry pomysł z ta imprezka musimy sie tu kiedys zgadac wszystkie;)
    Optimus nie mamy podstaw zeby ci nie wierzyć, pisz, żal sie kiedy zechcesz;) ja tez juz wiele w zyciu widziałam, wierze we wszystko, bo takich przypadków nie mało niestety....
    Nata daj se spokoj z hantlami. Podziwiasz nosidełko, gondolę za troche;) nie zmuszaj sie:)
    No a ja juz po pokazywaniu cycków:) ekg ok. Tzn bez zmian. Przed ciaza tez zawsze bylam z tych szybszych, ok 90u/mim. I teraz tez mam ok100. Po ciazy chyba czas na mała dawkę beta blokera. RR ok 120/70. Mam blok prawej odnogi ale to,akurat mało istotne.
    Dokupilam sobie jeszcze lacibios plyn do higieny.
    Wietrze teraz murzyńskie wargi i liczę, ze szybko zasnę:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 23:04

xpatiiix3, FK81, Nata, lkc lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka ciekawe zakupy.. moj to by mnie z kolei wyprowadzil z rownowagi bo by sie na wszystko godzil co chce, by lazil, ogladal i ciagle by bylo to samo - jak Ci sie podoba to bierzemy. a tak to ciagle to samo : moze kolyska? o tak kolyski sa takie ladne blablabla, - a lozeczko drewniane jak myslisz - o lozeczko to najlepsza opcja, pozniej szczebelki mozna wyjac blablabla ... podobaja mi sie turystyczne lozeczka - o tak swietne sa, takie kolorowe i takie ladne.. ba najlepiej kupmy wszystko i chyba bedziemy to trzymac u sasiadow ;/

‹‹ 842 843 844 845 846 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ