Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Goplana wrote:Na początek pogadaj ze swoim ginem, być może, że i on Ci wypisze i nic więcej nie będzie potrzebne, a jak będzie marudził to chociaż poradzi u którego specjalisty najlepiej... a można właściwie u każdego
Ostatnio modne są zaświadczenia od psychiatry o tokofobii
Nie każdy lekarz wypisze, i na to też trzeba być przygotowanym, bo mamy dziwną erę np. deklaracji wiary wśród lekarzy... tak i tu mogą mieć swoje poglądy na ten temat
Mój na pewno robi odpłatnie na życzenie albo w Centrum Damiana albo w Instytucie Matki i Dziecka. Wiadomo , ze w IMiD taniej , ale może dałoby rade nie płacić albo nieco mniej zapłacić. W sumie mam Wade wzroku ,ale nie na tyle duża by było to wskazaniem. Będę musiała z nim pogadac bliżej rozwiązania. Od psychiatry bym nie chciała). Strach , ze później mogłyby być problemy z powrotem do pracy w aptece:)). Chociaż nie wiem czy to jest gdzieś udokumentowane w moich papierach:))
-
xpatiiix3 wrote:No ja to teraz jak cos zobacze to kupuje hehe ale rozmiary większe juz takie 6-9 jak nie mogę się oprzeć
ale nie chce ich kupowac bo niewiadomo jak dziecko bedzie roslo i sie pozniej z moim talentem wstrzele tak ze bedzie na zime albo wiosne miala letnie sukienki
a i jeszcze jak moj przyjedzie to rece Mu opadna z wrazenia jak zobaczy ile tego jest
musze sie powstrzymac bo jak tak dalej pojdzie to bedzie to wygladalo jak wyprawka dla calej murzynskiej wioski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 15:11
Maga31 lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
xpatiiix3 wrote:No ja to teraz jak cos zobacze to kupuje hehe ale rozmiary większe juz takie 6-9 jak nie mogę się oprzeć
)
lkc, Amnezja, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Zaszalałam w TescoByły tak cudne ubranka,że nie mogłam się oprzeć
Ale i tak najpiękniejszy zakup to malutkie buciki
Są słodziutkie
I pierwszy raz widziałam więcej ładnych ubrań dla chłopców niż dla dziewczynek.
Mąż mnie znowu rozbroił.Nawrzucałam malutkich ubranek do wózka a mąż tak popatrzył i stwierdził,że dla siebie też mogłabym w końcu coś wybrać.lkc, sisiiii, xpatiiix3, RewolucjaSięDzieje, mada_lena lubią tę wiadomość
-
sisiiii wrote:Po ile mniej więcej sztuk ciuszkow kupujecie i w jakich rozmiarach? Zastanawiam się czy wiecej w rozmiarze 62 czy 56.
ilosc pewnie zalezy jak czesto chcesz prac ubranka i w jakim tempie beda schly62 chyba bezpieczniejsze bo jak beda za duzo to niewielki problem.. a jak za male to kicha troche
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 15:21
sisiiii lubi tę wiadomość
Poród temat rzeka, co to bedzie w listopadzie;). Bojam sie. Czytam Mundra, przypominaja mi sie moje perypetie z pierwszego razu. Kumpela( super latwy porod, naturalny, piekny,jak chciala) namawiala mnie ostatnio wlasnie, cobym poszla do psychiatry, naopowiadala, ze mam ciezka nerwice zwiazana z porodem i wziela papierek ze wskazaniem.. ale kurcze waham sie. Chcialabym pieknie naturalnie urodzic, ech, to, ze sama prawdopodobnie bede rodzic, nie ulatwia sprawy.vacuum z tego wszystkiego nie bylo takie zle. zadnych powiklan, chwile przed prosilam :zrobcie mi cesarke( badz co badz 22 godziny na porodowce i czlowiek ma dosc), ale lekarz :za pozno, glowka w kanale, trzeba vacuum i chwilka, jedno parcie i Młody wyskoczyl zdrow jak rybka:).Moja pierwsza mysl" kurwa czemu blondyn"
, a potem juz lzy szczescia:).Probuje se zracjonalizowac jakos wszystko, chlone opowiesci porodowe od wszystkich, zle i dobre. i probuje sobie wmowic ze silna jestem damy ze Stefanem rade i bedzie git:).
Lavendula lubi tę wiadomość
-
Heheh to chyba Cię przebije ,bo mam nawet body nowe różowe z hello kitty i pajace z metkami na 18-24 ale to babci z Belgii sprawka heheh chyba myślała ,że mała się urodzi to prawie metr będzie miała
RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Heheh to chyba Cię przebije ,bo mam nawet body nowe różowe z hello kitty i pajace z metkami na 18-24 ale to babci z Belgii sprawka heheh chyba myślała ,że mała się urodzi to prawie metr będzie miała
dobra , ide zrobic liste niezbednych rzeczy
jeśli są jakieś mamy szyjące, to SzyjKolorowo ma wyprzedaż niektórych tkanin:
[url]http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25312534&order=m&string=wyprzedaż&search_scope=userItems-25312534&bmatch=s0-moda-0718[/url]
ja poszewki chyba sama uszyje (i na tym sie koncza moje umiejetnosci szycia na maszynie;))RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 15:38
xpatiiix3, Amnezja, FK81, sisiiii, RewolucjaSięDzieje, KasiaKa, anusiaa90, desou, Isia14, lkc, ÓptimusPrime, zupaztytki, Maga31, Nata, Agata92, mada_lena, karmelek, e_v_e, talia22, Madlen222, Strupka, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
Amnezja wrote:Chyba jutro pojadę
A były już kombinezony?
Kombinezonikow nie widziałam. Były za to takie cieplejsze pajacyki . kupilam tez trojpak body z krótkim rekawkiem za 20zl. Może na ich stronie zobacz co by Cie interesowało:))Spiesz się , bo jak szukalam w rozmiarze 56 to niewielki wybórAmnezja lubi tę wiadomość
-
Uhuhuhu, rozczuliłam się....
http://allegro.pl/skarpetki-balerinki-3-kolory-cudne-nowosc-i4406247237.html
piękne, chyba kupię, dla chłopców też są u tego sprzedawcy.FK81, xpatiiix3, Amnezja, mada_lena lubią tę wiadomość
-
ewelina_d wrote:jeśli są jakieś mamy szyjące, to SzyjKolorowo ma wyprzedaż niektórych tkanin:
[url]http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25312534&order=m&string=wyprzedaż&search_scope=userItems-25312534&bmatch=s0-moda-0718[/url]
ja poszewki chyba sama uszyje (i na tym sie koncza moje umiejetnosci szycia na maszynie;))
Piękne materiały, przepiękne, już kombinuję, że może by jakieś zasłony...czy cuś
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
nick nieaktualny