Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
chyba heparyna.. ale lepiej idz do lekarza, moze potrzebujesz czegos mocniejszego niz smarowidla , np zastrzykow do ogolnego rodzinnego szybciej sie dostac wiec moze najpierw sprobuj do niego, najwyzej Cie odesle do gin.Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualny
-
maaartinka smakowity poranek zapowiada sie u Ciebie
powodzenia i oby wynik wyszedl dobry. bede miala ta sama watpliwa przyjemnosc chyba w przyszlym tygodniu ;/
a teraz musze sie szybko zebrac i ruszyc do apteki bo cos tak mi sie dziwnie zdaje, ze moj pecherz sie odzywa)
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Dzień dobry!
Też myslę, że do rodzinnego.
Humor, bez kija nie podchodz, nie wyspana.Małz wpadl na cudowny pomysl zeby do mnie o 3:30 zadzwonic, godzine gadalismy, potem nie mogal zasnac i w koncu padłam na chwile, a o 7 powstan!! egzamin z prawka na 11, taki mam nastrój , ze egzaminatorowi przywalę jak nie zdam;p.nie , nie przywale, ale focha walne, to napewno, ech.
Fajnego dnia Wszystkim Dwu- i 3-paczkom;)!lkc, xpatiiix3, Maga31, pinsleepe, zupaztytki, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
FK powodzenia na egzaminie. rozumiem, ze rozmowa nie przebiegla po Twojej mysli?
zdasz napewno, musisz byc dobrej mysli
chociaz... ja na swoj egzamin poszlam z mysla, ze napewno nie zdam i bylo mi to obojetne i udalo sie za 1. razemFK81, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
nick nieaktualny
-
Dzien dobry:) przyjemny chłodek dzisiaj:) poranek bez kawki, bo kontrolujemy RR
FK powodzenia! Obys nie musiała walić focha;)
Blue tez mysle, ze najpierw rodzinny i skierowanie do naczyniowca.
Martinka na zdrowie:) wez ze soba na potem kiszonego;)
Dzis mam ambitny plan wypucowac na błysk lodówkę, poprzegladac co tam slychac w zamrazalniku, moze starczy miejsca na śliwki. Koniecznie musze ogarnąć łazienkę... Zobaczymy:)
Poki co jednak leżymy sobie, bawimy sie w kopniaki w pępekFK81, Lavendula, xpatiiix3, Nata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Sama, leże sobie jeszcze ,zaraz idę kawke zrobić, nie pojechałam na wyniki od samego rana duchota, po prostu wiem ,że wyjścia z domu skończy się mdleniem w autobusie... A po co mi takie przygody.. Jak nie zdążą wysłać wyniku to trudno powiem że robiłam dopiero w tym tyg, bo byłam na wakacjach i na następnej wizycie wpisze..
Pobudki miałam ale z gorąca nie mogłam potem zasnąć jestem mokra cała, mrozona kawa i prysznic...
Blue ja się nie znam, ale oby nic poważnego się nie działo, ze pękają.. ;/
A no tak FK trzmam kciukasy..! :**
Miłego dnia.! ;**Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 09:19
Livia
Nela
Marcel
-
Najgorzej nie mieć auta a najlepiej z szoferem... zupełnie Pati nie rozumiem, dlaczego twój chłopak z tobą nie pojechał, jakby nie było po częsci jego połowa zasranego obowiązku
Ja dzis jakos sie obudziłam w dość tęgim nastroju, ale to zapewne dlatego że moj maż znow jedzie do pracy i wraca znow w piątek ;/ a bylo tak milo... -
Czesc ciezaroweczki
Nadrobic graniczy z cudem szczegolnie przez tel bo kompik siadl:(
Wczoraj bylam na stongmenach w zlotej gorze co za nudy i jaki upal byl 43 stopnie w polcieniu.
Pati ta lekarke bym utlukla chyba gdyby to chodzilo o moje dziecko. A przynajmiej anonimowe zgloszenie ze tylko jeden lekarz na tyle oddzialow. -
Witam z rana
Optimus zazdroszczę tego deszczu - u Nas znów upał... ale rolety pozaciągane, okna uchylone i da się żyć
Skurczu łydek nie zazdroszczę bo wiem co to za ból, polecam Aspargin, na mnie działa
FK powodzenia na egzaminie!
Idę na śniadankoFK81 lubi tę wiadomość
-
Dzieki Dziewczyny za kciuki:).
Ikc, rozmowa mnie rozdraznila, juz sam fakt, ze taka pore sobie wybral, jakby nie mogl tego zrobic po egzaminie. przyjedzie ok 13 z Malym, a na 15 musi juz byc w pracy 30 km stąd , wiec nie pogadamy, dośc takiego zawieszenia mam.
i do tego żarowka w lazience sie przepalila, nie mam zapasowej, golenie nog przy lampce nocnej, poezja;), ale przynajmniej sie nie zacielam, jeden cholerny sukces dzisiejszego dnia;p.
i skora mi z szyi schodzi i wogle niezadowolona jestem;p.
ide do kuchni po gararetke, klasycznie;) i kawe mrozona. -
To widzisz caśka, żeby do Niego podjechać to sie znajdzie zawsze samochod jakiś, jak on nawet się nie odezwał wczoraj do mnie to co tu komemtować.. ;o
Nastka urlopy.. Tylko dziwne ze nagle wszyscy mieli wolne w tym samym czasie... ;o
Idę pod prysznic ,bo padne zaraz trupem w tym łóżku...Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Ja to się nie mogę doczekać porodu, oby było tak jak mówią ,ze drugie się szybciej rodzi to nawet sienie z orientuje kiedy urodze
i ciągle się zastanawiam czy nie chce sama być i żeby wszyscy czekali przed sala a weszli jak juz poszyją mnie.. Mówię o mamie i ewentualnie R...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 09:32
Livia
Nela
Marcel