Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • lkc Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba heparyna.. ale lepiej idz do lekarza, moze potrzebujesz czegos mocniejszego niz smarowidla , np zastrzykow do ogolnego rodzinnego szybciej sie dostac wiec moze najpierw sprobuj do niego, najwyzej Cie odesle do gin.

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za rady :) pojde dzis do lekarza po rade, moj m to sie bardzo tym przejal bo wiadomo czym moze to grozic

ewelina_d lubi tę wiadomość

• lkc Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaartinka smakowity poranek zapowiada sie u Ciebie :) powodzenia i oby wynik wyszedl dobry. bede miala ta sama watpliwa przyjemnosc chyba w przyszlym tygodniu ;/
    a teraz musze sie szybko zebrac i ruszyc do apteki bo cos tak mi sie dziwnie zdaje, ze moj pecherz sie odzywa ;))

• FK81 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Też myslę, że do rodzinnego.
    Humor, bez kija nie podchodz, nie wyspana.Małz wpadl na cudowny pomysl zeby do mnie o 3:30 zadzwonic, godzine gadalismy, potem nie mogal zasnac i w koncu padłam na chwile, a o 7 powstan!! egzamin z prawka na 11, taki mam nastrój , ze egzaminatorowi przywalę jak nie zdam;p.nie , nie przywale, ale focha walne, to napewno, ech.
    Fajnego dnia Wszystkim Dwu- i 3-paczkom;)!

lkc, xpatiiix3, Maga31, pinsleepe, nick nieaktualny, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to trzymamy kciuki za egzamin, tym razem musi sie udac :)

FK81 lubi tę wiadomość

• ewelina_d Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Dzieki za rady :) pojde dzis do lekarza po rade, moj m to sie bardzo tym przejal bo wiadomo czym moze to grozic
    a na wchloniecie krwiaka - masc Hirudoid...

Ewelina
    hhojzmj.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK powodzenia na egzaminie. rozumiem, ze rozmowa nie przebiegla po Twojej mysli?
    zdasz napewno, musisz byc dobrej mysli ;)
    chociaz... ja na swoj egzamin poszlam z mysla, ze napewno nie zdam i bylo mi to obojetne i udalo sie za 1. razem :)

FK81, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK bedzie dobrze! Na studiach mialam kolezanke, kt zdala za 8 razem, bo 6 razy zakochiwala sie w instruktorzach :) I przez stres nie mogła się skupić :D

FK81 lubi tę wiadomość

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:) przyjemny chłodek dzisiaj:) poranek bez kawki, bo kontrolujemy RR
    FK powodzenia! Obys nie musiała walić focha;)
    Blue tez mysle, ze najpierw rodzinny i skierowanie do naczyniowca.
    Martinka na zdrowie:) wez ze soba na potem kiszonego;)
    Dzis mam ambitny plan wypucowac na błysk lodówkę, poprzegladac co tam slychac w zamrazalniku, moze starczy miejsca na śliwki. Koniecznie musze ogarnąć łazienkę... Zobaczymy:)
    Poki co jednak leżymy sobie, bawimy sie w kopniaki w pępek :)

FK81, Lavendula, xpatiiix3, Nata lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padaaaa, nie, lejeeee! Suuuuper :)

Lavendula, mada_lena, Nata lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;)

Sama, leże sobie jeszcze ,zaraz idę kawke zrobić, nie pojechałam na wyniki od samego rana duchota, po prostu wiem ,że wyjścia z domu skończy się mdleniem w autobusie... A po co mi takie przygody.. Jak nie zdążą wysłać wyniku to trudno powiem że robiłam dopiero w tym tyg, bo byłam na wakacjach i na następnej wizycie wpisze.. :P

Pobudki miałam ale z gorąca nie mogłam potem zasnąć jestem mokra cała, mrozona kawa i prysznic...

Blue ja się nie znam, ale oby nic poważnego się nie działo, ze pękają.. ;/

A no tak FK trzmam kciukasy..! :**

Miłego dnia.! ;**

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 09:19

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorzej nie mieć auta a najlepiej z szoferem... zupełnie Pati nie rozumiem, dlaczego twój chłopak z tobą nie pojechał, jakby nie było po częsci jego połowa zasranego obowiązku :D

Ja dzis jakos sie obudziłam w dość tęgim nastroju, ale to zapewne dlatego że moj maż znow jedzie do pracy i wraca znow w piątek ;/ a bylo tak milo...

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc ciezaroweczki
    Nadrobic graniczy z cudem szczegolnie przez tel bo kompik siadl:(
    Wczoraj bylam na stongmenach w zlotej gorze co za nudy i jaki upal byl 43 stopnie w polcieniu.
    Pati ta lekarke bym utlukla chyba gdyby to chodzilo o moje dziecko. A przynajmiej anonimowe zgloszenie ze tylko jeden lekarz na tyle oddzialow.

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana :)
    Optimus zazdroszczę tego deszczu - u Nas znów upał... ale rolety pozaciągane, okna uchylone i da się żyć ;)
    Skurczu łydek nie zazdroszczę bo wiem co to za ból :/, polecam Aspargin, na mnie działa :)
    FK powodzenia na egzaminie!
    Idę na śniadanko :)

FK81 lubi tę wiadomość

wff2trd8302o6ogx.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O i jestem w 3 trymestrze matko jak to zlecialo. Skonczone 27 tygodni jupi:)

xpatiiix3, Maga31, nick nieaktualny, Nata, Viviana, Mamadomina, Paju lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja miałam cała noc koszmary, śnił mi sie poród :/

gg64l6d8uplrbvce.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Dziewczyny za kciuki:).
    Ikc, rozmowa mnie rozdraznila, juz sam fakt, ze taka pore sobie wybral, jakby nie mogl tego zrobic po egzaminie. przyjedzie ok 13 z Malym, a na 15 musi juz byc w pracy 30 km stąd , wiec nie pogadamy, dośc takiego zawieszenia mam.
    i do tego żarowka w lazience sie przepalila, nie mam zapasowej, golenie nog przy lampce nocnej, poezja;), ale przynajmniej sie nie zacielam, jeden cholerny sukces dzisiejszego dnia;p.
    i skora mi z szyi schodzi i wogle niezadowolona jestem;p.
    ide do kuchni po gararetke, klasycznie;) i kawe mrozona.

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To widzisz caśka, żeby do Niego podjechać to sie znajdzie zawsze samochod jakiś, jak on nawet się nie odezwał wczoraj do mnie to co tu komemtować.. ;o

Nastka urlopy.. Tylko dziwne ze nagle wszyscy mieli wolne w tym samym czasie... ;o

Idę pod prysznic ,bo padne zaraz trupem w tym łóżku...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Porod nie taki straszny :P , ja juz umowiona na 11.45.

FK81, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to się nie mogę doczekać porodu, oby było tak jak mówią ,ze drugie się szybciej rodzi to nawet sienie z orientuje kiedy urodze :D i ciągle się zastanawiam czy nie chce sama być i żeby wszyscy czekali przed sala a weszli jak juz poszyją mnie.. Mówię o mamie i ewentualnie R...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 09:32

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 851 852 853 854 855 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ