Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To dyrektor jakis walniety ze daje urlopy tylu osobom na raz czym zagraza pacjentom niestety.
Evik skonczylam opaseczke dla twojej corci troszke mi to zajelo przez przeprowadzke ale jest gotowa. Jutro wstawie jej fotke a na priv poprosze dane do wysylki:) -
Pati a ja sie boje sama byc. Mama w Anglii, siora w Anglii, do tego tez w ciazy,termin na 21 pazdziernika ma;), jedna przyjaciolka ma 1,5 roczna core, poza tym staraja sie o drugie, calkiem mozliwe ze sie uda do tego czasu:), druga baaardzo chcialaby byc, ale tez ma core, ktora sama wychowuje i nie wiadomo czy jej sie uda opieke na poczekaniu zorganizowac.
Maz, z jednej strony bym chciala zeby przy porodzie byl, a z drugiej nie, mysle, ze go to przeroslo wtedy, moze lepiej zeby go nie bylo..
aaa ogloszenie dam, ciezarna, fajnej, cierpliwej, spokojnej, cieplej osoby do towarzyszenia przy porodzie szukaaa!xpatiiix3, Goplana, Maga31, ÓptimusPrime, lkc, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
No właśnie a ja chyba bardziej opanowana będę jak będę sama niż z kimś ,bo będą mnie rozpraszać i możliwe ,ze wkurwiać, a z reszta moja mama źle znosi takie sytuacje kiedy widzi ,ze któreś z Nas cierpi, mi taki skład odpowiada jak był przy Marcelu ja i 2 położne
chociaż niby chciałam żeby ktoś ze mną był, ale na ten moment nie chce by R był ze mną w sali...
Nastka NFZ... ;ooWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 09:39
Livia
Nela
Marcel
-
Witam się po weekendzie.
Blue - Idź póki co do rodzinnego, najszybszy kontakt. Pewnie Cie pokieruje dalej i może jakieś heparynki dostaniesz. Spróbuj hartować nogi zimną wodą i jak najczęściej nogi w górze. Ech takie uroki ciąży. Ja mam kilka nowych pajączków na kostkachkrążenie żylne ewidentnie nie wydala...
Wstawiam moje jedyne zdjęcie w ciąży, które mi zrobiono ukradkiem w piątek na panieńskim. Ogólnie nie lubię być teraz fotografowana, co wynika chyba z braku akceptacji zmieniającego się ciała - oczywiście o brzuszek tu najmniej chodziA brzuszek zrobił się piłeczkowaty
prawie podpiera mi biust
Chyba zrobiłam się poważną mamuśką, bo w ogóle nie kręciły mnie szaleństwa panieńskiego, kompletnie nie ten etap w życiu... ale jakoś przeżyłam połowę, bo clubbingu już sobie oszczędziłamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 09:45
blue00, xpatiiix3, FK81, anusiaa90, Maga31, Marzena27, santoocha, ewelina_d, zupaztytki, Isia14, sisiiii, Lavendula, mada_lena, lkc, desou, e_v_e, Amnezja, RewolucjaSięDzieje, KUNIAK, Nata, Madlen222, Viviana, Agata92, Agusia ;), Milaszka, Ninusia, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Goplana - pięknie wyglądasz
Nie powinnaś mieć żadnych kompleksów! Przy okazji: śliczna sukienka!
Fiolet, amarant i szary to ostatnio moje ulubione kolory
Nawet śmiałam się z mężem w sobotę jak robiłam selekcję ciuszków po mojej chrześnicy, ze przecież różowa lamówka na body chyba naszemu synkowi nie zaszkodzi, szczególnie, że na początku i tak noworodki niewiele kolorów rozróżniająGoplana, FK81 lubią tę wiadomość
-
Mi również śniły się straszne głupoty, m.in., że mąż mojej siostry złapał wirusa Eboli (!) i muszę teraz na siebie uważać... No chyba czas ograniczyć oglądanie teleekspresu, wydarzeń i faktów, bo zwariować można...
mada_lena, lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mi mój synio zafundował świetną noc na początek 26 tc...
Od dwóch dni mam zgagę, ale znośną.
Dziś w nocy nie dość, że wierciłam się do drugiej, bo mam zespół niespokojnych nóg, to około trzeciej napiłam się wody mineralnej i jak w końcu zasnęłam ulało mi się wszystko ustami i nosem. Obudziłam się z wrażeniem że się topię, kwasy żołądkowe wyżerały nozdrza, fuu!
Dobrze, że spałam na boku, a nie na plecach, bo bym się nieźle zachłysnęła.
Które z leków na zgagę można brać w ciąży? Rennie? -
Dziewczyny, ostatnio trafiłam na informację o pasie ciążowym dla mężczyzn, który pozwala im poczuć ruchy dziecka
. Aż mi się łezka w oku zakręciła jak patrzyłam na twarze tych tatusiów
http://baby-shower.pl/huggies-z-prezentem-dla-przyszlych-ojcowxpatiiix3, Goplana, lkc, mada_lena, Agata92 lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:A mi mój synio zafundował świetną noc na początek 26 tc...
Od dwóch dni mam zgagę, ale znośną.
Dziś w nocy nie dość, że wierciłam się do drugiej, bo mam zespół niespokojnych nóg, to około trzeciej napiłam się wody mineralnej i jak w końcu zasnęłam ulało mi się wszystko ustami i nosem. Obudziłam się z wrażeniem że się topię, kwasy żołądkowe wyżerały nozdrza, fuu!
Dobrze, że spałam na boku, a nie na plecach, bo bym się nieźle zachłysnęła.
Które z leków na zgagę można brać w ciąży? Rennie?
Rennie, gaviscon, siemie lniane.
Wysokie ulozenie do snu i nie objadanie sie przeć pójściem spac.
Ale szczerze go...o to daje. Zgaga meczy mnie do poczatku. Czy zjem słodkie, smażone czy nie Jem zgaga jest. Moja lek na pytanie o zgagę odp ze zniknie w listopadzie:) -
nick nieaktualny
-
Niestety niektórym nie pomaga nic na zgage.. ;/ ale pomyślcie sobie ze juz niedługo, a najlepsze uczucie po porodzie ,ze nie chce Ci się sikać i możesz spokojnie parę godzin przesiedzieć bez latania do kibelka
ja zapominałam się i jak ktoś mi przypomniał albo sam to chodziłam siku a jak nie raz od rana do wieczora ni byłam no po prostu stałam np i prasowalam dla małego i po nogach leciało wcale nic nie czulam ,ze mi sie chce zero parcia na pęcherz trwało to gdzieś z miesiąc czasu i samo przeszło...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 10:24
Livia
Nela
Marcel