Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ogladalismy ten filmik jakis czas temu, moj sie tak wzruszyl ze plakal - ale u niego to norma..
wzrusza sie nawet jak 50 raz oglada Znachora. szkoda, ze u nas czegos takiego nie ma.
Goplana slicznie wygladasz i masz piekny brzuszekjak wiekszosc myslalam, ze jestes brunetka
Goplana, Maga31, Agata92 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualnyFK powodzenia na egzaminie! Daj czadu i zdaj
Goplana rewelacyjnie wyglądasz! Piękna figurka, piękne włosy i piękna sukienka! Jakie kompleksy?!?
A ja dziś wybieram się na kontrolę usg moich cycków. Mam tendencje do twarzenia się guzków w piersiach, już trzy zmiany miałam usuwane metodą biopsji mammotomicznej i co 6 miesięcy muszę stawiać się na wizycie u mojego onkologa. Naprawdę (NAPRAWDĘ) mam nadzieję, że nic złego mi się znów nie wytworzyło, bo zdecydowanie nie nastawiam się na zabieg przed porodem. Bardzo Was proszę, trzymajcie kciuki!
Poza tym, po przeczytaniu miliona opinii (w tym wypowiedzi Rewolucji;)) coraz bardziej nastawiam się jednak na cc w bielskim Eskulapie. Na pewno pojadę do nich na wizytę przedporodową, zobaczymy, czy mnie do siebie przekonają na 100%, ale coraz bardziej jestem na TAKblue00, RewolucjaSięDzieje, maaartinka, Agata92, FK81 lubią tę wiadomość
-
Witam Was dziewczyny
Widzę że Wasze maleństwa dobrze się rozwijają a Wasze brzuszki coraz większe
Super widoki, aż się wzruszyłam:) Pomyśleć że gdybym nie straciła okruszka też już bym miała taki brzuszek:)
Ale z dobrych wiadomości to udało Nam się stworzyć kolejne maleństwo i mam nadzieje że już teraz wszystko będzie dobrze i w kwietniu przytulę swoje maleństwo
Po starej znajomości mam pytanie do dziewczyn z Warszawy, szukam dobrego i zaufanego ginekologa do prowadzenia ciązy. Może kogoś polecicie?
Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia dla Was wszystkich i dla Waszych dziecixpatiiix3, Marzena27, mada_lena, zupaztytki, KasiaKa, blue00, lkc, desou, ÓptimusPrime, Isia14, Evik, anusiaa90, Goplana, Maga31, izia, KUNIAK, RewolucjaSięDzieje, sisiiii, Nata, santoocha, Madlen222, Viviana, Mamadomina, maaartinka, Paju, Lavendula, karmelek, Agata92, Agusia ;), Milaszka, FK81, Rybka Nemo, Ninusia, Dotty84, Strupka lubią tę wiadomość
-
Zupaztytki będziemy trzymam kciuki aż posinieją :**
Aga gratulacje ogromneee.!! :** Cieszę się ,że udało Wam się) zaglądają tu do Nas często i opowiadaj jak się czujesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 10:40
zupaztytki, Aga89 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyA ja wam pokaze sie z dzisiaj
xpatiiix3, mada_lena, zupaztytki, KasiaKa, lkc, desou, ÓptimusPrime, Isia14, anusiaa90, Goplana, Maga31, Amnezja, e_v_e, RewolucjaSięDzieje, sisiiii, Nata, Madlen222, Viviana, maaartinka, Lavendula, Agata92, FK81, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
Aga, tak się cieszę, że się udało,zawsze po burzy wychodzi słońce! Będzie dobrze!!
I masz fajny termin na kwiecień, wiosennie, ja miałam na kwiecień poprzednią ciążę, którą też straciłamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 10:49
Aga89 lubi tę wiadomość
-
Aga89 wrote:Po starej znajomości mam pytanie do dziewczyn z Warszawy, szukam dobrego i zaufanego ginekologa do prowadzenia ciązy. Może kogoś polecicie?
wszystkie trzymamy kciuki:)
a co do lekarza: http://www.znanylekarz.pl/mariusz-sadowski2/ginekolog-polozna-poloznik/warszawa
dostępny i przejmujący sięAga89 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dzieczyny, kochane jesteście
Na zdjęciu chyba słabo widać, że przybrałam 14kg
bo ja jestem typowa gruszka i wszystko mi się odkłada w dolnych partiach
FK - Trzymam kciuki, dasz radę! Nie stresuj się tylko
Zupaztytki - Również trzymam kciuki, coby nic się poważnego nie zrobiło. Trochę mnie dziwi to wycinanie u Was (chyba Vivianka też po wycięciu) niezłośliwych zmian, jeśli oczywiście chodzi o gruczolakowłókniaki. Sama mam trzy i jestem pod obserwacją, ale wycinać... przecież to są zmiany dynamiczne, potrafią się z zależności od stanu hormonalnego (np. tabletki, ciążą) powiększać, potem zmniejszać, pojawiać, znikać, a ryzyko uzłośliwienia - mikronowe... ale wszystko zależy od histpatu, może coś tam było dodatkowego... Gdybym wycinała każdego, również te co dawno znikły, miałabym sitko zamiast cycków...
Kuniak - na lęk przedporodowy ja również Ci polecę książkę "Położna", ja miałam straszny, teraz zredukowany do minimum, i nie ważne jak zdecydujesz się rodzić
Zrobiłam kolejną sondę na panieńskim - na 8 lekarskich babeczek 6 wybrałoby cesarkę, a dwie SN, z tym, że żadna z cesarkowych nie rodziła, a jedna, która już ma potomstwo wybrałaby drugi raz sn... i bądź tu mądrymJa się skłaniam ku sn, mimo nalegań męża i zdziwienia koleżanek... i mojego własnego...
Aga - Tak się cieszę!Gratulacje! Poleciłabym Ci szczerze moją, ale rodzi miesiąc przede mną to chyba z niej pożytku nie będzie
Termin (właśnie doczytałam) masz idealny - nie będziesz się męczyła upałami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 11:02
ewelina_d, KUNIAK, FK81 lubią tę wiadomość
-
Mój Marcysio dzisiaj kochany jest przyszedł poprzytulał myślałam ,że chce mnie pogryźć albo uderzyć znowu ,a on kochany po brzuchu mnie pogłaskał i wycałował a tak słodko mówi : Nelci Nelci
)
zupaztytki, desou, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
A oto i my z rana
<a href=http://zapodaj.net/d18b8a1d71d4a.jpg.html>image.jpg</a>
<a href=http://zapodaj.net/32ef6d0fd52de.jpg.html>image.jpg</a>lkc, xpatiiix3, Goplana, Maga31, zupaztytki, ewelina_d, Amnezja, RewolucjaSięDzieje, sisiiii, Viviana, anusiaa90, KasiaKa, FK81, Ninusia, Strupka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)U mnie dzis kolejna ciężka gorąca noc spałam nago i az wiatrak włączyłam co zawsze przeszkadzało mi by zasnąc. Powtarzam sie ale nienawidze tego upału!
Nastka! dziekuje Ci bardzo kochana kobietka z Ciebie przesle na priv dane.
Goplana sliczna i seksowna kobieta z Ciebie wyrzuc te kompleksy i to migiem mówię!!!
Aga wielkie gratulacje teraz napewno wszytsko będzie dobrze! Ja równiez jestm po poronieniu i nastepnym razem wszystko musi sie udac i nie ma innej opcji tak mi ginek powtarza!
Dzis wieczorem mam ginka,bedziemy sprawdzac te komory mam wielka nadzieje ze sie zmniejszyly jakos nic innego nie chce nie umiem przyjac do wiadomosci. Ale caly dzien czekania bo wizyta wieczorem i trzese portami;/Goplana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGoplana, moje zmiany były obserwowane i jedna na tyle urosła, że trzeba się jej było pozbyć (była ogromna). Mam bardzo dobrego onkologa, ufam mu, ale tym razem na pewno nie dam się przekonać do usunięcia guzka (jeśli lekarz będzie to proponował). Tym bardziej, że - tak jak mówisz - w ciąży coś się pod względem hormonalnym zmieni, a gdy zakończę karmienie, wszystko może wrócić do normy. Pół roku temu znów pojawił mi się w piersi jakiś gad, ale lekarz kazał obserwować. Nic to, zobaczymy, czego się dzisiaj dowiem i czy zmiana się powiększyła (u mnie to typowe gruczolakowłokniaki, bez cech złośliwych).
Aga - nie zdążyłyśmy się poznać, ale bardzo się cieszę z Twojego szczęścia i gratuluję!Goplana, Aga89, sisiiii lubią tę wiadomość