Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie przepraszam że tak późno cieszę się że się o mnie martwicie a więc Dzisiaj mamy światowy Dzień Szczęścia
Moje szczęście najukochańsze ma już 5 mm i pika mu pięknie serduszko ciąża rozwija się prawidłowo
Wg Om dziś jest 5 tydz i 5 dzień wg USG 6 tydz 1 dzień
Lekarz spokojnie kazał liczyć ciąże wg OM
Mój termin to 15 listopada
Patii zmień odrazu w naszym spisie Bo belly liczyło mi wg owulacji:)
Cudowne uczucie zoabczyć jak ten mały fasolinek pulsuje na usg
Z całego serca życze wam takich cudownych doznań
Nie wiem jak wstawić zdjęcie Patii ty wstawiałaś?
Goplana, Eve, Jula222, Rybka Nemo, alka89, xpatiiix3, blue00, KocieOczy, mada_lena, Alisss, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Aga89 wrote:Oooo to super
kiedyś już pytałam czy jest ktoś jest z warszawy
Goplana a tak z ciekawości zapytam czy może u Ciebie lub u Twojego męża w rodzinie były bliźniaki?
gdzie chodzisz do lekarza jeśli można zapytać?
Nigdy nie było, ani z jednej ani z drugiej strony...
A do lekarza chodze do Babka Medica
-
Jula222 wrote:ale jak to mozliwe skoro sikance pozytywne, cialko żolte nadal sie utrzymuje macica rozpulchniona a beta taka ;( mam nadzieje ze w laboratorium sie popieprzyli ;(
Powtórz w takim razie, najlepiej w innym labie.
Dlatego ja bety nie robiłam.... same z nią problemy i schizy -
Witam Was. Mam nadzieje, że nie zapomniałyście o mnie
W końcu udało mi się nadrobić te kilka dni co mnie nie było. Podsumowując to mam 29 lat, ale tylko do 10 grudnia i jestem z okolic Krakowa.
Jutro mam wizytę już nie mogę się doczekać, od wczoraj znów mam wydzielinę karmelową, ale kontaktowałam się sms z moim gin i mi napisał, że po transferze to normalne więc się nie stresuje. Fakt faktem mało też odpoczywam, ale jutro mam wolne, a poza tym zbliża się weekend więc będę odpoczywać.
Jeśli chodzi o moją pracę to mam umowę na czas nieokreślony i już się wszystko dowiedziałam o mojej sytuacji w przypadku likwidacji stanowiska, jestem bezpieczna w 100 %, więc nie mam się czym martwić.
Gratuluję Wam serduszek.
A mam pytanie dlaczego Wy tak długo musicie czekać na wynik Bety? Ja badania od zawsze robię w diagnostyce, mam wyrobioną kartę stałego klienta i jak robię betę to dopłacam za Cito i wynik sprawdzam w necie, zazwyczaj jest już około południa.
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Goplana wrote:Powtórz w takim razie, najlepiej w innym labie.
Dlatego ja bety nie robiłam.... same z nią problemy i schizy
oj takk.. cały dzien na nerwach stresach a przede mna cały weekend! ;(
powtorzyłam dzis w innym lab ale wyniki w poniedziałek ;( -
okti89 wrote:Witajcie przepraszam że tak późno cieszę się że się o mnie martwicie a więc Dzisiaj mamy światowy Dzień Szczęścia
Moje szczęście najukochańsze ma już 5 mm i pika mu pięknie serduszko ciąża rozwija się prawidłowo
Wg Om dziś jest 5 tydz i 5 dzień wg USG 6 tydz 1 dzień
Lekarz spokojnie kazał liczyć ciąże wg OM
Mój termin to 15 listopada
Patii zmień odrazu w naszym spisie Bo belly liczyło mi wg owulacji:)
Cudowne uczucie zoabczyć jak ten mały fasolinek pulsuje na usg
Z całego serca życze wam takich cudownych doznań
Nie wiem jak wstawić zdjęcie Patii ty wstawiałaś?
Kurcze,a u mnie nic nie widac ,ale gratuluje z calego serduszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 20:58
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
okti taka stronka tinypic i tam upload i rozmiar najlepiej 320x.. hmm i kliknij na zdjecie jak sie zaladuje i link gdzie pisze fora bla bla i tu w posta wklej gratuluje serducha czekam na zdjęcie
..........................straszna rozmowa za mną... moja mama nie cieszy się wcale jest załamana zła na mnie, że jestem w ciąży no i tak na mnie się darła, że jestem niemyślącą gówniarą, nieodpowiedzialnym człowiekiem i nic więcej a jest wściekła bo wróciła do domu a ktoś famę puścił po szkole bo zobaczył, że ostatnio się źle czułam i doszło do mojej wychowawczyni a ona do mojej mamy zadzwoniła i jej powiedziała, a chciałam dzisiaj sama z Nia porozmawiać, tak czekałam na Nią, chciałam się pochwalić i podzielić swoim szczęściem a dzień się kończy na tym, że jest mi przykro, że ktoś może komuś się tak w życie wpierdzielać i takie rzeczy robić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 21:19
Livia
Nela
Marcel
-
Pati nic się nie przejmuj to jest Twoje życie jestes dorosla i masz prawo decydowac. Wiem że to ciezko i przykro ale musisz sie trzymac... mysl teraz przede wszystkim o fasolce. A mamie za jakis czas spojrzysz w oczy z satysfakcja ze jednak nie miała racji!!!
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga tak na prawdę mama jest na mnie zła ,że dowiedziała się od obcych ludzi nie od własnej córki temu trochę mi nagadała, wiem, że jej przejdzie i jeszcze czeka Nas wiele rozmów na ten temat, a teraz idę powiedzieć chociaż sama babci, bo zaraz będzie też, że nie ode mnie się dowiedziała i foch...
ja to już chyba z 41/42 tak mi się wydaje ale nie chce kłamać hehe od 9lutego ile minęło.?Livia
Nela
Marcel