Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewuszki, jestem tu nowa i ogólem potrzebuje waszej pomocy a raczej mega rady.. dziś kompletnie zgłupiałam.. w poniedziałek robiłam test sikaniec wyszedł pozytywnie był to 29 dc, i dzien @, @ nie przyszła test pokazał II kreski, we wtorek poszłam na bete wyniki otrzymałam dzis, ale do tego za moment.. wczoraj byłam u gin, zrobiła mi usg dopochwowo, nic nie było widać jedynie co to mini mini mini pęcherzyk prawdopodobnie to będzie "on" tak powiedziała lekarka, ładne ciałko zółte, piersi mam tak wrazliwe tak tkliwe ze bomba! kolejny test w srode przed lekarzem po południu również pozytyw! a dziś odbieram wynik bety z wtorku i co?! 0,10!!!!
dzis robiłam kolejną w innym laboratorium. co ja mam o tym myśleć ?;( bolą mnie od czasu do czasu jajniki.. pomocy dziewczyny ;( ryczeć mi sie chce bo nie wiem o co chodzi, pani doktor wczoraj powiedziała ze wszystko idzie w dobrym kierunku mimo ze nie widzi pęcherzyka bo to dopiero 4t 2d, wiec moze byc za wczesnie. -
ale jak to mozliwe skoro sikance pozytywne, cialko żolte nadal sie utrzymuje macica rozpulchniona a beta taka ;( mam nadzieje ze w laboratorium sie popieprzyli ;(
-
Byłam u lekarza dzisiaj. Ciąże potwierdził po zwykłym badaniu ginekologicznym, na jego "palec" jest to początek 6 tygodnia, wg. OM 6 tydzień i 5 dzień, generalnie powtarza się historia z pierwszej ciąży, gdzie przez to, że cykl jest dłuższy to ciąża jest młodsza. Ciąża wewnątrzmaciczna. USG nie robiliśmy, mam kolejną wizytę z USG za 2 tygodnie.
Aga89, Viviana, RewolucjaSięDzieje, Goplana, mada_lena, Fidelissa lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Jula222 wrote:ale jak to mozliwe skoro sikance pozytywne, cialko żolte nadal sie utrzymuje macica rozpulchniona a beta taka ;( mam nadzieje ze w laboratorium sie popieprzyli ;(
-
Zdarzają się błędy w laboratorium, ja jak robiła dla potwierdzenia drugą bete to prawie zawału dostałam bo pierwsza 3200 a jakoś 6 dni później lab wydaje mi wynik 1900 normalnie załamka ale po wyjaśnieniach okazało się że nie 1900 tylko 19000 z hakiem.
Jula222 lubi tę wiadomość
-
talia22 wrote:Zdarzają się błędy w laboratorium, ja jak robiła dla potwierdzenia drugą bete to prawie zawału dostałam bo pierwsza 3200 a jakoś 6 dni później lab wydaje mi wynik 1900 normalnie załamka ale po wyjaśnieniach okazało się że nie 1900 tylko 19000 z hakiem.
liczę na błąd w lab, bo wszytsko mi na ciąże idzie.. -
no ja ostatnią betę zrobiłam w środę i jutro o 8 mam wizytę - nie mogę się juz doczekąc. Ale tak naprawdę to bete robilam 4 razy, miałam schizę, w zeszłym roku w maju poroniłam i w związku z tym że nie mam żadnych ale to żadnych (poza brakiem okresu i bolącymi piersiami) objawów dla pewności robiłam bete, ale wynik miałam tego samego dnia:)
-
a ja w jednym i drugim lab wyniki po 2 dniach teraz przez weekend chyba umre ze strachu kolejna wizyte mam w srode również nie mam @, i mega bolące piersi + sutki ktorych nic i nikt nie moze dotknąc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 19:04