Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny, mogę dołączyć? wg om termin na 08.11.2014 a jutro mam wizytę i zobaczymy. Mam ogromną nadzieję że będzie wszystko ok.Zazdroszczę tym które są już po wizytach i widziały serducha:) Trzymajcie się cieplutko
Viviana, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Santoocha cale szczescie ze nie jestem sama z tym ja u lekarza nie bylam, ale nic mnie nie boli wiec czemu sie ograniczać !
Widze ze rodzisz w moje urodzinki ! 17 listopada skorpionek bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 17:17
santoocha lubi tę wiadomość
-
Pati pamiętam że pisałas ze bierzesz prenatal complex ten z imbirem. Tez dzis go kupiłam i jak brałam to kapsułka tak jakos mietowo pachniała. Teraz tez mi sie odbija takim miętowym czymś. Też tak miałaś?
-
Aga89 wrote:Pati pamiętam że pisałas ze bierzesz prenatal complex ten z imbirem. Tez dzis go kupiłam i jak brałam to kapsułka tak jakos mietowo pachniała. Teraz tez mi sie odbija takim miętowym czymś. Też tak miałaś?
Bo w składzie jest olejek miętowy Aga
Mnie się odbija imbirem, ohydaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 18:02
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
tylko gin był zdziwiony ,że pęcherzyk ma wymiary na 6tygodni 3 dni, a fasol tak jak powinien.. czemu pęcherzyk jest dużo mniejszy niż powinien.? to normalne, bo raczej nic mi nie mówił tylko mnie to zastanawia, a może ja tak fasola utuczyłam haha
Goplana lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Fidelissa wrote:Jak myślicie czy 29dpo ovu będzie juz biło serduszko. Wykres mówi ze to juz 7 tydzien a we wtorek będzie juz 8 tydzien ciazy
Moim skromnym - będzie wsjo widoczneFidelissa lubi tę wiadomość
xpatiiix3 wrote:tylko gin był zdziwiony ,że pęcherzyk ma wymiary na 6tygodni 3 dni, a fasol tak jak powinien.. czemu pęcherzyk jest dużo mniejszy niż powinien.? to normalne, bo raczej nic mi nie mówił tylko mnie to zastanawia, a może ja tak fasola utuczyłam haha
Po prostu masz wielkie dziecko! będzie kawał chłopa pewnie
Pati ogromne gratulacje
narazie nie czzuje jeszcze roznicy po nich bo dosłownie przed chwila łyknelam
ale ze mnie gamoń nnie przeczytałam dokładnie składu:D myślalam ze jakas podrobka albo zepsute ze mi tak zaleciało tą miętą. Ale teraz juz wszystko jasne
-
Ja też byłam u Pana doktora bo nie wytrzymałam.
Widziałam Naszego okrucha... 5mm i bijące 128 serduszko...
Coś niesamowitego!
Wiek ciąży wg USG 6t 2d - równo tydzień różnicy z OM. Termin wstępnie 11.11
Jestem spokojniejsza.. kolejna wizyta 01.04 po L4 i kontrolnie zobaczyć jak się będzie okruch miał Ufff..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 18:16
RewolucjaSięDzieje, Aga89, Viviana, mada_lena, Goplana, blue00, Lavendula, Nata, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
KocieOczy wrote:Ja też byłam u Pana doktora bo nie wytrzymałam.
Widziałam Naszego okrucha... 5mm i bijące 128 serduszko...
Coś niesamowitego!
Wiek ciąży wg USG 6t 2d - równo tydzień różnicy z OM
Jestem spokojniejsza.. kolejna wizyta 01.04 po L4 i kontrolnie zobaczyć jak się będzie okruch miał Ufff..
Serdeczne gratulacje KocieOczy!!!
Wszystko idzie w dobrym kierunku, oby tak dalej! ściskam!
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.