Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
xpatiiix3 wrote:Wróciłam ze spacerku ochłonęłam
hehe Marcel się wybiegał podrywał grupkę dziewczynek w wieku 8-11lat
a one zachwycone Nim, haha ahh ten mój podrywacz
Znowu mokro mokro aha jeszcze raz jak te papierki działają wypróbuje je dzisiaj a co i jak nie ma nic to jaki kolor nie zmieni się czy zmieni i jaki jak wody.??która próbowała juz to.??
Ikc nie stresuj się kochana ;* donosisz do 36 i pójdzie szybciej przynajmniej
Mały bajeruje łaski:)
Ja użyłam paska. Wody sa zasadowe, wiec od niebieskiego do fioletowego
Wydzielina z pochwy niskie ph, kwaśne, czyli zolty. -
dzieki za rady, lezalam az udalo mi sie zasnac i obudzil mnie wujek. bede lezec i odpoczywac ale ile mozna. wkurzylo mnie tez ze szyjka niby taka krotka a ostatnio mi nie mieryl przy usg tylko macal i byla ok. ale to tez nic. najgorsze , ze mnie do tej pory nic nie bolalo, brzuch nie byl jakis twardy nic. to nawet nie wiem kiedy sie skraca.
bylam w pokoju z dziewczyna ktora tam przelezala tydzien, tylko jest w 31 tc i tez z krotka szyjka i rozwarciem i tez nic jej nie dolegalo, a zeby bylo smieszniej robili jej co rusz ktg - nawet w nocy co 2! h i ktg pokazywalo, ze ma skurcze jak do porodu regularne i silne jak diabli a ona nic nie czula i nic jej nie bolalo.. i moze to ktorejs z Was pomoze, dawali jej rozne leki, kroplowki a przeszlo jej 3 dni temu jak odstawili wszystko a dali jej tylko jakies konskie dawki magnezu i nie ma skurczy - dzisiaj wypuscili ja do domu z recepta na magnez i oczywiscie ma dalej lezec..Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
eforts wrote:Dziewczyny powiedzcie mi bo kąpletuje koszyk w aptece internetowej. Czego używałyście/macie zamiar używać do kąpieli? I czy tylko płyn czy później tez balsam do ciała?
http://www.planeta-dziecko.com/p/wyprawka.htmleforts, Nata lubią tę wiadomość
-
Goplana nie martw sie rozstepami, przyjda i pojda.. sa fajne zabiegi , ktore usuwaja rozstepy... a studia.. nic nie poradzisz, 2 lata mina szybciej niz Ci sie wydaje. Glowa do gory - jestes piekna;)
Goplana lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
ewelina_d wrote:ja właśnie skończyłam uzupełniać moją wyprawkową listę (no prawie:)). kupiłam dziś dużo higienicznych rzeczy dla mnie i dla maluszka, ale też zrobiłam dogłębny risercz i wybrałam jakie kosmetyki kupię. i wszystko jest polinkowane tu:
http://www.planeta-dziecko.com/p/wyprawka.html
Na urlopie mijałam się z rodzinką, która miała Tako Marine, (ogólnie lampie się teraz na wszystkich ludzi z wózkami hihi) szczerze wpadł mi w oko, bardzo uroczy wózek, jednak mnie od Tako odstrasza trochę podnóżek w spacerówce, szukam takiego standardowego z podstawką (plastikową, gumową) na stópki dziecka, Tako ma taki kołnierz materiałowy, nie posiada typowego podnóżka -
Ok. No wiec tak yym zbladł pasek są w sobie ,ale teraz na wkladce niebieskie plamy są ,może to mocz na wkładce zabarwilo, ale ja zawsze po sikaniu do sucha się podcieram sorki za dosłowność :oo no tak ciut tego małe plamki z tyłu wkładki takie jasno niebieskie a czemu na wkładce jak ja tylko przyłożyłam sobie pasek nie do wkładki
także nie rozumiem :o
Livia
Nela
Marcel
-
Ewelina dzięki, poczytam sobie, zweryfikuję moja listę zakupów i może w końcu rozjaśnię sobie kilka spraw
Edit:
Myślałam że może masz listę łącznie z markamiczytam, czytam (głównie srokę) i jakoś nie mogę się zdevydować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 20:56
-
eforts wrote:Ewelina dzięki, poczytam sobie, zweryfikuję moja listę zakupów i może w końcu rozjaśnię sobie kilka spraw
bo moja lista powstała na podstawie zbioru różnych opinii, artykułów i naszej listy w excelu, co Pati wrzuciła kiedyś -
xpatiiix3 wrote:Ok. No wiec tak yym zbladł pasek są w sobie ,ale teraz na wkladce niebieskie plamy są ,może to mocz na wkładce zabarwilo, ale ja zawsze po sikaniu do sucha się podcieram sorki za dosłowność :oo no tak ciut tego małe plamki z tyłu wkładki takie jasno niebieskie a czemu na wkładce jak ja tylko przyłożyłam sobie pasek nie do wkładki
dziwyyyyyyyyyAleksandra Joanna 17.11.2014
eforts wrote:Ewelina dzięki, poczytam sobie, zweryfikuję moja listę zakupów i może w końcu rozjaśnię sobie kilka spraw
Edit:
Myślałam że może masz listę łącznie z markamiczytam, czytam (głównie srokę) i jakoś nie mogę się zdevydować
-
xpatiiix3 wrote:Ok. No wiec tak yym zbladł pasek są w sobie ,ale teraz na wkladce niebieskie plamy są ,może to mocz na wkładce zabarwilo, ale ja zawsze po sikaniu do sucha się podcieram sorki za dosłowność :oo no tak ciut tego małe plamki z tyłu wkładki takie jasno niebieskie a czemu na wkładce jak ja tylko przyłożyłam sobie pasek nie do wkładki
mocz mozesz miec lekko zasadowy przy konkretnych produktach, ktore jesz... -
Mamy już koncepcję na pokoik dla naszego Haniutka
Trzy ściany chcemy zrobic niebieskie (Dulux Kolory Świata Turkusowy Klif)
i jedną wytapetować....sówkami!
http://ototapety.pl/as---kids-party/13700-kids-party--8563-26--tapety-scienne--as-creation.html
Goplana, Maga31 lubią tę wiadomość
-
talia22 wrote:Co myślicie o karmi ? M mi przyniósł ze sklepu zurawinowe ale ma niestety do 0,5 objętości alkoholu i mam dylemat (chociaz na etykiecie napisane że bezalkoholowe)
ja czasem sobie pozwolę na 0,5 - ale nie więcej niż jedno małe 0,33ml -
Ewelina a lanolina to po co? Pati no ja się nie znam na tych paskach więc nie wiem. Podczas oglądania programu zjadłam miseczkę ogórkowej i mój mały synek się powypychał, chyba też miał chcicę na ogórkową hehehe
no a ta 14-latka była zajebista, ogólnie to wszystkie babki miały cc w programie
-
Nata wrote:Ewelina a lanolina to po co? Pati no ja się nie znam na tych paskach więc nie wiem. Podczas oglądania programu zjadłam miseczkę ogórkowej i mój mały synek się powypychał, chyba też miał chcicę na ogórkową hehehe
no a ta 14-latka była zajebista, ogólnie to wszystkie babki miały cc w programie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 21:27
RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
Mam wyniki glukozy
Tak jak myślałam dla mnie ten kubek był jak kostka cukru dla konia:D
Czyli ok.
Ale wyszło mi w morfologi na czerwono:
Hemoglobina 11,4 g/dl NORMA 12,0 16,0 L
Hematokryt 34,20 % NORMA 37,00 47,00 L
Pewnie powinnam brac dodatkowe zelazo??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 21:28
lkc lubi tę wiadomość
-
Agusia ;) wrote:Na urlopie mijałam się z rodzinką, która miała Tako Marine, (ogólnie lampie się teraz na wszystkich ludzi z wózkami hihi) szczerze wpadł mi w oko, bardzo uroczy wózek, jednak mnie od Tako odstrasza trochę podnóżek w spacerówce, szukam takiego standardowego z podstawką (plastikową, gumową) na stópki dziecka, Tako ma taki kołnierz materiałowy, nie posiada typowego podnóżka
teraz tylko wycieczka do sklepu z wózkami, żeby porównać te dwa na żywo i już
Agusia ;) lubi tę wiadomość