X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj bigosu dawno nie jadłam.
    Goplana rano pisała o tym biodrze a potem już nic.
    U mnie deszcz ufff ale się cieszę.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie znowu słońce :/ bleeee..... ;(

relgh3714vlmssyj.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie tak zestresowali z ta szyjka i rozwarciem, ze teraz mnie co chwile cos kluje z prawej strony. jasny gwint. nazarlam sie magnezu i ide lezec. milego wieczoru

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam ze spacerku ochłonęłam ;) hehe Marcel się wybiegał podrywał grupkę dziewczynek w wieku 8-11lat :P a one zachwycone Nim, haha ahh ten mój podrywacz :D

Znowu mokro mokro aha jeszcze raz jak te papierki działają wypróbuje je dzisiaj a co i jak nie ma nic to jaki kolor nie zmieni się czy zmieni i jaki jak wody.??która próbowała juz to.?? ;)

Ikc nie stresuj się kochana ;* donosisz do 36 i pójdzie szybciej przynajmniej ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 19:31

nick nieaktualny, lkc lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati ja mam te same paski ale nie próbowałam ich jeszcze. Dziś też mam mokro dosyć. Jak wyprobujesz to daj znać.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szoook, włączyłam na Polsat Cafe a tam leci program : "Ciąża z zaskoczenia"... o laskach które do porodu nie wiedziały, że są w ciąży!

Czy to możliwe???? SZooooooK!

nick nieaktualny, Goplana, lkc, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:
    szoook, włączyłam na Polsat Cafe a tam leci program : "Ciąża z zaskoczenia"... o laskach które do porodu nie wiedziały, że są w ciąży!

Czy to możliwe???? SZooooooK!

ogladalam pare odcinkow ,takie rzeczy tylko w hameryce :P serio niektore te historie to az wierzyc sie nie chce,kurde jak mozna nie zauwazyc? brzuch rosnie dziecko sie rusza,no sama nie wiem,ale popatrzcie ze one pija pala i wpieprzaja tabletki jak cukierki a te dzieci zdrowe sie rodza.

• ewelina_d Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ta, czasem jak byłam przeziębiona w domu pod kołdrą oglądałam TLC namiętnie:) najlepsza była laska, co była żołnierzem w Iraku do 8mego miesiąca:D i oczywiście nic nie wiedziała.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 19:58

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja fryzjerka opowiadała mi że właśnie jej znajoma dowiedziała się że jest w ciąży jak rodziła...ale mi się jakoś w to wierzyć nie chce...

relgh3714vlmssyj.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorry to nie na Polsat Cafe tylko na TLC :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    Martinka prawda prawda.w koszyku na all juz prawie 400zl no i z konkretów tylko avent reczny a tu jeszcze koszule dla mnie, moze jakis szlafrok przy okazji.
    Pozniej przejrzę i zredukuje ewent co niepotrzebne. Ale jak znam zycie wszystko potrzebne :)

Madalena nie wiem czy masz coś przeciwko używanym, moja przyjaciółka chce sprzedać nuk sensitive ręczny za 50 zł, użyty raz.

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam ogórkową bo mnie naszło i zaraz chyba zjem. Mąż chciał iść na spacer ale mnie się nie chce. Nałaziłam się dzisiaj po mieście. Założył słuchawki i odkurza. Ja dzisiaj też miałam fazę że moje dziecko coś mało ruchliwe,ale powiercił się teraz chwilę :-) laktator.warto mieć wcześniej i zabrać go do szpitala.

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 wrote:
    Coś Goplanę rzadko widać!!! kochana gdzie się podziewasz??!!
    Jestem Kochana, tylko się jakoś nie udzielam. Humor od rana mam wisielczy :( nie chciałam smęcić...
    Pierwsze rozstępy mi się pojawiły na pośladkach i jakiś się chyba wybija na brzuchu :( Boli mnie miednica i pachwiny, że ledwo łażę i leżę. Duszno mi... i ogólnie mam dość :/ A to jeszcze tyle tygodni...
    Dodatkowo okazało się, że moje wybrane studia podyplomowe zaczynają się dokładnie w okresie okołoporodowym, więc muszę zrezygnować, następna rekrutacja za 2 lata. Czuję się taka nieudolna i bezużyteczna. :(
    Przepłakałam cały ranek, mąż nie bardzo wiedział o co chodzi, to i się przeze mnie spóźnił do pracy.
    Ale i tak chyba najbardziej gwóźdź do trumny dobiły te rozstępy, bo jak tak dalej pójdzie to w 39tc będę wyglądać jak w chorobie Cushinga :(

Madlen222 lubi tę wiadomość

jftycms.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholernie mi się nic nie chce!!!!

rfnnk6n.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana głoww do góry. Tvn style "historie porodowe". Oglądam.

Goplana lubi tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana wrote:
    Jestem Kochana, tylko się jakoś nie udzielam. Humor od rana mam wisielczy :( nie chciałam smęcić...
    Pierwsze rozstępy mi się pojawiły na pośladkach i jakiś się chyba wybija na brzuchu :( Boli mnie miednica i pachwiny, że ledwo łażę i leżę. Duszno mi... i ogólnie mam dość :/ A to jeszcze tyle tygodni...
    Dodatkowo okazało się, że moje wybrane studia podyplomowe zaczynają się dokładnie w okresie okołoporodowym, więc muszę zrezygnować, następna rekrutacja za 2 lata. Czuję się taka nieudolna i bezużyteczna. :(
    Przepłakałam cały ranek, mąż nie bardzo wiedział o co chodzi, to i się przeze mnie spóźnił do pracy.
    Ale i tak chyba najbardziej gwóźdź do trumny dobiły te rozstępy, bo jak tak dalej pójdzie to w 39tc będę wyglądać jak w chorobie Cushinga :(
    Przytulam wirtualnie, bo z doświadczenia ostatnich tygodni wiem, że żadne "argumenty" nie pomogą i tak.

Goplana lubi tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eforts wrote:
    Madalena nie wiem czy masz coś przeciwko używanym, moja przyjaciółka chce sprzedać nuk sensitive ręczny za 50 zł, użyty raz.
    Nie mam nic przeciwko używanym :)
    Nastawilam sie na aventa tak szczerze mówiąc l znalazłam w zestawie.

http://allegro.pl/laktator-reczny-philips-avent-natural-kosmetyczka-i4470921883.html
    Poczytam opinie o nuku bo moze jeszcze zmienię zdanie ;)
    Nata mi tez sie nic nie chce.
    Te ciaze z zaskoczenia to chyba troche naciągane.
    Ikc odpoczywaj, nie przemęczaj sie, nie chodź po schodach. Wszystko bedzie dobrze.
    Goplana tylko szczęściary z dobrymi genami nie maja rozstępów. Ja mam cellu na tyłku uda na kształt galaretki sie zrobiły.... A co najgorsze dzis zauważyłam cellu na ramionach szok szok szok chude to takie było, ledwo tłuszczu nabrałam i cellulit sie zadomowił :(
    Bigosu nie bedzie, ale moze jutro ugotuje sobie kapisniaku jak tylko kapustę gdzies dostanę. Jest niezła w słoiku. A na kolacje tortilla mężowa bedzie:) i duzo sosu czosnkowego :)
    Fascynujące ze od kilku miesiecy moje zycie kręci sie wokol żarcia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 20:32

Goplana, eforts lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie naszło na zimną kiełbasę z kromką chleba :)

mada_lena lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplanka ja też wspieram. Mimo tego pięknego stanu chcemy nadal pozostać atrakcyjnymi kobietkami i czasem trudno jest akceptować zmieniające się ciało. Pamiętaj jednak że mimo wszystko warto a po ciąży wrocisz do formy.

mada_lena, Goplana lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata wrote:
    Goplana głoww do góry. Tvn style "historie porodowe". Oglądam.

ja jebię... też włączyłam :)

Laska boi się badania palpacyjnego szyjki macicy, jest w 38tyg i własnie lekarka zapytała ją, czy ma świadomość, że poród się odbywa przez waginę!
    No kurwa...

Laska ma 14 lat, ale kammmon...

mada_lena, lkc, nick nieaktualny, Nata, Eve lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
‹‹ 899 900 901 902 903 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ