Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciłam ze spacerku ochłonęłam
hehe Marcel się wybiegał podrywał grupkę dziewczynek w wieku 8-11lat
a one zachwycone Nim, haha ahh ten mój podrywacz
Znowu mokro mokro aha jeszcze raz jak te papierki działają wypróbuje je dzisiaj a co i jak nie ma nic to jaki kolor nie zmieni się czy zmieni i jaki jak wody.??która próbowała juz to.??
Ikc nie stresuj się kochana ;* donosisz do 36 i pójdzie szybciej przynajmniejWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 19:31
AgataP, lkc lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyDotty84 wrote:szoook, włączyłam na Polsat Cafe a tam leci program : "Ciąża z zaskoczenia"... o laskach które do porodu nie wiedziały, że są w ciąży!
Czy to możliwe???? SZooooooK!
ogladalam pare odcinkow ,takie rzeczy tylko w hameryceserio niektore te historie to az wierzyc sie nie chce,kurde jak mozna nie zauwazyc? brzuch rosnie dziecko sie rusza,no sama nie wiem,ale popatrzcie ze one pija pala i wpieprzaja tabletki jak cukierki a te dzieci zdrowe sie rodza.
-
ta, czasem jak byłam przeziębiona w domu pod kołdrą oglądałam TLC namiętnie:) najlepsza była laska, co była żołnierzem w Iraku do 8mego miesiąca:D i oczywiście nic nie wiedziała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 19:58
AgataP, lkc lubią tę wiadomość
-
mada_lena wrote:Martinka prawda prawda.w koszyku na all juz prawie 400zl no i z konkretów tylko avent reczny a tu jeszcze koszule dla mnie, moze jakis szlafrok przy okazji.
Pozniej przejrzę i zredukuje ewent co niepotrzebne. Ale jak znam zycie wszystko potrzebne
Madalena nie wiem czy masz coś przeciwko używanym, moja przyjaciółka chce sprzedać nuk sensitive ręczny za 50 zł, użyty raz. -
Zrobiłam ogórkową bo mnie naszło i zaraz chyba zjem. Mąż chciał iść na spacer ale mnie się nie chce. Nałaziłam się dzisiaj po mieście. Założył słuchawki i odkurza. Ja dzisiaj też miałam fazę że moje dziecko coś mało ruchliwe,ale powiercił się teraz chwilę
laktator.warto mieć wcześniej i zabrać go do szpitala.
-
Madlen222 wrote:Coś Goplanę rzadko widać!!! kochana gdzie się podziewasz??!!
nie chciałam smęcić...
Pierwsze rozstępy mi się pojawiły na pośladkach i jakiś się chyba wybija na brzuchuBoli mnie miednica i pachwiny, że ledwo łażę i leżę. Duszno mi... i ogólnie mam dość
A to jeszcze tyle tygodni...
Dodatkowo okazało się, że moje wybrane studia podyplomowe zaczynają się dokładnie w okresie okołoporodowym, więc muszę zrezygnować, następna rekrutacja za 2 lata. Czuję się taka nieudolna i bezużyteczna.
Przepłakałam cały ranek, mąż nie bardzo wiedział o co chodzi, to i się przeze mnie spóźnił do pracy.
Ale i tak chyba najbardziej gwóźdź do trumny dobiły te rozstępy, bo jak tak dalej pójdzie to w 39tc będę wyglądać jak w chorobie CushingaMadlen222 lubi tę wiadomość
-
Goplana wrote:Jestem Kochana, tylko się jakoś nie udzielam. Humor od rana mam wisielczy
nie chciałam smęcić...
Pierwsze rozstępy mi się pojawiły na pośladkach i jakiś się chyba wybija na brzuchuBoli mnie miednica i pachwiny, że ledwo łażę i leżę. Duszno mi... i ogólnie mam dość
A to jeszcze tyle tygodni...
Dodatkowo okazało się, że moje wybrane studia podyplomowe zaczynają się dokładnie w okresie okołoporodowym, więc muszę zrezygnować, następna rekrutacja za 2 lata. Czuję się taka nieudolna i bezużyteczna.
Przepłakałam cały ranek, mąż nie bardzo wiedział o co chodzi, to i się przeze mnie spóźnił do pracy.
Ale i tak chyba najbardziej gwóźdź do trumny dobiły te rozstępy, bo jak tak dalej pójdzie to w 39tc będę wyglądać jak w chorobie CushingaGoplana lubi tę wiadomość
-
eforts wrote:Madalena nie wiem czy masz coś przeciwko używanym, moja przyjaciółka chce sprzedać nuk sensitive ręczny za 50 zł, użyty raz.
Nastawilam sie na aventa tak szczerze mówiąc l znalazłam w zestawie.
http://allegro.pl/laktator-reczny-philips-avent-natural-kosmetyczka-i4470921883.html
Poczytam opinie o nuku bo moze jeszcze zmienię zdanie
Nata mi tez sie nic nie chce.
Te ciaze z zaskoczenia to chyba troche naciągane.
Ikc odpoczywaj, nie przemęczaj sie, nie chodź po schodach. Wszystko bedzie dobrze.
Goplana tylko szczęściary z dobrymi genami nie maja rozstępów. Ja mam cellu na tyłku uda na kształt galaretki sie zrobiły.... A co najgorsze dzis zauważyłam cellu na ramionach szok szok szok chude to takie było, ledwo tłuszczu nabrałam i cellulit sie zadomowił
Bigosu nie bedzie, ale moze jutro ugotuje sobie kapisniaku jak tylko kapustę gdzies dostanę. Jest niezła w słoiku. A na kolacje tortilla mężowa bedzie:) i duzo sosu czosnkowego
Fascynujące ze od kilku miesiecy moje zycie kręci sie wokol żarciaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 20:32
Goplana, eforts lubią tę wiadomość
-
Goplanka ja też wspieram. Mimo tego pięknego stanu chcemy nadal pozostać atrakcyjnymi kobietkami i czasem trudno jest akceptować zmieniające się ciało. Pamiętaj jednak że mimo wszystko warto a po ciąży wrocisz do formy.
mada_lena, Goplana lubią tę wiadomość
-
Nata wrote:Goplana głoww do góry. Tvn style "historie porodowe". Oglądam.
ja jebię... też włączyłam
Laska boi się badania palpacyjnego szyjki macicy, jest w 38tyg i własnie lekarka zapytała ją, czy ma świadomość, że poród się odbywa przez waginę!
No kurwa...
Laska ma 14 lat, ale kammmon...mada_lena, lkc, AgataP, Nata, Eve lubią tę wiadomość