Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
zdjęcia naprawdę są rewelacyjne i wystylizowane tak ze nie widać jak ktoś nie wie bo sama sie nie kapnełam na początku.
Ja polecam legginsy z new yorker cieniutkie wygodne i kosztuja aż 19zł:P:P
AgataP, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nastka151 wrote:zdjęcia naprawdę są rewelacyjne i wystylizowane tak ze nie widać jak ktoś nie wie bo sama sie nie kapnełam na początku.
Ja polecam legginsy z new yorker cieniutkie wygodne i kosztuja aż 19zł:P:P
AgataP lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Dla mnie teraz najwygodniejsze sukienki, kiedyś nie chodziłam a teraz super, przewiewne na upały, wygodne i eleganckie, poza tym alladynki też mam, uwielbiam, a te spodnie z pasem jednak mnie wkurzają, pas odgniata, brzuch aby urośnie i ten pas taki niby elastyczny ale ja nie lubię jak mnie coś krępuje.
-
nick nieaktualny
-
Madlen222 wrote:a ja nie rozumiem w ogóle po co robić taką sesję...czy udostępniają czy nie...dla mnie to jest chore...
tak samo chore jest dla mnie robienie zdjęć na pogrzebach...
normalnie krew mnie zalewa...i uwielbiala nam pokazywac te fotki zawsze z tekstem - popatrz jak X czy Y pieknie w trumnie wygladal
nikt oprocz Jej nie byl zachwycony, wiekszosc nie chciala nawet spojrzec
Lavendula, AgataP, Madlen222, Goplana lubią tę wiadomość
AgataP wrote:poradzcie mi , kupujecie majtki obciskajace ,modelujace na czas po porodzie? bo tak patrze na moj brzuch i nachodzi mnie ochota zeby je kupic...tylko jakie? czy moze ten caly pas obciskajacy czy jak on tam sie zwie...
ale tak na serio to nie planuje tego, moze po zobacze jak wszystko bedzie wygladac i na cos sie zdecyduje, ale mysle tez ze trzeba sobie dac troche czasu. sam polog czemus sluzy - w te 6 tyg brzuszek bedzie sie napewno zmniejszal..bo raczej nie ma co liczyc ze zniknie odrazu.
kocham moje ciazowe spodnie, mam chyba ze 4 pary jeansow, jedne dresowe , 1spodniczke ciazowa ;)a i leginsy z biedy tez mam ale maja dlugie nogawki ;/ i nic mnie nigdzie nie cisnie, rewelacjai majty kupilam ciazowe w biedronie, moze nie sa rewelacyjnej jakosci, ale nie najgorsze - mialam przed nimi opory i myslalam, ze beda bardzo niewygodne a tez sa ok. ktoregos dnia nawet myslalam, zeby przerobic ktores jeansy na krotkie, ale stwierdzilam, ze juz nie warto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 17:15
AgataP lubi tę wiadomość
lkc wrote:Madlen moja prababcia miala cala kolekcje zdjec pogrzebowych - rodzenstwa ( a bylo ich 11) dalszej rodziny tez
i uwielbiala nam pokazywac te fotki zawsze z tekstem - popatrz jak X czy Y pieknie w trumnie wygladal
nikt oprocz Jej nie byl zachwycony, wiekszosc nie chciala nawet spojrzec
Jebłam kochana!!! jakbym słyszała swoją babcięu mnie było dokładnie to samo...
lkc, santoocha lubią tę wiadomość
-
Moja koleżanka urodziła dziś chłopca:) przez cc:) właśnie wysłała mi zdjęcia:) prześliczny chłopiec:) i ona piszę że czuje się całkiem dobrze, jest na morfinie
rodziła w tym szpitalu w którym i ja będę rodzić, w sobotę idę ją odwiedzić więc pewnie dowiem się wszystkich szczegółów:D ale jej zazdroszczę!!!! też już bym chciała mieć dzieci w swoich ramionach:)
RewolucjaSięDzieje, AgataP, lkc, Lavendula, Viviana, Agusia ;), Maga31, xpatiiix3, anusiaa90, Goplana lubią tę wiadomość
-
co do tej sesji to ja rozumiem że chcieli uwiecznić swoje dzieciątko, mieć pamiątke i ślad po nim..
Ja drugą ciąże straciłam, nie zostało mi po niej nic.. jedynie jedna para maleńkich zielonych skarpeteczek..
co prawda byłam na wczesnym etapie ciąży bo doiero w 11tyg. ale czasem wydaję mi się ona taka nierealna..
myślę że ja w takiej chwili nie pomyślałabym o sesji, a potem pewnie bym żałowała..
Aczkolwiek dzielenia się tym z całym światem nie rozumiem, to przecież pamiątka dla rodziców, ostatnia ich tak intymna chwila pożegnania.. -
Ebola w Madrycie!!!
Ja teraz tez wole sukienki, tuniki. Legginsów mam 4 pary, ale to na chłodniejsze dni. W spodnie z pasem juz nie wchodzę.
Sesji nie oglądam. Nie na moje nerwy.
Z dobrych wiadomości we Wrocławiu oddano do okna zycia dziewczynkę. Oby szybko znalazła dom i kochających rodziców.
Martinka kupuje juz teraz laktator. Cena atrakcyjna w zestawie z butelka, smoczkiem i innymi duperelami. Wezmę taki jaki chce a nie taki jaki maz w aptece dostanie;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 18:08
AgataP lubi tę wiadomość
-
Madlen222 wrote:Coś Goplanę rzadko widać!!! kochana gdzie się podziewasz??!!
pewnie ma wazniejsze sprawy na glowie, albo leniuchuje na calego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 18:17
Madlen222, AgataP, KUNIAK lubią tę wiadomość
Joanna Małgorzata 12.03.2019