X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Nata Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i zapytałam o położną w przychodni, wiecie taką co to później do domu przychodzi i mi Pani powiedziała że to wcześniej trzeba zadzwonić bo ta pani chce się spotkać, wywiad zrobić itp no a później będzie do dzidzi przychodziła.

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie znowu jakiś dół załapał :( czuje czasem że mnie to wszystko przerasta i chce mi się płakać..

201411191762.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i moja babka pokazala na co ja stać. Zrobila awanture ze wynajem mamy jej placic bo kozystam ze swojego pokoju plus wszytskie opłaty. Powiedzialam ze nie ma mowy i oplaty na pol skoro ja zrobilam remont i zabrala mi pokoj dla dzieci. No to moja glupia babcia wezwala policje ze ja bije policjant sie pyta gdzie ma slady a ta ze wszedzie. Mówie mu żeby mnie zabrał bo jej przywale wkońcu juz rady nie daje z ta kobieta i pojechali z notatka ze babka powinna sie leczyc

Goplana, xpatiiix3, lkc lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaartinka wrote:
    A mnie znowu jakiś dół załapał :( czuje czasem że mnie to wszystko przerasta i chce mi się płakać..
    Ja tak miałam przez ostatnie dwa dni, ryczałam prawie non stop :(
    Za dużo tych hormonów, mogłyby dzieci się łatwiej i krócej tworzyć :)
    Nawet mój mąż stwierdził, że mógł się tego spodziewać, że tak to będzie wyglądać - jak principessa w ciążę zajdzie :)

maaartinka lubi tę wiadomość

jftycms.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplanka śliczne zdjęcie dzidzi:) i już teraz jestem pewna że moje skarby ważą prawidłowo, skoro Tobie gin nic nie powiedział że za mało to znaczy że polskie normy są o wiele niższe niż tu, moje dzieci w 26t5d ważyły 850gr i 870gr i mowia ze to mało...
    a z tym spojeniem to Ci współczuje kochana, bo Vivianka już pisała że to ból straszny...ale może Ci się zatrzyma w pewnym momencie i już nie będzie się dalej rozchodzić? istnieje taka szansa?
    A z łożyskiem to nie rozumiem? ono CI się jeszcze podnosi? bo ja gdzieś czytałam że to do 24-go tyg chyba się podnosi, albo do 26-go, jakoś tak...

Nata już kombinowaliśmy z tym jednym monitorem co ma dwie płytki ale to się tak nie da, kabel który je łączy jest po pierwsze za krótki a po drugie te płytki jak są dwie w zestawie to muszą być blisko siebie żeby działało. Ja chce taka nianię z monitorami ale po jednej płytce na dziecko, uważam że to w zupełności wystarczy...

Nastka współczuję takich emocji w ciąży...a Twoja babcia jest chora tak?

Jejq ale co niektóre z Was mają przeżycia...większość co piszecie jest mi obca, żadnych kłótni z rodzicami, babciami, przykrych słów od teściowej, koleżanek, maksymalne wsparcie męża...chyba zacznę bardziej doceniać to co mam...

Goplana, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen ano widzisz, to Wy wiecie najlepiej co i jak :-) jak wpadnę na coś w necie to Ci wyślę skarbie :-) Nastka Twoja babcia ma na serio nie równo pod sufitem, Boże jak ja się cieszę że moja jest taka kochana :-)

Madlen222 lubi tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen - gin powiedział, że mały gigantem ani też konusem nie jest :) i jest dobrze :)
    Jeśli chodzi o łożysko, to może się przesuwać dopóki macica rośnie - ponieważ głównie wydłuża się w części dolnej, jeszcze jest duża szansa na przesunięcie. Najwyżej będzie cesarka...

jftycms.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata dziękuję CI kochana za zainteresowanie :*

Goplanka aż mi się humor poprawił że ta waga to jednak prawidłowa bo ja już znowu się schizuje... te wielkie holendry wpędzą mnie w deprechę....
    A z tym łożyskiem to nie wiedziałam, ale już jestem mądrzejsza dzięki Tobie:)

Dziewczyny jest coś dzisij w tv ciekawego? bo chętnie bym coś wciągnęła, jest ciemno, za oknem dalej leje więc super okazja na tv pod kocykiem:D

Goplana lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana a jak spotkanie z Kalytą ?? bo chyba miałaś mieć jakoś :-)

rfnnk6n.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata wrote:
    Goplana a jak spotkanie z Kalytą ?? bo chyba miałaś mieć jakoś :-)
    Ech, przez pracę mojego męża pracoholika, przesunięte spotkanie na 20 sierpnia... Jeszcze muszę poczekać...

jftycms.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka151 wrote:
    no i moja babka pokazala na co ja stać. Zrobila awanture ze wynajem mamy jej placic bo kozystam ze swojego pokoju plus wszytskie opłaty. Powiedzialam ze nie ma mowy i oplaty na pol skoro ja zrobilam remont i zabrala mi pokoj dla dzieci. No to moja glupia babcia wezwala policje ze ja bije policjant sie pyta gdzie ma slady a ta ze wszedzie. Mówie mu żeby mnie zabrał bo jej przywale wkońcu juz rady nie daje z ta kobieta i pojechali z notatka ze babka powinna sie leczyc

łomójboże jakie przygody,wspolczuje kochana glowa do gory ,nie wnerwiaj sie tylko sobie szkodzisz a babka ma satysfakcje

• caśka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana, masz cudowne dzieciątko w cudownym ujęciu, będzie z malucha pobożniś :D

A ja dziś nawiedziłam znów wózkowy sklep... pomacałam sobie Bebetto i powiem wam że coraz bardziej zaczynają mi się te wózki podobać... zwłaszcza Silvia.

Zwróciłam też uwagę na Baby Desing Lupo Comfort i...
    COLETTO MARCELLO :) wielki plus za ten mechanizm obrotowy i za to że rączka jest teleskopowa :D a nie łamana. No i samym wyglądem nie grzeszy :D
    https://www.youtube.com/watch?v=QRLXPPAOpTg

Tylko teraz jeśli chodzi o Coletto to muszę się zorientować czy do niego wchodzi ten fotelik Recaro

Co wy na to?

Goplana, Amnezja lubią tę wiadomość

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplanko spróbuj jeść galaretki na to spojenie w ogóle zelatynowe produkty i wapniowe. Doraznie mi pomógł Apap i leżenie na boku. Przykro mi że Cię to złapało ale możliwe że rozejdzie się i zatrzyma. Dyskomfort to i ból naprawdę rozumiem.

Goplana lubi tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caśka wrote:
    Zwróciłam też uwagę na Baby Desing Lupo Comfort i...
    COLETTO MARCELLO :) wielki plus za ten mechanizm obrotowy i za to że rączka jest teleskopowa :D a nie łamana. No i samym wyglądem nie grzeszy :D
    https://www.youtube.com/watch?v=QRLXPPAOpTg
    Dzięki <3
    Ten Marcello to chyba najbardziej się spodoba Patii :)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

jftycms.png
  • Evik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia moja dzidzia byla ulozona miednicowo na polowkowym a jak za 2 tyg poszlam na kontrol komór to juz sie okazalo ze główkowo takze spokojnie, maja jeszcze czac :) ja dzis padam z nog caly dzien na nogach od 12 do teraz, usiadlam i nogi mocze a napuchniete jak balony i bola i dretwieja, a mezus jeszcze jezdzi ogarnia sprawy remontowe ehh

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • caśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana, to moze na drugie maly "Hesus" (hiszp.wymowa Jesus) :) w Am.Lac.jest bardzo modne to imie :)

Nastka, Ty to masz przeboje z babcia. A moze na nia karetke psychiatryczna jakas, ze ona sie rzuca psychicznie, moze w zakladzie ja do Twego porodu zamkna?

Maartinka, obejrzyj sobie cos smiesznego na tego dola, jakas komedie. Ja jak mam dola zawsze ogladam Love Actually Co prawda zawsze zima, bo mega doooool mnie w okresie swiat lape -nie trawie swiat, ale humor po tym filmie mam swietny :)

AgataP, maaartinka lubią tę wiadomość

• Nata Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje dziecko się przekręciło i pokopało mnie po bebechach i pęcherzu, więc jednak się ukrywał cały czas, a jak szłam i mnie ten pęcherz męczył to pewnie młody mnie okładał wtedy...u mnie na osiedlu właśnie dzieciaki się drą jakby kogoś zarzynali, nie wiem czemu ale zajebiście mnie to wkurwia i mam ochotę im uwagę zwrócić!!! Optimus no w te Święta to nie będzie miejsca na dół tylko szczęście :-) koleżanka moja przez rozchodzące się spojenie musiała mieć cc.
    Ja na razie się ułożeniem synka nie przejmuję bo ma jeszcze miejsce więc dopiero po 32 tyg będziemy to obserwować,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 20:56

rfnnk6n.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.youtube.com/watch?v=FeLuAWBmgWo tak to właśnie może wyglądać:-)

rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) Jak bede miala cc to pewnie w swieta bede na plasko jeszcze no I pewnie z cateringiem :) dla Sr :)
    Tez sie nie przejmuje czy Jr jest teraz gloweczka czy pupcia. Jak będzie.

A mam pytanko, myslicie, ze Wasze położenie podczas narodzin ma wplyw na ułożenie się dziecka.?
    Np ja bylam miednicowa, ale moja mama cc nie miala

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 21:05

‹‹ 913 914 915 916 917 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ