Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
teraz ze względów bezpieczeństwa robią cc, bo jednak główka jest większa i może się zaklinować i dziecko się poddusi, tak słyszałam. Optimus wcale tak źle nie jest po cc, bez przesady, moja koleżanka miała laparoskopowo usuwane kamienie żółciowe i normalnie chodziła jak babulinka i użalała się nad sobą jak cholera, a jednak parę lat później miała cc i powiem Wam że dziecko dało jej takiego powera że masakra, po 3 dniach wyszła ze szpitala, po 5 była z małym u lekarza bo on się darł i nie wiedziała co mu jest więc pojechała do doktorka i lekarz był w szoku że ona tak się schyla i w ogóle wszystko robi 5 dni po cc, więc nie ma reguły że będzie do dupy, dzieci dają nam siłe
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
moja babka ma niby wszystko wporzadku z glowa ale ja widze coraz czesciej ze nie jest tak wlasnie. Probowalam juz z karetka pare razy ale konczylo sie na tym ze dali jej cos na uspokojenie bo wyc zaczela ze ja ja gnebie i wariatke z niej robie. Teraz kolejna awantura bo mojemu nawymyslala ze ja sie kurwie jak go nie ma i ze dziecko napewno nie jego a moj trzasna drzwiami i tyle go widzialam. A ta chodzi z satysfakcja ze jej sie udalo nas poroznic i mnie wyzywa. Mam dosc tej kobiety najchetniej bym jej przypierdzielila zeby juz nie wstala.
-
nick nieaktualny
-
Goplana, toż to jakiś święty się szykuje
dziecko już w łonie matki modli się żarliwie
:D:D;)
Dziewczyny - współczuję Wam tych dolegliwości psychiczno-fizycznych, naprawdę, mnie to na szczęście jakoś omija (odpukać), oprócz chwil wzruszenia nie zauważam żadnych poważniejszych dołów i walk hormonów, zresztą od zawsze sobie tłumaczę, że inni mają gorzej i faktycznie pomaga, to co "moje" zawsze jest mniej ważne od tego co "cudze"
to jest dobra metoda na uspokojenie skołatanych nerwów. Zająć się cudzymi problemami i zapominać chociażby o nawalających biodrzychach
Goplana, Madlen222 lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
nastka151 wrote:moja babka ma niby wszystko wporzadku z glowa ale ja widze coraz czesciej ze nie jest tak wlasnie. Probowalam juz z karetka pare razy ale konczylo sie na tym ze dali jej cos na uspokojenie bo wyc zaczela ze ja ja gnebie i wariatke z niej robie. Teraz kolejna awantura bo mojemu nawymyslala ze ja sie kurwie jak go nie ma i ze dziecko napewno nie jego a moj trzasna drzwiami i tyle go widzialam. A ta chodzi z satysfakcja ze jej sie udalo nas poroznic i mnie wyzywa. Mam dosc tej kobiety najchetniej bym jej przypierdzielila zeby juz nie wstala.
Zmieniaj mieszkanie, ale migiem! towarzystwo toksycznej babci nie jest wskazane teraz i zawsze i na wieki wieków!
Spróbuj też nagrać parę takich akcji, czasem takie dowody bardzo się przydają!
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Ja juz momentami nie daje rady wszytsko jest na mojej glowie. A jeszcze kredytu nie chca dac na mieszkanie bo za malo na papierku mam, miasto nie chce dac bo mam meldunek z tą psychopatka która narobila 55 tys długo na mieszkaniu i ja musze go w ratach spłacać mimo iż to nie mój dług a że mam tam meldunek to jest to mój obowiazek teraz też. Paranoja jakaś.
-
wrocilam, bede nadrabiac co napisalyscie. w szpitalu wypisu nie dostalam i sie wkurwilam bo... : ktos wlozyl go do szafki, zamknal na klucz,klucz wsadzil do kieszeni i poszedl do domu - jak dla mnie niebywale. ale rozmawialam z pielegniarka jakas normalniejsza i ona mi pokazywala te moje wyniki i powiedziala ze krew i mocz jest ok. a szyjka 28 mm a rozwarcie jest jakies wewnetrze? i ma 8 mm i niby tylko obserwowac czy sie nie powiekszy. zadnych lekow mi nie przepisali ani nic.. jakos to bedzieAleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
RewolucjaSieDzieje teraz ciezko bedzie cos znalesc wszystko pod studentow jest robione. A jak coś jest to cena powyzej 2,5 tys za dwa pokoje. Ostatnio jak ja nagralam to mi telefon wyrwala i rozwalila w drobny mak.
Ale szukam moze akurat cos trafie bo wkoncu ja zabije jak nie wytrzymam. -
nick nieaktualny
-
umowy nie mam bo to tez moje mieszkanie wkoncu jestem zameldowana razem z Oliwka. Mam rachunki trzymam wszystko wrazie gdyby cos sie zepsuło. Prawnik nic mi nie poradzil jedynie zalozyc sprawe cywilna o nekanie ale powiedzial ze przegram bo ona ma pierwsza grupe.
nie wiem juz gdzie udezyc o pomoc z ta kobieta. Mops bezradny, policja bezradna, miasto jesli chodzi o mieszkanie sie wypina. Karzą sobie kupic ale niby jak jak kredytu nei dostane. A wszystko sie wali ostatnio. Juz obdzwonila pol ciotek ze sie nad nia znecam i oczywiscie komu uwierza jej bo ma papierek ze jest chora -
nastka a może jakaś fundacja? wiem że to może głupie, ale cholera są instytucje które pomagają w większych miastach chyba łatwiej. Współczuję Ci bardzo.
Dziewczyny zastanawiam się nad zakupem nawilżacza powietrza, bo w zimie to wiadomo będzie ciepłe i suche powietrze. -
Goplanka ale sliczniusi
nad potem zobacze może i się spodoba ale mój Marcello to najpiękniejszych hehe
Kurde a mi grzebie ręką w lewej pacwinie i pod prawym żebrem nogi rozprostowała o a druga wlewe żebro.. ;oo
Nastka ja pierdziele ale przeboje z babka chyba ja takich nie mam.. :o kurde u Nas 2 pokoje na ten moment patrzylam 800-1200 umeblowanie itd :o
Goplana lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyNata, ja tez sie zastanawialam nad nim. Ale chyba zbyt droga ta zabawka.
A to powiedz, ze zameldowana jestes I moze Ci askaczyc I ze jeszcze zaraz sprawe zalozysz jej o kase za remont I rachunki.postrasz czy co.
Wiesz Nastka, ludzie po rozwodach mieszkaja w jednym mieszkaniu imjakos jest, a jak masz prawo do tego mieszkania, czemj masz je opuszczac? Nastrasz ja. Jakos nie wierzs, ze sa syt.bez wyjscia
A grupe te na glowe ma?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 22:06
-
w ogóle to myślę żeby kupić kronikę z czystymi kartkami i powklejać zdjęcia z usg i zrobić krótkie opisy, jak się młody urodzi to też powklejam pierwsze zdjęcia i opisy, takie coś fajne nawet http://allegro.pl/album-100-k-a4-kronika-urodzinowa-ceramika-nowosc-i4436825518.html
Optimus ale że nawilżacz drogi?? na allegro są spoko po 70 złWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 22:09
Madlen222, lkc lubią tę wiadomość
-
Nawilżacz powietrza nie wystarczy, powiem tak z doświadczenia. Zbiera się w nim syf i nie wiadomo co się wdycha. My kiedyś nałogowo nawilżaliśmy i całą zimę kaszleliśmy, okazało się, że od nawilżacza.
Co innego oczyszczacz z nawilżaczem, to już poważny sprzęt, ale i drogi. Mój kolega poleca taki: http://klima-sklep.pl/oczyszczacz-z-funkcja-nawilzania/708-oczyszczacz-powietrza-venta-lw-15-z-funkcja-nawilzania-czarny.html
Ten rozmiar wystarczy zwykle do sypialni. Myśleliśmy o tym intensywnie, ale okazało się, że są zdecydowanie pilniejsze wydatki.
Po jakiejś tam analizie potrzeb dziecka doszliśmy do wniosku, że zima, nie zima, nie wolno przegrzewać pomieszczeń i koniecznie trzeba wietrzyć. Jak wietrzy się mieszkanie, to wilgotność powinna być OK.ÓptimusPrime, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
caśka wrote:Goplana, masz cudowne dzieciątko w cudownym ujęciu, będzie z malucha pobożniś
A ja dziś nawiedziłam znów wózkowy sklep... pomacałam sobie Bebetto i powiem wam że coraz bardziej zaczynają mi się te wózki podobać... zwłaszcza Silvia.
Zwróciłam też uwagę na Baby Desing Lupo Comfort i...
COLETTO MARCELLOwielki plus za ten mechanizm obrotowy i za to że rączka jest teleskopowa
a nie łamana. No i samym wyglądem nie grzeszy
https://www.youtube.com/watch?v=QRLXPPAOpTg
Tylko teraz jeśli chodzi o Coletto to muszę się zorientować czy do niego wchodzi ten fotelik Recaro
Co wy na to?
Baby Design Lupo Comfort najfajniejszy ale mi się kolory nie podobająGdyby były ładniejsze to bym brała od razu
A jeżeli chodzi o Bebetto to Flavio
Spacerówkę można złożyć razem ze stelażem
-
Amnezja wrote:Baby Design Lupo Comfort najfajniejszy ale mi się kolory nie podobają
Gdyby były ładniejsze to bym brała od razu
A jeżeli chodzi o Bebetto to Flavio
Spacerówkę można złożyć razem ze stelażem