Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nie denerwuj się myszka trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-) wklejajcie fotki z waszymi fasolkami ) ja mam dzisiaj mega mdłości, ale jakoś wmusiłam w siebie jedzenie, najlepiej jeść często ale w małych ilościach. Dzisiaj dzień wolny więc mogę się poobijać
-
nick nieaktualny
-
A u mnie o pierwszej ciąży nikt nie wiedział,
dopiero jak wylądowałam w szpitalu to wszyscy wszystko wiedzieli. Teraz bylo inaczej bo przy in vitro nie obyło się bez komplikacji więc jak odebralam wynik bety to powiedzieliśmy najbliższym, akurat miałam wtedy imieniny więc w jednym miejscu miałam ich wszystkich.Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
viviana i blue00 mam to samo - jak potrafiłam zjeść tabliczkę dobrej czekolady w pół godziny tak ostatnio siedzi obok mnie i siedzi i siedzi dalej - jedną kostkę ułamałam i odłożyłam - pochłaniam za to jogurty pitne i wogóle wszystko co do picia (a potem brzuch wielki i pęcherz wiecznie chce siku) - i też rano nie mam jakoś apetytu - wogóle sama nie wiem co bym zjadła - wieczorem jest lepiej ale wtedy nie mam chęci na stanie nad garnkami i tu jest problem i jadam co ktoś zrobi ;p
-
Ja też dużo piję, soki, wody, i trochę mleka nawet. Poza tym jogurty też mi podchodzą i banany.
A słodkie zawsze uwielbiałam, oj codziennie coś musiało być, a teraz leży czekolada, cukierki, nawet nie ruszę hehe
A tak konkretnie nie mam na nic ochoty specjalnie, no warzyw jem więcej, staram się jeść to co przynosi korzyści dzidzi póki mdłości udaje się oszukać. -
nick nieaktualny
-
Aga89 wrote:ja mam problem z jedzeniem ryb. nigdy ich nie lubiłam i nadal na sama mysl mnie mdli a wiem ze to jest maleństwu potrzebne
Jakie to wszystko jest dziwne:))
Ja nigdy nie jadłam ryb a teraz aż ślinka mi cieknie na ich widok,
myśle że organizm sam nam daje znać czego potrzebuje,i pewnie w swoim czasie i u Ciebie się upomni o coś.Chyba niema co się zmuszać do czegoś czego nie lubimy:) -
Dziewczyny gratuluję serduszek!!! A pozostałym życzę cierpliwości, na pewno je za niedługo zobaczycie
My jutro powiemy teściom, właśnie wróciłam z 2 godzinnego spacerku po lesie i zahaczyłam o sklep to zrobię na jutro raffaello - sama chyba go nie będę jeść bo do słodyczy również mnie nie ciągnie.
Moja mama domyśliła się, że jestem w ciąży jak tylko mnie zobaczyła (wiedziała, ze się staramy, no i nie mogłam zaprzeczyć bo mi się oczy śmiały ), na szczęście poprosiłam ją by nikomu z rodziny jeszcze nie mówiła i dotrzymuje obietnicy. siostry też już wiedzą. Reszta dowie się w święta wielkanocne
Oczywiście w pracy już wiedzą bo musiałam powiedzieć, skoro siedzę na L4
pozdrawiam i życzę miłego pierwszego dnia wiosny
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
KUNIAK, mada_lena, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A i dostałam te legginsy dzisiaj fajne sa akurat na lato fajne będa, bo takie cienkie w miare więc tyłek nie powinien się pocić i będę mogła je nosić od zaraz bo faktycznie są jak dla mnie przylegające i rozciągliwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 13:34
Czarnaa94, Evik, Fidelissa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel