Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny właśnie mi się zrobiło gorąco - chciałam zdjąć sweter i w opiętej bluzce i legginsach wyglądam naprawdę dziwnie - brzuch wystaje - każdy kto stoi obok pomyśli że coś jest na rzeczy albo że tak się obżeram, że mi brzuch wystaje (a jestem szczuplutka więc brzuch jakoś mi nie pasuje) .. a jak wy się ubieracie do pracy? czy ktoś wam już zwrócił uwagę na wasz wygląd czy tylko mnie się wydaje, że wyglądam ciążowo a inni tego nie widzą?..
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
izia wrote:dziewczyny właśnie mi się zrobiło gorąco - chciałam zdjąć sweter i w opiętej bluzce i legginsach wyglądam naprawdę dziwnie - brzuch wystaje - każdy kto stoi obok pomyśli że coś jest na rzeczy albo że tak się obżeram, że mi brzuch wystaje (a jestem szczuplutka więc brzuch jakoś mi nie pasuje) .. a jak wy się ubieracie do pracy? czy ktoś wam już zwrócił uwagę na wasz wygląd czy tylko mnie się wydaje, że wyglądam ciążowo a inni tego nie widzą?..
też mi jest strasznie gorąco.. mam sweterek luźny i pod spodem top obcisły. Nie mam odwagi się rozebrać bo do tego w topie mam duży dekolt (do tej pory moje piersi nie były za duże) i moje piersi by raziły w oczy -
Aga89 wrote:też mi jest strasznie gorąco.. mam sweterek luźny i pod spodem top obcisły. Nie mam odwagi się rozebrać bo do tego w topie mam duży dekolt (do tej pory moje piersi nie były za duże) i moje piersi by raziły w oczy
przynajmniej by ci nikt na brzuch nie zwracał uwagi :p -
hahah mi dzisiaj ustąpili w kolejce w sklepie, bo kurtkę miałam rozpiętą a bebzun sterczy jaki u mnie hehe
No i zasłabłam dzisiaj już dwa razy ta pogoda nie jest dobra na spacery...
a i ukradłam borówek pojemniczek ze sklepu hehe zapomniałam się, dopiero jak rozpakowałam zakupy w domu to sie skapnęłam, że nie zapłaciłam za to... jestem taka roztrzepana teraz, że szok normalnie prawdziwe zaćmienia ciążowe miewamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 15:35
mada_lena, Aga89 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
A ja się ciesze że to piątek i już blisko do 16 zaraz do domu ukochany dziś przyjeżdza na weekend:P Niestety nigdy nie może być za dobrze, jutro mam szkołe na 8 rano
Pati te witaminy pomagają ale w moim przypadku tylko na pół dnia. Dziś u siebie w sklepie widziałam sok jednodniowy świeżo wyciskany jabłkowo-imbirowy. Chyba bede go musiała kupic -
Hej dziewczyny
Jestem mega szczęśliwa i odetchnęłam z ulgą, moja fasolka ma 11 mm i serduszko bije jak szalone Super uczucie.
Życzę tego każdej z Was
karmelek, xpatiiix3, mada_lena, Viviana, Lavendula, Fidelissa, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Cześć mamuśki
Ostatnio mało tutaj zaglądałam i ciężko będzie nadrobić zaległości. W każdym razie wczoraj byłam na wizycie i moje maleństwo jest troszkę młodsze niż liczyłam, ma 6 tyg i 2 dni, mierzy 6,2mm, serduszko już bije, jednak nie mogłam go usłyszeć... Generalnie czas zmienić lekarza, bo ten mój jest beznadziejny, totalnie olewa to co się do niego mówi i nic sobie z tego nie robi.
U mnie w pracy już wszyscy wiedzą o ciąży, najbliższa rodzina i znajomi też. Wiem dobrze, że mogę na nich liczyć, bo zarówno moi rodzice jak i teście stracili swoje maleństwa i doskonale wiedzą, że lepiej poczekać z uświadomieniem reszty rodziny.
Wiecie coś może na temat cytomegalowirusa (CMV Igm)? Wynik wyszedł mi dużo ponad normę i lekarz kazał powtórzyć badania. Nie wiem czy jest się czym martwić czy raczej nie ma czym. Może któraś z Was miała z tym styczność ?
mada_lena, Fidelissa, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
O mnie tez możecie dopisać
Magda 28l 2cs termin 6 listopada
Anusia niestety nie wiem co dalej jesli chodzi o cytomegalie. Tez czekam na wynik. Musze doczytać, albo mezulka dopytam;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 17:01
anusiaa90 lubi tę wiadomość
-
izia wrote:dziewczyny właśnie mi się zrobiło gorąco - chciałam zdjąć sweter i w opiętej bluzce i legginsach wyglądam naprawdę dziwnie - brzuch wystaje - każdy kto stoi obok pomyśli że coś jest na rzeczy albo że tak się obżeram, że mi brzuch wystaje (a jestem szczuplutka więc brzuch jakoś mi nie pasuje) .. a jak wy się ubieracie do pracy? czy ktoś wam już zwrócił uwagę na wasz wygląd czy tylko mnie się wydaje, że wyglądam ciążowo a inni tego nie widzą?..
Tez mi sie gorąco zrobiło -
asiu gratuluje serducha :**
mada_lena to fakt za szybko moja babcia się wystraszyła dobrze, że z Nią byłam bo bym upadła już a z małym byłam... ajj chyba nie dane mi już chodzenie na samotne spacery na razie przynajmniej...
aga fajna sprawa u mnie z tych soków tylko ananas marchew i jabłko i czasami grejfrut się zdarzy mi już w sumie mdłości odeszły chyba tfu tfu ,że by nie klrakać w tamtej ciąży tez mnie długo nie trzymały (parę dni) już każdym dniem mi odchodzi a dzisiaj w sumie dobrze się czuję tylko te słabniecia się zaczęły teraz... ale z tym bebzunem moim wydętym to może zaczną ustępowac miejsca w autobusach bo sobie nie wyobrażam śmigać już na stojąco komunikacją miejską hehe ...bo w pierwszej ciąży często słabłam w autobusach i potrafiłam siadać na ziemi i dopiero jak się coś działo ktoś ustępował...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 17:04
Livia
Nela
Marcel
-
mada_lena wrote:O mnie tez możecie dopisać
Magda 28l 2cs termin 6 listopada
O proszę mamy taką samą datę i z tego co widzę jeszcze kilka innych dziewczyn
Czyli rozumiem też masz problem z wynikiem ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 17:03