Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
karmelek wrote:ooooo krem snikers!! uwielbialam, ale tez lyzeczka wyjadalam!! nutelle to juz nie to
kto mi powie czemu ten snikers zniknął?! krolestwo choc za jeden sloik!!
https://www.facebook.com/pages/KREM-SNICKERS-CHCEMY-POWROTU/202411193127109
Mars wycofal go i tyle.. moze kiedys wrocikarmelek lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Madalena,Medeora nawet nie brałam pod uwagę
Jak mnie nie będą chcieli w Salve to urodzę w domu
Nie pierwszy i na pewno nie ostatni poród w naszym życiu,jakby co damy radę
Tutaj masz wszystkie informacje
http://www.salve.pl/Jesli-planujesz-porod-w-Salve,28,0,6mada_lena lubi tę wiadomość
-
a szkoda ze go wycofali byl pyszny!! nie ma takiego drugiego
no nic dziewczeta pasuje sie chyba zbierac spac?! przeed chwila mietą sie raczylam bo sie przejadlam, a teraz czuje ze glodna sie robie
odbede jeszcze kurs do lazienki moze uda sie dluzej pospac
xpatiiix3, lkc, AgataP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymada_lena wrote:Czemu miałabyś nie wytrwać??
wytrwamy
czytałam dzis troche opini o Medeorze, ale pozostanę przy Salve jednak.
W najbliższym czasie chciałabym pojechać i dowiedzieć sie jak wyglada przyjęcie itp.zapisalas sie juz mozesz wizyte kwalifikujące? Jak to wyglada?
Madlen fajnie, ze bedziesz witać swoje maluchy w dobrych warunkach, miło i komfortowo. Zazdroszczę w pozytywnym sensie
Polskie porodówki pozostawiają wiele do życzenia. Nie ma co. Dlatego chce rodzic w Salve. Mam to szczescie, ze mam wybór.
Agata moj tez kolekcjoner whiskey. teraz wypatrzył jakas 25 i fajnie jakbym mu na rocznice fundnela;)
Mamy w domu 5 litrowego Grandsa i kiedys powiedzieliśmy sobie, ze otworzymy is pijemy po narodzinach pierwszego dziecka. O matko! Juz to widzekac morderca ńie ma serca:D
ja sie ciesze ze on to whiskey tak kocha przynajmniej prezenty mi sie nie skonczazawsze jest jakas limited edition a on sie cieszy jak dziecko
ja mam takie jedno wino specjalne i je trzymam az do narodzin wlasnie bo tak kiedys postanowilama on tam juz szukal jakis personalizowanych butelek Jamesona jak sie mala urodzi to jej kupi taka i na 18 bedzie miala
mada_lena lubi tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Wiecie no idę spać ,oczy mi padają już, dzień pełen wrażeń to jakieś gile/plamienia to R pierdziele nie trybie juz jak trzeba..
Bez odbioru .. hahahaahhahna:**
Kurna Pati jakie plemienia, nie odczytałam??!
Nie denerwuj sie, albo chociaz postaraj sie nie denerwowac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymada_lena wrote:Agata moj teraz chce takie oto
http://www.masterofmalt.com/whiskies/pappy-van-winkles-family-reserve-bourbon-20-year-old-whiskey/
No fajne jest to, zawsze jak nie mam pomysłu kupie jakis trunek i prezeńt gotowy
łokurde to sobie upatrzył
ja w tym roku mojemu kupie(mam nadzieje ze bedzie mnie stac,jak przestane tak szalec na allegro) Jack Daniels Sinatra Edition (znalazlam na necie i juz szykuje kase..marnie mi to idzie,bo tu kupilam kiecke tu spiszki tu jakies buty,tu cos dla malej znowu)...ale urodziny ma w grudniu to moze uzbieram
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 23:45
-
AgataP wrote:łokurde to sobie upatrzył
ja w tym roku mojemu kupie(mam nadzieje ze bedzie mnie stac,jak przestane tak szalec na allegro) Jack Daniels Sinatra Edition (znalazlam na necie i juz szykuje kase..marnie mi to idzie,bo tu kupilam kiecke tu spiszki tu jakies buty,tu cos dla malej znowu)...ale urodziny ma w grudniu to moze uzbieram
No taki prezent na rocznice. Kupie na spółkę z rodzicami i teściowa. Do paDziernika ciulamAgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam;)
Nie wyspana. Zaraz wstaje hehe brat przyszedł i zaczął na wyżywać się na dzwonku i ne zamierzał odpuścić... Musiałam wstać otworzyc
Zero stresu wieczorem juz prawie nic nie było ale nie chciałam dupy zawracać, bo ostatnio strasznie pesymistycznie z mojej strony, a się fajny temat rozkręciłWczoraj dzwoniłam i położna mówiła że nie panikować póki nie ma żywej krwi ,wcześniej nie ma co jechać na IP kazała obserwować ruchy, a ruszać się zaczęło to ochlonelam najpierw było ja na lekki okres, potem plemienia a na końcu spore właśnie kawałki galarety podbarwionej krwia, sorki za opis, ale ja to skojarzylam od razu z tym dźganiem w kroku, że to szyjka się rozwiera to samo miałam ok.8mies z Marcelem, wiec na IP nawet nie jechałam tylko leże, bo tam mi jak zwykle nie zrobią nic każą tylko leżeć na tym etapie także co tu gadać... Nie powiem, że nie sprawdziłam, bo się wystraszyłam, jest już na dwa palce, było na jeden... Położna mówiła jeszcze ,ze we wtorek zbada mnie palpacyjnie i sprawdzi szyjkę a zna moje przeboje z poprzedniej ciąży.,. A i tak samo miałam jak zaczęłam rodzic przy 2cm juz kawałki czopa wypadały i faktycznie to tak samo wyglądało, a wiecie od czego się zaczęło, przysnełam i miałam realny erotyczny sen.. ;o i się przebudziłam to wiadomo brzuch jak kamień i się zaraz zaczęło, czyli, że ten skurcz zruszył... Ehh... Także taka wczorajsza historia juz jest czysto, leże c8agle tylko siku i jeść wstawalam i przeszło wieczorem
Miłego dnia ;**Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 07:43
Livia
Nela
Marcel
-
Hej kochane, my już nie śpimy od 5 synek robił poranną gimnastykę a do tego miał czkawke, teraz śpi, ale ja zglodnialam na maxa, idę zrobię omleta na wypasie hihi, miłego dzionka, my pewnie pojedziemy po wózek
i zakupić trochę wyprawki
xpatiiix3, Nata lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry. My wyprawilysmy tatusia do pracy i dzis lezakujemy:) pozniej na obiadek do mamusi.
Agata no ja mysle, ze bedzie zadowolony. Truje mi i truje, ze tak mu sie marzy. Swoja droga jak mozna marzyć o butelce:)
Pati uważaj na siebie. Wez moze no spe polez, odpoczywaj.lkc lubi tę wiadomość