WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • lkc Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    ooooo krem snikers!! uwielbialam, ale tez lyzeczka wyjadalam!! nutelle to juz nie to :/
    kto mi powie czemu ten snikers zniknął?! krolestwo choc za jeden sloik!!
    cos dla Ciebie
    https://www.facebook.com/pages/KREM-SNICKERS-CHCEMY-POWROTU/202411193127109

Mars wycofal go i tyle.. moze kiedys wroci

karmelek lubi tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.justmydelicious.com/2013/04/snickers-krem.html

lkc, karmelek, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie no idę spać ,oczy mi padają już, dzień pełen wrażeń to jakieś gile/plamienia to R pierdziele nie trybie juz jak trzeba..

Bez odbioru .. hahahaahhahna:**

AgataP, Madlen222 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Amnezja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madalena,Medeora nawet nie brałam pod uwagę :) Jak mnie nie będą chcieli w Salve to urodzę w domu ;) Nie pierwszy i na pewno nie ostatni poród w naszym życiu,jakby co damy radę ;) Tutaj masz wszystkie informacje

http://www.salve.pl/Jesli-planujesz-porod-w-Salve,28,0,6

mada_lena lubi tę wiadomość

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • karmelek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a szkoda ze go wycofali byl pyszny!! nie ma takiego drugiego :-)

no nic dziewczeta pasuje sie chyba zbierac spac?! przeed chwila mietą sie raczylam bo sie przejadlam, a teraz czuje ze glodna sie robie :-)
    odbede jeszcze kurs do lazienki moze uda sie dluzej pospac :-)

xpatiiix3, lkc, AgataP lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    Czemu miałabyś nie wytrwać?? :) wytrwamy :) czytałam dzis troche opini o Medeorze, ale pozostanę przy Salve jednak.
    W najbliższym czasie chciałabym pojechać i dowiedzieć sie jak wyglada przyjęcie itp.zapisalas sie juz mozesz wizyte kwalifikujące? Jak to wyglada?

Madlen fajnie, ze bedziesz witać swoje maluchy w dobrych warunkach, miło i komfortowo. Zazdroszczę w pozytywnym sensie :)
    Polskie porodówki pozostawiają wiele do życzenia. Nie ma co. Dlatego chce rodzic w Salve. Mam to szczescie, ze mam wybór.

Agata moj tez kolekcjoner whiskey. teraz wypatrzył jakas 25 i fajnie jakbym mu na rocznice fundnela;) ;)
    Mamy w domu 5 litrowego Grandsa i kiedys powiedzieliśmy sobie, ze otworzymy is pijemy po narodzinach pierwszego dziecka. O matko! Juz to widze :) kac morderca ńie ma serca:D

ja sie ciesze ze on to whiskey tak kocha przynajmniej prezenty mi sie nie skoncza :P zawsze jest jakas limited edition a on sie cieszy jak dziecko :)

ja mam takie jedno wino specjalne i je trzymam az do narodzin wlasnie bo tak kiedys postanowilam :) a on tam juz szukal jakis personalizowanych butelek Jamesona jak sie mala urodzi to jej kupi taka i na 18 bedzie miala :P

• karmelek Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    http://www.justmydelicious.com/2013/04/snickers-krem.html
    no i mam zajecie na jutro :-)

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Wiecie no idę spać ,oczy mi padają już, dzień pełen wrażeń to jakieś gile/plamienia to R pierdziele nie trybie juz jak trzeba..

Bez odbioru .. hahahaahhahna:**

Kurna Pati jakie plemienia, nie odczytałam??!
    Nie denerwuj sie, albo chociaz postaraj sie nie denerwowac :)

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas od 5 lat stoi weselny szampan :) Otworzymy go w bliżej nie określonej przyszłości :)

AgataP lubi tę wiadomość

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati odpoczywaj kochana, mam nadzieje ze to nie czop co? zrelaksuj sie i wyspij.

• lkc Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez ide spac... dobranoc ;)

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc :)

relgh3714vlmssyj.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata moj teraz chce takie oto
    http://www.masterofmalt.com/whiskies/pappy-van-winkles-family-reserve-bourbon-20-year-old-whiskey/
    No fajne jest to, zawsze jak nie mam pomysłu kupie jakis trunek i prezeńt gotowy :)

AgataP lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lkc wrote:
    pogadalysmy o ulubionych alkoholach a teraz Karmelek pije miete, ja pokrzywe.. no bajer jak emerytki :)

kubek ciepłego mleka na zgagę właśnie pochłonęłam ;)

AgataP, karmelek, Amnezja, lkc lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    Agata moj teraz chce takie oto
    http://www.masterofmalt.com/whiskies/pappy-van-winkles-family-reserve-bourbon-20-year-old-whiskey/
    No fajne jest to, zawsze jak nie mam pomysłu kupie jakis trunek i prezeńt gotowy :)

łokurde to sobie upatrzył:)

ja w tym roku mojemu kupie(mam nadzieje ze bedzie mnie stac,jak przestane tak szalec na allegro) Jack Daniels Sinatra Edition (znalazlam na necie i juz szykuje kase..marnie mi to idzie,bo tu kupilam kiecke tu spiszki tu jakies buty,tu cos dla malej znowu)...ale urodziny ma w grudniu to moze uzbieram :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 23:45

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    łokurde to sobie upatrzył:)

ja w tym roku mojemu kupie(mam nadzieje ze bedzie mnie stac,jak przestane tak szalec na allegro) Jack Daniels Sinatra Edition (znalazlam na necie i juz szykuje kase..marnie mi to idzie,bo tu kupilam kiecke tu spiszki tu jakies buty,tu cos dla malej znowu)...ale urodziny ma w grudniu to moze uzbieram :P

No taki prezent na rocznice. Kupie na spółkę z rodzicami i teściowa. Do paDziernika ciulam :)

AgataP lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    No taki prezent na rocznice. Kupie na spółkę z rodzicami i teściowa. Do paDziernika ciulam :)

na pewno bedzie zadowolony :)

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam;)

Nie wyspana. Zaraz wstaje hehe brat przyszedł i zaczął na wyżywać się na dzwonku i ne zamierzał odpuścić... Musiałam wstać otworzyc ;)

Zero stresu wieczorem juz prawie nic nie było ale nie chciałam dupy zawracać, bo ostatnio strasznie pesymistycznie z mojej strony, a się fajny temat rozkręcił ;) Wczoraj dzwoniłam i położna mówiła że nie panikować póki nie ma żywej krwi ,wcześniej nie ma co jechać na IP kazała obserwować ruchy, a ruszać się zaczęło to ochlonelam najpierw było ja na lekki okres, potem plemienia a na końcu spore właśnie kawałki galarety podbarwionej krwia, sorki za opis, ale ja to skojarzylam od razu z tym dźganiem w kroku, że to szyjka się rozwiera to samo miałam ok.8mies z Marcelem, wiec na IP nawet nie jechałam tylko leże, bo tam mi jak zwykle nie zrobią nic każą tylko leżeć na tym etapie także co tu gadać... Nie powiem, że nie sprawdziłam, bo się wystraszyłam, jest już na dwa palce, było na jeden... Położna mówiła jeszcze ,ze we wtorek zbada mnie palpacyjnie i sprawdzi szyjkę a zna moje przeboje z poprzedniej ciąży.,. A i tak samo miałam jak zaczęłam rodzic przy 2cm juz kawałki czopa wypadały i faktycznie to tak samo wyglądało, a wiecie od czego się zaczęło, przysnełam i miałam realny erotyczny sen.. ;o i się przebudziłam to wiadomo brzuch jak kamień i się zaraz zaczęło, czyli, że ten skurcz zruszył... Ehh... Także taka wczorajsza historia juz jest czysto, leże c8agle tylko siku i jeść wstawalam i przeszło wieczorem ;)

Miłego dnia ;**

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 07:43

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane, my już nie śpimy od 5 synek robił poranną gimnastykę a do tego miał czkawke, teraz śpi, ale ja zglodnialam na maxa, idę zrobię omleta na wypasie hihi, miłego dzionka, my pewnie pojedziemy po wózek :-) i zakupić trochę wyprawki :-)

xpatiiix3, Nata lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. My wyprawilysmy tatusia do pracy i dzis lezakujemy:) pozniej na obiadek do mamusi.
    Agata no ja mysle, ze bedzie zadowolony. Truje mi i truje, ze tak mu sie marzy. Swoja droga jak mozna marzyć o butelce:)
    Pati uważaj na siebie. Wez moze no spe polez, odpoczywaj.

lkc lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
‹‹ 928 929 930 931 932 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ