Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w trzecim trymestrze:) z tej okazji popelnilam dzis w nocy rekord wstawania na siku - 5 razy...
Dzis maz zabiera mnie na randke, co prawda popoludniowa, a nie wieczorna, ale idziemy na pyszne hambuksy i do kina na The Most Wanted Man. Rusze sie w koncu z domu w innym celu niz lekarz albo zakupy...
I zaczyna mi sie maraton weekendowy... znajomi na dlugi weekend przyjezdzaja, potem wesele, potem impreza u nas tzw. "pozegnalna na jakis czas" polaczona z oproznianiem barku (ale dla nas starczy, mam w piwnicy 50 butelek wina;)), a potem juz zaczyna sie szkola rodzenia przez 3 kolejne weekendy i juz bedzie prawie pazdziernik...
Pati - odpoczynku i spokoju zycze, moze ci nerwy wychodza, czasem wydaje sie, ze czlowiek sie nie denerwuje, a cialo mowi cos innego. wiec dbaj o siebie...xpatiiix3, lkc, Amnezja, karmelek, KUNIAK, RewolucjaSięDzieje, Maga31, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
-
No a ja nie wiem dlaczego obudziłam sie o 3 z głodu! Musiałam coś zjeść i dopiero zasnęłam. Nigdy tak nie miałam. Pati najważniejsze że sie unormowało. Pod prysznicem napewno wyleciało to co juz było, bo tak zawsze jest, że wstajesz do pionu i coś tam jeszcze zleci. Teraz oby już nic nowego, tylko spokój
lkc lubi tę wiadomość
-
No u mnie inaczej trochę bo dosłownie z szyjki to było jak wczoraj pogmeralam to miękka szyjka jak flak normalnie i jak wczesniej na jeden ale kiedy to w czerwcu ostatnio tycałam tam, tak na dwa palce rozwarta juz była wczoraj ehh sama nie wiem ,może jednak się przejade no niby nic już nie leci ,ale co raz jakiś brązowy kisiel wypada.. :o kurde no my to się mamy ja to normalnie non stop cos w tej ciąży... A z Marcelem jakoś takich przebojów nie miałam dopiero pod koniec się zaczęło rozwarcie robić jakoś w 8mies jak juz był gotowy i mógł w razie czego wyjść ,no ale tak można sobie długo chodzić ,no i oby Neli czekała ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 10:48
Livia
Nela
Marcel
-
Tak mi się przypomniało, jak byłam na studiach to za obronę inżynierki dostałam od mamy prawdziwe niemieckie wino z czyjejś tam kolekcji piwnicznej (moja mama pracuje w de) z mojego rocznika i był to super prezent z tym, że studia kontynuowałam i jak to bywa znalazła się okazja żeby je wypić
teraz trochę żałuję bo niby tylko trunek ale wolałabym mieć teraz taką pamiątkę
KUNIAK lubi tę wiadomość
-
A co powiecie na temat wózka espiro Enzo Evo.? Kurde myślę o Nim bo u mnie tylko gondola sprawna detke musze wymienić i ramę ogarnąć, w której dwóch srubek nie ma ;oo bo spacerowa trochę juz zajechana przez Marcysia i mimo wszystko będzie nowy potrzebny ale chyba dopiero jak becikowe dostane kupie albo od R wyciagne niech nie myśli ze kupił za Stowe ciuszkow i koniec tematu... I tak myślę o tym wózku bo w całkiem nisiej cenie można go kupić nawet za 900 nowkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 10:54
Livia
Nela
Marcel
-
niecierpliwa21 wrote:Jak często robicie badania krwi i mocz? Ja ostatnio miałam na początku czerwca chyba przydałoby się jeszcze raz wybrać teraz?
-
Niecierpliwa hehe chyba prawie każda której coś się dzieje sprawdza sama sobie co to się dzieje i skąd.
a że wiem jak to wygląda po ciąży z Marcelem to mnie to intryguje co za przyczyna była raz zajrzalam i zostawiłam w spokoju..
Lkc właśnie tez na tej stronie teraz znalazłamale dzięki ,bo chyba mi odpowiada spory kosz pompowana koła ma itd tylko ciekawe czy spacerowa na płasko się kładzie bo nie widzezeby gdzieś pisało ;P ale i tak naradzie nie kupuje a znowu mnie naszło by przeglądać i n cos się zdecydować i konkretny potem tylko kupić chyba że znajdę używany w bardzo dobrym stanie
A ja patrzę że raz na dwa dostaje morfologię i co miesiąc mocz... :oWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 11:10
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Lkc właśnie tez na tej stronie teraz znalazłam
ale dzięki ,bo chyba mi odpowiada spory kosz pompowana koła ma itd tylko ciekawe czy spacerowa na płasko się kładzie bo nie widzezeby gdzieś pisało ;P
ja na Twoim miejscu to bym wolala ozywic gondole po Marcelu i pozniej kupic spacerowke - tak jak piszesz np za becikowe, albo jak juz bedzie pora na spacerowke dla Neli to kupic taka dla blizniakow, bo Marcel jeszcze chyba troche pojezdzi ..?Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
No gondola ok jest także na zimę styknie i tez myślę o samej spacerowce ale rozkladanej na płasko koniecznie, a Marcel za rączkę chodzi wiec te rok po roku juz nie ma sensu
a fotelik mam w domu w razie co jak jeżdże z kimś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 11:16
Livia
Nela
Marcel
-
ja mocz na kazda wizyte, krew na co druga.
pati dokladnie nie grzeb tam za mocno, ja to tak tylko przy wylocie sprawdzilam, nie odwazam sie tam nic glebiej wtykac
viviana mi to juz z trzeci raz sie przydarzylo! i za kazdym razem serce chce mi wyskoczyc! a potem i tak mam schize i chodze zagladam tam, czy aby napewno wszystko w porządku, no i co stres jest, a inne objawy sie dodatkowo wyostrzaja
madziulka dopiero wczoraj pisalam o tym ze jak bede miec juz ta trojke z przodu bede jakas chyba spokojniejsza, choc pewnie granice bede za kazdym razem przesuwac
ewelina jak masz tak czas wypelniony to zleci ci szybciej niz przypuszczasz
no a moj książe wrocil wczoraj o 3.30. oczywiscie obudzilam sie, to przy okazji do kibelka, a potem jeszcze napadlismy na ciasto! no juz bylam mocni glodna -
jeszcze sa takie fajne cuda montowane do wozka, ze starsze dziecko moze na tym stac:) jakby Go nozki bolaly.
widzisz jaka ja zielona ... myslalam ze 2 letnie dziecko to jeszcze troche jezdzi w wozku - przy dluzszych spacerachAleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Tak jak na spacer długi do parku to w wózek tyle co autobusem a potem przy wózku chodzi no i na zakupy bo wygodnie mi pod wózek wrzucić niż jego ganiac i reklamowy tachać hehe jak będzie potrzebna to moze kupimy taka podstawke ale na zimę raczej nie bardzo zda egzamin po śniegu i będzie trzeba w dwóch wózkach dzieciaki wozić, bo. Marcelo po śniegu biedny nie da rady chodzić w kombinezonie także jeszcze zime przejeździ pewnie o czasu do czasu jak gdzieś dalej jechać a potem pożegnany się z wózkiem na zawsze ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 11:23
lkc lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel