Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane. U mnie dziś 100 dni do porodu
Ja po imprezie urodzinowej, było super, mąż wybawił się ze swoją chrześnicą, ja miałam przygotowany super leżaczek, poduchy, każdy dbał o mnie, każdy pytał kiedy termin, jaka płeć, jak się czuję, nakładali mi sałatki, przynosili wodę, normalnie bardzo miło. Usłyszałam wiele komplementow, takich ze smakiem :)Znajoma siedziała koło mnie i wypytywała jak się czuję, jej teściowie co chwilę pytali co mi podać, naprawdę w porządku. Amelcia pięknie kopała, ja czułam się dobrze, oprócz sikania co chwilę. Na imprezie była znajoma co karmi piersią pogadałam z nią, popytałam, fajnie poopowiadała. Dzieci zadowolone, dorośli pośmiali się
W nocy się budziłam na te siku częściej, dużo piję, a i leki mam moczopędne. Mała kopała, teraz odsypia. Trochę mam taki dyskomfort w pęcherzu, jutro powtórka badań, oby się to cholerstwo wypłukało i nerka była drożna, bo inaczej aby patrzeć mi to wróci, boję się wyników.
Pati leż Kochana dzisiaj, odpoczywaj.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 08:44
xpatiiix3, mada_lena, lkc, Amnezja, Agusia ;), karmelek, RewolucjaSięDzieje, Maga31, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
AgataP wrote:ja sie ciesze ze on to whiskey tak kocha przynajmniej prezenty mi sie nie skoncza
zawsze jest jakas limited edition a on sie cieszy jak dziecko
ja mam takie jedno wino specjalne i je trzymam az do narodzin wlasnie bo tak kiedys postanowilama on tam juz szukal jakis personalizowanych butelek Jamesona jak sie mala urodzi to jej kupi taka i na 18 bedzie miala
Niestety moj tez whiskowy wiec na winie sie nie zna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 08:43
-
Wzięłam sobie chłodny prysznic, a to miód na ciało po takiej ciężkiej nocy przy zamkniętym oknie... ;o no i cos tam jeszcze wyleciało pewnie temu że wcześniej to leżałam.. No ale brzuchol ne boli i bez spięć
Kuniak ja niestety się nie znam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 09:16
Livia
Nela
Marcel
-
Pati niezle przezycia z wczoraj. ja bym chyba zawalem skonczyla
pora na sniadanie i cos dobrego.
u mnie dzisiaj tak samo jak u Viviany)))))) :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 09:24
mada_lena, Viviana, KasiaKa, Amnezja, KUNIAK, RewolucjaSięDzieje, Maga31, anusiaa90 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Dzień Dobry - znad samotnej porannej kawy P. już w Amsterdamie, czeka na kolejny samolot. My wyspane, Pyza starała się chyba wynagrodzić mi samotność bo kopniaczkom, tąpnięciom i łokciom w okolice pępka nie było końca i wieczorem i w nocy. Teraz chyba odsypia.
Miłej niedzieli
Pati wypoczywaj !!
.Llkc, mada_lena, desou, KasiaKa, Amnezja, KUNIAK, RewolucjaSięDzieje, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane, dawno nic nie pisałam (cały tydzień) ale codziennie wieczorkiem nadrabiałam strony, żeby czegoś nie przeoczyć. Tydzień temu przyjechała z Niemiec (mieszka tam na stałe) siostra mojego męża z synkiem, zatrzymała się u teściowej mojej i codziennie kurna musiałam tam jeździć z chłopakami.Wracałam wieczorem do domu. Nie umiałam odmówić, a powinnam leżeć, ale chociaż obiad codziennie był ugotowany nie przeze mnie. Nareszcie dziś już odjechali i nie ruszam się z domu.
Widzę, że mała sprzeczka była co do warunków rodzenia;)
Pati, ty to dziewczyno masz przejścia z tymi chłopami. Na pewno ciężko jest, ale dasz radę, nie ma wyjścia. Zasługujesz na faceta, który doceni twoją siłę, czekaj na niego.
Widzę,że drinkowałyście wszystkie ostro wczoraj przy sobocieJa mleczko sączyłam też. To czym oblewamy pierwsze narodziny na naszym forum?!
Ja jak na nic nie narzekałam do tej pory to od dwóch dni twardnieje mi brzuch, szczególnie jak chodzę, albo wysiadam zza kierownicy z samochodu. Nie jest to bolesne, ale dziwne. Takie napinanie się.
Umówiłam się już na Usg trzeciego trymestru na 09 września. Wreszcie tam dokładnie zmierzy mi szyjkę.
Cieszę się, że już mogę z Wami pogadać. Miłego dnia:)xpatiiix3, mada_lena, Amnezja, Madlen222, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
No ja z opanowaniem robiłam wszystko co mi podpowiadał rozum chociaż nie powiem sama w domu byłam i jak na sraczke do WC ciągle chodziłam sprawdzać jak sytuacja na początku czy gorzej jest i jechać czy ustępuje, no i przeszło to wielka ulga była ale odpoczywam ciągle i zobaczy się co położna powie mi we wtorek ,kazała leżeć i się oszczędzać na razieLivia
Nela
Marcel
-
Zastanawiam się na kupnem. Najważniejsza dla mnie jest spacerówka. Może niekoniecznie ten kolor musi być. A tu aukcja z gondolą i fotelikiem:
http://allegro.pl/wozek-wielofunkcyjny-graco-evo-zestaw-3w1-gratisy-i4458051165.html
Widziała któraś z Was , może ma jakieś opinie?
Przemawia do mnie waga 6,5kg, rozkładane siedzisko na płasko i zmiana kierunku jazdy. -
KasiaKa wrote:
Zastanawiam się na kupnem. Najważniejsza dla mnie jest spacerówka. Może niekoniecznie ten kolor musi być. A tu aukcja z gondolą i fotelikiem:
http://allegro.pl/wozek-wielofunkcyjny-graco-evo-zestaw-3w1-gratisy-i4458051165.html
Widziała któraś z Was , może ma jakieś opinie?
Przemawia do mnie waga 6,5kg, rozkładane siedzisko na płasko i zmiana kierunku jazdy.
A to 6,5 kg to stelaż z kołami czy bez? Bo coś mi się wydaje podejrzanie lekki... -
witam sie i ja
nocke milam ciezka, mala wiercila sie mocno, szyjka bolala i kula, po bokach tez boli..
do tego w wc przyczailam na papierze krew!! malo zawalu nie dostalam, ale juz kiedys tak mialam i okazalo sie ze to bylo otarcie, tak wiec i teraz poszlam po lusterko i dokladnym obejzeniu znalazlam mala rankę.. uff.. ale i tak sie stresuje okropnie, tu mnie kluje, tam ciagnie.. w srode mam lekarza, ale chyba jutro pojde niech skontroluje..
na szczescie maleńka pieknie kopie i w koncu wysoko!! dostalam w zebra
patii daj znac jak u Ciebie! jak bym miala blizej ip to bym pojechala, ale ja mam 50 km do dojazduAgataP lubi tę wiadomość
-
Ojej i Ty też komedie ,odpoczywaj i odeśpij sobie
ja to przy Marcyśka drzemce odeśpie ;p ja wolałam się spytać w sumie kogoś doświadczonego i zaufanego, ona fajna babka jak trzeba to wyśle cię na IP, a ja nie to uspokoić potrafi;) ostatnio uratowała babce i jej dziecku życie ale historia była malo co się razem nie wykrwawili z miejsca CC robili.. Łożysko sie odklejało a baba krwawienie miała i w 34 tyg była ale dzi3cko się ruszalo z pracy prosto na stół trafiła a chciała w pracy zostać mówili ze jeszcze godzina gdzieś i po wszystkim by było ;o
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 10:19
Livia
Nela
Marcel
-
pati nawet mi nie mow!! bo ja juz sie stresuje, ale to doslownie u mnie plamka byla, no i znalazlam ta ranke.. pogmyralam przy szyjce, ale tam czystko jest, jedynie co to kluje, ale tez mysle ze mala napiera na nia troche.. w razie czego to zbiore sie i pojade na szpital, narazie leze i obserwuje ruchy..
-
Oj kilka razy już miałam zatrzymanie oddechu przy podcieraniu a to ranka była, albo po goleniu, szybko lusterko brałam i ufff ulga, ale ciśnienie można sobie zrobić.
Moja Mała się tak ułożyła, że kopie do środka, nóżki ma niewygodnie ułożone, może się przekręci, kopie po pęcherzu, kręgosłupie, gdzie jej tam popadnie, a rączusiami boksuje. Muszę spać na boku ze względu na nerkę a ona tego nie lubi i mnie normalnie bije wtedy hehe.karmelek lubi tę wiadomość