Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja myślę ciągle o Gdyni
hehe chce się przeprowadzić jak dzieci podrosną ;P No a Białystok teraz tak odnawiają Nam wiadukty nowe, przejścia podziemne porobili itd także nie jest źle, bo ładnie tu, gdyby nie strasznie niskie zarobki i duże bezrobocie to by było super
Madlen222 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Boję się odpalić ten filmik z porodu
my dzisiaj centralnie się lenimy. Teraz już słonko zaszło trochę to na balkonie siedsimy sobie. Spać mi się chce strasznie,bo noc taka średnio przespana..a ja przegrałam aukcję na pojemnik na pieluchy i dupa:-( niezła hurtownia,może to jakieś "markowe"produkty...
-
Nie mogę Was nadgonić, przez ostatnie kilka dni mieliśmy gosci, a to małe prace remontowe, a to zakupy, plaża i teraz nie wiem co się u Was dzieje.
Pati, co za głąb, masakra jakaś.
Wasze rozmowy "alkoholowe" wprawiły mnie w melancholię - ja zdecydowanie JD ze spritem i lodem lubie, no ale nie teraz. Za to jak skońcę karmić, to sobie strzelę Jacka i pewnie po pół szklaneczki pojde lulu.
Brzuchol rośnie w koncu sie sprężę i wstawie jakieś zdjęcia.lkc, AgataP lubią tę wiadomość
-
nastka151 wrote:Nadrobic Was to istne szalenstwo.
Bylam wczoraj w hurtowni dzieciecej i ceny mnie powalily najtansze lozeczko 1100 zl kombinezob 200zl stanelam jak wryta i pytam to jest hurtownia a babka zetak na co ja to ja jade do smyka
Nastka a gdzie byłaś? Może w mama i ja? mnie tam ceny też powaliły. Chcę jechać do Akpolu, ale aż się boję
-
A powedzcie mi co myślicie o tym.??
kurde dla mnie to dobre by było rozwiązanie nie duże i patrzę wysokość można wyregulować i tanio
Mama z babcia by kupiły mi ,tylko że na urodziny nic nie dostane ,ale ja dla mnie super prezent hehe
http://allegro.pl/3w1-lozeczko-dostawne-kolyska-lozko-filip-sosna-i4473638787.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 19:41
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:A powedzcie mi co myślicie o tym.??
kurde dla mnie to dobre by było rozwiązanie nie duże i patrzę wysokość można wyregulować i tanio
Mama z babcia by kupiły mi ,tylko że na urodziny nic nie dostane ,ale ja dla mnie super prezent hehe
http://allegro.pl/3w1-lozeczko-dostawne-kolyska-lozko-filip-sosna-i4473638787.html
cena prawie jak za normalne lozeczko, jak juz sie doliczy do tego materac bo nie ma w komplecie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 19:45
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Hehe ja narazie się rozgladam jeszcze łożeczko kupie może używane czy kołyskę/kosz ale szukam małego jakiegoś ,bo nie będę miała wcale miejsca w pokoju ,ale że tak powiem biorę pod uwagę najbardziej ustawne rozwiązanie ;P no i tak zakupimy dopiero we wrześniu
materace mam i prześcieradła dziecięce wiec to nie jest przeszkoda ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 19:49
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Pati moja znajoma też miała mało miejsca i na początku mała spała w wózku, wygoda dla niej bo postawiła koło łóżka, a z czasem rozwiązanie dla łóżeczka się znalazło, może lepiej pomyśl o jakiejś kanapie która się składa i zajmuje mało miejsca, takie wysuwane do przodu są spoko.
No a to my z dzisiaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 20:50
AgataP, lkc, xpatiiix3, ewelina_d, Maga31, KasiaKa, Madlen222, blue00, KUNIAK, RewolucjaSięDzieje, maaartinka, Agusia ;), Strupka, Viviana, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
jestem rozgarneta jak kupa lisci.. nie mam pojecia gdzie mam ta cholerna recepte na zastrzyki ;( albo jest gdzies w domu - ale pol domu przekopalam, albo wsadzilam ja do karty ciazy i wspanialomyslnie zabralam do szpitala... i wrocilam juz bez niej
rewelacja... jak mnie to wkur...
wszystko przez te beznadziejne apteki... bylam z nia jak bylam u mamy w 3 i w zadnej nie mieli wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 21:04
AgataP, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
mam ja!!!!! to sie jednak sprawdza! na wszystkie bolaczki - trzeba sie poskarzyc na forum i zaraz problem sie sam rozwiazuje;)
ewelina_d, AgataP, Nata, xpatiiix3, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
Hej dziewczęta:)
Mówię wam, nigdy więcej kina w ciąży... Film bardzo mi się podobał, ale mniej mi się podobało ponad 2h w fotelu kinowym, ani się przekręcić jak brzuch stwardnieje, ani podpórki pod kręgosłup. No ale czuję się wyprowadzona na dwór;) hambuks był, kino było, spacer był, mój mąż może zrobić "checked"i w spokoju iść we wtorek na koncert.
A i jeszcze trzeba było sobie fotę trzasnąć z okazji 3. trymestru:).
Pati, łóżeczko turystyczne to świetna opcja! są różne rozmiary i dziecko może spać przez kilka lat...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 21:13
Maga31, lkc, Nata, KasiaKa, xpatiiix3, KUNIAK, RewolucjaSięDzieje, Mamadomina, maaartinka, Viviana, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
Mam już jeden fotel rozkładany taki szeroki na którym Marcel będzie spał stoi i sie kurzy poduszki na nim leżą od kanapy bo w komplecie kupiłam i tak stoi nowy nie używany czeka aż będę musiała się rozstać z synem na nocki :o i nie zmieszcze drugiego, a łożeczko mam takie zaraz wrzuce foto (120*70 chyba), ale nie wiem czy ciocia się zgodzi bym używała i tym razem wystarczy że chamsko mi odpowiedziała, ze z ciuszkow po siostrze nie będę mogła korzystać... A żebym się zesrala wózkiem do pokoju nie wjade za wąskie przejście sama bokiem przechodze
a z reszta babcia by mnie zjadła hehe a gondoli samej tez nie bo na ziemi przecież nie będzie spala ,lozeczko za szerokie chyba gdzie i będę musiała fruwac po pokoju chyba.. Ehh i tak źle i tak nie dobrze właśnie albo nawyzej mała będzie ze mną spała jak Marcel a on na tym swoim hmm ciągle myślę i myślę wczesniej lozeczko było i akurat miejsce było, a teraz dwie komody więcej i tak jedna na drugiej będzie stała a nie mogę ich zastawić przecież tem myślę z takim małym lozeczkiem albo kołyska na pół roku chociaż póki stawać nie będzie, bo Marcel mając 6,5 mies juz wstawał sam i lozeczko na maksa opuszczone było.. Ciągle mysle muszę we wrześniu już się zdecydowac na coś i przemeblowanie zrobić .. A z reszta turystyczne też dobrze sobie kosztują, Marcela lozeczko musiałam złożyć ja skończył 10 miesiecy bo stało i sie kurzylo za nic nie chciał tam spać.. Nie wiem jak z małą będzie.. Zobaczymy mam jeszcze trce czasu na decyzje, a pokój zaledwie 12,5m2
Sliczne brzuszki :**
o to w tym spał Marcelo, ale czy ciocia pożyczy, a z resztą kurde też nie mogę kaoryferów zastawić i dziecka gotować no i przejście musi być bo będę musiała po łózku chodzić, żeby coś z komody wyjąć.. Musze się grubo zastanowić jak tu rozplanować pokój..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 21:38
Livia
Nela
Marcel
-
Mnie chodziło o to, żebyś może swoje łóżko zmieniła bo może zajmuje 2metry, a takie do przodu wysuwane 1,40m zależy jak jest rozkładane, u nas podobny problem tzn łóżeczko się jakoś zmieści jak przestawimy łóżko, ale zobaczymy jak to wyjdzie jak ustawimy wsio
damy radę :p
o matko Madlen właśnie przeczytałam Twój komentarz, no dziękuję bardzo ale ja czuję się jak słoń, cycki fakt są "niezłe" teraz, a ten stanik je zmniejsza dodatkowo ale noszę bo bawełniany i wygodny na upały, no i nadaje się do karmienia więc sobie wykorzystam bo się uciąga :pWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 21:40
-
No mnie nie stać w tym momencie na nowe ,a nawet żeby było stać to nie miałabym gdzie wynieść tego, a i tak je w dzień składam, chyba ,że leżę cały dzień i odpoczywam sobie, z resztą to jest nie tak dawno kupione, bo meble i łóżko mają tyle co Marcel dopiero
myśle i myśle ,bo szkoda małej też gotować przy kaloryferze, a i nie zastawie ich, bo zimno bedzie, kurde no pod górkę, myśle ciągle, ale w końcu coś wymyśle jak to ustawić, żeby i przejście było i ciut miejsca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 21:48
Livia
Nela
Marcel
-
to moze faktycznie jak tak malo miejsca to to lozeczko dostawiane do Twojego lozka..albo kolyska na poczatek - tez nie zajmuje duzo miejsca i na allegro nie sa drogie..albo uzywana od kogos .. tylko nieraz za uzywana to niektorzy chca tyle co za nowa wiec bez sensuAleksandra Joanna 17.11.2014
Dobra, w sumie to pożyjemy, zobaczy się jeszcze hehe jak przestawie meble w pokoju, to we wrześniu zrobię to i wtedy będę mogła już małej rzeczy pochować do szafy i poprasować przynajmniej, szczerze to te dwie komody dodatkowe są zbędne mi w tym momencie, miały być dla Marcela, gdyby R niewyrolował tak ,bo bym zmieściła się w tym co mam, ale nie mam gdzie ich wynieść.. :o a wtedy z łóżeczkiem nie byłoby problemu.. Ale na razie nie myśle jest czas jakoś to pomieszcze ,tylko na ten moment nie wiem jak jeszcze... chyba ,że najzwyczajniej w świecie je zastawić łóżeczkiem, a schować tam to co nie potrzebne ;oo fuck, a fotel... dobra na dzisiaj koniec rozkminiania..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 22:04
lkc lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel