Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
desou wrote:Hej
wpadłam z rana bo jestem u dentysty i co? Oczywiście wszyscy siedzą, nawet jakis młody chłop a ja stoję...
Co za ludzie. Mi sie jeszcze nie zdarzyło tak,nawet jak mialam malutki brzuszek to w kolejce mnie przepuszczaliTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Alka mój Tymuś też jest raz bardziej aktywny tak że spać nawet nie daje a w inny dzień spokojniutki że czuje tylko jak się delikatnie w brzuszku obraca
Przed wczoraj to wogóle nie czułam ruchów nawet po słodyczach jedynie jak na lewy bok się położyłam do walił w łóżkochyba ta pozycja mu się nie podobała i wymagał zmiany
alka89, lkc lubią tę wiadomość
-
maaartinka wrote:Alka mój Tymuś też jest raz bardziej aktywny tak że spać nawet nie daje a w inny dzień spokojniutki że czuje tylko jak się delikatnie w brzuszku obraca
Przed wczoraj to wogóle nie czułam ruchów nawet po słodyczach jedynie jak na lewy bok się położyłam do walił w łóżkochyba ta pozycja mu się nie podobała i wymagał zmiany
Zapytam ginki,moze to przez to złamanie,nozka go boli czy co... ;-(Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjak czujesz spokojne to i tak powiedz gin w razie czego,a nawet po czyms slodkim i po obiedzie sie nie uaktywnia bardziej? moze tak ma czasami,kazde dziecko jest inne one zaczynaja teraz miec swoje indywidualne cechy charakteru jedne sa aktywne inne spokojne ,ale powiedz gin tak czy siak,warto sie uspokoic i sprawdzic.Ale tak jak pisza dziewczyny,jak nic nie czujesz w ogole to jedz na IP ,a moze zadzwon do gin i sie zapytaj?Bedziesz mniej zestresowana chodzila.,wiem jak to jest bo tez na poczatku sie stresowalam ze raz czuje a raz nie i zawsze wolalam sprawdzic bo nie moglam sie na niczym skupic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 09:06
-
To ja powiem, że u mnie z tydzień miałam bardzo delikatne ruchy, po słodkim też slabo, w piątek na usg okazało się, że Mała ułozyła się tak, że nóżki podkuliła i kopała do środka, co amortyzowało ruchy. Wczoraj na usg już nóżki wyciągnęła i wieczorem dawała czadu także to zależy też jak się nasze maluchy ułożą w brzuchu, ale oczywiście jak się masz denerwować to idź do gina.
Lavendula lubi tę wiadomość
-
z ruchami jest różnie - raz szaleństwa i fikołki, z łokciami wokół pępka a nieraz "ino-ino" - wieczorem zamartwiałam się że odpuściła swój trening codzienny z 22:30 mimo kolacji i słodyczy na kopniaki a rano godzinne szaleństwo... i od razu banan na twarzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 09:09
alka89, lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykurcze ja tez musze sie do dentysty wybrac,mam nadzieje ze tez mi powie "wszystko ok idz Pani i te pieniędze wydaj na głupoty"
lece do pracy,milego dnia dziewczyny!maaartinka, karmelek, Milaszka, Lavendula, lkc, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość