Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Evik ale kto jak kto my sobie napewno poradzimy haha Najwyżej będziemy przy okazji po ścianach chodzić z niewyspania
Wiesz nie pomyślałam, a to faktycznie świetny pomysł z tym żeby to facet spakował torbę.. Tylko trzeba przy tym być i pilnować co wkłada..
Bo potem będzie tylko ciągle "przecież to ty pakowałaś".
Ale co wy tak szybko się pakujecie? Jeszcze dużo czasu nam zostałoa musimy wytrwać do samego końca
-
maaartinka wrote:Nastka popieram
każda Oliwka którą znam jest małym diabełkiem
i to samo moja mama mi mówiła że w przedszkolu Oliwki i Amelki to straszne łobuziaki
blue00 lubi tę wiadomość
-
martinka mi tak samo nie dogodzi!
ale kasiorke mamy wspólna na poczatku miesiaca jest wydzielone to na rachunki to na zycie to na przyjemnosci to na dzidzie i mąz zawsze pyta czy moze wzciac i z jakiej puli, wszytsko jest wspolne nigdy niczego nie wyliczał nie żałował to juz ja bardziej oszczedna:)
Ja pierdziele co za robactwo skad to sie bierze wlatuja mi do pokoju no musialam wszystko pozamykac!!! niech to lato sie juz skonczy!
Madlen wiem kochana, szczegolnie w dniu wizyty!maaartinka, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Evik trochę mnie pocieszyłaś że nie tylko ja jestem taka wstrętna
A ty już masz zaklepaną swoją położną? Zastanawiam się czy już teraz dzwonić czy jeszcze jest za wcześnie..
Agusia mi gin kiedyś powiedziała, żebym się tak nie cieszyła, że nie miałam mdłości bo w każdym momencie mogą się pojawić.. Oby jak najszybciej Ci minęły
Madlen trzymamy kciuki za wizytę.. U mnie też każda wizyta to straszny stres..
Madlen222, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Madlen Kochana kciukam za wizytę, ja też należę do tych co gdy zbliża się wizyta nie mogę spać i jestem podenerwowana, to normalne, wiem, że będzie dobrze, bo dbasz o Maleństwa i sobie ładnie rosną na pewno
Z tym pakowaniem torby z mężem to dobry pomysł, mój w ogóle jest taki poukładany, wszystko sobie musi zaplanować, przyszykowac, także na pewno pomoże mi upchać torbę i będzie wiedział co gdzie leży. I dobrze Martinka mówi, że kompletowac wyprawkę trzeba ale nigdzie się tu za szybko mi nie wybierajcie, musimy dać radę do terminu, żadna wcześniej
A mnie zaczyna znowu boleć spojenie, ale gin mi wczoraj powiedział, bym dzielnie te bóle znosiła, bo to znaczy, że macica rośnie, a tego przecież chcę, także próbuję się czymś zająć, bo te bóle są okropne.
Agusia mdłości mogą jeszcze łapać nas, mnie się nieraz zdarzają, jak upąły to w ogóle, wczoraj w poczekalni u gina dziewczyna w 8mc mówiła, że równo 6mc wymiotowała, nigdzie wyjść nie mogła, także i tak każna z nas aż tak źle nie miała, ostatnio na mdłości pomogła mi szklanka coli, odbiło się i był spokój.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 12:08
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny w większości jesteście po krzywej cukrowej (glukoza 75g) czy wynik na czczo 65 i po 2 h 134 jest ok? Za tydzień mam wizytę i nie wiem czy jest sens zadzwonić do gina i o to pytać.
Viviana czy ból kości łonowych to właśnie ten ból spojenia? Bo strasznie mi to dokucza -
Dzięki Maaartinka, mam nadzieje, że przejdzie okropne uczucie, lecę spróbuje zrobić paznokcie u stóp, nie ma męża więc mam cały dzień na gimnastykę
ps. dziewczyny czy macie już tą linea nigra? Mi się chyba zaczyna robić, ale od pępka w górę brzucha, czy tak też może być? -
Maaartinka, Vivianka dziękuję :*
Viviana bidulo znowu Cię ten ból dopada ;( o zgrozo...ale to już bliżej niż dalej więc dasz na pewno radę
Dziewczyny właśnie byłam z psem na dworze i wyszłam w krótkim rękawku i wiecie co? było mi zimno! no normalnie szok, u mnie już jesień się zaczęła...i czuć to wyraźnie...ale ja się bardzo z tego powodu cieszę!!!!uwielbim jesień! i w końcu zaraz wrzesień i powrócą moje seriale:D pewnie ostatni miesiąc gdzie sobie na spokojnie pooglądam...Viviana lubi tę wiadomość
-
Eforts wydaje mi się, że wynik jest w porządku
ja miałam po 2 h chyba 149, w każdym razie powyżej 140 i nic mi gin nie powiedziała więc nie masz się co martwić
Madlen u nas też dzisiaj zimno.. Siedzę w pracy cały czas w sweterku a jak okno otworzyłam to pomyślałam że szkoda że kurtki nie wzięłam
Tylko że ja wolę jednak ciepełko.. Takie 25 stopni to dla mnie idealnie
E_v_e Filip bardzo ładnesama o nim myślałam ale kuzynka tak syna nazwała..
Madlen222, eforts lubią tę wiadomość
-
To ja pokaże się dzisiaj ,bo jeszcze z tego tygodnia fotki nie wrzucałam
i czekam na resztę
hehe ja to już grubas się robię..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 12:30
Madlen222, Viviana, maaartinka, desou, KasiaKa, e_v_e, Isia14, zupaztytki, Maga31, Marzena27, lkc, Nata, Ninusia, Lavendula lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
eforts wrote:Dziewczyny w większości jesteście po krzywej cukrowej (glukoza 75g) czy wynik na czczo 65 i po 2 h 134 jest ok? Za tydzień mam wizytę i nie wiem czy jest sens zadzwonić do gina i o to pytać.
Viviana czy ból kości łonowych to właśnie ten ból spojenia? Bo strasznie mi to dokucza
Tak to właśnie ten ból, w kroczu, wzgórku łonowym i rozchodzi się też na więzadła. -
Eve imię Filip jest śliczne:) taka była moja propozycja na imię dla naszego synka ale mąż się nie zgodził;(
Bo jak pracowaliśmy w banku to mieliśmy takiego Filipa który był tak zainteresowany wszystkim że zasypiał na siedząco...i mąż mówi że Filip to tylko mu się z tym kojarzy...Ale ten kolega z banku był chyba chory, bo on był bardzo gruby i miał cukrzycę, dlatego też zdarzało mu się niekontrolowanie zasnąć...wiem, ze to straszne jest ale my wtedy się smialiśy z tego... -
Patinko i Ty napewno znajdziesz takiego odpowiedniego dla siebie, bardzo na to zasługujesz taka super babka z Ciebie i piękna i zaradna to tylko kwestia czasu!
Madlen nie moge doczegac sie tego uczucia az zrobi mi sie zimno i polece po sweterek!a i na seriale czekam z niecierpliwoscia:P:D
eve ja znam jednego Filipa chodziłam z nim do klasy w podstawówce - jest gejem, mieszka w Londynie i ponoc swietnie sobie radzi:P
martinka no dokladnie ja tez wybredna wymagajaca niby czegos chce a jak juz to dostane to jednak mi nie pasuje, ale nie jest az tak zle uczucia tez mam i Ty napewno:) a połozną polecił mi mój ginek i do niej poszłam, za darmo bo jakies dofinansowanie na to dostali ze indywidualne lekcje dla ciezarnych prowadza, po jednej wizycie jestem zadowolona babka bardzo fajna, aczkolwiek nastepne spotkanie mam dopiero we wrzesniu i nie wiem czy tam zajecia tez bedziemy mialy takie do porodu nie wypytałam, widziałam ze lalki z tyłu leżały to chyba jakies nauki o zajeciu sie dzieckiem bedaMadlen222, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Pati jejq jaki brzuchol!!!! to ja mam dwójkę dzieci a mój jest o wiele mniejszy...SZOK!
Idę się szykować, bo jeszcze mężowi muszę flaki przygotować...fuj!!! mam nadzieję, że się podczas gotowani nie porzygam, bo dla mnie flaki śmierdzą jak mokry pies lub kot...bleeeeblue00 lubi tę wiadomość