X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik uśmiałam się jak opisałaś tego kolegę FIlipa:) haha...

Evik lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve, ja mam Filipa i jest najcudowniejszym chłopcem, bo moim. Ja nie wierzę ani w znaki zodiaku ani w imiona. Charakter dziecka zależy od wychowania i wzoru jaki dają sobą rodzice.

Evik, Madlen222 lubią tę wiadomość

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe dzieje dziewczyny kiedyś moe jaki książę się wynajdzie dla mnie ;)

Ja tez najbardziej na seriale czekam ;))

A i wiecie co wczoraj dzwoniłam i uff jednak szkoła 2lata i gadałam sobie z dyrektorką i 20wrzesnia semestr zaczynamy także jeszcze mam wakacji trochę ponad miesiąc :D potem mogę sobewie wywoływać porod chodząc po schodach ;)

Madlen nie taki wielki ;) tylko troszkę znowu urósł ale malutko ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKa zgadzam sie całkowicie! JA wybrałam imie Maja nie znam ani jednej i nikogo nie pytam bo to nie ma znaczenia. Równie dobrze jest sporo ludzi o naszym imieniu z róznymi charakterkami ale my mamy swój i nasze dzieciaczki tak samo więc brać imiona jakie sie podobają!:)

xpatiiix3, Madlen222 lubią tę wiadomość

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widziałyście, że ktoś stworzył wątek o nie potrzebnym gromadzeniu tematów? Śmieszne to dla mnie jest strasznie.. bo gdyby nie to że mam tu was jako Listopadówki to już dawno nie byłoby mnie na tym forum.. Ludzie naprawdę nie mają co robić tylko szukać dziury w całym..

Madlen222, Agusia ;) lubią tę wiadomość

201411191762.png
  • madziulka112 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się co do imion. Evik moja córcia też będzie Maja, a jakbym miała sie kierować tym jakie Maje znam to bym musiała z tego imienia zrezygnować, bo uczę jedną Maję i to bardzo mało rozgarnięte dziecko jest

xpatiiix3, Evik lubią tę wiadomość

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • madziulka112 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kto ma decydować który temat jest potrzebny albo niepotrzebny...? Chyba od tego jest forum żeby pytać a głupich pytań nie ma, tym bardziej niepotrzebnych

Evik, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się popołudniowo. Jakoś dzisiaj okrutnie zmęczona jestem. Do tego od paru dni co rano budzą mnie takie skurcze łydek, że aż mi palce wygina. No a nie mam czasu pójść do lekarza.Ale podobno, to normalne w ciąży jest. TYlko jak ja z tym do listopada wytrzymam,to nie wiem.

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik, Maja to śliczne imię:) moja córka będzie miała tak na drugie :)

Evik lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymuś mnie dzisiaj tak wysoko kopie, że aż jestem zdziwiona.. Jeszcze ostatnio tak niziutko a teraz co chwilę mi się obrywa prawie przy żebrach.. Przynajmniej przypomina mi, że wypadałoby się wyprostować przy siedzeniu :)

201411191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć babeczki!
    Dołączam do tych, które napiernicza spojenie łonowe :/ Skorzystałam z porad Viviany i zażeram się galaretkami :D
    Eve, nie znam żadnego Filipa, ale też się nad tym imieniem zastanawialiśmy :)
    Pati, ale brzusio! Czadowy! :)
    Madlen, ja też kciukam! Dawaj znać od razu po powrocie!

Madlen222, xpatiiix3, Viviana, Lavendula lubią tę wiadomość

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zupaztytyki oczywiście że napiszę:) dzięki kochana :*

jejq chyba się jednak porzygam, jak te flaki śmierdzą!!! jak to w ogóle można jeść?

relgh3714vlmssyj.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 wrote:
    Zupaztytyki oczywiście że napiszę:) dzięki kochana :*

jejq chyba się jednak porzygam, jak te flaki śmierdzą!!! jak to w ogóle można jeść?
    Haha dobre pytanie :P Bleee

Madlen222 lubi tę wiadomość

201411191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, a ja uwielbiam flaczki po zamojsku! Ze słoika, dobrze przyprawione. Nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam, bo mnóstwo w nich glutaminianu sodu, który mnie niesamowicie zniechęca :P

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zupaztytki wrote:
    Hehe, a ja uwielbiam flaczki po zamojsku! Ze słoika, dobrze przyprawione. Nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam, bo mnóstwo w nich glutaminianu sodu, który mnie niesamowicie zniechęca :P

Twardzielka:) flaki zajada....Szacun:)

relgh3714vlmssyj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja też lubię ;) ale jak mama zrobi od poczatku sama wtedy wiem co tam jest ;) ale dobrych parę lat mnie jadlam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 13:30

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a może polecicie jakiś przepis na dobre ciasto ze śliwkami ewentualnie jabłkami?
    Albo poprostu na jakieś fajne dobre ciacho które robicie? No i oczywiście nie jest trudne i czasochłonne :)
    Mam ochotę coś zrobić a nie mam pomysłu..
    Może też być na jakąś masę do biszkoptu? Tak żeby przeciąć biszkopt czymś posmarować i na górę dać galaretkę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 13:34

201411191762.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaartinka wrote:
    Dziewczyny a może polecicie jakiś przepis na dobre ciasto ze śliwkami ewentualnie jabłkami?

Ostatnio Mada lena dawała recepturę na pyszne ciasto ze śliwkami i to takie szybkie...ja już próbowałam, jest mega:) jutro właśnie zamierzam znowu robić na przyjazd rodziców.

relgh3714vlmssyj.png
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Wczoraj byłam na wizycie oraz u dentysty i również usłyszałam, że zęby i dziąsła są piękne i do kontroli tak za pół roku jak już urodzę :D

Co do wizyty u ginka, to mój mały waży już 1250 g! :) Pytał się czy czuję codziennie ruchy - czuję, zazwyczaj nad ranem i wieczorem, ale liczyć jeszcze nie zalecał. No i wyjaśniło się to wgniatanie się synka w żebra po prawej stronie - po prostu na razie ułożony jest pośladkowo i główką mi w żebra celuje, gdy się prostuje (a miałam nadzieję, że to pupa...).
    Twardnienie macicy, tak jak pisała Madlen jest normalne - macica ćwiczy i póki nie boli, to jest ok :)
    No i jeszcze, ze jest dużo czasu by mały się obrócił do porodu, bo miejsca ma sporo :)

Madlen222, maaartinka, Viviana, xpatiiix3, pinsleepe, Agusia ;), Milaszka, zupaztytki, lkc, e_v_e, Nata lubią tę wiadomość

wff2trd8302o6ogx.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 wrote:
    Ostatnio Mada lena dawała recepturę na pyszne ciasto ze śliwkami i to takie szybkie...ja już próbowałam, jest mega:) jutro właśnie zamierzam znowu robić na przyjazd rodziców.
    A mogłabyś podrzucić ten przepis? Byłabym ci bardzo wdzięczna :)

201411191762.png
‹‹ 951 952 953 954 955 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ