Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Eve, ja mam Filipa i jest najcudowniejszym chłopcem, bo moim. Ja nie wierzę ani w znaki zodiaku ani w imiona. Charakter dziecka zależy od wychowania i wzoru jaki dają sobą rodzice.
Evik, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Hehe dzieje dziewczyny kiedyś moe jaki książę się wynajdzie dla mnie
Ja tez najbardziej na seriale czekam)
A i wiecie co wczoraj dzwoniłam i uff jednak szkoła 2lata i gadałam sobie z dyrektorką i 20wrzesnia semestr zaczynamy także jeszcze mam wakacji trochę ponad miesiącpotem mogę sobewie wywoływać porod chodząc po schodach
Madlen nie taki wielkitylko troszkę znowu urósł ale malutko
Livia
Nela
Marcel
-
KasiaKa zgadzam sie całkowicie! JA wybrałam imie Maja nie znam ani jednej i nikogo nie pytam bo to nie ma znaczenia. Równie dobrze jest sporo ludzi o naszym imieniu z róznymi charakterkami ale my mamy swój i nasze dzieciaczki tak samo więc brać imiona jakie sie podobają!
xpatiiix3, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
A widziałyście, że ktoś stworzył wątek o nie potrzebnym gromadzeniu tematów? Śmieszne to dla mnie jest strasznie.. bo gdyby nie to że mam tu was jako Listopadówki to już dawno nie byłoby mnie na tym forum.. Ludzie naprawdę nie mają co robić tylko szukać dziury w całym..
Madlen222, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Zgadzam się co do imion. Evik moja córcia też będzie Maja, a jakbym miała sie kierować tym jakie Maje znam to bym musiała z tego imienia zrezygnować, bo uczę jedną Maję i to bardzo mało rozgarnięte dziecko jest
xpatiiix3, Evik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się popołudniowo. Jakoś dzisiaj okrutnie zmęczona jestem. Do tego od paru dni co rano budzą mnie takie skurcze łydek, że aż mi palce wygina. No a nie mam czasu pójść do lekarza.Ale podobno, to normalne w ciąży jest. TYlko jak ja z tym do listopada wytrzymam,to nie wiem.
-
nick nieaktualnyCześć babeczki!
Dołączam do tych, które napiernicza spojenie łonoweSkorzystałam z porad Viviany i zażeram się galaretkami
Eve, nie znam żadnego Filipa, ale też się nad tym imieniem zastanawialiśmy
Pati, ale brzusio! Czadowy!
Madlen, ja też kciukam! Dawaj znać od razu po powrocie!Madlen222, xpatiiix3, Viviana, Lavendula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a może polecicie jakiś przepis na dobre ciasto ze śliwkami ewentualnie jabłkami?
Albo poprostu na jakieś fajne dobre ciacho które robicie? No i oczywiście nie jest trudne i czasochłonne
Mam ochotę coś zrobić a nie mam pomysłu..
Może też być na jakąś masę do biszkoptu? Tak żeby przeciąć biszkopt czymś posmarować i na górę dać galaretkę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 13:34
-
maaartinka wrote:Dziewczyny a może polecicie jakiś przepis na dobre ciasto ze śliwkami ewentualnie jabłkami?
Ostatnio Mada lena dawała recepturę na pyszne ciasto ze śliwkami i to takie szybkie...ja już próbowałam, jest mega:) jutro właśnie zamierzam znowu robić na przyjazd rodziców. -
Cześć dziewczyny
Wczoraj byłam na wizycie oraz u dentysty i również usłyszałam, że zęby i dziąsła są piękne i do kontroli tak za pół roku jak już urodzę
Co do wizyty u ginka, to mój mały waży już 1250 g!Pytał się czy czuję codziennie ruchy - czuję, zazwyczaj nad ranem i wieczorem, ale liczyć jeszcze nie zalecał. No i wyjaśniło się to wgniatanie się synka w żebra po prawej stronie - po prostu na razie ułożony jest pośladkowo i główką mi w żebra celuje, gdy się prostuje (a miałam nadzieję, że to pupa...).
Twardnienie macicy, tak jak pisała Madlen jest normalne - macica ćwiczy i póki nie boli, to jest ok
No i jeszcze, ze jest dużo czasu by mały się obrócił do porodu, bo miejsca ma sporo
Madlen222, maaartinka, Viviana, xpatiiix3, pinsleepe, Agusia ;), Milaszka, zupaztytki, lkc, e_v_e, Nata lubią tę wiadomość
-
Madlen222 wrote:Ostatnio Mada lena dawała recepturę na pyszne ciasto ze śliwkami i to takie szybkie...ja już próbowałam, jest mega:) jutro właśnie zamierzam znowu robić na przyjazd rodziców.