X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus milej nocki oby przespanej w calosci i bez wstawania :)

nastka ty z nerwow pieczesz ciasta a ja zazwyczaj robie krokiety,zawsze wiadomo kiedy mam nerwa bo wtedy robie krokiety :P tak jakby sam proces tworczy krokieta dzialal jak balsam na moja skolowana duszyczke :P ale na moje boczki juz dziala inaczej :)

xpatiiix3, maaartinka, Evik lubią tę wiadomość

• lkc Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka Ty nie piecz tyle, bo ten Twoj jeszcze pomysli, ze to jakas nagroda dla niego czy cos w tym stylu :) ja musze (tzn chce) mojemu upiec jakies ciasto dobre, bo imieniny mial.... najlepiej to z kremem a najlepiej to z kremem i owocami. niestety tort bezowy nie wchodzi w rachube bo on nie lubi - a szkoda bo szybko i latwo by bylo.. musze pogrzebac za jakims przepisem fajnym ;)

AgataP, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja odpadam, lece spac...
    dobranoc brzuszki :*

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadzwoniłam do męża i mówię:
    -Twoja mądra żoneczka złożyła sama komodę z Biedronki..
    A on na to:
    -A ile przy tym zaoszczędziła moja mądra żoneczka?!

Tak na serio to zakupiłam dziś komodę z Biedronki za całe 129zł i uwaga: sama ją złożyłam!!! Jestem z siebie mega dumna, wcale nie trudne to było, wygląda ładnie i wreszcie mam gdzie poukładać ubranka:)

ny8g36.jpg

AgataP, Madlen222, lkc, Milaszka, zupaztytki, Maga31, xpatiiix3, Isia14, desou, Nata, karmelek, sisiiii, Agusia ;), maaartinka, Agata92, Evik, Strupka lubią tę wiadomość

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteśmy :)
    Szymek ma 1033g, ułożył sie juz główkowo. Stópka na 5cm długa, śliczne przylegające uszka (ja miałam odstajace). Ziewal, widzieliśmy jak mlaskał jezorkiem :)
    Gin uznał ze glukoza wyszła ok, bo teraz zmieniono normy do 150 po 2h. Kazal brac żelazo, bo coraz bardziej lecą mi czerwone i hemoglobina.
    Na plusie 7,3 kg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 21:58

Madlen222, Viviana, lkc, e_v_e, zupaztytki, Maga31, xpatiiix3, Isia14, Eve, desou, karmelek, Dotty84, sisiiii, Agusia ;), maaartinka, Agata92, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha, KasiaKa dobrym tekstem walnal maz :D

• lkc Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santocha swietne wiesci :)
    Madlen - dobranoc
    KasiaKa - gratuluje:) kiedys moj ojciec zabral sie za skladanie szafki pod umywalke... po 2 godzinach walki orzekl : tego sie k... nie da zlozyc ;) wystarczy troche wyobrazni. mnie przy skladaniu roznych sprzetow dobijaja instrukcje - najczesciej obrazkowe...dla mnie to porazka, jakby nie mogli normalnie napisac co do czego. a jeszcze glupsze sa instrukcje niby opisowe - gdzies wloz jakas dziwna srubke - podana nazwa - a nie zadali sobie odrobiny trudu, zeby wczesniej opisac, ktora srubka jak sie nazywa ;)
    dobrze, ze u mnie wszystkie meble robi stolarz i on je montuje... :)

Madlen222 lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata pisz jak będziesz zła heheh podam adres trochę mi wyślesz hehe

ja mam teraz ochotę na pierogi z mięsem ale nie gotowane a takie z głębokiego tłuszczu ;):D masakra ale głodna jestem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 22:03

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no problemos Pati teraz czekamy az mnie moj wkurzy i jade po skladniki :)

a tez bym wszamala pierogi..mniammmm,ide poszukac czegos w lodowce :P

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• lkc Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ugotowalam jajka... mam zamiar je wciagnac z majonezem :D sto lat nie jadlam. a czekajac na jajka zdazylam zjesc kromke chleba z miodem i popic kubkiem mleka..

mmmmmm pyszne bylo, juz jestem po jajkach.
    jakbym jutro miala jakies rewolucje w zoladku to prosze.. przypomnijcie mi mojego wieczornego mixa :)
    ide spac, kolorowych snow, milej nocy i smacznego !:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 22:32

AgataP, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• caśka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie juz w lozeczku leze i odpoczywam bo dzis walnelam sobie meeega dlugo spacer chyba ze 4 km ... W sumie albo i wiecej. Masakra... Mam zakwasy w pachwinach i w biodrach... Ciekawe jak jutro wstanę.. Bedzie miazga. Ale za to super samopoczucie mmm.. Stan zmęczenia i zadowolenia

AgataP, lkc lubią tę wiadomość

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie katuje przepisami na necie i robie sie coraz bardziej glodna :P ale chyba najbezpieczniej jak zjem awokado...bo juz sie najaralam na jakies zapiekanki z warzyw ale o tej porze to nie wypada...pewnie i tak wstane w sordku nocy i wciagne jakies konkretniejsze danie....

lkc lubi tę wiadomość

• Nata Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrobiłam, juhu!! Madlenn słoneczko tak się cieszę że Twoje maluszki ślicznie rosną i wszystko jest ok :-) Optimus ciężko los masz kobieto, ale zaraz urodzi się mężczyzna który pokocha Cię całym sercem, a Twój mąż może też się zmieni. Może zamiast rozwodów lepiej pomyśleć o szczerej rozmowie i terapi :-) Pati brzuszek masz zgrabniutki, dużo wód płodowych chyba no nie? co do wanienki to jeszcze mniej miejsca zajmuje taka http://allegro.pl/listing/listing.php?requestCategory=99374&description=0&order=m&string=wanienka+sk%C5%82adana&requestDepartment=category-99374&bmatch=seng-v6-p-4-dz-0718.
    Ciasto marchewkowe też lubie i już zapisałam sobie przepis. Odkąd Was nadrabiam to mój synek ciągle mnie kopie:p ciekawe jak się ułożył, jutro mam wizytę i już się nie mogę doczekać.
    Co do wydatków, my z mężem mamy osobne konta, zostało tak jak było przed ślubem, dopisałam Go do konta oszczędnościowego bo wpłacilismy tam pieniążki z wesela i teraz wpłacam tam kasę na wyprawkę. Teraz mam więcej kasy więc ja odkładam na oszczędnościowe, mąż jakoś nie ma problemu żeby płacić za zakupy czy to do domu czy dla synka więc ok :-)
    Też myślałam, nad tą komodą z biedronki, pojemne ma szuflady???

Madlen222, lkc lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKa wrote:
    Zadzwoniłam do męża i mówię:
    -Twoja mądra żoneczka złożyła sama komodę z Biedronki..
    A on na to:
    -A ile przy tym zaoszczędziła moja mądra żoneczka?!

Tak na serio to zakupiłam dziś komodę z Biedronki za całe 129zł i uwaga: sama ją złożyłam!!! Jestem z siebie mega dumna, wcale nie trudne to było, wygląda ładnie i wreszcie mam gdzie poukładać ubranka:)

ny8g36.jpg
    Kasia ale to jakaś nowa oferta w biedronce? fajna ta komoda :) przydalaby mi się taka, ale nie widzę w ofercie jej teraz :/

• Nata Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polecam takie muffinki http://rodzinkawkuchni.blox.pl/2013/05/Pelnoziarniste-muffiny-jak-pizza.html uwielbiam je szczególnie z sosem czosnkowym :p
    Karmelek ona była wcześniej ale jeszcze jest na sklepie, byłam dzisiaj u siebie w mieście i mają do wyczerpania zapasów chyba, więc najlepiej się przejść do sklepu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 22:45

karmelek lubi tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajna ta komoda.. Hmmm inne kolory byly tez?

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już znalazłam to oferta z lutego.. ale bylam u siebie w biedronce wczoraj i nie było takich.. szkoda bo fajne i tanie ;)

• Nata Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://dziulkacrew.pl/co-miesiac-rozmiar-mniej-sprawdzona-metoda/ polecone przed koleżankę, czyta się fajnie :-)

co do rożków my kupujemy zwykły, chociaż w tym usztywnianym lepiej się karmi, ale my chyba z podusi jakiejś będziemy korzystać, wyjdzie w praniu :-)
    dzisiaj w rossmannie byłam z mężem i spotkałam koleżankę i ona tak patrzy i nieśmiało mówi gratuluję, już brzuszek widać więc ja mówię 7 miesiąc więc chyba powinno już być widać, a ona aa to w sumie jak 7 to wcale nie jest taki duży, ładny i zgrabny i że ładnie wyglądam, nic nie przytyłam i inne cukry ehehhehe no miło się zrobiło :-) no i na kasie siedziała koleżanka z liceum i też nam pogratulowała i dała mi darmowy krem na sutki z bielendy "sexy mama" naaaajz :-)

xpatiiix3, lkc, maaartinka, Maga31 lubią tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caśka tylko biała niestety, ja bym wolała w kolorze sosny ale dupa aż tak dobrze nie ma, myślę ciągle nad nią ale mąż nie jest przekonany bo meble jednak jasne coś sosna/jesion...chociaż łóżeczko będzie białe :-)

rfnnk6n.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzę, że mamuśki poszły spać. Dobranoc :-)

rfnnk6n.png
‹‹ 960 961 962 963 964 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ