X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • madziulka112 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus a może on Cię kocha tylko tak źle Cię traktuje bo wtedy jak widzi Twoje silne reakcje to się czuje bardziej kochany, bo może to on właśnie ma kompleksy i problemy emocjonalne. Kiedyś chyba pisałaś że był niedopieszczony w dzieciństwie

AgataP, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko kochanie pożyczyć okulary.? ;) Ahahaha zapomniałam Marcel połamał ;oo właśnie no okulary muszę zrobić juz nie mogę w soczewkach chodzić oczy mnie pieką i takie suche są juz krople nie pomagają...

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Agatko kochanie pożyczyć okulary.? ;) Ahahaha zapomniałam Marcel połamał ;oo właśnie no okulary muszę zrobić juz nie mogę w soczewkach chodzić oczy mnie pieką i takie suche są juz krople nie pomagają...[/QU

Ja mam wzrok idealny i widze ze na zdjeciu jest extra laska :)

• lkc Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata nie pisz glupot, chuda jestes jak szkieletor, tylko brzuch Ci urosl, moze piersi jeszcze. ale gdzie TY gruba jestes? chyba jakies lustro masz powiekszajace w mieszkaniu.
    cholera trzeba sprzatac... chlop do domu w czwartek wraca ;/ dobrze bo sie stesknilam, ale zle bo sprzatanie.. jak ja tego nienawidze!! szok! ale lubie miec porzadek :D

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my tu gadu gadu a ja musze na rowerek stacjonarny wskoczyc zeby wyrzuty sumienia zagluszyc po tych slodkosciach co je nawet nie wiem kiedy wszamalam jak z Wami pisalam :P

zadzieram kiece i lece ! :)

• madziulka112 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zjadlam grześka "dziel na 6". Ja tam nie dzieliłam tylko oszamałam w dwóch kęsach i wcale nie mam wyrzutów sumienia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 19:05

AgataP, Agusia ;), Maga31, Dotty84 lubią tę wiadomość

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lkc wrote:
    Agata nie pisz glupot, chuda jestes jak szkieletor, tylko brzuch Ci urosl, moze piersi jeszcze. ale gdzie TY gruba jestes? chyba jakies lustro masz powiekszajace w mieszkaniu.
    cholera trzeba sprzatac... chlop do domu w czwartek wraca ;/ dobrze bo sie stesknilam, ale zle bo sprzatanie.. jak ja tego nienawidze!! szok! ale lubie miec porzadek :D

Nastepna co okulary musi zakupic :P

ja tez tak mam sprzatac nie ale czysto w domu miec to juz tak,czasem by sie taki zaczarowany olowek przydal...

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata ja po zdjęciach juz widziałam ze trochę mniej cm tu i tam masz niż ja :D hhe a tak poważnie to na serio widać ze ja te 12kg pochłonęłam juz :P

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • lkc Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam okulary... :)

AgataP lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulka112 wrote:
    A ja zjadlam grześka "dziel na 6". Ja tam nie dzieliłam tylko oszamałam w dwóch kęsach i wcale nie mam wyrzutów sumienia

obawiam sie ze ja moglam zjesc troszke wiecej :P ale ile to nie powiem bo to zbrodnia w amoku... :P

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• lkc Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulka112 wrote:
    podzililas na 2 - dla siebie i dla dziecka :):)

Agusia ;), AgataP lubią tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pytanie "intymne", czy Wasze dzieci też kopią w odbyt, czasami tak mnie zaboli z tyłu, kilka sekund i puszcza.....

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh a mi mały połamał a tak to w domu w okularach smigalam chyba e gdzieś wychodziłam.. W przyszłym tyg zrobie ;) tylko najpierw trzeba do okulisty iść ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 19:11

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    honey boo boo i juz,przeca mam lustro i widac ze mial byc kaloryfer a jest boiler ;P

• lkc Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    honey boo boo i juz,przeca mam lustro i widac ze mial byc kaloryfer a jest boiler ;P
    to nie lustro to jakies szklo powiekszajace ;) wlosow Ci zazdrosze... bym wolala zeby moje sie tez przesuszaly, tak musze sie cieszyc z wiecznie przetluszczajacych sie :)

AgataP lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lkc wrote:
    to nie lustro to jakies szklo powiekszajace ;) wlosow Ci zazdrosze... bym wolala zeby moje sie tez przesuszaly, tak musze sie cieszyc z wiecznie przetluszczajacych sie :)

poczekaj dopadnie i mnie przetluszczanie sie wlosow jak tylko urodze bo przetluszczanie sie to ich stan naturalny :)

teraz dla odmiany postanowily zmienic sie w siano.

lkc lubi tę wiadomość

• lkc Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Dziewczyny pytanie "intymne", czy Wasze dzieci też kopią w odbyt, czasami tak mnie zaboli z tyłu, kilka sekund i puszcza.....
    moja jest grzeczna i w te rejony nie kopie..

Pati powiedz mi.. bo Ty doswiadczona bardziej jestes.. czy jak szyjka sie skraca to jakos to czuc? bo po doglebnych analizach dochodze do wniosku , ze moze to co mi sie wydawalo kopaniem w szyjke, to wlasnie bylo, ze ona sie skracala? takie delikatne cos, jakby pulsowanie.. nie wiem jak to opisac..

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie to dźgało normalnie w pochwie aż i w tej i w tamtej ciąży tak samo to odczuwałam

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia, mnie regularnie tam kopie. Nie jest to przyjemne, ale zdecydowanie nie boli. Też tak mam, że czasem zaboli na dosłownie kilka sekund, bardzo mocno i mija. Obawiam się, że coś się może szykować, żeby wyskoczyć. Jak boli, to zdecydowanie nie wiążę tego z kopaniem.

AgataP, Ty chyba jako jedyna z nas jesteś fit mamuśka i nie gadaj głupot, bo aż mi wstyd, że nic ze sobą nie robię.

Pati, 12 kg czy nie, naprawdę dobrze wyglądasz :) Chyba przystopowałaś z przyrostem wagi, co? Bo o tych 12 kg to od dawna słyszę.

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Mnie to dźgało normalnie w pochwie aż i w tej i w tamtej ciąży tak samo to odczuwałam
    to w takim razie stawiam, ze to bylo raczej to u mnie.. bo u mnie jakies bole zdarzaja sie raz na sto lat. glowa mnie nie boli, jak mialam okres to tez nigdy nic nie bolalo ani brzuch ani glowa... albo ja jestem jakas taka z betonu nie wiem albo faktycznie ja tych boli zadnych nigdy nie mialam.
    w takim razie bede wiedziala, na co zwrocic uwage... :)

‹‹ 958 959 960 961 962 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ