Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Optimus a może on Cię kocha tylko tak źle Cię traktuje bo wtedy jak widzi Twoje silne reakcje to się czuje bardziej kochany, bo może to on właśnie ma kompleksy i problemy emocjonalne. Kiedyś chyba pisałaś że był niedopieszczony w dzieciństwie
AgataP, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Agatko kochanie pożyczyć okulary.?
Ahahaha zapomniałam Marcel połamał ;oo właśnie no okulary muszę zrobić juz nie mogę w soczewkach chodzić oczy mnie pieką i takie suche są juz krople nie pomagają...[/QU
Ja mam wzrok idealny i widze ze na zdjeciu jest extra laska -
Agata nie pisz glupot, chuda jestes jak szkieletor, tylko brzuch Ci urosl, moze piersi jeszcze. ale gdzie TY gruba jestes? chyba jakies lustro masz powiekszajace w mieszkaniu.
cholera trzeba sprzatac... chlop do domu w czwartek wraca ;/ dobrze bo sie stesknilam, ale zle bo sprzatanie.. jak ja tego nienawidze!! szok! ale lubie miec porzadekAleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylkc wrote:Agata nie pisz glupot, chuda jestes jak szkieletor, tylko brzuch Ci urosl, moze piersi jeszcze. ale gdzie TY gruba jestes? chyba jakies lustro masz powiekszajace w mieszkaniu.
cholera trzeba sprzatac... chlop do domu w czwartek wraca ;/ dobrze bo sie stesknilam, ale zle bo sprzatanie.. jak ja tego nienawidze!! szok! ale lubie miec porzadek
Nastepna co okulary musi zakupic
ja tez tak mam sprzatac nie ale czysto w domu miec to juz tak,czasem by sie taki zaczarowany olowek przydal... -
nick nieaktualnymadziulka112 wrote:A ja zjadlam grześka "dziel na 6". Ja tam nie dzieliłam tylko oszamałam w dwóch kęsach i wcale nie mam wyrzutów sumienia
obawiam sie ze ja moglam zjesc troszke wiecejale ile to nie powiem bo to zbrodnia w amoku...
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
madziulka112 wrote:A ja zjadlam grześka "dziel na 6". Ja tam nie dzieliłam tylko oszamałam w dwóch kęsach i wcale nie mam wyrzutów sumienia
Agusia ;), AgataP lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Heheh a mi mały połamał a tak to w domu w okularach smigalam chyba e gdzieś wychodziłam.. W przyszłym tyg zrobie
tylko najpierw trzeba do okulisty iść ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 19:11
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
AgataP wrote:honey boo boo i juz,przeca mam lustro i widac ze mial byc kaloryfer a jest boiler ;P
wlosow Ci zazdrosze... bym wolala zeby moje sie tez przesuszaly, tak musze sie cieszyc z wiecznie przetluszczajacych sie
AgataP lubi tę wiadomość
nick nieaktualnylkc wrote:to nie lustro to jakies szklo powiekszajace
wlosow Ci zazdrosze... bym wolala zeby moje sie tez przesuszaly, tak musze sie cieszyc z wiecznie przetluszczajacych sie
poczekaj dopadnie i mnie przetluszczanie sie wlosow jak tylko urodze bo przetluszczanie sie to ich stan naturalny
teraz dla odmiany postanowily zmienic sie w siano.lkc lubi tę wiadomość
-
Agusia ;) wrote:Dziewczyny pytanie "intymne", czy Wasze dzieci też kopią w odbyt, czasami tak mnie zaboli z tyłu, kilka sekund i puszcza.....
Pati powiedz mi.. bo Ty doswiadczona bardziej jestes.. czy jak szyjka sie skraca to jakos to czuc? bo po doglebnych analizach dochodze do wniosku , ze moze to co mi sie wydawalo kopaniem w szyjke, to wlasnie bylo, ze ona sie skracala? takie delikatne cos, jakby pulsowanie.. nie wiem jak to opisac..Aleksandra Joanna 17.11.2014
Agusia, mnie regularnie tam kopie. Nie jest to przyjemne, ale zdecydowanie nie boli. Też tak mam, że czasem zaboli na dosłownie kilka sekund, bardzo mocno i mija. Obawiam się, że coś się może szykować, żeby wyskoczyć. Jak boli, to zdecydowanie nie wiążę tego z kopaniem.
AgataP, Ty chyba jako jedyna z nas jesteś fit mamuśka i nie gadaj głupot, bo aż mi wstyd, że nic ze sobą nie robię.
Pati, 12 kg czy nie, naprawdę dobrze wyglądaszChyba przystopowałaś z przyrostem wagi, co? Bo o tych 12 kg to od dawna słyszę.
-
xpatiiix3 wrote:Mnie to dźgało normalnie w pochwie aż i w tej i w tamtej ciąży tak samo to odczuwałam
w takim razie bede wiedziala, na co zwrocic uwage...xpatiiix3 lubi tę wiadomość
Joanna Małgorzata 12.03.2019