X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tia skądś znam podejście teściowej.... najważniejsze jest Wasze szczęście :)

lkc lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulka112 wrote:
    Wiecie, chyba dzisiaj nie jest mój dzień... Dziś zadzwonił chrzestny mojego męża z lekkim wyrzutem dlaczego mu nie powiedzieliśmy ze jestem w ciąży. No nie mówiliśmy bo to brat teściowej i widują się co najmniej raz w tygodniu więc uznaliśmy że wszyscy wiedzą od niej. Mąż zadzwonił i zapytał czemu nikomu nie powiedziała na co ona odpowiedziała ze nie chciała tak rozgadywać bo nie wiedziała czy się ciąża utrzyma bo nigdy nic nie wiadomo. ..

ale kurcze ja jestem w 7 miesiącu... Dlaczego sie nie cieszy z wnuczki?.. Ryczę jak głupia. Mam wrażenie że ona mi właśnie tego życzyła od początku ciąży

nie przejmuj sie nie ma czym, moja jeszcze w ogle do mnie nie dzwonila nawet.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 18:38

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Agusia, z rodzicami jest ok, tylko ja od 18 roku zyvia mieszkam jakies 600 km od nich, wiec widujemy sie raz na 6-8 miesie y. Moja mama jest jedynaczka, I tyle lat z Tatusirm mieszkaja sami (tez jestem jedynaczka), ze uwaza, ze ona jest jakby troche bez dziecka, ale wymaga ode mnie bardzo duzo, a nie chce sie caly czas klocic, bo potrafi byc bardzo agresywna przy ludziach. Kiedys w obi mi plunela mi w twarz, bo chcialam kupic nasionka na balkom, a ona twierdzila, ze nie wyrosna, a ja powiedzialam, ze to moj balkon, moje mieszkanie I moja kasa.
    Z Tatusiem to mam mega relacje, bardzo intelektualne I fajne.Bardzo Go kocham :)

Optimus sorry ale dla mnie matka, która pluje własnemu dziecku w twarz nie jest matka.....i do tego jest agresywna i to jest to co napisałam powyżej brak szacunku od rodzica, przejawia się brakiem szacunku od męża, sorry ale skoro rodzona matka może to czemu facet nie może, jeszcze tekst o rozwodzie i koleżeństwu, machnęłabym drzwiami i wyszła, a z mamą powinnaś szczerze porozmawiać, że tak się nie robi.....

RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pinsleepe wrote:
    Optimus, mnie przeraża, jak o swoim piszesz. Jest w tym trochę prawdy, że jak będziesz miała dziecko to może mniej będzie Cię to ruszać, ale dziecko kiedyś dorośnie i zajmie się swoimi sprawami a Ty zostaniesz z tym gościem na zawsze, bo on "nie uznaje rozwodów"?

Wiesz, pinsleepe, to taki odlegly czas...ze mam nadzieje, ze ja nie dozyje takiego finalu...

• madziulka112 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tylko przykre bo ja już nie mam mamy bo zmarła kilka lat temu, a teściowa nie ma córki więc naturalne dla mnie by było że będzie trochę moja matka, ale w sumie racja nie ma potrzeby wariować. To mojemu mężowi bardziej przykro. Widzę ze go to zabolało. Muszę mu poprawic nastrój tylko nie mam pomysłu

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen Kochana specjalnie włączyłam lapika by zobaczyć co u Ciebie słychac po wizycie <3 cieszę się z dobrych wieści.

Optimus cóż nigdy bym nie pozwoliła na takie traktowanie mnie przez męża, naprawde musisz go kochać, że się na to godzisz, ja jestem taka, że za pewne słowa to i mogłabym uderzyć, bo kobietę powinien szanować. Według mnie niestety problem jest też w tej zależności finansowej.

Madziulka głowa do góry teściową się nie przejmuj, to Twoje i Twoje męża dziecko, a teściowa to jak obca kobita, jej slowa nie powinny Cię ranić, ja się moją nie przejmuje. Ważne, że Ty i mąz się cieszycie z Maleńkiej Kruszynki.

Agusia ;), AgataP, Madlen222 lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka, no proszę Cię, pewnie wyrzut hormonów akurat zaliczyłaś. Uszy do góry i się nie przejmuj teściową, bo one tak mają, że nawet jak to dobre kobiety, to czasami robią tak, że normalny człowiek nawet by nie wpadł :)

Optimus, a samochód nie będzie Ci potrzebny z dzieckiem? Ja nie prowadzę, chociaż mam prawo jazdy i teraz mąż mnie zmusza. Kupimy jakieś małe używane autko i będę musiała się przemóc.

Jak odbierałam prawo jazdy w wieku 18 lat, to ojciec tak się wydzierał po drodze, że do dziś mam traumę i nie wiem, czy przez te 7 lat wyjeździłam tyle, co przed egzaminem :P

Kupiliśmy wanienkę idealną do mikroskopijnego mieszkania :) Z defektem, więc tańsza o połowę. Normalnie kosztuje chyba 300 zł, ale jak ktoś ma mało miejsca, to rozwiązanie warte przemyślenia: http://allegro.pl/zestaw-kapielowy-z-wanna-geuther-aqualight-i4494709287.html

AgataP, Milaszka, Maga31, e_v_e, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pinsleepe wrote:
    Madziulka, no proszę Cię, pewnie wyrzut hormonów akurat zaliczyłaś. Uszy do góry i się nie przejmuj teściową, bo one tak mają, że nawet jak to dobre kobiety, to czasami robią tak, że normalny człowiek nawet by nie wpadł :)

Optimus, a samochód nie będzie Ci potrzebny z dzieckiem? Ja nie prowadzę, chociaż mam prawo jazdy i teraz mąż mnie zmusza. Kupimy jakieś małe używane autko i będę musiała się przemóc.

Jak odbierałam prawo jazdy w wieku 18 lat, to ojciec tak się wydzierał po drodze, że do dziś mam traumę i nie wiem, czy przez te 7 lat wyjeździłam tyle, co przed egzaminem :P

Kupiliśmy wanienkę idealną do mikroskopijnego mieszkania :) Z defektem, więc tańsza o połowę. Normalnie kosztuje chyba 300 zł, ale jak ktoś ma mało miejsca, to rozwiązanie warte przemyślenia: http://allegro.pl/zestaw-kapielowy-z-wanna-geuther-aqualight-i4494709287.html

bardzo fajna ta wanienka !

• madziulka112 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus mi się wydaje ze dziecko jest osobnym bytem a Ty swoje życie powinnaś dzielic wlasnie ze swoim mężczyzną. Czasem tak jest że tak Cię traktują jak na to pozwolisz. Jemu jest z Tobą wygodnie ale dlaczego Tobie też nie może być wygodnie. Postaw sie od czasu do czasu. Nie bądź dla innych wycieraczką...

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laki, eee tam. Wiecie, bardzo latwo jest tak mowic, ale ja jestem slaba po prostu...
    Mam nadzieje, ze po urodzsniu Pilkarzyka bedzie lepiej :)
    Przepraszam, ze powypisywalam bzdesty tu. Musimy sie cieszyc Malenstwami, a mnie tu na wylewki wzielo... troche zmeczona jestem... nie, wykonczona tym uslugiwaniem wszystkim naokolo

• madziulka112 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam. Moze za ostrych słów użyłam, ale to naprawdę z troski. Nie lubię jak się źle kogoś traktuje. Powinnaś czuć się kochana. Od tego są związki

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samochodu nie bede potrzebowac, mieszkam prawie w centrum. Samochod byl moim narzedziem pracy, teraz potrzebuje kasiore na dziecko, wiec jezdzic przez rok nie bede.troche szkoda mi moj sam., bo kupilam go za grant, kt wywalczylam na uczelni jako jedna z 3 osob na wydziale...ale to tylko rzecz. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patii promieniejesz w ciazy ,jak Ty to robisz? Ja w ciazy wygladam jak jakas Morticia Addams a czuje sie jak matka honey boo boo :) a mialam promieniowac blaskiem ciążowej zajebistosci i wygladac jak Claudia Schiffer :P
    no coz nie wyszlo mi :)

Brzuszek masz taki zgrabny fajny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 18:52

xpatiiix3, ÓptimusPrime, lkc, KUNIAK, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Laki, eee tam. Wiecie, bardzo latwo jest tak mowic, ale ja jestem slaba po prostu...
    Mam nadzieje, ze po urodzsniu Pilkarzyka bedzie lepiej :)
    Przepraszam, ze powypisywalam bzdesty tu. Musimy sie cieszyc Malenstwami, a mnie tu na wylewki wzielo... troche zmeczona jestem... nie, wykonczona tym uslugiwaniem wszystkim naokolo

masz prawo a nawet musisz sie wyzalic bo inaczej zwariujesz jak bedziesz w sobie wszystko tlumic

RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka, ja sie nie obrazam, nie.Juz bardziej niz moj maz I matka mnie krzywdza, nikt mnie nie skrzywdzi.Wierze, ze wszystko sie ulozy, moze mnie znowu pokocha, jak bedzie z nami Moj Pilkarzyk

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja.? Z której strony hehehe udziska juz konkret mam boczki dupsko hehehe wszystko obcisnięte ja cholera nie mam prawie w czym chodzić ,a twarz zapuchnieta ,oczy podkrążone i juz nie pamiętam kiedy ostatnio się pomalowałam ;) zapomniałam dodać ze bice mam tak otłuszczone, ze zaraz jak pudzian będę wyglądać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 18:54

AgataP, lkc lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agato, jaa o sobie wlasnie mysle Matka Honey Boo Boo :) ale sie usmialam, serio!
    Mi się takie rece zrobily w ciazy jak ta babka ma I nogi w rozne strony :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 18:55

AgataP, xpatiiix3, lkc lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Ja.? Z której strony hehehe udziska juz konkret mam boczki dupsko hehehe wszystko obcisnięte ja cholera nie mam prawie w czym chodzić ,a twarz zapuchnieta ,oczy podkrążone i juz nie pamiętam kiedy ostatnio się pomalowałam ;)

taaa jasne,ja tu nie widze zadnych boczkow i dupska,specjalnie tak mowisz zeby mnie pocieszyc :P

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Agato, jaa o sobie wlasnie mysle Matka Honey Boo Boo :) ale sie usmialam, serio!

serio ja caly czas czekam na ten blask który to sie ma w ciąży ,jakos nie przychodzi :) chyba ktos sie pomylił i zamiast balsku mi trafiła sie zgaga,przesuszone włosy i trądzik ..:P (POMINE INNE MNIEJ SZLAChETNE DOLEGLIWOSCI) :)

xpatiiix3, lkc lubią tę wiadomość

• lkc Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus dziewczyno nie wiem jak Ty zyjesz, ja kocham mojego faceta, ale w zyciu bym mu sie nie dala tak zdominowac. bym miala gleboko gdzies milosc jakby mnie tak traktowal jak Twoj traktuje Ciebie. my nie mamy slubu, bo ja nie chce - on czasami cos marudzi ze by chcial. mieszkanie jest moje i doskonale wie, ze jeden jego falszywy ruch i walizki mialby przed drzwiami i nie mialabym zadnych oporow mimo wielkiej milosci, a tym bardziej bym nie patrzyla na finanse, ani na dziecko. nie ma takiej sily zeby zmusila mnie do siedzenia z facetem, ktory ma gdzies moje uczucia i mnie.

AgataP, Agusia ;), Viviana, Marzena27, Amnezja, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
‹‹ 957 958 959 960 961 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ