Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymadziulka112 wrote:Wiecie, chyba dzisiaj nie jest mój dzień... Dziś zadzwonił chrzestny mojego męża z lekkim wyrzutem dlaczego mu nie powiedzieliśmy ze jestem w ciąży. No nie mówiliśmy bo to brat teściowej i widują się co najmniej raz w tygodniu więc uznaliśmy że wszyscy wiedzą od niej. Mąż zadzwonił i zapytał czemu nikomu nie powiedziała na co ona odpowiedziała ze nie chciała tak rozgadywać bo nie wiedziała czy się ciąża utrzyma bo nigdy nic nie wiadomo. ..
ale kurcze ja jestem w 7 miesiącu... Dlaczego sie nie cieszy z wnuczki?.. Ryczę jak głupia. Mam wrażenie że ona mi właśnie tego życzyła od początku ciąży
nie przejmuj sie nie ma czym, moja jeszcze w ogle do mnie nie dzwonila nawet.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 18:38
-
ÓptimusPrime wrote:Agusia, z rodzicami jest ok, tylko ja od 18 roku zyvia mieszkam jakies 600 km od nich, wiec widujemy sie raz na 6-8 miesie y. Moja mama jest jedynaczka, I tyle lat z Tatusirm mieszkaja sami (tez jestem jedynaczka), ze uwaza, ze ona jest jakby troche bez dziecka, ale wymaga ode mnie bardzo duzo, a nie chce sie caly czas klocic, bo potrafi byc bardzo agresywna przy ludziach. Kiedys w obi mi plunela mi w twarz, bo chcialam kupic nasionka na balkom, a ona twierdzila, ze nie wyrosna, a ja powiedzialam, ze to moj balkon, moje mieszkanie I moja kasa.
Z Tatusiem to mam mega relacje, bardzo intelektualne I fajne.Bardzo Go kocham
Optimus sorry ale dla mnie matka, która pluje własnemu dziecku w twarz nie jest matka.....i do tego jest agresywna i to jest to co napisałam powyżej brak szacunku od rodzica, przejawia się brakiem szacunku od męża, sorry ale skoro rodzona matka może to czemu facet nie może, jeszcze tekst o rozwodzie i koleżeństwu, machnęłabym drzwiami i wyszła, a z mamą powinnaś szczerze porozmawiać, że tak się nie robi.....RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypinsleepe wrote:Optimus, mnie przeraża, jak o swoim piszesz. Jest w tym trochę prawdy, że jak będziesz miała dziecko to może mniej będzie Cię to ruszać, ale dziecko kiedyś dorośnie i zajmie się swoimi sprawami a Ty zostaniesz z tym gościem na zawsze, bo on "nie uznaje rozwodów"?
Wiesz, pinsleepe, to taki odlegly czas...ze mam nadzieje, ze ja nie dozyje takiego finalu...
-
No tylko przykre bo ja już nie mam mamy bo zmarła kilka lat temu, a teściowa nie ma córki więc naturalne dla mnie by było że będzie trochę moja matka, ale w sumie racja nie ma potrzeby wariować. To mojemu mężowi bardziej przykro. Widzę ze go to zabolało. Muszę mu poprawic nastrój tylko nie mam pomysłu
-
Madlen Kochana specjalnie włączyłam lapika by zobaczyć co u Ciebie słychac po wizycie
cieszę się z dobrych wieści.
Optimus cóż nigdy bym nie pozwoliła na takie traktowanie mnie przez męża, naprawde musisz go kochać, że się na to godzisz, ja jestem taka, że za pewne słowa to i mogłabym uderzyć, bo kobietę powinien szanować. Według mnie niestety problem jest też w tej zależności finansowej.
Madziulka głowa do góry teściową się nie przejmuj, to Twoje i Twoje męża dziecko, a teściowa to jak obca kobita, jej slowa nie powinny Cię ranić, ja się moją nie przejmuje. Ważne, że Ty i mąz się cieszycie z Maleńkiej Kruszynki.Agusia ;), AgataP, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Madziulka, no proszę Cię, pewnie wyrzut hormonów akurat zaliczyłaś. Uszy do góry i się nie przejmuj teściową, bo one tak mają, że nawet jak to dobre kobiety, to czasami robią tak, że normalny człowiek nawet by nie wpadł
Optimus, a samochód nie będzie Ci potrzebny z dzieckiem? Ja nie prowadzę, chociaż mam prawo jazdy i teraz mąż mnie zmusza. Kupimy jakieś małe używane autko i będę musiała się przemóc.
Jak odbierałam prawo jazdy w wieku 18 lat, to ojciec tak się wydzierał po drodze, że do dziś mam traumę i nie wiem, czy przez te 7 lat wyjeździłam tyle, co przed egzaminem
Kupiliśmy wanienkę idealną do mikroskopijnego mieszkaniaZ defektem, więc tańsza o połowę. Normalnie kosztuje chyba 300 zł, ale jak ktoś ma mało miejsca, to rozwiązanie warte przemyślenia: http://allegro.pl/zestaw-kapielowy-z-wanna-geuther-aqualight-i4494709287.html
AgataP, Milaszka, Maga31, e_v_e, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypinsleepe wrote:Madziulka, no proszę Cię, pewnie wyrzut hormonów akurat zaliczyłaś. Uszy do góry i się nie przejmuj teściową, bo one tak mają, że nawet jak to dobre kobiety, to czasami robią tak, że normalny człowiek nawet by nie wpadł
Optimus, a samochód nie będzie Ci potrzebny z dzieckiem? Ja nie prowadzę, chociaż mam prawo jazdy i teraz mąż mnie zmusza. Kupimy jakieś małe używane autko i będę musiała się przemóc.
Jak odbierałam prawo jazdy w wieku 18 lat, to ojciec tak się wydzierał po drodze, że do dziś mam traumę i nie wiem, czy przez te 7 lat wyjeździłam tyle, co przed egzaminem
Kupiliśmy wanienkę idealną do mikroskopijnego mieszkaniaZ defektem, więc tańsza o połowę. Normalnie kosztuje chyba 300 zł, ale jak ktoś ma mało miejsca, to rozwiązanie warte przemyślenia: http://allegro.pl/zestaw-kapielowy-z-wanna-geuther-aqualight-i4494709287.html
bardzo fajna ta wanienka !
-
Optimus mi się wydaje ze dziecko jest osobnym bytem a Ty swoje życie powinnaś dzielic wlasnie ze swoim mężczyzną. Czasem tak jest że tak Cię traktują jak na to pozwolisz. Jemu jest z Tobą wygodnie ale dlaczego Tobie też nie może być wygodnie. Postaw sie od czasu do czasu. Nie bądź dla innych wycieraczką...
-
nick nieaktualnyLaki, eee tam. Wiecie, bardzo latwo jest tak mowic, ale ja jestem slaba po prostu...
Mam nadzieje, ze po urodzsniu Pilkarzyka bedzie lepiej
Przepraszam, ze powypisywalam bzdesty tu. Musimy sie cieszyc Malenstwami, a mnie tu na wylewki wzielo... troche zmeczona jestem... nie, wykonczona tym uslugiwaniem wszystkim naokolo -
nick nieaktualnySamochodu nie bede potrzebowac, mieszkam prawie w centrum. Samochod byl moim narzedziem pracy, teraz potrzebuje kasiore na dziecko, wiec jezdzic przez rok nie bede.troche szkoda mi moj sam., bo kupilam go za grant, kt wywalczylam na uczelni jako jedna z 3 osob na wydziale...ale to tylko rzecz.
-
nick nieaktualnyPatii promieniejesz w ciazy ,jak Ty to robisz? Ja w ciazy wygladam jak jakas Morticia Addams a czuje sie jak matka honey boo boo
a mialam promieniowac blaskiem ciążowej zajebistosci i wygladac jak Claudia Schiffer
no coz nie wyszlo mi
Brzuszek masz taki zgrabny fajny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 18:52
xpatiiix3, ÓptimusPrime, lkc, KUNIAK, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyÓptimusPrime wrote:Laki, eee tam. Wiecie, bardzo latwo jest tak mowic, ale ja jestem slaba po prostu...
Mam nadzieje, ze po urodzsniu Pilkarzyka bedzie lepiej
Przepraszam, ze powypisywalam bzdesty tu. Musimy sie cieszyc Malenstwami, a mnie tu na wylewki wzielo... troche zmeczona jestem... nie, wykonczona tym uslugiwaniem wszystkim naokolo
masz prawo a nawet musisz sie wyzalic bo inaczej zwariujesz jak bedziesz w sobie wszystko tlumic
RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja.? Z której strony hehehe udziska juz konkret mam boczki dupsko hehehe wszystko obcisnięte ja cholera nie mam prawie w czym chodzić ,a twarz zapuchnieta ,oczy podkrążone i juz nie pamiętam kiedy ostatnio się pomalowałam
zapomniałam dodać ze bice mam tak otłuszczone, ze zaraz jak pudzian będę wyglądać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 18:54
AgataP, lkc lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyAgato, jaa o sobie wlasnie mysle Matka Honey Boo Boo
ale sie usmialam, serio!
Mi się takie rece zrobily w ciazy jak ta babka ma I nogi w rozne stronyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 18:55
AgataP, xpatiiix3, lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Ja.? Z której strony hehehe udziska juz konkret mam boczki dupsko hehehe wszystko obcisnięte ja cholera nie mam prawie w czym chodzić ,a twarz zapuchnieta ,oczy podkrążone i juz nie pamiętam kiedy ostatnio się pomalowałam
taaa jasne,ja tu nie widze zadnych boczkow i dupska,specjalnie tak mowisz zeby mnie pocieszycxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyÓptimusPrime wrote:Agato, jaa o sobie wlasnie mysle Matka Honey Boo Boo
ale sie usmialam, serio!
serio ja caly czas czekam na ten blask który to sie ma w ciąży ,jakos nie przychodzichyba ktos sie pomylił i zamiast balsku mi trafiła sie zgaga,przesuszone włosy i trądzik ..
(POMINE INNE MNIEJ SZLAChETNE DOLEGLIWOSCI)
xpatiiix3, lkc lubią tę wiadomość
-
Optimus dziewczyno nie wiem jak Ty zyjesz, ja kocham mojego faceta, ale w zyciu bym mu sie nie dala tak zdominowac. bym miala gleboko gdzies milosc jakby mnie tak traktowal jak Twoj traktuje Ciebie. my nie mamy slubu, bo ja nie chce - on czasami cos marudzi ze by chcial. mieszkanie jest moje i doskonale wie, ze jeden jego falszywy ruch i walizki mialby przed drzwiami i nie mialabym zadnych oporow mimo wielkiej milosci, a tym bardziej bym nie patrzyla na finanse, ani na dziecko. nie ma takiej sily zeby zmusila mnie do siedzenia z facetem, ktory ma gdzies moje uczucia i mnie.
AgataP, Agusia ;), Viviana, Marzena27, Amnezja, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019