Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi w tym pomaga mąż
i tak naprawdę zaczęłam w 20 tygodniu tak 2-3 razy w tygodniu, a teraz robimy codziennie. Powiem szczerze że to wcale nie jest przyjemne i moim zdaniem przynajmniej u mnie gdybym zaczęła w 34 tygodniu to napewno nie przyniosło by pożądanego efektu przy porodzie.
-
Kurde a mnie korci fryzjer i chyba krótka fryzurka mnie pocieszy takie na serio ostre ciecie ale wstrzymam się do po porodzie na wiosnę zrzuce futro może
hehe kiedy będę juz bez czapki chodzić albo o na chrzest chociaż wolalabym juz ale będę zapuszczona chodzić wiem to hehe bo nie będzie mi sie chcialo ukladac
zaraz rok bedzie jak się nie strzyglam nawet końcówek... No ale po farbowac trzeba trzeba na dniach ale tez się niej chce chociaż farba stoi, może znowu wredna Rudzia będę haahah taką mega zmiane zrobię po porodzie hehe jak dobre do siebie i odpuchne po ciąży
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Nata wrote:ja pierdziele http://allegro.pl/smieszne-body-niemowlece-biale-do-zrobienia-i4484664218.html jaki napis...my jak byliśmy w sklepie to on też wypytywał o wózek itd, oglądał wszystko ale w necie to jakoś mu się nie chce. Ogólnie to ja nie wiem czy on sobie zdaje sprawę że to tylko 2,5 miesiąca
Ja sobie sama nie zdaję sprawy, że tak niewiele czasu do rozpakowania zostało;)
Co do olejku migdałowego to ja przyzwyczaiłam się do tego z Fitomedu i jestem baaardzo zadowolona z efektów:)
http://www.fitomed.pl/strona-glowna/cms_s/?ids=1lkc lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Co do masażu krocza to robię to automatycznie, ale nie za wiele się spodziewam, chyba jestem TAM za bardzo umięśniona, ale odnoszę wrażenie, że podczas porodu guzik te masaże dały;) chociaż po porodzie goiłam się jak młody pies jakby to Goplana powiedziała
Także masować zawsze warto, a z małżami to już inny wymiarlkc lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Nata wrote:chcę sobie zamówić olejek ze słodkich migdałów, polecacie jakąś firmę? Ewelina Ty chyba coś się orientujesz kochana??
http://www.zrobsobiekrem.pl/pl/p/Olej-ze-slodkich-migdalow-ORGANICZNY/167 -
Eve wrote:Ja byłam dzisiaj na wizycie, szyjka moja jest z natury krótka, ale teraz ma 1,5 do 2,0 cm Lipa troszkę, bo boję się, że będzie powtórka z rozrywki z pierwszej ciąży dokładnie w tym samym okresie. Te moje chłopaki śpieszą się na świat niemiłosiernie. Dostałam luteinę 2 razy dziennie po 2 tabletki dopochwowo, oszczedny tryb życia, ale nie leżenie, bo mimo wszystko jest ona twarda. 25 sierpnia idę na kontrolę szyjki przez usg i dokąłdny pomiar z wykluczneiem lub potwierdzeniem robienia się wewnętrznego rozwarcia a 27 do gina i jakby było rozwarcie wew to szpital, sterydy na płucka i szew lub pessar. Na dzień dzisiejszy rozwarcia dzięki Bogu brak i ktg bez skurczy.
eve no jakże inne podejście lekarza niż to do pati - szyjka twarda a on odrazu plan ma jakby co itd a u pati to zachowywał się to generalnie niech rodzi.. straszne jest to że człowiek jest uzależniony gdzie trafi i na kogo.. oszczędzaj się a napewno nic złego się nie dzieje - jesteś pod dobrą opieką -
Nata wrote:Agata no właśnie znalazłam ten filmik
jezu już widzę jak mówię do mojego męża "wymasuj mi krocze :p "
Myślę ze by się ucieszyłfaceci to lubią i bardzo to zbliża do siebie
może to jakiś sposób na złagodzenie męskich głupich humorków
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Eforts Ja w ciazy z Marcelem tak samo miałam i było ok
Nata hahah usmialam się
Izia kochana niestety są lekarze i lekarze ciekawa jestem co się dowiem po jutrzejszej wizycie, bo może nic takiego się nie dziejepowiem żeby zmierzył mi dokładnie szyjkę i sprawdził to rozwarcie no i mała mi w końcu dobrze wymierza ze się nie będę musiała mam nadzieje niepotrzebnie stresować po wizycie
także lepiej żeby jutro dobre wieści były
hehe ale będę miała stresu ze tam chyba padne w poczekalni i jeszcze cały dzień czekania do 17.30.. ;o
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 22:13
eforts lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
eforts ja się nie znam niestety, caśka lubię bo maluszek ma się dobrze, a nie lubię bo infekcja ehhh. Pati jutro zapytaj o swędzenia, no i powiedz o oczach może to też ma jakiś związek bo w sumie też Cię swędziały... no właśnie z tym masowaniem krocza to dziwna sprawa, bo jak facet robi to jak gra wstępna :p spijam herbe i idę spać chyba.
lkc lubi tę wiadomość
-
Nata wrote:eforts ja się nie znam niestety, caśka lubię bo maluszek ma się dobrze, a nie lubię bo infekcja ehhh. Pati jutro zapytaj o swędzenia, no i powiedz o oczach może to też ma jakiś związek bo w sumie też Cię swędziały... no właśnie z tym masowaniem krocza to dziwna sprawa, bo jak facet robi to jak gra wstępna :p spijam herbe i idę spać chyba.
Coś w tej grze wstępnej jest, bo u nas często kończy się przytulankamiMiłej nocki:)
Ja też uciekam. Dobranoc